بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

راضی هستیم!به قول روزنامه نگارا به این عکس میگن خودارضایی!!!=))
یه کمپین تو اف بی بزنید و از کپکام بخوایید به لیون بیشتر بها بدن!مثلا بزنید:ما از کپکام میخواهیم که لیون رو هیروی رزیدنت اویل کنه!!!:))
اینجوری دیگه دنبال این عکسا نمیرید و زحمتتون زیاد نمیشه!
راضی باشید!:d
:|
چقدر تو کودکی برات متاسفم
متاسفانه چشاتو بستی من اول عکس از لیان گذاشته بودم تا دهن امثال تو رو ببندم عکس کریس هم از داخل خود بازی و همه دیدن پس کسی برای اینکه کریس رو کوچیک کنه :| نیومده عکسی بسازه ولی چون نصف پست های این تاپیکم نمی خونی میای اینجوری خودتو ضایع می کنی
اصن نمی دونم چرا دارم جوابتو می دم ولی اولا آدم بی ادبی هستی و تربیت نشدی
دوم هم اینکه خیلی کوته فکر و بچه ای برات متاسفم
امیدوارم موفق باشی

خب VGA هم تموم شد و هیچ خبری از رزیدنت اویل 6 نشد و اون بازی انحصاری ترسناک سونی هم که همه حدس و گمان هایی در موردش زده بودند اسمش The Last Of Us هست و سازنده اون Naughty Dog هست .

7jsfzv0fcvo3prn31o5p.jpg

این خبر هم ناراحت کنندست هم خوشحال کننده
اول اینکه می دونم قراره یه عنوان خوب ترسناک ساخته بشه چون ناتی کارش حرف نداره
دوم هم اینکه شماره 6 تایید نشد
خوب بچه ها نظر من اینه تا تمام re هایی که در دست ساخته و معرفی شده به بازار نیاد و فروش نکنه کپکام حرفی از شماره 6 نمیزنه
احتمالا هم شماره 6 بره برای نسل بعد که اینجوری من خیلی راضی تر هستم چون با گرافیک بالاتر و گیم پلی بهتر بازی می کنم
کپکام مطمئنا داره رو دمنیشن کار می کنه و خبری از شماره 6 نیس

نیما VGA یه برنامه تلویزیونی هست که مثل OSCAR میمونه یه برنامه چند ساعته تلویزیونی هست توش احتمال میره از RE6 یه خبر کوچیکی نشون داده بشه
من نمیخوام منفی بافی کنم ها ولی امروز به این نتیجه رسیدم که ار ریولیشنز بازی جالبی از آب در نیاد یه حسی بهم میگه خوب نمیشه و مثل اویل 5 میشه
برعکس تو حامد جان... من عجیب به این بازی امیدوارم... راجع به بازی های کنسول دستی هم باز باهات مخالفم...
God of War و SH: Origins رو یادت نمیاد.... اینا جزء معرکه های کنسول دستی PSP بودند و البته هنوز هم هستند... ;)
امیدوارم RE: Revelations هم جزء بهترین ها باشه...

---------- نوشته در 11:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

احتمالا هم شماره 6 بره برای نسل بعد که اینجوری من خیلی راضی تر هستم چون با گرافیک بالاتر و گیم پلی بهتر بازی می کنم
وای فکرشو بکن... حمید هم همینو می گفت...
هو هو... یه RE جدید روی کنسول جدید با گرافیک و گیم پلی جدید...
چه شود....

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

خب VGA هم تموم شد و هیچ خبری از رزیدنت اویل 6 نشد و اون بازی انحصاری ترسناک سونی هم که همه حدس و گمان هایی در موردش زده بودند اسمش The Last Of Us هست و سازنده اون Naughty Dog هست .

7jsfzv0fcvo3prn31o5p.jpg
Naughty Dog یه دونست... با Uncharted خودشو ثابت کرده...
این عکسه چیه حمید؟

آخرین ویرایش:
خوب بچه ها نظر من اینه تا تمام re هایی که در دست ساخته و معرفی شده به بازار نیاد و فروش نکنه کپکام حرفی از شماره 6 نمیزنه

آره منم دوست دارم که رزیدنت اویل 6 بره برا نسل بعد با گرافیک بهتر و گیم پلی جدید خوشبختانه دو عنوان رزیدنت اویل داریم که تا E3 2011 و رونمایی از رزیدنت اویل 6 سرگرم باشیم و همینطور چند تا بازی ترسناک دیگه مثل AMY و Alan awake . من که وحشتناک منتظر کوچکترین خبر از دمنیشن هستم خیلی دلم میخواد بدونم چه داستانی واسه این رزیدنت اویل میخوان درست کنن. رزیدنت اویل رولیشنز هم خیلی قشنگه اما حیف که فقط واسه Nintendo 3DS هست فعلا. هر چند شاید 2 سال دیگه مثل این کرونیکلز ها HD شو واسه PS3 بسازن. در مورد اپریشن راکون سینی هم که موندم چی بگم .به شدت از گیم پلی بازی بدم میاد. همین که اسمش رزیدنت اویل هست و بعضی از دوستان قدیدی رو تو بازی قراره ملاقات کنیم واسم جالبه فقط.:d نه اون داستانهای عجیب و غریب پشت پردشون.

