بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

علی جان دقیقا همین دیروز به یادت بودم می گفتم چرا پیداش نیس
revelation بد نیست از شماره 5 قطعا بهتره
در مورد last of us فک نمی کنم که شماره 6 باشه
شاید یه re انحصاری باشه ولی مطمئنا شماره 6 نیست
ممکنه یه شماره باشه مثل سری کرانیکلز . با موو کنترل بشه
درود بر شما افشین جان، خیلی آقایی، هستیم خدمتتون:d
Revelations هرچی هم باشه چون شما تأییدش کردی برای بنده هم مورد تأیید هست، در هر حال بنده سعادت بازی کردنش رو ندارم، یعنی دوست دارم این کپکام رو بترکونما! یک بازی درست و درمون هم عرضه میکنه انحصاریه!
با نظرتون موافقم، احتمالاً اگر این عنوان انحصاری، RE هم باشه یک SPIN OFF با ویژگی‌ای که شما گفتید هست، به هر حال امیدوارم اگر RE باشه کپکام بهش گند نزنه، البته بعید میدونم!

در ضمن کشته مرده عکسی که گذاشتی‌ام، قیافه کرس خیلی دلبری شده تو این عکس.:d

آخرین ویرایش:
سلامتی کریس :-*

1235526951805.jpg

=))
راضی باشید :دی

راضی هستیم!به قول روزنامه نگارا به این عکس میگن خودارضایی!!!=))
یه کمپین تو اف بی بزنید و از کپکام بخوایید به لیون بیشتر بها بدن!مثلا بزنید:ما از کپکام میخواهیم که لیون رو هیروی رزیدنت اویل کنه!!!:))
اینجوری دیگه دنبال این عکسا نمیرید و زحمتتون زیاد نمیشه!
راضی باشید!:d

فکر نکنم The Last of Us همون RE6 باشه چون کپکام برای فروش بیشتر بازیش رو به صورت مولتی پلتفرم عرضه میکنه .
البته یادمه قدیما گفته شده که RE6 به صورت انحصاری برای PS3 عرضه میشه که هنوز چیزی معلوم نیست ولی من که از خدامه RE6 انحصاری PS3 باشه :d

تو این عکس کریس با صورت رفته تو دوربین ؟!:d

این دقیقا همون جایی بود که جیل فک کریس و آورد پایین اگه درست یادم باشه

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

تو دمنیشن هم مطمئن باش بیلی و ربکا هستن که این خیلی خوبه دلم حسابی برای ربکا تنگ شده
به نظرتون الان چه شکلی شده و چقدر تغییر کرده ؟؟؟
احتمالا الان یه پزشک ویژه تو موارد ویروسی شده

همون پرستار بخش هست.:d:))

علی جان دقیقا همین دیروز به یادت بودم می گفتم چرا پیداش نیس
revelation بد نیست از شماره 5 قطعا بهتره
در مورد last of us فک نمی کنم که شماره 6 باشه
شاید یه re انحصاری باشه ولی مطمئنا شماره 6 نیست
ممکنه یه شماره باشه مثل سری کرانیکلز . با موو کنترل بشه

من بهت قول شرف میدم افشین که امکان نداره رزیدنت اویل دیگه ای باشه . غیر ممکنه. کپکام همینجوریشم انقد سرش شلوغ بوده امسال که دمنیشن رو فعلا ول کرده. یا اگه داره روش کار میکنه بی سر و صداس. اونوقت بیاد یه رزیدنت اویل دیگه بسازه ! اصلا تصورشم محاله واسه من.

