بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آها.من با این که به نظرم بهترین رزیدنت اویل ریمیک بود اما به 2 رای دادم.چون احتمال رای اوردنش از 1 بیشتره.و نمیخوام 4 بیشتر رای بیاره. اما بدون شک ریمیک بهترین رزیدنت اویل هست که تا حالا ساخته شده.

به نظر من اینا به هیچ عنوان نمیتونه کات سنس باشه چون خیلی طولانیه کات سنی های وسط بازی هیچ وقت انقدر طولانی نیست. اینارو به پل اندرسون بگو انگلیسیشو تا از روش حداقال یه فیلم بسازن که در خور نام رزیدنت اویل باشه. من که دیگه بعد از رزیدنت اویل 1 فقط آشغال دیدم. شماره 2 رو هم فقط به خاطر جیل نگاه کردم. حالم از اون صحنه ای که اون آلیس با موتور وارد کلیسا میشه بهم میخوره با اون ادا های چندش آورش .
موافقم شدیداً، اینقدر این شخصیت آلیس رو تو فیلم با اغراق، بزرگ کردند که دیگه هیچ چیز و هیچ کس حریفش نیست! شرمندم ولی بهترین لقبی که میشه به این سری فیلم به جز نسخه اول داد فقط "زباله" هست.

جناب alex 1680 واقعاً قلم قوی‌ای دارید، از آفرینش صحنه‌ها در داستانتون واقعاً لذت بردم.آفرین

بخش اول
اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*
بخش دوم
سالن دانشگاه پر از دانشجوهایی هست که تازه از کلاس خارج شده اند دختری با موهای طلایی و مانتوی کوتاه خاکسری در حال خروج از سالن دانشگاه به محوطه آن هست که در یک لحظه مرد جوانی جلوی او را میگیرد. دختر با یک نگاه سرد از کنار مرد جوان رد میشود. ولی مرد یه بار دیگه به سرعت جلوی او را گرفته و به او میگوید : صبر کنید خواهش میکنم خانم Birkin... دوباره دختر بی توجه حرکت میکند تا اینکه مرد جوان کلمه آمبرلا را به زبان می آورد... دختر یکباره می ایستد و رو به مرد جوان میکند... مرد جوان فرصت حرف زدن به دختر را نداده به سرعت میگوید : من gabriel Trevor هستم.من در مورد عموم و خانواده اش تحقیق میکنم. میدونم خیلی سخته و شما دوست ندارید در این مورد حرف بزنید میدونم یاد آوری خاطرات گذشته شما رو زجر میده ولی ... لطفا به من کمک کنید...*
بخش سوم
سالن طولانی با کف پوش سفید رنگ به چشم میخورد.مهتابی های سقف سالن یکی در میان کف سالن رو روشن و تاریک میکند.کفشهای مشکی براقی در حال حرکت در سالن هستند.تصویر به طرف مرد در حال حرکت میرود صورت مرد کاملا نمایان میشود. مردی گردن کلفت با موهای سفید و مشکی و هیکل درشت که چشم چپش کمی مشکل دار به نظر میرسد به همراه دو مرد کت و شلوار پوش دیگر به سمت ته سالن در حال حرکت هستند. کمی مانده به ته سالن درب الکترونیکی نمایان میشود. هر سه مرد جلوی درب توقف کرده و مرد درشت هیکل که گویا فرمانده گروه است کارت قرمز رنگی از پشت جیب شلوارش بیرون اورده و داخل دستگاه کارت خوان میکند و حروفی را وارد سیستم میکند پس از چند لحظه چراغ سبزی روشن شده و درب الکترونیکی باز میشود.
پس از ورود به داخل، درب به صورت اتوماتیک بسته میشود. در روبروی سه مرد چند آسانسور دیده میشود که روی هر کدام از آنها اسم مکانهای خاصی به چشم میخورد. سه مرد به سمت آسانسور "محصول نهایی" حرکت میکنند و داخل آسانسور شده و به طبقه پایین حرکت میکنند. پس از ایست آسانسور از آن خارج میشوند و به سمت درب روبرو حرکت میکنند در طول سالن چندین تابلو WARNING دیده میشود. پس از رسیدن به درب فرمانده گروه بار دیگر با استفاده از کارت درب را باز میکند اینبار چراغ زرد رنگی روشن شده و صدای زنی از اسپیکر پخش میشود : "اخطار...اخطار...این مکان محل آزمایشات بسیار خطرناک هستند.لطفا بدون هماهنگی مسءول بخش کار خود سرانه انجام ندهید".
پس از اتمام صدای زن درب سبز رنگ شده و سه مرد وارد سالن دیگری میشوند. در همین حین مرد دیگری با روپوش سفید رنگ و عینک معمولی به طرف سه مرد می آید و بعد از دست دادن با آنها شروع به صحبت میکند.در حین گفتگو دوربین از آنها فاصله گرفته و همراه با یک موزیک نرم ترسناک، محیط آزمایشگاه را به نمایش میکشد.
آزمایشگاه دارای چندین بخش است و در هر بخش قالبهای شیشه ای شبیه آکواریوم که درونشان مایع سبز رنگ و موجوداتی عجیب هست، به چشم میخورد.دوربین کارکنان آزمایشگاه را به تصویر میکشد که همگی روپوش سفید رنگی به تن دارند و مشغول کار هستند.در گوشه از آزمایشگاه درب عجیبی که شبیه درب یخچالهای بزرگ است با آرم U دیده میشود. دوربین به این درب فوکوس میکند و بعد از چند لحظه درب باز شده و فردی با لباس عجیب فضایی مانند از آن خارج میشود. دوربین پشت سر این فرد حرکت میکند و آن فرد هم به 4 مرد در حال گفتگو نزدیک میشود. فرد قبل از رسیدن به آنها کلاه مخصوص را از سرش در میاورد و یک زن با موهای خرمایی پدیدار میشود.
زن کنار 4 مرد ایستاده و شروع به صحبت با آنها میکند.در یک لحظه فرمانده گروه خنده بلندی میکند و زن پس از پایان گفتگو با آنها به سمت اتاق دیگری حرکت میکند و در حین رفتن میگوید : آقای استیون همه چیز آماده است. فرمانده گروه که گویا از این حرف خوشش آمده با خنده شیطانی میگوید : "آمبرلای جدید، به نمسیس جدید خوش آمد بگو" و دوربین با خنده فرمانده گروه آهسته آهسته محو میشود.
بخش چهارم
بخش چهارم

