بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها یه پیشنهاد دیگه راجع به نظر سنجی....

آیا موافقید Leon را از سری RE حذف کنیم...

1- حتماً
2- قطعاً
3- 100%
4- اینکه سوال نداره...
اینو به عشق طرفدارای عمو Chris گذاشتم تا با هم دوست شیم.... ;) :d :x
اصلا و ابدا
حتی شوخیش هم قشنگ نیست
سلام به همه
اول یه گلگی از همه بکنم من بحث نظرسنجی رو در عرض یک هفته 2 بار وسط کشیدم ولی کسی اهمیت نداد
اگه من توی این تاپیک اینقدر منفورم یا سطح بحثم خیلی پایینه یک دفعه بیاید توی پروفایلم بهم بگید تا دیگه اینجا پست ندم
فقط خواهشا اینجا جوابمو ندید یا توی پروفایلم بگید یا pm کنید
حالا یه پیشنهاد هم من بدم
ایا با ساخت بازی resident evil archive موافقین
بله
خیر
یه بازی با تمام کاراکترها و باس ها و تمام اتفاقات پشت پرده

اول یه گلگی از همه بکنم من بحث نظرسنجی رو در عرض یک هفته 2 بار وسط کشیدم ولی کسی اهمیت نداد
اگه من توی این تاپیک اینقدر منفورم یا سطح بحثم خیلی پایینه یک دفعه بیاید توی پروفایلم بهم بگید تا دیگه اینجا پست ندم
فقط خواهشا اینجا جوابمو ندید یا توی پروفایلم بگید یا pm کنید
من جسارتاً همین جا جوابتو می دم چون برام خیلی عزیزی...
رفیق، من که همون موقع هم یه کامنت برای پستت گذاشتم و باهات موافقت کردم...
تازه فکر کنم اون موقع بچه ها کم توی سایت میومدند...
شما اصلا هم منفور نیستی و به هیچ وجه هم سطح نوشته هات پایین نیست دادا...

---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

اصلا و ابدا
حتی شوخیش هم قشنگ نیست
:p
ناراحت نشو رفیق... من همچنان عاشق Leon هستم...

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

ایا با ساخت بازی resident evil archive موافقین
بله
خیر
یه بازی با تمام کاراکترها و باس ها و تمام اتفاقات پشت پرده
شدید پایم...
مخصوصا اون تیکه ای که گفتی همه ی کاراکترا باشن...

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

واقعا که!!!!!)x
جان من تو دیگه از دست من شاکی نشو...
شوخی بود بابا....

به قول مک کارتنی
Oh I believe in YESTERDAY :d
می خوای بزاریم
آموزنده ترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده کدام است ؟ :دی
این جوری می تونیم در مورد محتوای اخلاقی re بحث کنیم!

دِ همه چی رو به شوخی گرفتین که تاپیک نظم مشخصی نداره :دی الان تا دلیل موجه نیارین نظرسنجی عوض نمیشه! الان چقدر در مورد نظرسنجی قبلی بحث شد؟
من نمیدونم چرا شما علاقه‌ی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمت‌های RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟ :دی میدونی علتش چیه؟ هلتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فروم‌های خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!

اینم از رزیدنت اویل 6 . پس کپکام خسته شده ظاهرا از ساختن رزیدنت اویل همش میده به غربی ها بسازن. من مطمعنم این بازی که Spark Unlimited داره میسازه رزیدنت اویل 6 خواهد بود. خدا کنه بازی ترسناکش رزیدنت اویل 6 نباشه اگه نه با یه اکشن دیگه طرفیم.:(

آخرین ویرایش:
دِ همه چی رو به شوخی گرفتین که تاپیک نظم مشخصی نداره :دی الان تا دلیل موجه نیارین نظرسنجی عوض نمیشه! الان چقدر در مورد نظرسنجی قبلی بحث شد؟
من نمیدونم چرا شما علاقه‌ی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمت‌های RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟ :دی میدونی علتش چیه؟ هلتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فروم‌های خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!
اقا احد راست میگه من شدیدا با این حرف اقا موافقم
البته من که به شخصه سواد انچنانی ندارم که برم فرومهای خارجی رو بخونم ولی همیشه سعی میکنم ساده به قضایا نگاه نکنم
فکر کنم تنها دلیلی که اقا احد این چند وقته نبود همین باشه بچه ها
فکر کنم یه تاپیک توی مباحث ازاد بزنیم با موضوع اموزش بالابردن سطح بحث چیز بدی نباشه:d

یک خورده بیایم خانه ی همسایه امان رفقای رزیدنت اویلی . لطفا یکی بگوید بحث چیست؟
کلا هرچی که درباره بازی و مخصوصا داستان اویل باشه
الان هم داریم بحث میکنیم نظرسنجی موریانه خورده ،جلبک زده، پوسیده اون بالا چی باشه.:d

سلام بچه ها، به خاطر اسپم عذرخواهی می کنم... اما...