این عکسه چیه حمید؟

این عکس همون بازیه که گفتم دیگه The Last Of Us

این یعنی کپکام داره ریبوت شدن اویل رو یه چند سالی عقب میندازه
یا به عبارتی داره کشش میده
نمی دونم شاید یه مریضی جدید گرفته
من که سردرنیاوردم اخرش
فکر کنم با این وضعیت دیگه نتونم اویل بازی کنم
دارم پروتوتیپ بازی میکنم

آخرین ویرایش:
چقدر تو کودکی برات متاسفم
متاسفانه چشاتو بستی من اول عکس از لیان گذاشته بودم تا دهن امثال تو رو ببندم عکس کریس هم از داخل خود بازی و همه دیدن پس کسی برای اینکه کریس رو کوچیک کنه :| نیومده عکسی بسازه ولی چون نصف پست های این تاپیکم نمی خونی میای اینجوری خودتو ضایع می کنی
اصن نمی دونم چرا دارم جوابتو می دم ولی اولا آدم بی ادبی هستی و تربیت نشدی
دوم هم اینکه خیلی کوته فکر و بچه ای برات متاسفم
امیدوارم موفق باشی

از قدیم میگن:چون سرو کارت با کودکان فتاد،با زبان کودکی باید گشاد!
حالا حکایت من و توئه!
باهرکسی مثل خودش رفتار میکنم!بی احترامی نکردم به کسی.این تویی که دهنت بازه و هرچی دوست داری میگی!
اتفاقا خیلی خوشحال میشم که اصلا با من صحبت نکنی!ولی واقعا نمیدونم چرا بنای کل کل گذاشتی و هی داری جواب میدی!
آفرین به تو که تربیت شدی!هرچی باشه فرنگ رفتی دیگه!بایدم تربیت شده باشی!کلا تربیت از گفتارو کردارت میباره!
بزرگی و تربیت و ادب رو دارم از تو یاد میگیرم!من موفقم.شما فکرخودت باش و برو فکر کن که من ضایع میشم و تو بالا میری!
فقط دوست داری کل کل کنی حالا چرا نمیدونم!اینم حتما از اثرات بزرگ بودنته!
------------
حمید با توجه به تریلرهایی که گذاشته بودی من کاملا دلسرد شدم از این بازی!فکر نمیکنم بازی خوبی باشه.

برعکس تو حامد جان... من عجیب به این بازی امیدوارم... راجع به بازی های کنسول دستی هم باز باهات مخالفم...
God of War و SH: Origins رو یادت نمیاد.... اینا جزء معرکه های کنسول دستی PSP بودند و البته هنوز هم هستند... ;)
امیدوارم RE: Revelations هم جزء بهترین ها باشه...

---------- نوشته در 11:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

وای فکرشو بکن... حمید هم همینو می گفت...
هو هو... یه RE جدید روی کنسول جدید با گرافیک و گیم پلی جدید...
چه شود....

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

این عکسه چیه حمید؟
خب برای یه کنسول دستی 2-3 عنوان بازی به نظرت کفاف میده؟
من قبول دارم خوبه نمیگم بده ولی من میگم اگه میخوان قدرت واقعی خودشونو نشون بدن و حسابی فروش کنن بیان به کنسول های مطرح بدن بازی رو نه اینکه یه کنسول دستی ای که اونم فقط تو ژاپن بیشترین طرفدارشو داره
--------------
افشین محمد جفتتون بچه نیستین با هم اینجوری رفتار نکنین خب محمد از یه طرف حرفشو میزنه افشین تو هم میزنی ولی این وسط قرار نیست بهم بتوپیم که با هم قراره یه جو دوستانه داشته باشیم نه اینکه حرفامون به همدیگه بر بخوره
بچه نیستین که من بخوام بگم جفتتون سنتون از من بیشتره پس یه مقدار رعایت کنید و احترام همدیگه رو نگه دارید
--------------
حمید دیشب نتونستم ببینم VGA رو لینکش هست؟
اینا دیگه مسخرشو در اوردن میمیرن یه خبر بدن ؟ بیان بگن آقا ما نساختیم چیزی امیدوار نباشید حداقل منتظر موندن و علاف شدنش نمیارزه به دمنیشن خبری ازش هست نه شماره 6 یادمه VGA پارسال منتظر خبری بودیم که هیچی امسالم هیچی