ساعت 10:50 شب
اتومبیل مشکی رنگی در خیابانی خلوت در حال حرکت هست.دوربین به داخل اتومبیل کشیده میشود.چهره Chiris.Redfield نمایان میشود. رادیو اتومبیل روشن هست و رادیو در حال گفتن اخبار هست. خبری در مورد دستگیری چند آدم ربا در رادیو پخش میشود.کریس پس از شنیدن خبر لبخندی میزند. در ادامه خبر گفته میشود که هدف این آدم رباها افراد ورزیده و هیکل درشت هستند ولی دلیل این آدم ربایی هنوز مشخص نیست و پرونده در دست بررسی هست.کریس هم با گفتن "نعلتی ها - امنیتی که در موردش میگین اینه " و دوباره با حالت تمسخر میگوید" باید لاغر کنم شاید من هدف بعدیشون باشم".

دوربین از ماشین خارج شده و به همراه موزیک خاص ترسناک محیط خلوت و تاریک خیابان را به تصویر میکشد که چند کلاغ با دیدن ماشین کریس شروع به پرواز میکنند.ماشین پس از طی مسافتی به ساختمانی چند طبقه میرسد.ماشین وارد پارکینگ شده و کریس از آن پیاده میشود.محیط پارکینگ تاریک به نظر میرسد.به جز چند مهتابی قرمز رنگ که مسیر خروجی پارکینگ را روشن کرده نور دیگری به چشم نمیخورد.

کریس به طرف خروجی پارکینگ حرکت میکند که یک لحظه سایه ای روی دیوار دیده میشود.کریس سریع پشت سرش رو نگاه میکند ولی چیزی دیده نمیشود.بی تفاوت از پارکینگ خارج شده و داخل آسانسور میشود و طبقه سوم را انتخاب کرده و آسانسور شروع به حرکت میکند.

بعد از رسیدن به طبقه سوم درب باز شده و مردی نسبتا کوتاه قد با سر تاس که حس و ترس و عجلگی از چهرهاش پیداست با عجله وارد آسانسور شده و به کریس برخورد میکند و موبایلش روی زمین میافتد.مرد سریع از کریس معذرت خواهی میکند و خم شده و موبایلش را بر میدارد و در یک لحظه توجه کریس به آرم خالکوبی شده شکل U روی بازوی راست مرد جلب میشود.کریس هم با گفتن "مشکلی نیست" وارد سالن طبقه سوم شده و به سمت اتاق 6 حرکت میکند.

کریس با استفاده از کلید درب اتاق را باز میکند و داخل آن میشود.اتاق تاریک است.کریس چند بار اسم جیل را صدا میزند، ولی پاسخی شنیده نمیشود.کریس لامپ اتاق را روشن میکند و متوجه به هم ریختگی اتاق میشود نگران شده و به سرعت قصد خروج از اتاق را میکند که در یک لحظه توسط یک سرنگ و فردی مرموز بی هوش میشود.

سلام Hmd . این جیل رو هم بخاطر تو وارد داستان کردم:d. نمیشه گفت کات سکنس هستند. چون اول باید کل داستان نوشته بشه آخر سر یه کارگردان بیاد کات سکنس بسازه. Black Tear از نظراتت بسیار ممنونم.

یه چیزی هم در مورد گیم پلی و هیجان ترس داخل بازی هم بگم که :
در یک صحنه ای شخصیت اول بازی یک دختر 8 ساله رو با یک بچه کوچیک چند ماهه پیدا میکنه حالا صدای بچه کوچیک باعث توجه زامبی ها خواهد شد بهترین مهارت رو باید تو بچه داری اونم تو محیط تاریک اجرا کنید تا بدون دردسر اونا رو از ساختمون تاریک خارج کنید و به پرستار گروهبرسونین.

