من نمیگم لیون بی عرضه است که!حرف من اینه که لیون در مقابل کرس حرفی برای گفتن نداره.
قبلا هم گفته بودم،ظاهرا هفته ایی یه بار باید اینو تکرار کنم که کسی فراموش نکنه:لیون یه ماموره!بین دقت کن!یه ماموره!بهش ماموریت میدن.میگن اینکارو کن و اون کارو کن ولی کرس نه!کرس بهش میگن هرکاری صلاح میدونی بکن.گرفتی فرقشونو؟!
بعدم نجات دختر رئیس جمهور کارش سخت تره یا جمع آوری اطلاعات و گزارشات و نفوذ و نابود کردن یه تشکیلات تروریستی؟!
لیون یه مامور پلیسه ولی کرس یه مامورویژه است.کلا روند بازیو دنبال کنی و تعصب نداشته باشی از روند بازی فرق اینارو کاملا متوجه میشی.
اگه کمی فکر کنید و شتاب زده جواب ندین میبینین که من از خودم حرف نمیزنم و به پیر به پیغمبر دارم چیزی رو که هممون بازی کردیم میگم!!!
یکی از دوستان هم گفته بود که کرس به کمک شوا وسکرو نابود کرد و...پس توقع داشتی یه نفری این کارو میکرد؟شما وسکرو با تایرانت و سدلر یکی میدونی؟
وسکر ضدضربه است!ولی تایرانت یا سدلر فقط سگ جون و عظیم الجثه بودن!
واقعا شما اگر بازی میساختی نحوه ی نابودی رئیس بزرگ بازی رو با بقیه ی رئیس ها یکی میساختی؟!
کرس با اینکه میدونست رئیس بازی ضدضربست و شانس پیروزیش1% هستش بازم مثل یه سامورایی میرفت تو صورت وسکر و با نهایت زورش باهاش مبارزه میکرد،اینه که کرس هیروی بازی شده!چون جنگجوئه
نه مثل لیون که ایدا بیاد براش راکت لانچر بندازه!هم تو2 هم تو4 این ایدا بود که برای نابودی تایرانت و سدلر بهش سلاح داد!
دیشب به حامد میگفتم،یه صحنه تو اویل5 دیدم که تاحالا ندیده بودم یعنی موقعیتش پیش نیومده بود.تو باند فرودگاه که باید چراغارو خاموش کنی و وسکرو سرنگ بزنی تو تنش وسکر یهو چسبید بهم و گردن کرسو گرفت و داشت خفش میکرد ولی کرس بازم کم نمیورد و با مشت به تن وسکر میزد

واقعا لذت بردم!
ولی لیونو4تا زامبی گرفتن دستبند زدن انداختن تو انباری عین بچه های خوب نشسته بودو تماشا میکرد!!!
فرق اینا اینه!لیون خودشم نمیدونه با کی باید بجنگه فقط ماموریت میگیره و میره الهی به امید تو!
ولی کرس میدونه که باید بره و وسکر روئین تنو هرجوری هست نابود کنه و چون هدفش بالاست هیچ مانعی سر راهش دووم نمیاره!
خدایی غیرازاینه؟وجدانا!انصافا!مردونه!اگه بیرا میگم بگید بیرا میگی!