بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نیما Gold Edition رو انگار بازی نکردی :d درسته که اصلا این دو هیچ ربطی به هم ندارند و اتفاقات RE1 تو سال 98 رخ داده و نابود شد عمارت و این مخفیگاه تو اروپا بوده و تو سال 2006 اتفاق میافته اما اگه بازی کنی یکم شکل عمارته و اتاق هاش و راهرو هاش و اکثر چیز هاش رو شکل اون ساختن تا حال و هوای او روزا رو برسونه به ادم :d خیلی هم قشنگ بود ! ولی این اقا گفته بود که خود عمارته !:d

حیف که نیم ساعته تموم میشه ولی خیلی قشنگ بود این Lost in Nighmares . اینا که میتونستند اینطور بسازن چه مشکلی داشتند که RE 5 رو اینطور ساختند !

پس بذارید:
1-کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-:

موافقم به شدت
فقط بهتر نیست یه گزینه برای شخصیت جدید هم بزاریم
اصلا چرا ایدا تو لیست نباشه
یا حتی آنجلا
به نظر من آنجلا پتانسیلش بالاست
آسیب بزرگی هم از این مسائل دیده
ولی در نهایت به نظر من اگر شماره 6 آخرین شماره از این داستان ها باشه و بعد از اون بازی ریبوت بشه
باید لیان حتما تو بازی باشه
چون اگر بگیم کریس قسم یاد کرد که وسکر و آمبرلا نابوده کنه و این کارو کرد
لیان هم قسم یاد کرده که این ویروس ها رو از سطح زمین پاک کنه و حقش هست که این کارو بکنه
حاضرم بهتون قول بدم لیان نقشش تو دمنیشن به شدت زیاد میشه و تاثیر زیادی تو داستان میزاره

موافقم به شدت
فقط بهتر نیست یه گزینه برای شخصیت جدید هم بزاریم
اصلا چرا ایدا تو لیست نباشه
یا حتی آنجلا
به نظر من آنجلا پتانسیلش بالاست
آسیب بزرگی هم از این مسائل دیده
ولی در نهایت به نظر من اگر شماره 6 آخرین شماره از این داستان ها باشه و بعد از اون بازی ریبوت بشه
باید لیان حتما تو بازی باشه
چون اگر بگیم کریس قسم یاد کرد که وسکر و آمبرلا نابوده کنه و این کارو کرد
لیان هم قسم یاد کرده که این ویروس ها رو از سطح زمین پاک کنه و حقش هست که این کارو بکنه
حاضرم بهتون قول بدم لیان نقشش تو دمنیشن به شدت زیاد میشه و تاثیر زیادی تو داستان میزاره

اما من خسته شدم از از بس لیان رو دیدم . تو دیجنریشن بود دیگه. این بار نویت کریس و جیل بود که تو دمنیشن بیان !

منم با نظر موافق ام ولی ایدا دیگه واسه چی تو نظر سنجی باشه ؟ اون که نمیتونه شخصیت اصلی بازی قرار بگیره :d میتونه ؟
همین کلر و لیان خوبن , تازه وقتی لیان باشه ایدا هم صد در صد هست و فکر کنم شخصیت منفی بازی خود ایدا هست :d داستان RE هم خدا کنه تو شماره 6 تموم بشه .
در نهایت میبینیم که وسکر دوباره در این شماره میدرخشد :d

به نظر من ایدا میتونه شخصیت منفی بازی باشه. مثلا سازمان میتونه اصلیت ژاپنی داشته باشه. (البته اگه ایدا باشه)

صبر کنین.............
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37093&p=1740557#post1740557
بیایین.اینم همین لینک تاپیک بغلی.
تو عکسا نگاه کنین و یه نفر شبیه کریس میبینین.....
بچه ها بریزین تو تاپیک بغلی،دوباره دوتا افتادن به جون همدیگه........
دوست عزیز
تو این بازی هم کریس وجود داره هم کلونی کریس
ديگه واضح تر از اين عكس:

dwhp7te8kg9jcbm8qpa.jpg

خطر اسپویل:
در ضمن کم و بیش معلوم شده اونی که به صندلی بسته شده کریس اصلی هست!!! >:)
==========
در ضمن نمیدونم که در جریانید یا نه، ولی گفته شده این بازی 20 ساعت گیم پلی داره و بخش داستانی بیش از 10 ساعت از این گیم پلی رو تشکیل خواهد داد...
لعنت بهشون که رو کنسول دستی دارن بازی رو میدن بیرون )x
موفق باشید

سلام سلام... چند روز نبودم دلم واسه همه تنگیده بود...
چه خطرا....؟؟
بچه ها این RE: Remake عجب بازی خوفیه... چقدر دارم لذت می برم....