سلام

اقا فرزاد گل به این تاپیک خوش اومدی و امیدوارم همیشه اینجا حضور فعالی داشته باشی .

بعضی ها RE رو از شماره 4 شروع کردند و شخصیت بازی هم لیان بود و این شخصیت رو خیلی مهم میدونند و خیلی دوستش دارند و اگه بگیم داستانش ضعیف بود ممکنه عصبانی بشن که چرا این حرف رو زدین . البته من خودم بزرگترین طرفداران لیان هستم ولی خوب میشه گفت بعضی ها هم الکی روی این شخصیت تعصب دارند و چون شخصیت اصلی بازی بود مهمترین شخصیت اویل میدوننش و داستانش رو مهمترین داستان قرار دادند .
RE4 داستانش ضعیف نبود اما ربط انچنانی به بقیه RE ها نداشت و به خاطر همین میگن داستانش ضعیف بوده و بیشتر به خاطر این ساخته شده بود که سبک جدیدی از بازی رو نمایش بدن . در واقع خود میکامی این کار رو کرده بود که اگه یک سری نکات رو توی بازیش اضافه میکرد بازیش یکی از بهترین های RE میشد .

توی نظر سنجی که کپکام در مورد RE ها قرار داده با جون و دل به RE2 رای میدم واقعا میشه گفت بهترین سری RE بود .

من با اجازه میخوام به سوال 4 آقا فرزاد پاسخ بدم
کلا بازی ای که فقط لیان توش باشه و نقش اصلی رو داشته باشه و آلبرت وسکر کبیر نباشه به درد نمیخوره داستانش هم که دزد و پلیس بازیه و اصلا به روند داستان اصلی بازی چیزی اضافه نمیکنه یه نفرو دزدیدن یکی میره بیارتش تو این وسط یه خانم هم هست که نه میخواد اینوری باشه نه میخواد اونوری باشه و آخر ماجرا که اون نفر رو پیدا میکنن تازه میفهمن این خانم برای کی کار میکنه کلا کلیشه ایه درسته میکامی اومده یه سری کار هایی رو انجام داده که تونسته زرق و برق داستان رو زیاد کنه ولی خب همین اصل داستانه که مشکل داره و بودن لیان و نبودن وسکر خیلی صدمه میزنه به داستان و به بازی سبکشم که عوض شده و تبدیل شده به شوتینگ و این سبک هم از قدیم نشون داده که داستان قوی ای نمیشه براش نوشت اویل 5 رو ببینید درسته همون سبک هست ولی برای بار اول که وسکر رو توش میبینید فکتون میوفته رو زمین و وقتی جیل رو هم میبینید باز هم فکه میوفته کلا اگه شخصیتی کنار شخصیت مهمتر قرار بگیره داستان قوی ای تولید میکنه الان لیان رو کنار ADA گزاشتن که جفتشون نیاز به یه شخصیت مهمتر دارن ولی چون نیستش داستان کش دار شده و اصلا به داستان اصلی مربوط نمیشه ولی داستان 5 رو ببینید همه شخصیت ها شخصیت های اصلی هستن و این باعث شده دست نویسنده باز باشه و داستان قوی ای تولید کنه درسته سبکش به درد نمیخوره ولی داستان قوی داره کلا خلاصه مطلبم اینه که اویل 4 فقط و فقط برای تغییر سبک بازی ساخته شد و هیچ هدف دیگه ای براش ندارن و اومدن یه شخصیت محبوب (هرچند خودم ازش خوشم نمیاد) رو آوردن وسط و یه داستان آبکی که غربی ها خوششون میاد رو ساختن تا بتونن هم سبک رو عوض کنن و هم فروش خوبی رو داشته باشن

