بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها من یه پیشنهاد دارم فعلا که احد سرش شلوغ اون نظرسنجی رو نگه داریم و اینی که من می گمو بزاریم :دی

البته یادم نیس قبلا گذاشتیم یا نه

ترسناک ترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده ؟؟؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: devil girl
بچه ها من یه پیشنهاد دارم فعلا که احد سرش شلوغ اون نظرسنجی رو نگه داریم و اینی که من می گمو بزاریم :دی

موافق ام .. ولی اون نظر سنجی قبلی که گذاشته نشده , چرا ؟ :d افشین جان همیشه خوت نظر سنجی ها رو ردیف میکردی ها .

Resident Evil 2:d

• Like
Reactions: Farh@d
والا اگه میخوای بحث کنید در مورد لیان یا وسکر اول اون سوالای منو جواب بده بعد بیا بحث کنیم
کی بود که کلا rookie بود؟
این یه تیکه رو متوجه نشدم
اولا در مورد وسگر کسی در مورد قدرت اون و هوش اون شکی نداره
من اویل 5 رو به خاطر وسگر دوست دارم .
درست این ایدا بود که به لیون کمک می کرد
ولی همین ایدا بود که از سدلر شکست خورد و لیون اونو نجات داد
و این طور که شما می گی کل داستان روی این دختر که فقط ماموریتش براش مهم بود نه چیز دیگه میچرخه
ایدا لیون رو به جزیره برد چون میدونست بدون اون نمیتونه نمیتونست به نمونه ی که می خواست دست پیدا کنه
و حالا یه سوال چرا وسگر ماموریت کشتن لیون رو به ایدا داد اگه لیون مهم نبود.
و یه چیز دیگه یکی گفت تنها کاری که لیون کرد این بود که رفت دختر رئیس جمهور رو برگردوند
اگه لیون بی عرضه بود چرا اونو برای برگردوندن دختر رئیس جمهور فرستادن.
و درمورد رودست خوردن از ایداکمی بیشتر توضیح بده

لیون کرد این بود که رفت دختر رئیس جمهور رو برگردوند
ها من هم همینو میگم ! جدی اگه عرضه نداشت که نمی فرستادنش !!!!!
درمورد رودست خوردن از ایداکمی بیشتر توضیح بده
باو اینکه دیگه توضیح نداره همه می دونن که لئون چه حماقت هایی که نکرد :d

موافق ام .. ولی اون نظر سنجی قبلی که گذاشته نشده , چرا ؟ :d افشین جان همیشه خوت نظر سنجی ها رو ردیف میکردی ها .

Resident Evil 2:d

خوب بقیه هم موافقتشون رو اعلام کنن
والا چند وقت بود احد پیگیری می کرد مدیرام بیشتر به حرف احد گوش میدن برای هم دیگه احد پیگیر بود

با نظر سنجی موافقم
ولی بازی اویل از نظر من ترسناک نیست حیجانی

کی بود که کلا rookie بود؟
این یه تیکه رو متوجه نشدم
اولا در مورد وسگر کسی در مورد قدرت اون و هوش اون شکی نداره
من اویل 5 رو به خاطر وسگر دوست دارم .
درست این ایدا بود که به لیون کمک می کرد
ولی همین ایدا بود که از سدلر شکست خورد و لیون اونو نجات داد
و این طور که شما می گی کل داستان روی این دختر که فقط ماموریتش براش مهم بود نه چیز دیگه میچرخه
ایدا لیون رو به جزیره برد چون میدونست بدون اون نمیتونه نمیتونست به نمونه ی که می خواست دست پیدا کنه
و حالا یه سوال چرا وسگر ماموریت کشتن لیون رو به ایدا داد اگه لیون مهم نبود.
و یه چیز دیگه یکی گفت تنها کاری که لیون کرد این بود که رفت دختر رئیس جمهور رو برگردوند
و درمورد رودست خوردن از ایداکمی بیشتر توضیح بده
من نمیگم لیون بی عرضه است که!حرف من اینه که لیون در مقابل کرس حرفی برای گفتن نداره.
قبلا هم گفته بودم،ظاهرا هفته ایی یه بار باید اینو تکرار کنم که کسی فراموش نکنه:لیون یه ماموره!بین دقت کن!یه ماموره!بهش ماموریت میدن.میگن اینکارو کن و اون کارو کن ولی کرس نه!کرس بهش میگن هرکاری صلاح میدونی بکن.گرفتی فرقشونو؟!
بعدم نجات دختر رئیس جمهور کارش سخت تره یا جمع آوری اطلاعات و گزارشات و نفوذ و نابود کردن یه تشکیلات تروریستی؟!
لیون یه مامور پلیسه ولی کرس یه مامورویژه است.کلا روند بازیو دنبال کنی و تعصب نداشته باشی از روند بازی فرق اینارو کاملا متوجه میشی.

