بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوست عزیز
تو این بازی هم کریس وجود داره هم کلونی کریس
ديگه واضح تر از اين عكس:

dwhp7te8kg9jcbm8qpa.jpg

خطر اسپویل:
در ضمن کم و بیش معلوم شده اونی که به صندلی بسته شده کریس اصلی هست!!! >:)
==========
در ضمن نمیدونم که در جریانید یا نه، ولی گفته شده این بازی 20 ساعت گیم پلی داره و بخش داستانی بیش از 10 ساعت از این گیم پلی رو تشکیل خواهد داد...
لعنت بهشون که رو کنسول دستی دارن بازی رو میدن بیرون )x
موفق باشید
دمت گرم:xمفیدترین پستو تو دادی،اعتبار نوش جونت:x
بازهم عمو کرسو میبینیم:x

حمید تو این انیمشن Damnation همون شخصیت های قبلی که تو انیمشن قبلی بودن هستند ؟ یا شخصیت جدید هم داره ؟

حسین جان هنوز هیچ گونه اطلاعاتی از این انیمیشن نیومده . اوایل سال 2012 ممکنه یه اطلاعاتی یا تریلر جدید بیاد.

08_12_2011_7_49_54_PM.jpg

چند تا ویدئو جدید از رزیدنت اویل رولیشنز که سایت IGN به همراه ریویو بازی گذاشته بود. البته چند تا دیگه هم بود که هر کار کردم دانلود نشد و تو یوتیوب هم پیدا نکردم که دانلود کنم.

http://s1.picofile.com/file/7207008..._Resident_Evil_Revelations_Video_IGN.flv.html

http://s1.picofile.com/file/7207011070/Ship_Atmosphere_Resident_Evil_Revelations_Video_IGN.flv.html

http://s1.picofile.com/file/7207014301/Curtos_gameplays_inéditos_de_Resident_Evil_Revelations_Resident_Evil_SAC.flv.html
واااااااای. عجب دموهایی بود...:-o:-o:-o
پسر خیلی وقت بود اینطوری خودمو به صندلی فشار نداده بودم.x_xx_xx_x
عالی بود حمید>:d
اگه بازم از گیم پلیش چیزی گیر آوردی بزار. من یکی به شدت استقبال میکنم.:thanks::clap:

صرفا جهت مزاح
2lkzbwedvcu7i2mpjo0l.jpg

لیون کچل ندیده بودیم که اونم دیدیم!!!!
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

سلام

این تریلر هم از گیم پلی بازی هست , 5 دقیقه هست . دوستان VGA فردا برگزار میشه و منتظر باشید شاید خبری از شماره 6 بشه .
حسین همین الان دمو رو دیدم.
واقعا عالی بود. خیلی جو ترسناک باحالی داره!!
فقط حیف اونی که داشت بازی میکرد خیلی چپول بود!=))
اون صحنه آخر هم خیلی خفن بود. اومد در بره دید در باز نمیشه بعد یارو خفتش کرد. اصلا این مدل راه رفتن جونوراش که هی تلو تلو میخورن و بهت نزدیک میشن خودش ترسناکه!
مرسی!

صرفا جهت مزاح
2lkzbwedvcu7i2mpjo0l.jpg

لیون کچل ندیده بودیم که اونم دیدیم!!!!
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
خیلی با حال بود:)):)):)):))=))=))=))=))

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------

رزیدنت اویل 3 وا قعا ترسناک بود و فکر کنم ا خرین نسخه ای بود که از این بازی حس ترس را در من ایجاد کرد

سلام

dwhp7te8kg9jcbm8qpa.jpg

این هم تریلر مربوط به این عکس هست که جیل و کریس اسلحه رو هم می کشند . یکی هم تو تریلر هست که شبیه هانک هست !(حالا نمیدونم خودشه یا نه !) البته تریلرش قدیمیه و خیلی هاتون باید دیده باشید ولی اونهایی که ندیدن حتما ببینند .
دانلود تریلر

حسین همین الان دمو رو دیدم.
واقعا عالی بود. خیلی جو ترسناک باحالی داره!!
فقط حیف اونی که داشت بازی میکرد خیلی چپول بود!=))
اون صحنه آخر هم خیلی خفن بود. اومد در بره دید در باز نمیشه بعد یارو خفتش کرد. اصلا این مدل راه رفتن جونوراش که هی تلو تلو میخورن و بهت نزدیک میشن خودش ترسناکه!
مرسی!

اره نمیدونم چرا تو تریلر های گیم پلی هر کی بازی میکنه نوبه !:d

افشین 150 که چیزی نیست که ! اینجا مای بدبخت باید 300 بدیم. به اضافه 100 تومنم حتما بازیش میشه. من تو انیمیشن رو گفتم نه که کلا. منظورم اینه که بهتره این دمنیشن با کریس و جیل باشه تا دوباره باز با لیان همین.
درسته که شما باید بیشتر پول بدین
ولی خداییش زور داره 180 دلار سر یه بازی با کنسولش پول بدی
تو دمنیشن هم مطمئن باش بیلی و ربکا هستن که این خیلی خوبه دلم حسابی برای ربکا تنگ شده
به نظرتون الان چه شکلی شده و چقدر تغییر کرده ؟؟؟
احتمالا الان یه پزشک ویژه تو موارد ویروسی شده

اره جات خالی یه دوبار تمومش کردیم !!
مگه اومده که بازی کنم ؟؟؟؟ خو تریلر های گیم پلی بازی رو همه دیدیم و من از بازیش خوشم اومده :d یا اینکه من در اشتباهم ؟
بابا مگه هنده که کریس جیل هی بخوان تو هر شماره باشن !:d اینبار نوبت لیان و کلر هست !
:دی
آخه یجوری گفتی فک کردم نسخه ویژه رو برات فرستادن یه چندباری تموم کردی
:دی
هندو خوب اومدی :))

سلام به همه دوستان رزیدنت اویل خور عزیز، چه خبرا؟
چند وقتی بود از شرم راحت بودید ولی دیگه تموم شد دوران خوشی!
فعلاً فکر کنم بحث Revelations تو تاپیک داغ‌تر هست(البته بنده زیاد به این عنوان امید ندارم)، خبری جدیدی از ORC نشده؟
الآن بحث بازی انحصاری جدید PS3 هم خیلی داغه، یک سری شایعه شده که عنوان THE LAST OF US احتمالاً همون RE 6 خودمونه!:d
شما چقدر احتمال میدید؟

این دقیقا همون جایی بود که جیل فک کریس و آورد پایین اگه درست یادم باشه

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه دوستان رزیدنت اویل خور عزیز، چه خبرا؟
چند وقتی بود از شرم راحت بودید ولی دیگه تموم شد دوران خوشی!
فعلاً فکر کنم بحث Revelations تو تاپیک داغ‌تر هست(البته بنده زیاد به این عنوان امید ندارم)، خبری جدیدی از ORC نشده؟
الآن بحث بازی انحصاری جدید PS3 هم خیلی داغه، یک سری شایعه شده که عنوان THE LAST OF US احتمالاً همون RE 6 خودمونه!:d
شما چقدر احتمال میدید؟
علی جان دقیقا همین دیروز به یادت بودم می گفتم چرا پیداش نیس
revelation بد نیست از شماره 5 قطعا بهتره
در مورد last of us فک نمی کنم که شماره 6 باشه
شاید یه re انحصاری باشه ولی مطمئنا شماره 6 نیست
ممکنه یه شماره باشه مثل سری کرانیکلز . با موو کنترل بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or