بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ببخشین ولی لیان جلوی 4تا اسپانیایی پیر و خرفت قرار گرفت که راه میرفتن و میلنگیدن و میگفتن سدلر ولی کریس جلوی یه گله افریقایی وحش جوون قرار گرفت که تا دندون مسلح بودن و تازه جلاد هم داشتن!!!

مگه کشتن کراوزر کاری داشت؟
یه تیر میزدی تو پاش تا دستش از جلو صورتش بره کنار بعدشم میتونستی با چاقو به صورتش ضربه بزنی!!!
ببینین,تمام باس های RE4 برای کشتنشون قلق وجود داشت ولی باس های RE5 نه.

اما در موردقویترین گفتی:
خب معلومه اول وسکر بعدشم نمسیس.
اما در مورد کشتن سدلر هم باید بگم که تجربه توی سری RE نشون داده که هرکس تبدیل به یه جونور غول پیکر چندش اور تبدیل بشه,کشتنش بسیار اسون تر از نگاه کردن به یه دیواره.البته همه اینا رو از عمو کریس(اقا محمد پرسیدی ولی من نتونستم جلوی خودمو بگیرم)
خب افریقایی ها وحشی قبول ولی کریس تنها نبود و یکی هواشو داشت
بعدشم اسپانیایی ها اول بازی بودن
عزیز من انگار هواست نیست که پیدا کردن قلق کشتن سخت تر تا اینکه بهت صلاح بده بگه بکش
وقتی برای اولین بار توی اویل 5 با وسگر رو به رو میشی اصلا نیازی نیست تیر شلیک کنی فقط باید وقت تلف کنی (7 دقیقه)
توی اویل 5 برای اکثر غول های اویل بهت صلاح داد ولی توی اویل 4 نه باید همرو میخریدی
توی اویل 5 برای کشتن وسگر تا دلت بخاد بهت راکت داد .برای کشتن موجود انگلی 1 یه اتاق اتیش بود برای موجود انگلی دوم یه صلاح خاص .
برای کشتن اون موجود بزرگ مسلسل روی ماشن بود و ...
پیدا کردن همین قلق هم برای کشتن جک واقعا سخت بود چون کسی جرات نمیکرد به جک نزدیک شه عجیب حرکاتی میزد
عزیز من شما یا اویل 4 بازی نکردی یا انقدر عاشق اویل 5 هستی که اویل 4 رو فراموش کردی

خب افریقایی ها وحشی قبول ولی کریس تنها نبود و یکی هواشو داشت
نه خیر نمیشه باید توجیهت کنیم درست و حسابی!!!
خودت به من بگو: بودن یا نبودن شوا فرقی به حالت میکرد یا نه؟
مثل اینکه تو اون اوایل که RE5 هنوز میخواست بیاد یادت رفته و تریلراشو ندیدی که کریس تنها بود ولی بعدا تصمیم گرفتن شوا رو هم وارد بازی کنن؟
اصلا شوا بودن یا نبودنش برای داستان فرق نمیکرد ولی ایدا,که دیگه نمیخوام یه حرفو دوباره بزنم و چقدر جالبه که هر وقت لیان هست,ایدا هم هست تا راهو جلوتر هموار کنه!
وقتی برای اولین بار توی اویل 5 با وسگر رو به رو میشی اصلا نیازی نیست تیر شلیک کنی فقط باید وقت تلف کنی (7 دقیقه)
چون اونجا خودشون میگن که ما نمیخواییم به جیل اسیب برسونیم و وسکر هم میگه که من 7 دقیقه وقت دارم تا یه کم با هم بازی کنیم. به خاطر همین کاری نمیکنن.
توی اویل 5 برای اکثر غول های اویل بهت صلاح داد ولی توی اویل 4 نه باید همرو میخریدی
تو RE4 که یه گونی فشنگ و پول بهت میداد!!! مثل اینکه ندیدی!!!
توی اویل 5 برای کشتن وسگر تا دلت بخاد بهت راکت داد
کجا تا دلت بخواد؟ 4تا میداد که مطمئنا هدرشون میدادی چون به هدف نمیخوردن.
برای کشتن موجود انگلی 1 یه اتاق اتیش بود برای موجود انگلی دوم یه صلاح خاص .
برای کشتن اون موجود بزرگ مسلسل روی ماشن بود و ...
بذار یاد اوری کنم:
اون غوله اول RE4 که سگه میومد کمکت.این 1
قبلشم تو رودخونه بود که اون اصلا در موردش حرف نمیزنیم چون یه چیزه بیخوده.این 2
بعدشم موندز بود که دور و برت از زیادی فشنگ و دارو داشت ناله میکرد این 3
بعدشم که اون محافظ سالازار بود که یا لفطش میدادی یا کپسولا مینداختی رو زمین.این 4
بعد از اونم خود سالازار بود که قبلش یا یه راکت اصلا نمیخواستی وقتتو هدر بدی.راکت هم توی یه محفظه شیشه ای بود.این 5
کراوزر رو هم که گفتم.این 6
سدلر رو هم که ایدا خانم طبق رسم راکی برات میندازه.اینم 7
پس حالا نگو من RE4 رو بازی نکردم.
پیدا کردن همین قلق هم برای کشتن جک واقعا سخت بود چون کسی جرات نمیکرد به جک نزدیک شه عجیب حرکاتی میزد
نه اتفاقا خیلی راحت بود چون من نترسیدم.