من با اجازه میخوام به سوال 4 آقا فرزاد پاسخ بدم
کلا بازی ای که فقط لیان توش باشه و نقش اصلی رو داشته باشه و آلبرت وسکر کبیر نباشه به درد نمیخوره داستانش هم که دزد و پلیس بازیه و اصلا به روند داستان اصلی بازی چیزی اضافه نمیکنه یه نفرو دزدیدن یکی میره بیارتش تو این وسط یه خانم هم هست که نه میخواد اینوری باشه نه میخواد اونوری باشه و آخر ماجرا که اون نفر رو پیدا میکنن تازه میفهمن این خانم برای کی کار میکنه کلا کلیشه ایه درسته میکامی اومده یه سری کار هایی رو انجام داده که تونسته زرق و برق داستان رو زیاد کنه ولی خب همین اصل داستانه که مشکل داره و بودن لیان و نبودن وسکر خیلی صدمه میزنه به داستان و به بازی سبکشم که عوض شده و تبدیل شده به شوتینگ و این سبک هم از قدیم نشون داده که داستان قوی ای نمیشه براش نوشت اویل 5 رو ببینید درسته همون سبک هست ولی برای بار اول که وسکر رو توش میبینید فکتون میوفته رو زمین و وقتی جیل رو هم میبینید باز هم فکه میوفته کلا اگه شخصیتی کنار شخصیت مهمتر قرار بگیره داستان قوی ای تولید میکنه الان لیان رو کنار ADA گزاشتن که جفتشون نیاز به یه شخصیت مهمتر دارن ولی چون نیستش داستان کش دار شده و اصلا به داستان اصلی مربوط نمیشه ولی داستان 5 رو ببینید همه شخصیت ها شخصیت های اصلی هستن و این باعث شده دست نویسنده باز باشه و داستان قوی ای تولید کنه درسته سبکش به درد نمیخوره ولی داستان قوی داره کلا خلاصه مطلبم اینه که اویل 4 فقط و فقط برای تغییر سبک بازی ساخته شد و هیچ هدف دیگه ای براش ندارن و اومدن یه شخصیت محبوب (هرچند خودم ازش خوشم نمیاد) رو آوردن وسط و یه داستان آبکی که غربی ها خوششون میاد رو ساختن تا بتونن هم سبک رو عوض کنن و هم فروش خوبی رو داشته باشن
یه کار درست که این کپکام کرده باشه همین جانبی بودن و جانبی نگه داشتن لیونه!من هرچقدر مرور میکنم روند بازی رو به این نتیجه میرسم که تو همون اویل2 هم اگه لیون میمرد هیچ فرقی نمیکرد.حتی اگر آینده نگر بودن میتونستن لیون رو تو اویل به وسیله ی ایدا بکشن و ایدا رو به وسکر نزدیک کنن(یعنی عاشق وسکر بشه!).اینجوری تو اویل4 میشد یکی مثل کارلوس رو رو کرد که واقعا زبل تر از لیونه!(تا اویل3)بعدم از اینجا به بعد داستان قشنگتر میشد،عمو کرس و آبجی کلر یه تیم میشدن در مقابل تیم وسکر و ایدا!زن داداش(جیل)هم که هرجا عمو کرس باشه هست دیگه!:d

یه کار درست که این کپکام کرده باشه همین جانبی بودن و جانبی نگه داشتن لیونه!من هرچقدر مرور میکنم روند بازی رو به این نتیجه میرسم که تو همون اویل2 هم اگه لیون میمرد هیچ فرقی نمیکرد.حتی اگر آینده نگر بودن میتونستن لیون رو تو اویل به وسیله ی ایدا بکشن و ایدا رو به وسکر نزدیک کنن(یعنی عاشق وسکر بشه!).اینجوری تو اویل4 میشد یکی مثل کارلوس رو رو کرد که واقعا زبل تر از لیونه!(تا اویل3)بعدم از اینجا به بعد داستان قشنگتر میشد،عمو کرس و آبجی کلر یه تیم میشدن در مقابل تیم وسکر و ایدا!زن داداش(جیل)هم که هرجا عمو کرس باشه هست دیگه!:d
دقیقا اگه همون لیان روز اول هم میمرد تو اویل 2 هیچ آب از آب تکون نمیخورد چون یه شخصیت اضافیه و محمد هم درست میگه میتونستن بعد از اویل 2 هم توسط ایدا بکشنش و داستان جذاب تر میشد نه اینکه بیان اینقدر بزرگش کنن و طرفدار پرستش کنن که دیگه نتونن کاری کنن براش و به ماموریت های درپیت دزد و پلیس بازی بکشوننش حتی تو اون انیمیشن هم میشد لیان رو حذف کرد ولی چون محبوبه باید جدی وارد داستان بشه و بعدش خارج بشه با هلکوپتر بزاره بره من دوست دارم لیان حذف بشه و کپکام بیاد ج.ری حذفش کنه که با حذف شدنش تیم آدم خوبا (دیگه طولانی میشه اسم ببرم) برنده بشن ولی پیروزی تلخ باشه براشون، شما اگه دقت کنید کریس هم در عین اینکه با لیان اومده جلو تو روند بازی ولی پرستیژ و محکم بودن شخصیتش بهتر از لیانه و واقعا به زور تو مبارزاتش برنده میشه ولی لیان به کمک یکی نیاز دازه همیشه و تا الان هم ایدا هی به لیان کمک کرده تا ببره اما کریس خودش یه تنه مثل سامورایی ها میره تو دل خطر و این وجه تمایز خیلی از شخصیت ها ی بازی با لیانه کلا تو شماره 4 داستان خیلی خوب و به زیبایی شماره 5 نگارش نشده

