آها. مرسی.
افشین منظور از 1 ریمیک هست ؟
نیدونم ولی فک نکنم زیاد بشه به جز گرافیک و تغییرات جزئی داستانی تفاوتی گذاشت یعنی انقدارا هم فاحش نیست
جفتشون یکین
سلام بچه ها اسم من فرزاد هست و خیلی با بازی اویل حال کردم. این سایت رو هم از گوگل پیدا کردم. اول فکر می کردم که فقط برای اویله ولی حالا که می بینم خیلی گسترده تر از این حرفاست. این تاپیک رو هم اکثر صفحاتش رو خوندم و اصلا برای همین تاپیک توی این سایت عضو شدم. خیلی تاپیک پرباری هست. دم همتون گرم. توی این تاپیک بعضی جاهاش اینقدر بحث داغ هست که هر کسی رو به خودش جذب می کنه مخصوصا اگر طرفدار شدید این بازی هم باشه اما بعضی جاهاش هم اصلا این طوری نیست و حوصله آدم رو سر می بره. در کل هرموقعی که یه عضو جدید وارد میشه یا یه بازی جدید میاد و همچنین مواقعی بحث ها اوج میگیره. من از توی همین بحثا و البته سایتهای دیگه چند تا سوال دارم از بزرگای این تاپیک ۱) این آلکس وسکر دقیقا کیه؟ قضیش چیه؟ من تو هیچ کدوم از بازی ها این اسم رو نشنیدم و اصلا توی فایل ها هم نبوده این از کجا اومده؟ بحث هایی که شده رو خوندما اما یکی میاد خیلی ساده این رو توضیح بده؟ ۲)جیل ولنتاین توی بچگی دزد بوده یا نبوده؟ اینجا نوشتن بوده اما یه جای دیگه نوشته که دزد نبوده؟ بازم خیلی ساده یکی توضیح بده ممنون میشم. ۳)اون انیمیشن رزیدنت اویل تباهی (اسم انگلیسیش رو یادم نیست) رو احتمالا همتون دیدید. توی اون انیمیشن کورتیس میلر به خودش ویروس جی رو تزریق کرد و اگر درست گفته باشم ویلیام برکین (توی اویل ۲) هم همون ویروس رو به خودش زد. اگر این دو تا ویروس یکی بودن پس چرا این آدم ها قیافشون فرق داشت؟ منظورم اینه که ویلیام برکین وقتی ویروس جی رو به خودش زد هنوز کله خودش معلوم بود اما بعد از اینکه یک مرحله دیگه بزرگتر شد یواش یواش کله خودش رو از دست داد اما این یارو کورتیس از همون اول کلش رو از دست داد! چطوری میشه این؟ یعنی یه جا چندتا مرحله کورتیس جهش پدا کرده؟ کسی در این مورد میتونه توضیح بده؟ ۴)آقای نیما ردفیلد میگه که داستان رزیدنت اویل ۴ خیلی ضعیف بوده. در این مورد بیشتر توضیح می دهند؟ به نظر من یکی از جذابیت های اویل ۴ داستانش بود. همین فعلا یاد مونده آخر کاری هم از مقاله نویسان این تاپیک تشکر میکنم همچنین از اونهایی که این تاپیک رو گرم میکنن. مثل آقای RockIT و hmd2009 و The Phenom و همچنین Little john. (و همه بچه ها) زیادی صحبت کردم و ببخشید
درود فرزاد عزیز به جمع ما خوش اومدی امیدوارم تو تاپیک بمونی
به هر حال هر تاپیکی بالا پایین داره
در مورد سوالات تا جایی که بتونم جواب می دم
1- الکس وسکر یکی از بچه های پروژه وسکر چیلدرنِ که زنده مونده و ضریب هوشی خیلی بالایی داشته به طوری که وقتی سر کار بوده کارا خیلی توپ پیش می رفته و اسپنسر هم به شدت بش اطمینان داشته
ولی یهو تمام اطلاعات رو می دزده و ناپدید میشه و عمو آلبرت جاشو می گیره
این طور به نظر میاد که الکس یا مرده یا رییس سازمان
نکته جالب و البته مبهم اینه که اسم سر پرست پروژه وسکر چیلدرن الکس وسکر بوده یعنی الکس وسکر که رییس پروژه بوده اسم خودشو گذاشته روی یکی از بچه ها و البته فامیلیشو رو هم روی همه بچه ها
2- تا جایی یکه می دونم دزد نبوده باباش دزد بوده و به خاطر همین هم جیل به باز کردن قفل هارو بلده
3 - این سوال رو جواب دقیقشو ماوین می دونه که البته از جمعمون رفته
ولی فک نمی کنم ویروس جی هیولای جی یکسانی بسازه و این به DNA میزبان مربوط باشه که چه شکلی داشته باشن
4- منم بات موافقم داستان 4 قشنگ بود روایت خوبی هم داشت ولی کاملا از شماره های قبل مجزا بود به همین دلیل در کل سری تاثیر کمی میزاه و شاید بعضی ها بگن ضعیف
---------------------------------------------------
خواهش می کنم امیدوارم پایه ثابت تاپیکمون بشی