وای بچه ها چه خبره اینجا یه روز نبودیم چند صفحه گفتگو رو دیدیم و شوکه شدیم. بحث راجب لئون و کریس خیلی زیاده و هر کسی یه چیزی گفته که واقعا شوکه شدم اینقدر سر این دو کاراکتر بحثه به نظرم همه کاراکتر ها برای کاری طراحی شدند به قول دو ستمون اگر جای کریس و لئون رو عوض میکردن هیچ کدومشون موفق نمیشدن. هر کسی برای کاری ساخته شده و من طرف از کسی نمیگیرم که دعوا شه. بنظرم راجب کاراکترهای یک بازی جدال و بی احترامی چندانی نباید کرد چون بی احترامی بیشتر به وجود میاد نباید بخاطر تعصب به همدیگر توهین کنیم(شکلک پدر بزرگ:d) البته بحث خیلی عالیه اما بهتره به کاراکتری توهین نشه. مثلا اگه از کاراکتری بدتون میاد دلیل بگین نه بیاین بگین شیپور بزنه یا بوق بزنه به نظرم هر کسی برای مخالفتش با کاراکتری دلیل داره بحث رو راجب کاراکتر ها بذارم و بگیم چرا با لئون یا کریس مخالفید البته نگید کی گفت مخالفیم یا این حرف ها اما بحث جالب و بدون دردسری رو درست کنیم خوبه و هرکسی بدون توهین نظرشو بیان کنه به یه نتیجه ای میرسیم