یلدای همتون پیشاپیش مبارک... امیدوارم فوق العاده ترین ساعات، در طولانی ترین شب سال، در کنار عزیزترینانتون به بهترین نحو سپری بشه...
این شب آریایی مبارک...

:clover:

من به تمام گزینه هاش رای میدم تا مطمئن بشم :d
افشین من نظرامو گفتم خب عوضش کن دیگه
resident evil archives volume 2 مثل اینکه اومده ها
حامد یدونه باشه کفشاش سیاه باشه :دی
اصن جدا یدونه ای ها حامد راضیم ازت
فلن که احد به احد الناسی اجازه نمیده نظرسنجی رو عوض کنه :دی

مگه ادارست خو :دی
دلیل موجه !!!!!! :دی

احد خودت قبلا جواب حرفتو دادی :arrowd:
من نمیدونم که چرا شما علاقه ی مفرطی به تکرار گذشته دارین؟ الان چه کمکی میکنه که بفهمیم کدوم بازی ریمیک میشه؟ اینو واسم توضیح بده :دی الان به فرض به این نتیجه رسیدیم که RE3 ریمیک بشه خوب این نتیجش به چه دردمون میخوره؟ کپکام میاد RE3 رو ریمیک میکنه واسمون؟ :دی
شما ها به فکر عنوان نظرسنجی هستید یا محتواش؟ والا این عنوان هیچ محتوایی نداره. خوبی نظرسنجی اینه که بیان چند تا نظر بدن تا یه سری استفاده کنن. الان اگه یکی بخواد نظر بده باید چی بگه؟
خو الان اگه در مورد آینده صحبت کنیم کپکام میاد اونجوری میساز بازیشو ?
اصن قرار نیس کپکام مرجع بازی سازیشو اینجا قرار بده
یه بار در مورد گذشته بحث میشه یه بار در مورد آینده
حالا شما بزرگوار هستی آینده رو دوست داری یه موضوع بده مث بقیه
همیشه هم وقت واسه بحث
نکوب تو سر بچه ها که !!!
همین تاپیک بدون بچه ها خاک می خوره

آخرین ویرایش:
مگه ادارست خو :دی
دلیل موجه !!!!!! :دی

احد خودت قبلا جواب حرفتو دادی :arrowd:

خو الان اگه در مورد آینده صحبت کنیم کپکام میاد اونجوری میساز بازیشو ?
اصن قرار نیس کپکام مرجع بازی سازیشو اینجا قرار بده
یه بار در مورد گذشته بحث میشه یه بار در مورد آینده
حالا شما بزرگوار هستی آینده رو دوست داری یه موضوع بده مث بقیه
همیشه هم وقت واسه بحث
نکوب تو سر بچه ها که !!!
همین تاپیک بدون بچه ها خاک می خوره