اگه کمی فکر کنید و شتاب زده جواب ندین میبینین که من از خودم حرف نمیزنم و به پیر به پیغمبر دارم چیزی رو که هممون بازی کردیم میگم!!!:((

یکی از دوستان هم گفته بود که کرس به کمک شوا وسکرو نابود کرد و...پس توقع داشتی یه نفری این کارو میکرد؟شما وسکرو با تایرانت و سدلر یکی میدونی؟
وسکر ضدضربه است!ولی تایرانت یا سدلر فقط سگ جون و عظیم الجثه بودن!
واقعا شما اگر بازی میساختی نحوه ی نابودی رئیس بزرگ بازی رو با بقیه ی رئیس ها یکی میساختی؟!

کرس با اینکه میدونست رئیس بازی ضدضربست و شانس پیروزیش1% هستش بازم مثل یه سامورایی میرفت تو صورت وسکر و با نهایت زورش باهاش مبارزه میکرد،اینه که کرس هیروی بازی شده!چون جنگجوئه:xنه مثل لیون که ایدا بیاد براش راکت لانچر بندازه!هم تو2 هم تو4 این ایدا بود که برای نابودی تایرانت و سدلر بهش سلاح داد!

دیشب به حامد میگفتم،یه صحنه تو اویل5 دیدم که تاحالا ندیده بودم یعنی موقعیتش پیش نیومده بود.تو باند فرودگاه که باید چراغارو خاموش کنی و وسکرو سرنگ بزنی تو تنش وسکر یهو چسبید بهم و گردن کرسو گرفت و داشت خفش میکرد ولی کرس بازم کم نمیورد و با مشت به تن وسکر میزد:xواقعا لذت بردم!

ولی لیونو4تا زامبی گرفتن دستبند زدن انداختن تو انباری عین بچه های خوب نشسته بودو تماشا میکرد!!!
فرق اینا اینه!لیون خودشم نمیدونه با کی باید بجنگه فقط ماموریت میگیره و میره الهی به امید تو!
ولی کرس میدونه که باید بره و وسکر روئین تنو هرجوری هست نابود کنه و چون هدفش بالاست هیچ مانعی سر راهش دووم نمیاره!
خدایی غیرازاینه؟وجدانا!انصافا!مردونه!اگه بیرا میگم بگید بیرا میگی!
تو ترسناکی رو دست اویل1 نیست!اینو کاملا مطمئنم!کلا ترسو وحشت و به آدم القا میکنه!حتی تو راهروهای بدون زامبی کاخ هم راه برید ترسناکه!

آخرین ویرایش:
افشین جان من با نظر سنجی موافقم.
من چون وقتی اون موقع ها اویل بازی میکردم بچه بودم از اویل 3 میترسیدم در عین حالی که خیلی دوسش داشتم.
باورتون نمیشه ....شم داشت میریخت ولی بازی رو ول نمیکردم.

