Spark Unlimited در حال کار بر روی یه بازی ترسناک برای کنسول های نسل حاضر میباشد .

hmd2009

کاربر سایت
y8ozk44bc3vse2mqg6n.jpg
rtu26lif0kk4562xi6y8.jpg

درود

شاید نام این سازنده برای بعضی ها آشنا نباشه اما آیا میتونه پروژه بعدی Spark Unlimited رزیدنت اویل 6 باشه ؟ !
در موارد بسیاری کپکام پروجه های خودش رو به دست سازندگان غربی سپرده . سال قبل بعد از عرضه شدن دو عنوان نا موفق Capcom یعنی Bionic Commando و Dark Void رئیس شرکت کپکام آقای Haruhiro Tsujimota یه استراتژی جدیدی رو در پیش گرفت با استفاده از استدیو های غربی برای پورت کردن بازیهاش یا ساختن ادامه ای برای بازیهای پیشینش.
این بار مارو به کالیفرنیا برمیگردونن جایی که Spark Unlimited در حال کار بر روی 2 پروژه جدید از دو ناشر مختلف هست. یکی از این پروژه ها PRE-PRODUCTION که از نوامبر 2011 ساختش شروع شده بر طبق وب سایت این استدیو که یک بروژه اعلام نشده و High Profile ( شناخته شده . توجه و تبلیغات زیادی رو جذب خودش میکنه) هست دنباله ای از یک بازی مشهور که برای هر سه پلتفرم Xbox360 , Ps3 و PC عرضه خواهد شد.

توضیح داده شده که سبک بازی یک سوم شخص اکشن/ترسناک 3rd Person Action/Horror هست برای کنسول های نسل حاضر. این عنوان از Unreal Engine 3 استفاده میکنه و شامل مالتی پلیر میشه که جزئیاتش تو وب سایت هست. رزیدنت اویل 5 که توسط کپکام درست شده بود و بر روی موتور MT Framework Engine پایه گذاری شده بود با این حال این متور یعنی Unreal Engine 3 برای این فرانچایز جدید در دستان استدیو های غربی انتخاب شده .
این حقیقت بوسیله ی Spark Unlimited در تویتر بازگو شده که : جریان این صنعت در حال پیشروی به سمت UE3 است.

منابع خبر.

آخرین ویرایش:
الان از کجا فهمیدن که دارن RE6 میسازن؟ چون دنباله ی یه بازی ترسناکه پس RE6ه؟
Spark unlimited هم تو این نسل 2 تا بازی داده که یکی از یکی بدتر بودن. یکیش Turning point بود که در مورد جنگ جهانی بود و اون یکی هم Legendary که یه اکشن اول شخص تخیلی بود. یادمه از Gamespot نمره ی 3.5 گرفته بود!خلاصه به این شرکت اعتباری نیست!

MT Framework Engine رو میشه همپایه IW Engine یا Id engine 3 دونست :دی.

انشاالله نسخه ی جدید یه چی خوب باشه هرچند از الان میشه یه فاتحه خوند.

الان از کجا فهمیدن که دارن RE6 میسازن؟ چون دنباله ی یه بازی ترسناکه پس RE6ه؟
Spark unlimited هم تو این نسل 2 تا بازی داده که یکی از یکی بدتر بودن. یکیش Turning point بود که در مورد جنگ جهانی بود و اون یکی هم Legendary که یه اکشن اول شخص تخیلی بود. یادمه از Gamespot نمره ی 3.5 گرفته بود!خلاصه به این شرکت اعتباری نیست!