میخواستم رو کار خودم تمرکز کنم نمیزارن که:)
دوستان خیلی معذرت میخوام واقعا ببخشید.میدونم میدونم تاپیک ارومه ومن نباید این ارامش رو به هم بزنم.ولی دوستان چاره ای نذاشتن برام.اینجا .جلوی چشم همه شما یه تهمت به من زده شده ومن باید همین جا از خودم دفاع کنم.بازم معذرت میخوام:
اقا محمد اینجا به من تهمت زدی همین جا هم جوابتو میگیری.دوستان خواهش میکنم همه بخونن:
محمد عزیز از دیشب تا حالا به خاطر اون مسئله چند ماه پیش با اینکه من تقصیری نداشتم سه بار تا حالا عرض کمتر از20ساعت ازت معذرت خواهی کردم.وشما جواب همه روبا توهین و تحقیر من دادی.خب بهت گفتم بزرگتری من ناراحت نمیشم.ولی این تهمت واقعا واقعا...(بازم نمیتونم به خاطر بزرگتری چیزی بگم).شما بیانات یه ادم کاملا بی ادب که معلومه سر سفره پدر مادر بزرگ نشده رو به من نسبت دادین.از اون خدایی که اون بالا نظاره گره نترسیدید.اون توهین ها وتحقیر ها همه به کنار.این یکی دیگه چی بود.اشاره کردی که این جاده رو شما اسفالت کردی.داداشم همین ثابت میکنه خودت اینکاره بودی پس لطفا کارای خودتو به من نچسبون.چه دلیلی داره از بین اون همه ادم بیای به من گیر بدی منی که از شما حلالیت طلبیدم.بازم با این حال سعی میکنی رابطه منو با بچه های اینجا به هم بریزی.در اخر دوست عزیز اگه فکر میکنی شما اونقدر برای من مهم هستی که برای خراب کردنت برم یه اکانت دیگه درست کنم خیلی اشتباه کردی.نه داداش با این کارت نشون دادی ارزش خراب کردن هم نداری.
بازم از دوستان معذرت میخوام.
والا من یکی بدم نمیاد پهن شدنمو ببینم این چه طرز حرف زدنه؟
کلا سعی و تلاشت تو اون قضیه دیدنیه
کدوم قضیه حامد

نه خیر نمیشه باید توجیهت کنیم درست و حسابی!!!
خودت به من بگو: بودن یا نبودن شوا فرقی به حالت میکرد یا نه؟
مثل اینکه تو اون اوایل که RE5 هنوز میخواست بیاد یادت رفته و تریلراشو ندیدی که کریس تنها بود ولی بعدا تصمیم گرفتن شوا رو هم وارد بازی کنن؟
اصلا شوا بودن یا نبودنش برای داستان فرق نمیکرد ولی ایدا,که دیگه نمیخوام یه حرفو دوباره بزنم و چقدر جالبه که هر وقت لیان هست,ایدا هم هست تا راهو جلوتر هموار کنه!

چون اونجا خودشون میگن که ما نمیخواییم به جیل اسیب برسونیم و وسکر هم میگه که من 7 دقیقه وقت دارم تا یه کم با هم بازی کنیم. به خاطر همین کاری نمیکنن.

تو RE4 که یه گونی فشنگ و پول بهت میداد!!! مثل اینکه ندیدی!!!

کجا تا دلت بخواد؟ 4تا میداد که مطمئنا هدرشون میدادی چون به هدف نمیخوردن.

بذار یاد اوری کنم:
اون غوله اول RE4 که سگه میومد کمکت.این 1
قبلشم تو رودخونه بود که اون اصلا در موردش حرف نمیزنیم چون یه چیزه بیخوده.این 2
بعدشم موندز بود که دور و برت از زیادی فشنگ و دارو داشت ناله میکرد این 3
بعدشم که اون محافظ سالازار بود که یا لفطش میدادی یا کپسولا مینداختی رو زمین.این 4
بعد از اونم خود سالازار بود که قبلش یا یه راکت اصلا نمیخواستی وقتتو هدر بدی.راکت هم توی یه محفظه شیشه ای بود.این 5
کراوزر رو هم که گفتم.این 6
سدلر رو هم که ایدا خانم طبق رسم راکی برات میندازه.اینم 7
پس حالا نگو من RE4 رو بازی نکردم.

نه اتفاقا خیلی راحت بود چون من نترسیدم.
بودن یا نبودن شوا خیلی فرق میکرد چون کریس تمام کاراش رو با کمک اون انجام میداد وقتی دم مرگ بود اون میومد میزد تو کمر کریس
توی اویل 4 بیشتر پول میداد تا فشنگ
توی اویل 5 من هیچ وقت مشکل پول نداشتم هر چی میخواستم میخریدم
و توی اویل 5 برای کشتن وسگر وقتی میگم تا دلت بخواد بهت راکت میداد راست میگم 4 تا نبود
میشمارم اولی روی خود راکت بود حالا زیاد مهم نیست یکی توی جعبه بود و 4 یا 5 تا هم بالا بود
و نمیدونم میدونی یا برای کشتن وسگر از کلت مگنوم هم میشد استفاده کرد (داخل بازی 2 تا اصلحه مگنوم بهت میده)
توی اویل 5 تمام صلاح هارو به صورت رایگان بهت میداد فقط کافی یود هواستو جمع میکردی و پیداش میکردی
و اگه خواستی برات میشمارم کجا بودن
بازم میگم راکتی که ایدا پرت کردو برداشتم و فروختم
یه سوال فروشگاه این اویل 5 کجا بود وسط اتشفشان