چه کردی alfisisili!!! خیلی خوشم اومد.
یه چیز دیگه هم هست و اون اینه که اگر ایدا توی RE4 همون اولای بازی زنگ کلیسا رو نزده بود تا اون مردم برن به سمت کلیسا,الان لیانی وجود داشت که شما بیایین در موردش حرف بزنین و طرفداریش کنین؟
به لیان همش کمک میشه ولی به کریس نه!
اگر این طور نیست پس چرا لیان رو نمیذارن با وسکر بجنگه؟
چون نمیتونه!!! حقیقت اینه.
لیان تازه کاره و توی RE2 تازه اومده بود تو شهر تا خدمتشو شروع کنه!!!
والا دیگه نمیدونم چی بگم!!!
در مورد ترسناک بودن که توی ترسناکی RE3 شکی نیست.چون همون اول بازی رئیس اخر رو (nemesis) بهت نشون میدن و بهت میگن که با چی سر و کار داری و هر وقت میومد که چی بگم خودتون میدونید.
نمسیس مثل بقیه باس ها نبود که 6تا کله داشته باشن و 12 تا دست و پا.
مثل ادم بود و میدوید و یه چیز خوشگلم دستش بود.
یادمه یه بار با machine gun افتادم به جونم و یه دفعهراکت لانچرش تو دستش ترکید!!!
اینقدر ذوق کردم ولی همون موقع نیشم بسته شد تا دیگه به نمسیس نخندم!!!
راستی اینو از تاپیک بغلی برداشتم:
13198026281.jpg
با یکی از رفیقام بحثم سر این بود که این VECTOR خیلی طرز چاقو گرفتنش شبیه کراوزره و میگفت که شاید هم همون باشه.
دیدم بیراه هم نمیگه گفتم بیام و نظر شما رو هم بدونم.

آخرین ویرایش:
من نمیگم لیون بی عرضه است که!حرف من اینه که لیون در مقابل کرس حرفی برای گفتن نداره.
قبلا هم گفته بودم،ظاهرا هفته ایی یه بار باید اینو تکرار کنم که کسی فراموش نکنه:لیون یه ماموره!بین دقت کن!یه ماموره!بهش ماموریت میدن.میگن اینکارو کن و اون کارو کن ولی کرس نه!کرس بهش میگن هرکاری صلاح میدونی بکن.گرفتی فرقشونو؟!
بعدم نجات دختر رئیس جمهور کارش سخت تره یا جمع آوری اطلاعات و گزارشات و نفوذ و نابود کردن یه تشکیلات تروریستی؟!
لیون یه مامور پلیسه ولی کرس یه مامورویژه است.کلا روند بازیو دنبال کنی و تعصب نداشته باشی از روند بازی فرق اینارو کاملا متوجه میشی.

اگه کمی فکر کنید و شتاب زده جواب ندین میبینین که من از خودم حرف نمیزنم و به پیر به پیغمبر دارم چیزی رو که هممون بازی کردیم میگم!!!:((

یکی از دوستان هم گفته بود که کرس به کمک شوا وسکرو نابود کرد و...پس توقع داشتی یه نفری این کارو میکرد؟شما وسکرو با تایرانت و سدلر یکی میدونی؟
وسکر ضدضربه است!ولی تایرانت یا سدلر فقط سگ جون و عظیم الجثه بودن!
واقعا شما اگر بازی میساختی نحوه ی نابودی رئیس بزرگ بازی رو با بقیه ی رئیس ها یکی میساختی؟!

کرس با اینکه میدونست رئیس بازی ضدضربست و شانس پیروزیش1% هستش بازم مثل یه سامورایی میرفت تو صورت وسکر و با نهایت زورش باهاش مبارزه میکرد،اینه که کرس هیروی بازی شده!چون جنگجوئه:xنه مثل لیون که ایدا بیاد براش راکت لانچر بندازه!هم تو2 هم تو4 این ایدا بود که برای نابودی تایرانت و سدلر بهش سلاح داد!

دیشب به حامد میگفتم،یه صحنه تو اویل5 دیدم که تاحالا ندیده بودم یعنی موقعیتش پیش نیومده بود.تو باند فرودگاه که باید چراغارو خاموش کنی و وسکرو سرنگ بزنی تو تنش وسکر یهو چسبید بهم و گردن کرسو گرفت و داشت خفش میکرد ولی کرس بازم کم نمیورد و با مشت به تن وسکر میزد:xواقعا لذت بردم!

