بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب در پاسخ به نظر سنجی که حمید پیشنهادش رو داده.
جواب این نظرسنجی کاملا مشخصه. لزومی به ایجاد نظرسنجی و بحث نیست. جواب ویروس Uroboros هست. وقتی اکسلا بهش مبتلا میشه واسه کشتنش مجبوری از یه سلاح پیشرفته استفاده کنی که بهش Satellite Laser Device میگن. این سلاح یک سلاح خیلی قوی محسوب میشه. تازه اگه اونی که دیدید از اون هم بیشتر تغذیه میشد میتونست جون سخت تر هم بشه. به عبارتی سختی قربانی ویریس Urobprps به بی نهایت میل میکنه.
البته من یک چیز عرض کنم که اون جونور با اون هیکل غول آساش بجای جون کندن باSatellite Laser Device خیلی راحت با یک عدد آر.پی.جی.7 ناک اوت میشد.
ولی ویلیام رو با یکی دوتا آر.پی.جی نمیشد شکست داد. بعد اگه دقت کنید ویلیام هم سختیش به بی نهایت میل میکرد. تا آخر اویل 2 اندازه یک واگن قطار شده بود. ولش میکردی میشد یک کارخونه.
تازه G قابلیت تولید مثل هم داشت .

البته من یک چیز عرض کنم که اون جونور با اون هیکل غول آساش بجای جون کندن باSatellite Laser Device خیلی راحت با یک عدد آر.پی.جی.7 ناک اوت میشد.
ولی ویلیام رو با یکی دوتا آر.پی.جی نمیشد شکست داد. بعد اگه دقت کنید ویلیام هم سختیش به بی نهایت میل میکرد. تا آخر اویل 2 اندازه یک واگن قطار شده بود. ولش میکردی میشد یک کارخونه.
تازه G قابلیت تولید مثل هم داشت .

NO

اولا یدونه نمیزدیم؛ به اون آخریه یدونه میزدیم. واسه اینکه هسته ی اصلیش بیرون بیاد مجبور بودیم چن تا از هسته های کوچیکش رو بزنیم؛ که اونم مکافاتی بود واسه خودش.
در ضمن اون قضیه ی بیرکین فرق داره. اول اینکه ویروس جی به کسی تزریق شده بود که یه جورایی به ویروس مقاومت نشون میداد. این رو خیلی راحت میشه از صدا زدن شری توسط بیرکین در آخرین لحظات اثبات کرد. اکسلا (بهتره بگیم Uroboros Aheri)بدون هیچ سوال و جوابی مردود شد و ویروس همه قسمت های بدنش رو تحت کنترل خودش دراورد.
کلا رشد ویلیام بیرکین غیر منطقی بود اما رشد Aheri کاملا علکی بود.
بهترین حالتی که از اوروبوروس دیدیم مال موقعی بود که حاملش وکر بود. اون موقع که وسکر یه سپر محافضتی ایجاد میکرد 100000000 تا گلوله ی آر پی جی هم تاثیری نداشت. یه چیر مهم هم اینکه اون آر پی جی هایی هم که به اکسلا میزدیم همش به قسمت هایی فرستاده میشد که اونجا آسیپ پذیریش خیلی بیشتر بود.
نتیجه اینکه Uroboros خیلی پیشرفته تر از هرچیزی بود که تا الان دیده بودیم. ناسلامتی نتیجه ی تحقیقات چند ساله ی وسکر بود.