خب دوستان امشب میخوام براتون مصاحبه وب سایت برزیلی Revil رو با خانم Julia Voth بازیگر زنی که مدل چهره جیل ولیتاین تو رزیدنت اویل ریمیک از ایشون گرفته شده بزارم. امیدوارم خوشتون بیاد.:)

09djk9wa0rmhh6e9h.jpg

به نام خدا

Julia Voth یک بازیگر و مدل کانادایی هست که در فیلم هایی چون "Bitch Slap" و "The Anniversary" بازی کرده است و نیز ایفاگر نقش هایی در سری فیلم های مشهور تلوزیونی مانند "Castle" ,"Supernatural" و "The Phone" بوده است . او همچنین به عنوان مدل برای مارک های معروفی کار کرده است. اما در نظر طرفداران رزیدنت اویل بد نام ترین نقش او که باعث شد در دل بسیاری از ما جایی پیدا کند مدل سازی صورت اوست به حای جیل ولنتاین در رزیدنت اویل ریمیک. در طی سالهای گذشته جولیا هنوز هم با این نقش در خاطره ها زنده است . یک گروه از طرفدارن اخیرا برای برگرداندن چهره جولیا به مدل صورت جیل در اینترنت برای جولیا کمپینی ساخته اند . جولیا که از این اظهار محبت طرفدارانش بسیار خوشحال شده بود کمی در مورد کارش و همچنین سری ها برای ما گفته و در مورد موفق ترین فیلمش Bitch Slap صحبت کرده است. که او در این فیلم نقش Trixie مهربان و بی آلایش را بازی کرده است.

Revil : شما چگونه برای فرم صورت جیل انتخاب شدید ؟ فرایند دادن صورت شما به جیل چگونه پیش رفت و این روند روی شغل شما چه تاثیری داشته است ؟

Julia Voth : من در سال 2001 در ژاپن مشغول به کار بودم و برای آن تست دادم اما به من نگفتند که آن تست را برای چه منظوری میگیرند اما میتوتنم بگویم اصلا به روش عادی از من تست گرفته نشد و در آن جا صد ها مدل منتظر بودند تا نوبت به تست آنها برسد. کسانی که بعدا متوجه شدم بعضی از سران CAPCOM بودند.چند روز بعد به من گفتند چهره من برای مدل سازی بصورت جیل ولنتاین انتخاب شده است . هرگز آن لحظه را فراموش نمیکنم واقعا لحظه خاصی بود.

Revil : آیا شما قبل از این که مدل چهر ی جیل شوید با رزیدنت اویل آشنا بوده اید ؟ آیا تاکنون از این سری بازی ویدئویی انجام داده اید ؟

Julia Voth : خیر قبلا آشنایی نداشتم قبل از کار کردنم. سعی کرده ام که بازی هایی انجام بدهم اما این که خودتان جزئی از بازی باشید بسیار عجیب است.شباهت ما به هم خیلی جالب و عجیب است . صادقانه بگویم من خیلی خوب نبودم در بازی کردن آن . من به دیوار بخورد میکردم و درست به سمت زامبی ها میرفتم من فکر میکنم من در بای کردن نقش او بهتر هستم نه فقط در بازی.

Revil : تا به حال فیلم های رزیدنت اویل را دیده اید ؟ آیا کار Sienna را به عنوان جیل ولنتاین میپسندید ؟

Julia Voth : من فیلم ها را دیده ام آخرین شماره عالی بود و من خیلی هیجان زده هستم برای شماره بعدی. من فکر میکنم Sienna کار بزرگی انجام داده است . او براستی خشن هست با این حال این یک نقطه ضعف هست برای او. بازی کردن به جای او آرزوی من است حتی اگر Sienna این نقش را قبلا داشته است. خیلی جالب میشود اگر داستان بیشتری از جیل ببینیم.

Revil : چهره جیل دستخوش تغییرات زیاید شده است و بیشتر طرفداران اونو نپذیرفتند. آیا شما میدانید چرا این اتفاق افتاده است ؟

Julia Voth : برای این سوال جوابی ندارم . فقط میدانم نسبت به چند بازی قبل متفاوت تر است . هنوز هم بر پایه چهره اش ساخته شده اما حدس میزنم یه روند طبیعی در بازی رخ داده است .شنیده ام که طرفداران نارضایتی خود را از آن اعلام کرده اند و این برای من مقداری چاپلوسانه به نظر میرسد.

Revil : چهره ی شما برای طرفداران بسیار به یاد ماندنی است برخی از آنها برای باز گرداندن شما به چهره ی جیل کمپینی تشکیل داده اند . خودنان تمایل دارید به چهر ی جیل باز گردید ؟

Julia Voth : خیلی متشکرم . خیلی خوشحالم که مردم میخواهند چهره ی من را در صورت جیل ببینند. تا زمانی که این مورد در خواست طرفداران باشد خوشحال خواهم شد چهره ی جیل بمانم. من همچنین مایلم آن را روی زندگی واقعی بیاورم و در یک فیلم سینمایی واقعا نقش او را بازی کنم. فکر میکنم دیدن آن خیلی جالب باشد.