ولی لیونو4تا زامبی گرفتن دستبند زدن انداختن تو انباری عین بچه های خوب نشسته بودو تماشا میکرد!!!
فرق اینا اینه!لیون خودشم نمیدونه با کی باید بجنگه فقط ماموریت میگیره و میره الهی به امید تو!
ولی کرس میدونه که باید بره و وسکر روئین تنو هرجوری هست نابود کنه و چون هدفش بالاست هیچ مانعی سر راهش دووم نمیاره!
خدایی غیرازاینه؟وجدانا!انصافا!مردونه!اگه بیرا میگم بگید بیرا میگی!
محمد جان شما می گی لیون جلوی کریس حرفی برای گفتن نداره منم حرفتو قبول میکنم چون کریس خیلی فن های قشنگی داشت
شما گفتی که یه صحنه را توی اویل 5 ندیده بودی یه صحنه من میگم تا حالا دیدی وقتی توی اویل 5 اول داستان از مردم شکست میخوری یه صحنه نشون میده که مردم دارن لگد مالت میکنن اونو دیدی
ولی شما این حرفو میزنی یکی دیگه این جور برداشت میکنه که لیون بی عرضه است و اینه که خون ادمو به جوش میاره )x
در ادامه گفتی که لیون یه ماموره ولی کریس یه نیروی ویژه است بازم میگم نجات دختر رئیس جمهور کم چیزی نیست
خودت وجدانا بگو ببینم توی این دشمنا که میگم کدومشون قویترن تایرانت و سدلر و جک کروزر که دست کمی از وسگر نداشت به نظر من نظر من که چه عرض کنم کلا کشتن جک از کشتن سدلر خیلی سخت تره مخصوصا در حالت پرو
من گفتم توی اویل 4 میشه بدون راکت هم سدلر رو کشت
گفتی لیونو 4 تا زامبی گرفتن دستاشو بستن و فقط اون نگاه میکرد یادت رفته از پشت دارت بیهوشی بهش زدن
در اخر هم من گفتم که کریس به کمک شیوا تونست وسگرو شکست بده و محدودیت زمانی هم نداشت ولی لیون جک رو تنهایی با محدودیت زمانی شکست داد
در اخر بازم میگم این دو به تنهایی نمتونستن ماموریتشونو به اخر برسونن:):x

خوب بقیه هم موافقتشون رو اعلام کنن
والا چند وقت بود احد پیگیری می کرد مدیرام بیشتر به حرف احد گوش میدن برای هم دیگه احد پیگیر بود
افشین جون من که 1000% با پستات موافق!!! طبق معمول عالیه....
ها من هم همینو میگم ! جدی اگه عرضه نداشت که نمی فرستادنش !!!!!
باو اینکه دیگه توضیح نداره همه می دونن که لئون چه حماقت هایی که نکرد :d
الان قشنگ موضعتون معلوم شد :دی

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

بابا اصلاً لیان کاراگاه گجت! :دی
ولی خب کیه که عاشق کاراگاه گجت نباشه؟! با اون کلاهش که از توش هلکوپتر در میومد lol :دی =))