من راجب لئون میگم که رفته به جنگ در افریقا: لئون وارد مبارزه میشه و وسکر در همون محل درب و داغون میکنه(خوب میدونین دیگه لئون از کریس کوچیک تره دیگه زود پرتاب میشه پایین میمیره بعد بازی تموم میشه!

کریس هم خودت گفتی بخاطر بزرگ هیکل نمیتونه جابه جا شه و اونم موفق نمیشد. کلا این وسکر و بروبچ خیلی حال میکردند:d
اما دو از شوخی یه نظر راجب بحثه بگین.

بازم میگم راکتی که ایدا پرت کردو برداشتم و فروختم
تو برداشتی و فروختی اما مثل اینکه نمیدونی که یه صحنه سینماتیک اون وسط برای خندیدن نگذاشته بودن که ایدا راکت رو پرت میکنه.
شاید شما فکر کردین که میگه:
"اهای لیان بیا اینو بردار و بعدا بفروشش!!!" اونم وسط جنگ!!!
یه سوال فروشگاه این اویل 5 کجا بود وسط اتشفشان
همونجایی که اون فروشنده RE4 رو یه جا میکشتی باز جای بعدی هم بود!!!
توی اویل 4 بیشتر پول میداد تا فشنگ
خب پول میداد که بری اسلحه بخری و UPGRADE کنی نه اینکه بری قمار بازی.
توی اویل 5 من هیچ وقت مشکل پول نداشتم هر چی میخواستم میخریدم
اره پول و فشنگ میداد ولی مپل اینکه دقت نکردی چه قدر بود؟!یه بسته فشنگ برمیداشتی شاید 5نا تیر توش بود.
الان من میخوام بدونم که اینا چه ربطی به کریس و لیان دارن؟

دوستان حرف خیلی قشنگی زدن اگه جای کاراکتر هارو عوض کنیم هیچ کدوم توی ماموریت موفق نمی شدن
اما دوستان دارن از کریس یه خدا میسازن که اشتباست
کریس این کارو کرد کریس اون کارو کرد
هی ماهم بگیم بابا لیون هم این کارارو کرد

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------

تو برداشتی و فروختی اما مثل اینکه نمیدونی که یه صحنه سینماتیک اون وسط برای خندیدن نگذاشته بودن که ایدا راکت رو پرت میکنه.
شاید شما فکر کردین که میگه:
"اهای لیان بیا اینو بردار و بعدا بفروشش!!!" اونم وسط جنگ!!!

همونجایی که اون فروشنده RE4 رو یه جا میکشتی باز جای بعدی هم بود!!!

خب پول میداد که بری اسلحه بخری و UPGRADE کنی نه اینکه بری قمار بازی.

اره پول و فشنگ میداد ولی مپل اینکه دقت نکردی چه قدر بود؟!یه بسته فشنگ برمیداشتی شاید 5نا تیر توش بود.
الان من میخوام بدونم که اینا چه ربطی به کریس و لیان دارن؟
عزیز ما وقتی درباره کریس و لیون بحث میکنیم در اصل داریم درباره بازی بحث میکنیم همه اینها هم به هم مربوطن

نیشه این بحث رو بیخیال بشید و درباره یه چیز دیگه بحث کنیم؟! مثلاً بنظرتون re بعد از شماره 6 تموم بشه و ریبوت بشه بهتره یا نه ادامه دار باشه؟!
آخه این بحث کارکتر تا حدوده زیادی سلیقست، و نمیشه سلیقه کسی رو زیر سؤال برد! همشون نقطه ضعف دارن! مثلاً اگه لیان جنس مخالف روش تأثیر میزاره، کریس هم به فرضی و باهوشی لیان نیست و...
ولی اگه میخواین ادامش بدید؛ بدید! من فقط پیشنهاد کردم...
کسی هست بخواد درباره نکات فنی بازی، یا اینکه تو اویل واقعاً چه عنصری هست که شما رو طرف خودش میکشه بحث کنیم؟! :(
اگه هست که استارتش کنه...