دقیقا اگه همون لیان روز اول هم میمرد تو اویل 2 هیچ آب از آب تکون نمیخورد چون یه شخصیت اضافیه و محمد هم درست میگه میتونستن بعد از اویل 2 هم توسط ایدا بکشنش و داستان جذاب تر میشد نه اینکه بیان اینقدر بزرگش کنن و طرفدار پرستش کنن که دیگه نتونن کاری کنن براش و به ماموریت های درپیت دزد و پلیس بازی بکشوننش حتی تو اون انیمیشن هم میشد لیان رو حذف کرد ولی چون محبوبه باید جدی وارد داستان بشه و بعدش خارج بشه با هلکوپتر بزاره بره من دوست دارم لیان حذف بشه و کپکام بیاد ج.ری حذفش کنه که با حذف شدنش تیم آدم خوبا (دیگه طولانی میشه اسم ببرم) برنده بشن ولی پیروزی تلخ باشه براشون، شما اگه دقت کنید کریس هم در عین اینکه با لیان اومده جلو تو روند بازی ولی پرستیژ و محکم بودن شخصیتش بهتر از لیانه و واقعا به زور تو مبارزاتش برنده میشه ولی لیان به کمک یکی نیاز دازه همیشه و تا الان هم ایدا هی به لیان کمک کرده تا ببره اما کریس خودش یه تنه مثل سامورایی ها میره تو دل خطر و این وجه تمایز خیلی از شخصیت ها ی بازی با لیانه کلا تو شماره 4 داستان خیلی خوب و به زیبایی شماره 5 نگارش نشده

کپکام که نمیاد حذفش کنه چون شخصیت محبوبیه و براشون پول سازه :d . البته فعلا توی انیمشن Damnation حضور داره .

آخرین ویرایش:
خب با اجازه منم یه کم مجلس رو منور کنم!
دوستانی که با لیان و کلاً RE2 ,4 مشکل دارن! چندتا مطلب رو یادآور بشم: Ada Wong به مراتب از وسکر باهوش تر و پیچیده تره! یادمون باشه که Ada Wong تنها کسی هست که وسکر جون رو میپیچونه! کِی؟ تو RE4 یه بار جایی که وسکر به ایدا میگه کرازر رو فرستاده تا لیان رو بکشه و ایدا هم میره و مانع اینکار میشه! و یه بار هم قسمت بازی با Ada wong بخش Assignment Ada در آخرش، که سمپل های اصلی رو واسه وسکر نمیفرسته و جاش نمونه های دیگه ای میده، و سمپله اصلی رو میبره همون سازمان! و کلاً ماجرای لیان و ایدا، از آمبرلا فراتره، چون این ایدا داره واسه یه جایی کار میکنه که فقط به اسم سازمان ازش یاد میکنه! و شک نکنید که این سازمان رو 20ه وسکر 21 میزنه!!! چون ایدا داره نقش جاسوسه 2طرفه رو بازی میکنه و جالبتر اینکه ایدا اهداف شخصیش هم داره دنبال میکنه!!! حالا لیان! همونطور که تو کلوپ هم گفتم بنظرم بدشانس ترین شخصیت کل re هست! روز اوله کاریش که با اون وضع شروع میشه در ادامه هم که اون اتفاقا واسش میوفته! 6سال بعد هم که بهش مأموریت میدن، بدبخت تک و تنها پوستش کنده شد! تازه زن مورد علاقش کلاً 3بار تفنگ میزاره رو شقیقش!!! :d و 2وم اینکه، با وجود این همه مشکل باز خودش رو باور داره و تو شماره 2 هی به Ada میگه من مأمور محافظت از جونتم! درضمن کاملاً قابل اعتماده و در آخر هم لیان این سازمان رو که ایدا ازش صحبت میکنه رو باید نابود کنه و کریس هم آمبرلا رو (نمیگیم وسکر!!!)
درضمن ایدا تو 2 که نقش یه ممانعت کننده واسه لیان داشت (آخه کی بهش کمک کرد؟ بجز اینکه رفت تو کانال هوا یه کلید واسه لیان پرت کرد؟! اتفاقاً به کلیر کمک کرد و رفت راکت لانچر رو واسش پرت کرد!)، تو 4هم جدا از رابطه عاطفی که بین لیان و ایدا شکل گرفته، همونطور که تو گزارشش میخونیم، سازمان چون به لیان واسه رسیدن به سمپل، احتیاج داره، ایدا بعضی وقتا بهش کمک میکنه!
کریس ردفیلد که بابا از همون اول آب پاکی رو میریزه رو دست آدم! و همیشه پارتنره حرفه ای باهاشه، حالا میخواد جیل باشه، میخواد شوا باشه!!! آخه چندتا شمارست که به همراهه پارتنراش داره با وسکر جون میجنگه! تازه هنوز هم معلوم نیست که کشتش یا نه کشتش!!!

موافقم شدیداً، اینقدر این شخصیت آلیس رو تو فیلم با اغراق، بزرگ کردند که دیگه هیچ چیز و هیچ کس حریفش نیست! شرمندم ولی بهترین لقبی که میشه به این سری فیلم به جز نسخه اول داد فقط "زباله" هست

منم دقیقا همینو تو تویتر به میلا گفتم :d گفتم به غیر از 1 بقیش آشغال بوده.