خبر گفته شده در حال کار بر روی دو تا پروژه هست که یکیش بازی اکشن ترسناک که دنباله یه بازی معروف هست. و خبر هم موثق هست و تو وب سایت خود این استدیو هم نوشته. اینم عکس از وب سایت

44yzdzwmz1f4m3pne0q.jpg

امیدوارم ربطی به RE6 نداشته باشه ، RE6 رو باید خود کاپکام بسازه نه اینکه بدتش به یه استدیویی غربی ( اونم یه استدیو نه چندان موفق )

خبر جالبی هست اما نه درمورد اویل!!!!!
100% نوشته Dante Never Cry تایید میکنم!!!!!!!! کاملا درسته!!!!
بابا الان داره RE:ORC رو Slant Six میسازه یا DmC رو N.T و میبینیم چه آشغالایی هستن! همه با دیدین RE:ORC میگن 100 رحمت به RE 4,5 (گرچه اونا هم مزخرف بودن) اما ادامه re یا باید بوسیله خود کپکام باشه یا بوسیله شخص شخیص میکامی تا بازی از این همه پسرفتی که داشته بیشتر به فنا نره!!!
در نتیجه وقتی شعور من میرسه مسلما شعور کپکام هم میرسه...

من میگم باز اگه یه استدیدی خوش نام رو بازی کار میکرد یه چیزی!ولی Spark unlimited اصلا بازی ساختن بلد نیست!
تو سایت منبع هم همین جور الکی خودشون حدس زدن که RE6 باشه و من فکر نمیکنم که Capcom اینقدر احمق باشه که بخواد چنین کاری کنه. اگه اینکارو انجام بده دیگه باید فاتحه ی این شرکت رو خوند!

بعید میدونم کپکام به اینا بسپاره . اینا یکی از بدترین استودیوهای ساخت گیم هستن. اینا با اینکه موتور آنریل در اختیارشون بود نشون دادن اینکاره نیستن.

من هم با شما هم عقیده هستم و امیدوارم پروژه ی ترسناکش رزیدنت اویل 6 نباشه هر چند slant six هم قبل از رونمایی از رزیدنت اویل ORC یه همچین حرف هایی رو تو سایت خودش نوشته بود. اما اون رزیدنت اویل جزو رزیدنت اویل های اصلی نیست ولی شماره 6 جزو رزیدنت اویل های اصلی هست که اون همه شایعه و تبلیغات و سورپرایز های مسخره در موردش انجام شده بود نباید دست غربی ها ساخته بشه. بهر حال به زودی خبر های بیشتری میشنویم.

اتفاقا به نظرم کپکام بیاد این کار رو بکنه عالیه.
میده دسته یه استادیو در پیت. رسما evil رو نابود کنه بندازتش دور. میکامی بیاد این ip رو مفت بخره شروع کنه از نو این بازی رو بیاره بالا

میده دسته یه استادیو در پیت. رسما evil رو نابود کنه بندازتش دور. میکامی بیاد این ip رو مفت بخره شروع کنه از نو این بازی رو بیاره بالا

میدونی چند وقته منتظر رزیدنت اویل 6 هستیم !!!! اون همه حرفایی که زدن در موردش اون همه شایعات و تبلیقات . اگه واقعا کپکام این کارو کرده باشه دیگه باید با رزیدنت اویل خداحافظی کرد و با خاطراتش خوش بود باز میداد دست یه استدیو خوش ساخت که قبلا ثابت کرده تو ساخت بازی های ترسناک مهارت داره مثل EA یه چیزی. وقتی شنیدم که کپکام رزیدنت اویل رو داده Slant Six بسازه از همین موضوع میترسیدم که نکنه جو بگیرتش و ساخت رزیدنت اویل های بعدی رو هم بسپاره به دست سازندگان غربی.:( Hoshiko Oyamatsu بیش از یک دهه VFX designer شرکت کپکام بوده که اخیرا رفته به Spark . خب این یکی از دلایلش هست که ممکنه رزیدنت اویل 6 باشه.

آخرین ویرایش:
البته که خیلی جالب بود! موقع خوندن کامنت رفتم هوا =))
ولی جدا از شوخی من اصلن احتمال نمیدم که میکامی بنا به هر شرایطی بیاد سراغ این ip حتی اگه کپکام ازش بخواد!!!!
ایشون غرورش زیاده ولی مطمئنام تو استودیو خودش داره چیزی میسازه که هرکی ببینه دهنش باز بمونه و کاری میکنه که ما اویل رو به خاطره هامون بسپاریم و واسه بچه هامون شبا که میخوان بخوابن تعریفش کنیم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or