به نظرم ریبوت شه بهتره البته نظر شخصی بود چون دیدیم هر داستانی رو زیاد از حد کشش میدن نابود میشه مثل توم ریدر که بعد یه شکست سنگین ریبوتش کردن تا بازی دوباره موفق شه
کسی هست بخواد درباره نکات فنی بازی، یا اینکه تو اویل واقعاً چه عنصری هست که شما رو طرف خودش میکشه بحث کنیم؟! :(
خوب من از سبک سوم شخص اکشن خوشم میاد زیاد از اصول بازیسازی نمیدونم اما سلاح ها و تنوع و ترسناکی (البته اندک) و هولناکی باس ها منو به طرف این بازی جذب کرد من اول بخاطر گیم پلی بعد بخاطر داستان و گرافیک جذب بازی شدم

عزیزان من دارم تا فردا صبح دارم میرم فقط خواستم یه نتیجه گیری از بحث کنم
اویل 4 و 5 بازیهای قشنگی بودن
تنها عاملی که باعث شد بحث طولانی بشه این بود که کسی نمی خواد قبول کنه که کریس ولیون تنهایی نمیتونستن از پس ماموریت بر بیان
اقا لیون این کارو کرد اقا کریس وسگرو کشت اقا جک با واسطه از وسگر دستور میگرفت اقا ایدا برای لیون راکت انداخت اویل 4 اینجوری اویل 5 اونجوری اینا حرف وبهانه هست هردو قهرمان بازی هستند بازی قشنگیه
لیون و کریس هم هرکدوم توانایی های خودشونو دارن.
خدا حافظ تا فردا

بچه ها ما طرفداران صلح و دوستی هستیم ، جدی ما هیچوقت از این بزن بزنا تو تاپیکها خودمون نداریما
من امیدوارم که re ساخته شود که هر سه قهرمان مذکر یعنی کارلوس ، لئون و کریس در آن حضور یابند :d
جدی چه حالی دهد ، نه ؟!

بچه ها من یه پیشنهاد دارم فعلا که احد سرش شلوغ اون نظرسنجی رو نگه داریم و اینی که من می گمو بزاریم :دی