سلام Hmd . این جیل رو هم بخاطر تو وارد داستان کردم:d. نمیشه گفت کات سکنس هستند. چون اول باید کل داستان نوشته بشه آخر سر یه کارگردان بیاد کات سکنس بسازه. Black Tear از نظراتت بسیار ممنونم.

یه چیزی هم در مورد گیم پلی و هیجان ترس داخل بازی هم بگم که :
در یک صحنه ای شخصیت اول بازی یک دختر 8 ساله رو با یک بچه کوچیک چند ماهه پیدا میکنه حالا صدای بچه کوچیک باعث توجه زامبی ها خواهد شد بهترین مهارت رو باید تو بچه داری اونم تو محیط تاریک اجرا کنید تا بدون دردسر اونا رو از ساختمون تاریک خارج کنید و به پرستار گروهبرسونین.

دستت درد نکنه.:x بیرکین هم هست تو این داستان یا نه ؟ افشین دلش میخواد بیرکین تو رزیدنت اویل 6 هم باشه.:d

آخرین ویرایش:
دوستانی که با لیان و کلاً RE2 ,4 مشکل دارن! چندتا مطلب رو یادآور بشم: Ada Wong به مراتب از وسکر باهوش تر و پیچیده تره! یادمون باشه که Ada Wong تنها کسی هست که وسکر جون رو میپیچونه! کِی؟ تو RE4 یه بار جایی که وسکر به ایدا میگه کرازر رو فرستاده تا لیان رو بکشه و ایدا هم میره و مانع اینکار میشه! و یه بار هم قسمت بازی با Ada wong بخش Assignment Ada در آخرش، که سمپل های اصلی رو واسه وسکر نمیفرسته و جاش نمونه های دیگه ای میده، و سمپله اصلی رو میبره همون سازمان! و کلاً ماجرای لیان و ایدا، از آمبرلا فراتره، چون این ایدا داره واسه یه جایی کار میکنه که فقط به اسم سازمان ازش یاد میکنه! و شک نکنید که این سازمان رو 20ه وسکر 21 میزنه!!! چون ایدا داره نقش جاسوسه 2طرفه رو بازی میکنه و جالبتر اینکه ایدا اهداف شخصیش هم داره دنبال میکنه!!! حالا لیان! همونطور که تو کلوپ هم گفتم بنظرم بدشانس ترین شخصیت کل re هست! روز اوله کاریش که با اون وضع شروع میشه در ادامه هم که اون اتفاقا واسش میوفته! 6سال بعد هم که بهش مأموریت میدن، بدبخت تک و تنها پوستش کنده شد! تازه زن مورد علاقش کلاً 3بار تفنگ میزاره رو شقیقش!!! :d و 2وم اینکه، با وجود این همه مشکل باز خودش رو باور داره و تو شماره 2 هی به Ada میگه من مأمور محافظت از جونتم! درضمن کاملاً قابل اعتماده و در آخر هم لیان این سازمان رو که ایدا ازش صحبت میکنه رو باید نابود کنه و کریس هم آمبرلا رو (نمیگیم وسکر!!!)
درضمن ایدا تو 2 که نقش یه ممانعت کننده واسه لیان داشت (آخه کی بهش کمک کرد؟ بجز اینکه رفت تو کانال هوا یه کلید واسه لیان پرت کرد؟! اتفاقاً به کلیر کمک کرد و رفت راکت لانچر رو واسش پرت کرد!)، تو 4هم جدا از رابطه عاطفی که بین لیان و ایدا شکل گرفته، همونطور که تو گزارشش میخونیم، سازمان چون به لیان واسه رسیدن به سمپل، احتیاج داره، ایدا بعضی وقتا بهش کمک میکنه!
کریس ردفیلد که بابا از همون اول آب پاکی رو میریزه رو دست آدم! و همیشه پارتنره حرفه ای باهاشه، حالا میخواد جیل باشه، میخواد شوا باشه!!! آخه چندتا شمارست که به همراهه پارتنراش داره با وسکر جون میجنگه! تازه هنوز هم معلوم نیست که کشتش یا نه کشتش!!!

بحث خیلی قدیمی هست این بحث نیازی به تکرار نداره ولی به اونایی که با لیان مخالفن فقط یه جمله می گم بسِ
I want scrub this virus from face of the earth ;)

یادتون نره که کریس هم الان خارج از کوپنش تو رولیشنز اومده و بعد از 5 به موجود بی مصرف :P
منم دقیقا همینو تو تویتر به میلا گفتم :d گفتم به غیر از 1 بقیش آشغال بوده.

