من به تمام گزینه هاش رای میدم تا مطمئن بشم :d
افشین من نظرامو گفتم خب عوضش کن دیگه
resident evil archives volume 2 مثل اینکه اومده ها
بچه ها یه پیشنهاد دیگه راجع به نظر سنجی....
آیا موافقید Leon را از سری RE حذف کنیم...
1- حتماً
2- قطعاً
3- 100%
4- اینکه سوال نداره...
اصلا و ابدابچه ها یه پیشنهاد دیگه راجع به نظر سنجی....
آیا موافقید Leon را از سری RE حذف کنیم...
1- حتماً
2- قطعاً
3- 100%
4- اینکه سوال نداره...
اینو به عشق طرفدارای عمو Chris گذاشتم تا با هم دوست شیم....:d
![]()
من جسارتاً همین جا جوابتو می دم چون برام خیلی عزیزی...اول یه گلگی از همه بکنم من بحث نظرسنجی رو در عرض یک هفته 2 بار وسط کشیدم ولی کسی اهمیت نداد
اگه من توی این تاپیک اینقدر منفورم یا سطح بحثم خیلی پایینه یک دفعه بیاید توی پروفایلم بهم بگید تا دیگه اینجا پست ندم
فقط خواهشا اینجا جوابمو ندید یا توی پروفایلم بگید یا pm کنید
اصلا و ابدا
حتی شوخیش هم قشنگ نیست

شدید پایم...ایا با ساخت بازی resident evil archive موافقین
بله
خیر
یه بازی با تمام کاراکترها و باس ها و تمام اتفاقات پشت پرده
جان من تو دیگه از دست من شاکی نشو...واقعا که!!!!!)x
به قول مک کارتنی
Oh I believe in YESTERDAY :d
می خوای بزاریم
آموزنده ترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده کدام است ؟
این جوری می تونیم در مورد محتوای اخلاقی re بحث کنیم!

اقا احد راست میگه من شدیدا با این حرف اقا موافقمدِ همه چی رو به شوخی گرفتین که تاپیک نظم مشخصی ندارهالان تا دلیل موجه نیارین نظرسنجی عوض نمیشه! الان چقدر در مورد نظرسنجی قبلی بحث شد؟
من نمیدونم چرا شما علاقهی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمتهای RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟میدونی علتش چیه؟ هلتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فرومهای خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!
کلا هرچی که درباره بازی و مخصوصا داستان اویل باشهیک خورده بیایم خانه ی همسایه امان رفقای رزیدنت اویلی . لطفا یکی بگوید بحث چیست؟
حامد یدونه باشه کفشاش سیاه باشهمن به تمام گزینه هاش رای میدم تا مطمئن بشم :d
مگه ادارست خودِ همه چی رو به شوخی گرفتین که تاپیک نظم مشخصی ندارهالان تا دلیل موجه نیارین نظرسنجی عوض نمیشه! الان چقدر در مورد نظرسنجی قبلی بحث شد؟
من نمیدونم چرا شما علاقهی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمتهای RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟میدونی علتش چیه؟ هلتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فرومهای خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!
خو الان اگه در مورد آینده صحبت کنیم کپکام میاد اونجوری میساز بازیشو ?من نمیدونم که چرا شما علاقه ی مفرطی به تکرار گذشته دارین؟ الان چه کمکی میکنه که بفهمیم کدوم بازی ریمیک میشه؟ اینو واسم توضیح بدهالان به فرض به این نتیجه رسیدیم که RE3 ریمیک بشه خوب این نتیجش به چه دردمون میخوره؟ کپکام میاد RE3 رو ریمیک میکنه واسمون؟
شما ها به فکر عنوان نظرسنجی هستید یا محتواش؟ والا این عنوان هیچ محتوایی نداره. خوبی نظرسنجی اینه که بیان چند تا نظر بدن تا یه سری استفاده کنن. الان اگه یکی بخواد نظر بده باید چی بگه؟
مگه ادارست خو
دلیل موجه !!!!!!
احد خودت قبلا جواب حرفتو دادی :arrowd:
خو الان اگه در مورد آینده صحبت کنیم کپکام میاد اونجوری میساز بازیشو ?
اصن قرار نیس کپکام مرجع بازی سازیشو اینجا قرار بده
یه بار در مورد گذشته بحث میشه یه بار در مورد آینده
حالا شما بزرگوار هستی آینده رو دوست داری یه موضوع بده مث بقیه
همیشه هم وقت واسه بحث
نکوب تو سر بچه ها که !!!
همین تاپیک بدون بچه ها خاک می خوره
احد جان الآن باید چه کار کنیم که از نظر شما بحث جدی باشه؟ بالاخره تو تاپیک همه جور بحثی میشه، ولی تا حالا خودت دیدی که بی موردترین بحثمون خارج از چهارچوب باشه؟ مثلاً بیایم در مورد اقتصاد حرف بزنیم؟ شمام دیگه زیادی تأکید بر خشک بودن بحثها دارید!دِ همه چی رو به شوخی گرفتین که تاپیک نظم مشخصی ندارهالان تا دلیل موجه نیارین نظرسنجی عوض نمیشه! الان چقدر در مورد نظرسنجی قبلی بحث شد؟
من نمیدونم چرا شما علاقهی شدیدی به بحث کردن روی مسائل سطح پایین دارین؟ من اومدم یه بحث راه انداختم با این عنوان که کدوم قسمتهای RE رو میشه از نظر داستانی عوض کرد. خوب چند نفر اومدن روش نظر دادن؟میدونی علتش چیه؟ علتش وابسته بودنتون به همین مباحث درجه چندمه. یعنی خیلی دوست دارین درجا بزنین!. برو ببین تو فرومهای خارجی رو چی بحث میکنن. ما همچنان چسبیدیم به گذشته!