خب افریقایی ها وحشی قبول ولی کریس تنها نبود و یکی هواشو داشتببخشین ولی لیان جلوی 4تا اسپانیایی پیر و خرفت قرار گرفت که راه میرفتن و میلنگیدن و میگفتن سدلر ولی کریس جلوی یه گله افریقایی وحش جوون قرار گرفت که تا دندون مسلح بودن و تازه جلاد هم داشتن!!!
مگه کشتن کراوزر کاری داشت؟
یه تیر میزدی تو پاش تا دستش از جلو صورتش بره کنار بعدشم میتونستی با چاقو به صورتش ضربه بزنی!!!
ببینین,تمام باس های RE4 برای کشتنشون قلق وجود داشت ولی باس های RE5 نه.
اما در موردقویترین گفتی:
خب معلومه اول وسکر بعدشم نمسیس.
اما در مورد کشتن سدلر هم باید بگم که تجربه توی سری RE نشون داده که هرکس تبدیل به یه جونور غول پیکر چندش اور تبدیل بشه,کشتنش بسیار اسون تر از نگاه کردن به یه دیواره.البته همه اینا رو از عمو کریس(اقا محمد پرسیدی ولی من نتونستم جلوی خودمو بگیرم)
بعدشم اسپانیایی ها اول بازی بودن
عزیز من انگار هواست نیست که پیدا کردن قلق کشتن سخت تر تا اینکه بهت صلاح بده بگه بکش
وقتی برای اولین بار توی اویل 5 با وسگر رو به رو میشی اصلا نیازی نیست تیر شلیک کنی فقط باید وقت تلف کنی (7 دقیقه)
توی اویل 5 برای اکثر غول های اویل بهت صلاح داد ولی توی اویل 4 نه باید همرو میخریدی
توی اویل 5 برای کشتن وسگر تا دلت بخاد بهت راکت داد .برای کشتن موجود انگلی 1 یه اتاق اتیش بود برای موجود انگلی دوم یه صلاح خاص .
برای کشتن اون موجود بزرگ مسلسل روی ماشن بود و ...
پیدا کردن همین قلق هم برای کشتن جک واقعا سخت بود چون کسی جرات نمیکرد به جک نزدیک شه عجیب حرکاتی میزد
عزیز من شما یا اویل 4 بازی نکردی یا انقدر عاشق اویل 5 هستی که اویل 4 رو فراموش کردی