دستت درد نکنه.:x بیرکین هم هست تو این داستان یا نه ؟ افشین دلش میخواد بیرکین تو رزیدنت اویل 6 هم باشه.:d
گل گفتی حمید :دی
در مورد بریکین من نمی خوام تو 6 باشه چون برای این حرکت نیاز به یه اسپین آف و یه سری فلش بک های خفن
---------------------------------------
در ضمن alex1680
اسمتم نمی دونم یه توصیه می کنم بهت اینکه حتما حتما داستانت رو به صورت اپیزودیک در بیار بعد هم لطف کن هر اپیزود رو به صورت pdf بزار تا بخونیم اینجوری پست هات پخشو پلا میشه تو تاپیک حیف میشه
من هنوز شروع به خوندن نکردم منتظر می مونم تا اپیزودیک هر هفته بزاری رو سایت تا دان کنمو بخونم اینجوری فرصت بیشتری داری برای کار کردن روش واینکه خواننده هات بیشتر میشه

بحث خیلی قدیمی هست این بحث نیازی به تکرار نداره ولی به اونایی که با لیان مخالفن فقط یه جمله می گم بسِ

یادتون نره که کریس هم الان خارج از کوپنش تو رولیشنز اومده و بعد از 5 به موجود بی مصرف :P

گل گفتی حمید :دی
در مورد بریکین من نمی خوام تو 6 باشه چون برای این حرکت نیاز به یه اسپین آف و یه سری فلش بک های خفن
---------------------------------------
در ضمن alex1680
اسمتم نمی دونم یه توصیه می کنم بهت اینکه حتما حتما داستانت رو به صورت اپیزودیک در بیار بعد هم لطف کن هر اپیزود رو به صورت pdf بزار تا بخونیم اینجوری پست هات پخشو پلا میشه تو تاپیک حیف میشه
من هنوز شروع به خوندن نکردم منتظر می مونم تا اپیزودیک هر هفته بزاری رو سایت تا دان کنمو بخونم اینجوری فرصت بیشتری داری برای کار کردن روش واینکه خواننده هات بیشتر میشه
افشین جان چرا حسودی میکنی به کرس؟:dبابا میگیم چندتا شماره موازی با اویل1 و کدورونیکا هم بزنن که لیون از کرس سرتر باشه!;)
اینو مطمئن باش تا وقتی که تیم بد وجود داره تو اویل کرس هم هست.همه جا این کرس بوده که نفر اول بدهارو ضربه فنی کرده!دیگه اینو همه میدونن که نفر اول تیم خوبا(به قول حامد)کرسه!حالا شما طرفداره لیونی؟باشه!ما هم میگیم اصلا اگه لیون نبود اویل ساخته نمیشد!;)
این پیشنهادت خیلی عالیه.واقعا این نوشته ها هدر میره.اگه فایل پی دی اف درست بشه بعد چند وقت ما یه کتاب زیبا داریم:x

آخرین ویرایش:
سلام

اقا فرزاد گل به این تاپیک خوش اومدی و امیدوارم همیشه اینجا حضور فعالی داشته باشی .

بعضی ها RE رو از شماره 4 شروع کردند و شخصیت بازی هم لیان بود و این شخصیت رو خیلی مهم میدونند و خیلی دوستش دارند و اگه بگیم داستانش ضعیف بود ممکنه عصبانی بشن که چرا این حرف رو زدین . البته من خودم بزرگترین طرفداران لیان هستم ولی خوب میشه گفت بعضی ها هم الکی روی این شخصیت تعصب دارند و چون شخصیت اصلی بازی بود مهمترین شخصیت اویل میدوننش و داستانش رو مهمترین داستان قرار دادند .
RE4 داستانش ضعیف نبود اما ربط انچنانی به بقیه RE ها نداشت و به خاطر همین میگن داستانش ضعیف بوده و بیشتر به خاطر این ساخته شده بود که سبک جدیدی از بازی رو نمایش بدن . در واقع خود میکامی این کار رو کرده بود که اگه یک سری نکات رو توی بازیش اضافه میکرد بازیش یکی از بهترین های RE میشد .

توی نظر سنجی که کپکام در مورد RE ها قرار داده با جون و دل به RE2 رای میدم واقعا میشه گفت بهترین سری RE بود .

من قسمت اخر حرفت را قبول ندارم حسین یه اویل شماره دار ساخته بشه که سبک جدیدی از بازیا روایت کنه :|
به نظر من هر کدام از شخصیت های اویل داستان مخصوص خودشون را دارن و بعد از اتفاقات راکون سیتی دنبال هدف خودشون رفتن.مثل جیل و کریس که رفتن دنبال نابود کردن آمبرلا و لیان هم رفت برا دولت کار کنه و بقیه شخصیت ها
با اینکه اویل یه داستان کلی داره ولی قسمت 4 و 5 بازی سرنوشت شخصیت ها را میگه که بعد از راکون سیتی چیکار کردن و چه اتفاقاتی براشون میوفته و در ضمن همون داستان کلی را هم گفتم دنبال میکنه.

