خب دوستان امشب میخوام براتون مصاحبه وب سایت برزیلی Revil رو با خانم Julia Voth بازیگر زنی که مدل چهره جیل ولیتاین تو رزیدنت اویل ریمیک از ایشون گرفته شده بزارم. امیدوارم خوشتون بیاد.
به نام خدا
Julia Voth یک بازیگر و مدل کانادایی هست که در فیلم هایی چون "Bitch Slap" و "The Anniversary" بازی کرده است و نیز ایفاگر نقش هایی در سری فیلم های مشهور تلوزیونی مانند "Castle" ,"Supernatural" و "The Phone" بوده است . او همچنین به عنوان مدل برای مارک های معروفی کار کرده است. اما در نظر طرفداران رزیدنت اویل بد نام ترین نقش او که باعث شد در دل بسیاری از ما جایی پیدا کند مدل سازی صورت اوست به حای جیل ولنتاین در رزیدنت اویل ریمیک. در طی سالهای گذشته جولیا هنوز هم با این نقش در خاطره ها زنده است . یک گروه از طرفدارن اخیرا برای برگرداندن چهره جولیا به مدل صورت جیل در اینترنت برای جولیا کمپینی ساخته اند . جولیا که از این اظهار محبت طرفدارانش بسیار خوشحال شده بود کمی در مورد کارش و همچنین سری ها برای ما گفته و در مورد موفق ترین فیلمش Bitch Slap صحبت کرده است. که او در این فیلم نقش Trixie مهربان و بی آلایش را بازی کرده است.
Revil : شما چگونه برای فرم صورت جیل انتخاب شدید ؟ فرایند دادن صورت شما به جیل چگونه پیش رفت و این روند روی شغل شما چه تاثیری داشته است ؟
Julia Voth : من در سال 2001 در ژاپن مشغول به کار بودم و برای آن تست دادم اما به من نگفتند که آن تست را برای چه منظوری میگیرند اما میتوتنم بگویم اصلا به روش عادی از من تست گرفته نشد و در آن جا صد ها مدل منتظر بودند تا نوبت به تست آنها برسد. کسانی که بعدا متوجه شدم بعضی از سران
CAPCOM بودند.چند روز بعد به من گفتند چهره من برای مدل سازی بصورت جیل ولنتاین انتخاب شده است . هرگز آن لحظه را فراموش نمیکنم واقعا لحظه خاصی بود.
Revil : آیا شما قبل از این که مدل چهر ی جیل شوید با رزیدنت اویل آشنا بوده اید ؟ آیا تاکنون از این سری بازی ویدئویی انجام داده اید ؟
Julia Voth : خیر قبلا آشنایی نداشتم قبل از کار کردنم. سعی کرده ام که بازی هایی انجام بدهم اما این که خودتان جزئی از بازی باشید بسیار عجیب است.شباهت ما به هم خیلی جالب و عجیب است . صادقانه بگویم من خیلی خوب نبودم در بازی کردن آن . من به دیوار بخورد میکردم و درست به سمت زامبی ها میرفتم من فکر میکنم من در بای کردن نقش او بهتر هستم نه فقط در بازی.
Revil : تا به حال فیلم های رزیدنت اویل را دیده اید ؟ آیا کار Sienna را به عنوان جیل ولنتاین میپسندید ؟
Julia Voth : من فیلم ها را دیده ام آخرین شماره عالی بود و من خیلی هیجان زده هستم برای شماره بعدی. من فکر میکنم Sienna کار بزرگی انجام داده است . او براستی خشن هست با این حال این یک نقطه ضعف هست برای او. بازی کردن به جای او آرزوی من است حتی اگر Sienna این نقش را قبلا داشته است. خیلی جالب میشود اگر داستان بیشتری از جیل ببینیم.
Revil : چهره جیل دستخوش تغییرات زیاید شده است و بیشتر طرفداران اونو نپذیرفتند. آیا شما میدانید چرا این اتفاق افتاده است ؟
Julia Voth : برای این سوال جوابی ندارم . فقط میدانم نسبت به چند بازی قبل متفاوت تر است . هنوز هم بر پایه چهره اش ساخته شده اما حدس میزنم یه روند طبیعی در بازی رخ داده است .شنیده ام که طرفداران نارضایتی خود را از آن اعلام کرده اند و این برای من مقداری چاپلوسانه به نظر میرسد.
Revil : چهره ی شما برای طرفداران بسیار به یاد ماندنی است برخی از آنها برای باز گرداندن شما به چهره ی جیل کمپینی تشکیل داده اند . خودنان تمایل دارید به چهر ی جیل باز گردید ؟
Julia Voth : خیلی متشکرم . خیلی خوشحالم که مردم میخواهند چهره ی من را در صورت جیل ببینند. تا زمانی که این مورد در خواست طرفداران باشد خوشحال خواهم شد چهره ی جیل بمانم. من همچنین مایلم آن را روی زندگی واقعی بیاورم و در یک فیلم سینمایی واقعا نقش او را بازی کنم. فکر میکنم دیدن آن خیلی جالب باشد.
Revil : شما همچنین در نقشتان در فیلم Bitch Slap بسیار مشهور هستید در مورد این اثر برای ما بگویید. چنانچه وجه مشترکی با Trixie دارید .
Julia Voth : تریکسی نیز جای خاصی در دل من دارد آن اولین نقش من بود و به من اجازه داد کاملا آزاد باشم و آن را با خود به هر کجا که خواستم بببرم . تهیه کنندگان در این مورد بسیار مرا حمایت و تشویق کردند آنها به من اعتماد کردند و من توانستم یک چیز خاص و جالب را خلق کنم. امیدوارم تمام توانائیم را بکار برده باشم . من خیلی چیزهای مشترکی با اون دارم او در هر صورت از جنس من است . هر دوی ما زیبا و کمی بی آلایش هستیم بعضی اوقات و هر دوی ما تا زمانی که نیاز نباشد با کسی نمیجنگیم. Hell will break loose
Revil : برای طرفداران برزیلی چه پیامی دارید ؟
Julia Voth : از آنها تشکر میکنم . امیدوترم از این مصاحبه لذت برده باشند یک روز بزودی من خبر های خیلی زیادی خواهم داشت برای شما XO! ( شاید خبر های مربوط به Resident Evil)
http://www.residentevil.com.br/julia_voth/english/