چه کردی alfisisili!!! خیلی خوشم اومد.
یه چیز دیگه هم هست و اون اینه که اگر ایدا توی RE4 همون اولای بازی زنگ کلیسا رو نزده بود تا اون مردم برن به سمت کلیسا,الان لیانی وجود داشت که شما بیایین در موردش حرف بزنین و طرفداریش کنین؟
به لیان همش کمک میشه ولی به کریس نه!
اگر این طور نیست پس چرا لیان رو نمیذارن با وسکر بجنگه؟
چون نمیتونه!!! حقیقت اینه.
لیان تازه کاره و توی RE2 تازه اومده بود تو شهر تا خدمتشو شروع کنه!!!
والا دیگه نمیدونم چی بگم!!!
در مورد ترسناک بودن که توی ترسناکی RE3 شکی نیست.چون همون اول بازی رئیس اخر رو (nemesis) بهت نشون میدن و بهت میگن که با چی سر و کار داری و هر وقت میومد که چی بگم خودتون میدونید.
نمسیس مثل بقیه باس ها نبود که 6تا کله داشته باشن و 12 تا دست و پا.
مثل ادم بود و میدوید و یه چیز خوشگلم دستش بود.
یادمه یه بار با machine gun افتادم به جونم و یه دفعهراکت لانچرش تو دستش ترکید!!!
اینقدر ذوق کردم ولی همون موقع نیشم بسته شد تا دیگه به نمسیس نخندم!!!
13198026281.jpg
با یکی از رفیقام بحثم سر این بود که این VECTOR خیلی طرز چاقو گرفتنش شبیه کراوزره و میگفت که شاید هم همون باشه.
عزیز شما میگید ایدا به لیون کمک کرد تا مردم نکشنش
توی اویل 5 چند نفر به کریس کمک کردن تا نمیره مثالهاش هم خودت میدونی
و وکتور هم جک نیست کسی هم از سرگذشت جک خبر نداره
yew6vffmprqzeox20q59.jpg

نام حقیقی: نامعلوم
ملیت: ژاپنی
گروه خونی:O+
نقش در گروه:شناسایی

سابقه:
اطلاعات کمی در مورد سابقه وکتور در دسترس است,به علاوه او بدون شک به وسیله استادان ژاپنی اموزش دیده همچنانکه مهارتهای جنگی او چشمگیر است.حرکات او طبیعی و نرم است,این با زمانی که وکتور در حال تجدید قوا است تضاد کامل دارد و مانند مجسمه ای بی حرکت ایستاده است.
بنا به درخواست خودش مدت زمانی را برای اموزش مستقیم زیر نظر رهبر گروه الفا USS یعنی هانک گذراند.هر دو انها احترام خاصی برای برای توانایی های یکدیگر قائل بودند,و بی اعتنایی سردی نسبت به هر کسی که به نظر انها بی استفاده بود داشتند.
زمانی که وکتور به گروه دلتا USS راه پیدا کرد نفوذ و تاثیر هانک همچنان پا برجا بود.وکتور توانایی هایش را در گروه نشان داد,او تمایل داشت خدمت به هانک را ادمه دهد اما در موقعت کنونی سازمان پیشنهاد های بهتری برای انها در تیم های مختلف داشت.شاید اگر فرصتی بوجود بیایید انها مجددا با یکدیگر کار خواهند کرد.

تونایی های ویژه و تجهیزات:

دویدن مخفی:
وکتور سرعت بینظیری در میدان جنگ و تقریبا قدم های ارام و بیصدا دارد.

خودداری از شناسایی شدن:
او مثل یک روح از دیده شدن در منطقه دشمن جلوگیری میکند.

ردیاب حرکتی:
ردیابی که تمام دشمن ها را تا شعاع خاصی شناسایی میکند و میتواند انها را به طور ناگهانی غافلگیر کند.

استتار:
وکتور این توانایی به کار می برد تا به صورت فیزیکی به سرباز دیگری تغییر شکل دهد و دشمنان را گیج کند.

استتار فعال:
او میتواند خود را نامرئی کند تا بدین وسیله به دسته های دشمن نفوذ کند و بدون شناسایی شدن اهداف را از بین ببرد.
اینم مشخصات ویکتور