افشین جان چرا حسودی میکنی به کرس؟:dبابا میگیم چندتا شماره موازی با اویل1 و کدورونیکا هم بزنن که لیون از کرس سرتر باشه!;)
اینو مطمئن باش تا وقتی که تیم بد وجود داره تو اویل کرس هم هست.همه جا این کرس بوده که نفر اول بدهارو ضربه فنی کرده!دیگه اینو همه میدونن که نفر اول تیم خوبا(به قول حامد)کرسه!حالا شما طرفداره لیونی؟باشه!ما هم میگیم اصلا اگه لیون نبود اویل ساخته نمیشد!;)
این پیشنهادت خیلی عالیه.واقعا این نوشته ها هدر میره.اگه فایل پی دی اف درست بشه بعد چند وقت ما یه کتاب زیبا داریم:x
نه به خدا اصلا حسودی نمی کنم
ولی زبون ما مو در آورد که بابا رزیدنت ایول 2 تا داستان داره
داستان اول برا کریس و جیل بود که تو شماره 5 تموم شد
داستان دوم مربوط به لیان و ایدا و کلیر و سازمان همین
ربطی به حسودی نداره اصن این چه حرفیه که کرس قوی تره :|

آخرین ویرایش:
افشین جون درست میگی ولی خودتم میدونی بحث تکراریه.بعدشم هردومون میدونیم از این بحث کسی قانع نمیشه.
فقط یه سری دعوا بعدشم دلخوری پیش میاد.خودت چه قدر با نیما سر لیون بحث کردید ولی بدون فایده بود.
اقایون لطفا دوباره بحثو نکشونید به اهمیت کاراکترها.بهمون گیر میدن بعد تاپیک رتته.:d
با نیما هم موافقم .تاپیک داره به بیراهه میره.من خودم حدود10روز نبودم ولی الان اومدم میبینم چیزی رو از دست ندادم.به قول احد یه کم بحث روبنیادی کنید;)

آخرین ویرایش:
من که از اول معلوم بوده طرف کیم :d
ببینید من تو پست های قبلیم هم گفتم لیان اگه نبود داستان اویل ادامه پیدا میکرد ولی کریس یا وسکر اگه نبودن اصلا داستانی به وجود نمیومد این ada هم که اصلا به نظرم جزو sidekick ها هم به زور میشه قرارش داد چون خودش برای خودش کار میکنه و هدفشم هم اصلا ربطی به داستان نداره ببینید بیایید واقع بین باشیم شخصیت هایی که بودن و نبودنشون به داستان صدمه ای نمیزنه مشخصه کیان و لیان هم یکی از اوناس حالا چون کپکام دیده مردم از این بچه مو طلایی خوششون اومده ول کن قضیه نیست و هی داره گیر میده بهش شما این وسط ابهت وسکر رو ببینید کلا تو داستان اویل این شخصه که همه کارس حتی میاد اسپنسر که یه جورایی مافوقش بوده رو هم نابود میکنه و اونه که میتونه داستان رو بسازه نه این شخصیت های درپیتی
A new Genesis is at hand, and I will be the creator! هرچقدر هم زور بزنه نابودش کنه باز وسکر کبیر یه قدم از لیان جلوتره >:)
البته لیان هم خارج از کوپنش تو دجنریشن اومده پس اون بیمصرفتره:d
alex1680 منم موافقم به صورت pdf بزاری اینم ایده خوبیه
خدایی اینو خوب اومدی من نمیدونم چرا همه این لیان دوست ها همش به این کریس بیچاره حسودی میکنن :d خوشم میاد کسی نیست به این وسکر کبیر حسودی کنه اینقدر ابهت داره که کسی جرات رفتن به طرفش رو نداره
میدونیم حسودی نمیکنی ولی آخه چطور ممکنه 2 تا داستان داشته باشه یه مثال خارجکی هست میگه که دو تا چیز (thing) بزرگ کنار هم نمیتونن قرار بگیرن. واقعا هم همینه 2 تا داستان نمیتونن کنار هم قرار بگیرن (نمونشم داستان بازی مورتال کمبت رو ببین هر شخصیت یه داستان داره یه داستان کلی هم داره ولی کی هستش که کامل کامل همه داستان ها رو بدونه؟؟)
افشین جون درست میگی ولی خودتم میدونی بحث تکراریه.بعدشم هردومون میدونیم از این بحث کسی قانع نمیشه.
فقط یه سری دعوا بعدشم دلخوری پیش میاد.خودت چه قدر با نیما سر لیون بحث کردید ولی بدون فایده بود.
اقایون لطفا دوباره بحثو نکشونید به اهمیت کاراکترها.بهمون گیر میدن بعد تاپیک رتته.:d
با نیما هم موافقم .تاپیک داره به بیراهه میره.من خودم حدود10روز نبودم ولی الان اومدم میبینم چیزی رو از دست ندادم.به قول احد یه کم بحث روبنیادی کنید;)
احمد اگه قرار باشه با این حرفا برای کسی ناراحتی پیش بیاد بهتره بزاره بره ما داریم اینجا بحث میکنیم نمیخوایم با هم جدال کنیم که خود من یه مدت بهم بر میخورد چرا کسی حرفام رو تحویل نمیگیره ولی بعدش نشستم فکر کردم دیدم خب که چی؟ بیام هی ناراحت کنم خودمو بزارم برم؟ (حتی یه مدتی هم نبودم) ولی بعدش فهمیدم مزش به همین بحث ها هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or