آخرین ویرایش:
آره.منم با نظر حمید موافقم.Spin-Off دیگه ای در کار نیست.همین ORC هم زیادیه.علاوه بر اینکه دو تا دوبلورها هم نقششون رو در رزیدنت اویل 6 تایید کردند. که بلافاصله با اخطار کپکام،از توی پروفایلشون پاکش کردند!
در ضمن،افشین جان!لیون فقط در اون 3 تا بازی که شما گفتی نبوده.پس دیجنریشن،دامناشن و ORC چی هستند؟درسته که دیجنریشن و دامناشن انیمیشن هستند.ولی به هر حال انیمیشن ها هم مثل بازی ها جزو داستان محسوب میشن میگه.پس اگه قرار باشه اینجوری حساب کنیم،ماجراهای آمبرلا،دارک ساید و ریمیک رو هم نباید برای کریس درنظر بگیریم.چون ریمیک که همون رزیدنت اویل 1 بود.در دارک ساید هم که کریس نقش جدیدی نداشت و از لحاظ داستانی تکراری بود.اگه قرار باشه داستان های تکراری هم حساب بشن،پس باید نقش لیون در ORC رو هم در نظر بگیریم!
راستی،این یارو VGA چند روز ادامه داره؟گرچه من فکر می کنم که تا بعد از بعد از اومدن رولیشن و ORC هیچ خبری از رزیدنت اویل 6 نمیدن بیرون.چون به فروش اونا لطمه می زنه.احتمالا باید تا E3 یا Tokio Game Show سال آینده صبر کنیم.دامناشن هم که 15 سپتامبر سال 2012 میاد.

بچه ها شرمنده وسط بحث در مورد Revelations میپرم وسط... البته اینم بگم که من خیلی به این عنوان ایمان دارم... می ترسم دوباره بی کله بازی در بیارم برم یه 3DS بخرم...
اما صحبت خودم....
این RE: Remake عجب بازی خوفیه... بابا کلی از مطالبی که من خبر نداشتم و تو RE اصلیه وجود نداشت اینجا همشون هست...
دوباره برگشتم به حال و هوای دبیرستانم... >:d<
یادش بخیر، چقدر با بچه ها سر بازی با هم حرف میزدیم و حال می کردیم... مخصوصا RE3 ....

نیما VGA یه برنامه تلویزیونی هست که مثل OSCAR میمونه یه برنامه چند ساعته تلویزیونی هست توش احتمال میره از RE6 یه خبر کوچیکی نشون داده بشه
من نمیخوام منفی بافی کنم ها ولی امروز به این نتیجه رسیدم که ار ریولیشنز بازی جالبی از آب در نیاد یه حسی بهم میگه خوب نمیشه و مثل اویل 5 میشه

نیما VGA یه برنامه تلویزیونی هست که مثل OSCAR میمونه یه برنامه چند ساعته تلویزیونی هست توش احتمال میره از RE6 یه خبر کوچیکی نشون داده بشه
من نمیخوام منفی بافی کنم ها ولی امروز به این نتیجه رسیدم که ار ریولیشنز بازی جالبی از آب در نیاد یه حسی بهم میگه خوب نمیشه و مثل اویل 5 میشه

نگووووووووووووووووووووووووووووووووو حامد . رولیشنز از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل 5 فرق داره ! هم از نظر ویروسی که تو بازی هست هم داستان و سبک بازی.

نگووووووووووووووووووووووووووووووووو حامد . رولیشنز از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل 5 فرق داره ! هم از نظر ویروسی که تو بازی هست هم داستان و سبک بازی.
خب حمید جان من حسمو گفتم نمیدونم چرا اینجوریه ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه حسم اشتباه کم کرده ولی چشمم آب نمیخوره خفن باشه خیلی خوب باشه یه کمی بهتر از شماره 5 بشه
تجربه نشون داده نسخه هایی که برای یه کنسول دستی میاد خفن از اب در نمیان و اینم از این قاعده مستثنی نمیشه مگه اینکه معجزه بشه
خدایی منفی بافی نمیکنم ولی به نظرم عالی نمیشه

من اصلا عادت ندارم نظر بدم ولي چون اكثر بچه هاي انجمن اينجا هستن

فقط مونده چند تا ديگه كه بيان بقيه هم عضو بازي سنتر بشن جمعمون تكميل بشه.

فكر نكنم سري جديد دوباره گند بزنه چون اينبار همه طرفداراشو از دست ميده

بنظرم كپكام بايد از اشتباهات گذشته درس بگيره اينو من بارها گفتم

آخرین ویرایش:
خب VGA هم تموم شد و هیچ خبری از رزیدنت اویل 6 نشد و اون بازی انحصاری ترسناک سونی هم که همه حدس و گمان هایی در موردش زده بودند اسمش The Last Of Us هست و سازنده اون Naughty Dog هست .

7jsfzv0fcvo3prn31o5p.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or