شما گفتی که یه صحنه را توی اویل 5 ندیده بودی یه صحنه من میگم تا حالا دیدی وقتی توی اویل 5 اول داستان از مردم شکست میخوری یه صحنه نشون میده که مردم دارن لگد مالت میکنن اونو دیدی
ببخشین ولی لیان جلوی 4تا اسپانیایی پیر و خرفت قرار گرفت که راه میرفتن و میلنگیدن و میگفتن سدلر ولی کریس جلوی یه گله افریقایی وحش جوون قرار گرفت که تا دندون مسلح بودن و تازه جلاد هم داشتن!!!
در اخر هم من گفتم که کریس به کمک شیوا تونست وسگرو شکست بده و محدودیت زمانی هم نداشت ولی لیون جک رو تنهایی با محدودیت زمانی شکست داد
مگه کشتن کراوزر کاری داشت؟
یه تیر میزدی تو پاش تا دستش از جلو صورتش بره کنار بعدشم میتونستی با چاقو به صورتش ضربه بزنی!!!
ببینین,تمام باس های RE4 برای کشتنشون قلق وجود داشت ولی باس های RE5 نه.
توی این دشمنا که میگم کدومشون قویترن تایرانت و سدلر و جک کروزر که دست کمی از وسگر نداشت به نظر من نظر من که چه عرض کنم کلا کشتن جک از کشتن سدلر خیلی سخت تره مخصوصا در حالت پرو
اما در موردقویترین گفتی:
خب معلومه اول وسکر بعدشم نمسیس.
اما در مورد کشتن سدلر هم باید بگم که تجربه توی سری RE نشون داده که هرکس تبدیل به یه جونور غول پیکر چندش اور تبدیل بشه,کشتنش بسیار اسون تر از نگاه کردن به یه دیواره.البته همه اینا رو از عمو کریس(اقا محمد پرسیدی ولی من نتونستم جلوی خودمو بگیرم)

محمد جان شما می گی لیون جلوی کریس حرفی برای گفتن نداره منم حرفتو قبول میکنم چون کریس خیلی فن های قشنگی داشت
ولی شما این حرفو میزنی یکی دیگه این جور برداشت میکنه که لیون بی عرضه است و اینه که خون ادمو به جوش میاره )x
در ادامه گفتی که لیون یه ماموره ولی کریس یه نیروی ویژه است بازم میگم نجات دختر رئیس جمهور کم چیزی نیست
خودت وجدانا بگو ببینم توی این دشمنا که میگم کدومشون قویترن تایرانت و سدلر و جک کروزر که دست کمی از وسگر نداشت به نظر من نظر من که چه عرض کنم کلا کشتن جک از کشتن سدلر خیلی سخت تره مخصوصا در حالت پرو
من گفتم توی اویل 4 میشه بدون راکت هم سدلر رو کشت
گفتی لیونو 4 تا زامبی گرفتن دستاشو بستن و فقط اون نگاه میکرد یادت رفته از پشت دارت بیهوشی بهش زدن
در اخر بازم میگم این دو به تنهایی نمتونستن ماموریتشونو به اخر برسونن:):x
خوب آره.اون صحنه رو دیدم!ولی چه ربطی داره!اون زمان دیگه کاراکتر مرده!اون یه چیزی واسه قشنگیه بازیه!من مشت زدن کرس به وسکرو واسه این گفتم که بدونید(البته میدونید!)کرسو سعی کردن جنگجو بسازن.جوری ساختنش که حاضرنیست تا آخرین لحظه باج بده حتی به وسکر.
آخه من نمیدونم شما چرا دقت نمیکنی!من میگم وسکرو نباید با بقیه مقایسه کنی!وسکر نفراول بازیه!چرا هی میگی لیون اینو کشت اونو کشت!من سوال میپرسم،چرا لیون یک بار هم با وسکر روبرو نشده؟
مگه جک کیه؟جکو با چاقو بزن تو صورتش میمیره!ولی وسکر وایسه جلوت هیچ کاریم نکنه،تو با آرپی جی بزن تو سرش!چیزیش میشه؟!
جک حتی رئیس آخر اویل4 هم نیست بعد شما با وسکری مقایسش میکنی که جک با واسطه ازش دستور میگیره؟!:d
شماچرا مود بازی رو پیش میکشی؟!!!عزیز من صحبت داستان بازیه نه گیم پلی!داستان کلی بازی که دیگه ایزی و پرو نداره!!!
پست قبلیمو با دقت بخون!احساسی نشو!چون این پستی که زدی رو من تو اون پست قبلی جواب دادم!وقتی میگم شتاب زده جواب میدین برای همینه!
با دقت بخون داداشم;)

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

13198026281.jpg
طرز صحیح دست گرفتن چاقو برای رزم همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or