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه عکس fun دیگه.

Chris and Wesker are playing Resident Evil 5 :D

3hjwqupdi4c71y03ru54.jpg
خدا لعنتت نکنه حمید... عجب عکس دلی بود...
=)) =))

دوست عزیز
تو این بازی هم کریس وجود داره هم کلونی کریس
ديگه واضح تر از اين عكس:

dwhp7te8kg9jcbm8qpa.jpg

خطر اسپویل:
در ضمن کم و بیش معلوم شده اونی که به صندلی بسته شده کریس اصلی هست!!! >:)
==========
در ضمن نمیدونم که در جریانید یا نه، ولی گفته شده این بازی 20 ساعت گیم پلی داره و بخش داستانی بیش از 10 ساعت از این گیم پلی رو تشکیل خواهد داد...
لعنت بهشون که رو کنسول دستی دارن بازی رو میدن بیرون )x
موفق باشید

ایول!!! مرسی. بعد از مدت ها یک پست دلچسب!!! خبر قشنگی بود. من هر چی بیشتر از رولیشنز خبر میبینم و میخونم بیشتر بهش علاقه مند میشم !!! آقا مرسی.
البته این حرف من باعث نشه زحمت ها و خبر های داش حمید زیر سوال بره!!
حمید جون یه دونه ای!!!

اما من خسته شدم از از بس لیان رو دیدم . تو دیجنریشن بود دیگه. این بار نویت کریس و جیل بود که تو دمنیشن بیان !
حمید از تو انتظار نداشتم [-(
این طرفدارای کریس دیگه شورشو در آوردن
هر چقدر سعی می کنیم منطقی باشیم یه بحث دیگه وسط میاد
حتما قبول داری دیگه که لیان بعد از کریس مهمترین شخصیت مرد قابل بازیه ؟؟
خوب بیا حساب کنیم کریس تو چندتا بازی بوده و لیان چندتا که حال شما رو بد کرده
کریس:
resident evil 1
resident evil remake
resident evil code veronica
resident evil darkside
resident evil umbrella chronicles
resident evil 5
resident evil revelation
لیان :
resident evil 2
resident evil 4
resident evil darkside

میبینی که کریس خیلی بیشتر از لیان تو بازی بوده پس الان من باید بیام بگم خسته شدم حالم بهم می خوره
انصافا هم دروغ نمی گم
آقا خانم ای ایها ناس مگه داستان کریس تموم نشده
به پیر یه پیغمبر شده
دیگه زبون من یکی مو در آورد بقیه رو نمی دونم
جیل و کریس دیگه داستانشون تموم شده
تازه تازه اگر بخوایم انمیشن ها رو هم برخلاف حرف خودتون که می گید تو داستان حساب نیست حساب کنیم میشه
بازم بازم تعداد دفعات کریس از لیان بیشتر
به نظر من ایدا میتونه شخصیت منفی بازی باشه. مثلا سازمان میتونه اصلیت ژاپنی داشته باشه. (البته اگه ایدا باشه)

به نظر من اگر اینطور بشه ایدا کاملا منفی نخواهد بود ینی به نظر تو گروهی که هستن و اگر بخواد کلیشه ای باشه زنای منفی باشن
ایدا کسی که در انتها بر می گرده و سعی می کنه مثبت باشه
من بیشتر دوست دارم ایدا رو کنار آنجلا ببینم
---------------------------------
جدا برام سوالِ چرا از آنجلا خوشتون نمیاد ؟!!!!!!!!!!
همه چیز داره
هم تو نیروی ویژه بوده و مبارز خوبیه هم پیش زمینه خیلی خیلی خوبی داره
حداقل پیش زمینش از شوا بهترِ :دی

این طرفدارای کریس دیگه شورشو در آوردن
هر چقدر سعی می کنیم منطقی باشیم یه بحث دیگه وسط میاد
افشین یه دونه ای به خدا...
باور کن از بس که بحث کردم دیگه حال و حوصله ندارم به این رفقای گلم بگم بابا دست بردارید از سر این Leon. بابا عیسی به دین خود... موسی هم به دین خود...
همینه که میگن آدم درست و حسابی... پشت سرش حرف زیاده، همینه دیگه...