Revil : شما همچنین در نقشتان در فیلم Bitch Slap بسیار مشهور هستید در مورد این اثر برای ما بگویید. چنانچه وجه مشترکی با Trixie دارید .

Julia Voth : تریکسی نیز جای خاصی در دل من دارد آن اولین نقش من بود و به من اجازه داد کاملا آزاد باشم و آن را با خود به هر کجا که خواستم بببرم . تهیه کنندگان در این مورد بسیار مرا حمایت و تشویق کردند آنها به من اعتماد کردند و من توانستم یک چیز خاص و جالب را خلق کنم. امیدوارم تمام توانائیم را بکار برده باشم . من خیلی چیزهای مشترکی با اون دارم او در هر صورت از جنس من است . هر دوی ما زیبا و کمی بی آلایش هستیم بعضی اوقات و هر دوی ما تا زمانی که نیاز نباشد با کسی نمیجنگیم. Hell will break loose

Revil : برای طرفداران برزیلی چه پیامی دارید ؟

Julia Voth : از آنها تشکر میکنم . امیدوترم از این مصاحبه لذت برده باشند یک روز بزودی من خبر های خیلی زیادی خواهم داشت برای شما XO! ( شاید خبر های مربوط به Resident Evil)

http://www.residentevil.com.br/julia_voth/english/

آخرین ویرایش:
ممنون حمید جان بابت مطلب خوبت.این خانم هم واقعاً مدل خوبی برای کاراکتر جیل بوده. فقط یکم سلیقه این خانوم بده آخه سری فیلم رزیدنت کجاش عالی بود؟!!!:|

فعلاً الآن یکم حالم گرفتست و مخم از دست سیاست‌های احمقانه کپکام سوت میکشه، نمیدونم بالاخره کی میخواد تلسم این RE6 شکسته بشه!
البته با معرفی T.L.O.US یکم خنک تر شدم. ای کاش این کپکام هم آدم بشه.
حمید جون تو امضات E3 رو ننوشتی!:d

مرسی داش حمید جالب بود :d مدل چهره جیل تو RE5 همین بوده بعد روند طبیعی رخ داده :d ؟ اخه اولین بار که جیل رو تو RE5 دیدم نشناختمش تا اینکه اسمش رو تو بازی شنیدم خیلی تعجب کرده بودم که این جیل هستش ! لابد جیل رو دوباره میبینیم بعد روند طبیعی رخ داده شکل زامبی های Remake شده !(خدا نکنه !:d)
منتظر خبر هاتیم Julia Voth :d
خو فعلا RE6 رو بی خیال شدم .... منتظرم از Damnation خبر بدن .

آخرین ویرایش:
خوشحالم که خوشتون اومده از این مصاحبه .:)

ممنون حمید جان بابت مطلب خوبت.این خانم هم واقعاً مدل خوبی برای کاراکتر جیل بوده. فقط یکم سلیقه این خانوم بده آخه سری فیلم رزیدنت کجاش عالی بود؟!!!
yahoo_22.gif

فعلاً الآن یکم حالم گرفتست و مخم از دست سیاست‌های احمقانه کپکام سوت میکشه، نمیدونم بالاخره کی میخواد تلسم این RE6 شکسته بشه!
البته با معرفی T.L.O.US یکم خنک تر شدم. ای کاش این کپکام هم آدم بشه.
حمید جون تو امضات E3 رو ننوشتی!
yahoo_4.gif

خب بالاخره هر چی باشه این خانم به نوعی داره واسه کپکام کار میکنه و نمیتونه بگه مثلا فیلم رزیدنت اویل بد بوده :d گفته بود آخرین شماره عالی بوده. منم دیگه منتظر رزیدنت اویل6 نیستم بیشتر منتظر دمنیشن هستم .دوست دارم RE6 بره واسه کنسول های نسل بعد.

مرسی داش حمید جالب بود :d مدل چهره جیل تو RE5 همین بوده بعد روند طبیعی رخ داده :d ؟ اخه اولین بار که جیل رو تو RE5 دیدم نشناختمش تا اینکه اسمش رو تو بازی شنیدم خیلی تعجب کرده بودم که این جیل هستش ! لابد جیل رو دوباره میبینیم بعد روند طبیعی رخ داده شکل زامبی های Remake شده !(خدا نکنه !:d)

راستش این تیکشو متوجه نشدم که روند طبیعی منظورش چی بوده از احد بپرسین شاید بدونه. شاید منظورش سنش بوده چون سنسش زیاد شده چهرش تغییر کرده و طبیعی هم هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or