البته یادم نیس قبلا گذاشتیم یا نه

ترسناک ترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده ؟؟؟؟؟؟؟
افشن من پایه هستم
این نظرسنجی جالبیه
بچه های تاریخ عرضه ماموریت راکون سیتی هم مشخص شد
تو سال 2012 عرضه میشه
و به احتمال زیاد 22 مارچ سالگرد 15 سالگی باشه
ایول
هرچند چند ماه بیشتر وقت نداریم بازیش کنیم چون تو اون سال دنیا تموم میشه:d
کی بود که کلا rookie بود؟
این یه تیکه رو متوجه نشدم
اولا در مورد وسگر کسی در مورد قدرت اون و هوش اون شکی نداره
من اویل 5 رو به خاطر وسگر دوست دارم .
درست این ایدا بود که به لیون کمک می کرد
ولی همین ایدا بود که از سدلر شکست خورد و لیون اونو نجات داد
و این طور که شما می گی کل داستان روی این دختر که فقط ماموریتش براش مهم بود نه چیز دیگه میچرخه
ایدا لیون رو به جزیره برد چون میدونست بدون اون نمیتونه نمیتونست به نمونه ی که می خواست دست پیدا کنه
و حالا یه سوال چرا وسگر ماموریت کشتن لیون رو به ایدا داد اگه لیون مهم نبود.
و یه چیز دیگه یکی گفت تنها کاری که لیون کرد این بود که رفت دختر رئیس جمهور رو برگردوند
اگه لیون بی عرضه بود چرا اونو برای برگردوندن دختر رئیس جمهور فرستادن.
و درمورد رودست خوردن از ایداکمی بیشتر توضیح بده
ببین عزیز وسکر درسته نه وسگر
خب تو اویل 2 هنوز روز اول کاریش بود به خاطر همون روکی بود
حالا 10 بار جونشو نجات داده خب یه بارم باید اون جبران کنه دیگه نمیشه که
تقریبا آره
چرا اگه لیان نبود ایدا راه خودشو پیدا میکرد و اگه توجه کرده باشی ایدا تازه تو دهکده میفهمه لیان اومده وگرنه کسی بهش نگفته بود کی میاد و اینکه از دستور وسکر سرپیچی کرد اون احساسی بود که نسبت به لیان داشت.
خود وسکرم نمیدونسته لیان میاد به دهکده بعد دستورشو میده و بعدشم که ایدا سرپیچی میکنه و یه جوری ماست مالی میکنه مردن لیون رو در صورتی که کمه کم 5 باری راحت میتونست بکشش
خب اگه کریس در دسترس بود دیگه لیان بی معنی بود و کریس رو میفرستادن
توضیح نداره واضحه همین اویل 2 داستانشو بشین مرور کن آخرش به همون رودستی که میگم میرسی (درمورد ایدا و لیان نه در مورد داستان اصلیش) و همینطور اویل 4 آخرش باز رودست میخوره از ایدا و میفهمه که این ایدا بوده که داشته بازیش میداده حتی جمله ای هم میگه که "ایدا تو میدونی این چیه!" این جمله پرسشی نیست و منظور دونستن ایدا از وجود اون نمونس، درست زمانس که تفنگ ایدا رو شقیقه ی لیانه
امیر دیگه مشخصه پیدا کردن قلق سخته وگرنه اگه از همون اول قلق نداشت که عین معمای حل شده بود
احمد اگه مشکلی هم داری با هر کسی برو تو پروفایلش بحث کن اینجوری که تو گفتی نیان بنت نکنن و تاپیک هم قفل نکنن شانس آوردیم
من که دیگه نمیخوام بحث کنم تا هادی بیاد و جواب منو بده که چرا اون حرفا رو زده
===================
در مورد اشکالات فنی هم خب اینکه از اون سبک کلاسیک در اومد و به قول خودمون مدرن شد یه ایراد بزرگه چون این تیپ بازی کردن با این سبک بیشتر به بازی های اکشن میخوره و بدترین تیراد فنی میشه به حذف کردن اون بخش معمایی بازی هستش واقعا از بین بردن اون بخش صدمه شدیدی به بازی زد
بازی 5 اگه تو مکان تاریک یا شب بود خیلی خیلی فاز بهتری به آدم میداد
ایرادات فنی دیگه اینه که همش بازی رو از این کنسول به اون کنسول بردن و از اول نیمدن مولتی یا انحصاریش کنن تا تکلیف ما معلوم بشه (بیشتر منظورم تو زمان ps2 هست که با وجود بودن ps2 هی رفته سراغ gc و حتی تو این زمان برای wii داده اینا ایراد فنیه به نظر من)

---------- نوشته در 06:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

البته منم حوصله ی این بحث کدوم بهتره رو ندارم چون دیگه خستم کرده حتی میدونم محمد هم همین عقیده رو داره چون میخ فولادی هرچقدر هم قوی باشه تو سنگ فرو نمیره

من اولین باره این عکس رو میبینم :-o من همه ی رزیدنت اویل ها رو دیدم ولی اونو ندیدم این فیک هست یا مود مطمعن باش. از تو خود بازی عکس بزار ببینم علی جان.
من فکر میکنم این یک ماد Half Life2 از موتور source هست، دقیقاً چیزی شبیه همونی که خودتون تریلرش رو گذاشته بودید، و از موتور بازی Fall Out 3 در ساختش استفاده شده بود.تریلرش رو قبلاً دیده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or