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

جدا برام سوالِ چرا از آنجلا خوشتون نمیاد ؟!!!!!!!!!!
همه چیز داره
هم تو نیروی ویژه بوده و مبارز خوبیه هم پیش زمینه خیلی خیلی خوبی داره
حداقل پیش زمینش از شوا بهترِ :دی

I Love Angela... ;)

08_12_2011_7_49_54_PM.jpg

چند تا ویدئو جدید از رزیدنت اویل رولیشنز که سایت IGN به همراه ریویو بازی گذاشته بود. البته چند تا دیگه هم بود که هر کار کردم دانلود نشد و تو یوتیوب هم پیدا نکردم که دانلود کنم.

http://s1.picofile.com/file/7207008..._Resident_Evil_Revelations_Video_IGN.flv.html

http://s1.picofile.com/file/7207011070/Ship_Atmosphere_Resident_Evil_Revelations_Video_IGN.flv.html

http://s1.picofile.com/file/7207014301/Curtos_gameplays_inéditos_de_Resident_Evil_Revelations_Resident_Evil_SAC.flv.html

اولین نمره ای که به Revelations دادن خیلی خوبه :d واقعا بازی قشنگیه !
خوب دشمن اصلی کریس و جیل وسکر بودند که تو شماره 5 مرد حالا دیگه نوبت لیان و کلر یا یکی از این 2 هست تا شخصیت های اصلی شماره 6 بشن و اصلا درستش همینه .

افشین یه دونه ای به خدا...
باور کن از بس که بحث کردم دیگه حال و حوصله ندارم به این رفقای گلم بگم بابا دست بردارید از سر این Leon. بابا عیسی به دین خود... موسی هم به دین خود...
همینه که میگن آدم درست و حسابی... پشت سرش حرف زیاده، همینه دیگه...

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

I Love Angela... ;)
قربونت عزیزی
بحث سر اینه که هر چقد رهم ما قبول داریم که کریس نقش داستانی مهم تری داشته بازم دست بر دار نیستن محمد که می گفت اشکال نداره داستان کریس تموم شده اتفاقات جدید پیش میاد :))
اصن باید فقط کریس باشه
الانم که لیان فقط 3 شماره حضور داشته می گن خسته شدیم :|
من واقعا موندم چی بگم

اولین نمره ای که به Revelations دادن خیلی خوبه :d واقعا بازی قشنگیه !
خوب دشمن اصلی کریس و جیل وسکر بودند که تو شماره 5 مرد حالا دیگه نوبت لیان و کلر یا یکی از این 2 هست تا شخصیت های اصلی شماره 6 بشن و اصلا درستش همینه .
بازی کردی ؟؟؟؟
بابا این نینتندو رو اعصاب من
آدم حیفش میاد به خاطر 1 بازی بره 150 دلار بده
به خدا اگه 4 بازی درست حسابی ( می دونم زلدا و ماریو خوبه ولی من دوس ندارم ) براش میومد با کله می خریدم ولی الان می ترسم فردا بیاد اچ دی شو بده برای کنسولا یا برای ویتا پورت کنه
چون با این وضع 3ds امیدی به فروش بازی نیست و ممکن ضرر کنه کپکام
اصلش همینه ولی مثلا حمید اینجوری فک نمی کنه و میگه خسته شده از بس هی لیان کاراکتر اصلی بوده :-o که البته همون طور که گفتم به هیچ عنوان اینجوری نیس

قربونت عزیزی
بحث سر اینه که هر چقد رهم ما قبول داریم که کریس نقش داستانی مهم تری داشته بازم دست بر دار نیستن محمد که می گفت اشکال نداره داستان کریس تموم شده اتفاقات جدید پیش میاد :))
اصن باید فقط کریس باشه
الانم که لیان فقط 3 شماره حضور داشته می گن خسته شدیم :|
من واقعا موندم چی بگم

بازی کردی ؟؟؟؟
به خدا اگه 4 بازی درست حسابی ( می دونم زلدا و ماریو خوبه ولی من دوس ندارم ) براش میومد با کله می خریدم ولی الان می ترسم فردا بیاد اچ دی شو بده برای کنسولا یا برای ویتا پورت کنه
اصلش همینه ولی مثلا حمید اینجوری فک نمی کنه و میگه خسته شده از بس هی لیان کاراکتر اصلی بوده :-o که البته همون طور که گفتم به هیچ عنوان اینجوری نیس

افشین 150 که چیزی نیست که ! اینجا مای بدبخت باید 300 بدیم. به اضافه 100 تومنم حتما بازیش میشه. من تو انیمیشن رو گفتم نه که کلا. منظورم اینه که بهتره این دمنیشن با کریس و جیل باشه تا دوباره باز با لیان همین.

آخرین ویرایش:
بازی کردی ؟؟؟؟
اره جات خالی یه دوبار تمومش کردیم !!
مگه اومده که بازی کنم ؟؟؟؟ خو تریلر های گیم پلی بازی رو همه دیدیم و من از بازیش خوشم اومده :d یا اینکه من در اشتباهم ؟
بابا مگه هنده که کریس جیل هی بخوان تو هر شماره باشن !:d اینبار نوبت لیان و کلر هست !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or