خوب همون طوری که احتمالا نمیدونی همچین مسائلی حائز اهمیت هست. خوبیش اینه که میشه همشون رو در قالب یه پیشنهاد بفرستیم کپکام :دی کپکام نمیاد به درخواست چند نفر بازی رو ریمیک کنه اما مطمئن باش اگه پیشنهادات منطقی باشه قبولش میکنه :دی
من اینو جدی میگم کلا مباحثی که توی این تاپیک دنبال میشه سطحش خیلی خیلی پایینه. خوشم میاد که بالاخره یکی از بچه‌ها فهمید که چرا من دیگه اینجا پست نمیدم. برین صفحات میانی تاپیک رو بخونید. ببینید از کجا به کجا رسیدیم. دیگه این تاپیک همون تاپیکی نیست که من از رسیدن پستهاش به 2000 افتخار میکردم.
شما یه بحث خوب پیدا کنین مطمئن باشین به عنوان کسی که حتی رنگ درهای بازی رو حفظه میاد تو بحثتون شرکت میکنه و باز مطمئن باشید یه چیزی رو مطرح میکنم که حتما نمیدونین. کار من به جایی رسیده تنها تاپیکی که من رو به BC هدایت کرد در جایگاهی هست که هر روز همه‌ی تاپیک‌ها رو چک میکنم الا اینجا :دی خوب به نظرتون باعثش منم یا شماها؟!! با این همه اگه دوست دارین گذشته رو به آغوش بکشین مشکلی نیست و با همین وضعیت حال کنین! :دی البته من این تاپیک رو نزدم تا در باره ی مسائل سطح پایین صحبت کنیم. هر چند مطرح کردن چنین مسائلی مشکل نداره اما دیگه رسما شده غذای روزانه‌ی تاپیک. واسه اینکه سطح تاپیک بره بالا اومدم اون همه مطلب نوشتم. حاظرم قسم بخورم که 99٪ اطلاعاتی که از بازی دارین متعلق به این تاپیک هست. دست نیما هم درد نکنه که کلا کارهای من رو به نتیجه رسوند. من و نیما این همه ننوشتیم تا شما در مورد مسائل درجه هزارم صحبت کنید. فکر میکنید همچین مطالب باارزشی رو چند نفر توی کره‌ی زمین حاظر میشن تا بنویسن؟ الان باز به نظرت درسته که بیایم در باره‌ی موضوعات سطح پایین صحبت کنیم؟!!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا شما علاقه‌ی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمت‌های RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟ :دی میدونی علتش چیه؟ علتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فروم‌های خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!
احد جان الآن باید چه کار کنیم که از نظر شما بحث جدی باشه؟ بالاخره تو تاپیک همه جور بحثی میشه، ولی تا حالا خودت دیدی که بی موردترین بحثمون خارج از چهارچوب باشه؟ مثلاً بیایم در مورد اقتصاد حرف بزنیم؟ شمام دیگه زیادی تأکید بر خشک بودن بحث‌ها دارید!
در مورد نظر سنجی شما یک چند صفحه برو عقب ببین هر کاربری که تو این تاپیک فعالیت میکنه حداقل پنج تا پست با محتوا پیرامون نظرسنجی داده، دیگه دل و روده نظر سنجی رو ریختیم بیرون!
بقیه رو نمیدونم احد جان ولی بنده بر این موضوع واقفم که به شدت LOW LEVEL ام، ولی خوب بالاخره اگر تو این تاپیک‌هایی که امثال شما توش هستند فعالیت کنم شاید یک چیزایی یاد گرفتم.
در ضمن بنده در مورد موضوعی که مطرح کردید نظرم رو گفتم دوست دارید شماره پستمم قرار بدم ولی لزومی نمیبینم.
در کل شما هم زیادی به این موضوعات حساسیت دارید، بچه‌ها اینجا واقعاً فعالیتشون خوبه و درصد زیادی از بحثها هم قابل قبول و مربوط به موضوع هستند.
در مورد نظر سنجی فکر میکنم بهترین گزینه در مورد RE6 باشه. بچه‌ها نظر بدند بهترین شخصیت برای RE 6 کدوم کاراکتر هست، البته با ذکر دلیل.

خواهش می کنم احد جان.نتیجه ی کارها رو وقتی می بینی که کتاب چاپ بشه.الآن دارم ویرایش های نهایی رو انجام میدم.

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

تریلر رو دیدم.گند زدن به قیافه ی شخصیت ها مخصوصا جیل و کارلوس.باور کنید توی 5 جیل بهتر از این بود!واقعا چرا قیافه ی جیل هر دفعه باید تغییر کنه؟مگه اون چهره ای که در ریمیک و ماجراهای آمبرلا داشت چه اشکالی داشت؟اینجا شده مثل این دختر بچه های لوس و مامانی.اصلا انگار نه انگار که جیل جزو بازماندگان واقعه ی عمارت بوده!ولی با این حال من به داستانش امیدوارم.
در ضمن علت اینکه کریس در بازی نیست اینه که کریس در واقعه ی راکون سیتی حضور نداشته و اون موقع در پاریس بوده.
در ضمن،علی جان!من جسارت نکردم.فقط خواستم تا اهمیت کد ورونیکا رو گوشزد کنم که انگار تو هم با من هم عقیده ای.من فقط به این خاطر گفتم که تو عنوان Spine-Off رو برای این بازی ذکر کردی.به هر حال اگه ناراحت شدی شرمنده.
بالاخره نمردیم و کلیر رو با شات گان دیدیم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or