• Like
Reactions: Biohazard
NO

اولا یدونه نمیزدیم؛ به اون آخریه یدونه میزدیم. واسه اینکه هسته ی اصلیش بیرون بیاد مجبور بودیم چن تا از هسته های کوچیکش رو بزنیم؛ که اونم مکافاتی بود واسه خودش.
در ضمن اون قضیه ی بیرکین فرق داره. اول اینکه ویروس جی به کسی تزریق شده بود که یه جورایی به ویروس مقاومت نشون میداد. این رو خیلی راحت میشه از صدا زدن شری توسط بیرکین در آخرین لحظات اثبات کرد. اکسلا (بهتره بگیم Uroboros Aheri)بدون هیچ سوال و جوابی مردود شد و ویروس همه قسمت های بدنش رو تحت کنترل خودش دراورد.
کلا رشد ویلیام بیرکین غیر منطقی بود اما رشد Aheri کاملا علکی بود.
بهترین حالتی که از اوروبوروس دیدیم مال موقعی بود که حاملش وکر بود. اون موقع که وسکر یه سپر محافضتی ایجاد میکرد 100000000 تا گلوله ی آر پی جی هم تاثیری نداشت. یه چیر مهم هم اینکه اون آر پی جی هایی هم که به اکسلا میزدیم همش به قسمت هایی فرستاده میشد که اونجا آسیپ پذیریش خیلی بیشتر بود.
نتیجه اینکه Uroboros خیلی پیشرفته تر از هرچیزی بود که تا الان دیده بودیم. ناسلامتی نتیجه ی تحقیقات چند ساله ی وسکر بود.
OK
من قانع شدم ولی این اوروبوروس خیلی ویروس احمقانه ای هست.
چون اولا اگه وسکر موفق میشد کلی از جمعیت دنیا مردود میشدن و کلی هیولا به وجود می اومد.
ثانیا اونایی هم که قبول میشدن چه تضمینی بود که از وسکر پیروی کنن یا با قدرتی که پیدا میکردن سر کشی نکنن؟؟
میشد یه دنیا پر از هیولا های زالویی شکل و یک مشت سوپر انسان.

من حرف احد رو قبول دارم که اوروبوروس از همه ی ویروس ها پیشرفته تر و قوی تره.ولی دیگه در اون حد هم نبود که وسکر هر چی بهش R.P.G بخوره هیچیش نشه!اینکه در آخر بازی هر چی بهش R.P.G می زدیم هیچیش نمی شد،به این خاطر بود که نباید اونجا می مرد و باید در صحنه ی پایانی بازی کشته می شد.مثل رزیدنت اویل 2 که تایرنت 103 از آخر با یک راکت ترکید.ولی در طول بازی هر چی بهش راکت می زدیم فقط بیهوش می شد!چون نباید در اون قسمت ها می مرد.

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

راستی!شما مطمئنید که 3 روز دیگه از رزیدنت اویل 6 پرده برداری میشه؟اگه کلیر نباشه من چیکار کنم؟اون هم بعد از چند سال انتظار.در واقع من از قبل از اومدن رزیدنت اویل 5 منتظر رزیدنت اویل 6 با حضور کلیر بودم!

من حرف احد رو قبول دارم که اوروبوروس از همه ی ویروس ها پیشرفته تر و قوی تره.ولی دیگه در اون حد هم نبود که وسکر هر چی بهش R.P.G بخوره هیچیش نشه!اینکه در آخر بازی هر چی بهش R.P.G می زدیم هیچیش نمی شد،به این خاطر بود که نباید اونجا می مرد و باید در صحنه ی پایانی بازی کشته می شد.مثل رزیدنت اویل 2 که تایرنت 103 از آخر با یک راکت ترکید.ولی در طول بازی هر چی بهش راکت می زدیم فقط بیهوش می شد!چون نباید در اون قسمت ها می مرد.

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

راستی!شما مطمئنید که 3 روز دیگه از رزیدنت اویل 6 پرده برداری میشه؟اگه کلیر نباشه من چیکار کنم؟اون هم بعد از چند سال انتظار.در واقع من از قبل از اومدن رزیدنت اویل 5 منتظر رزیدنت اویل 6 با حضور کلیر بودم!
به به. حاج نیما بعد از چند صفحه قدم رنجه فرمودین:d
والا 3 روز دیگه تا 15 سپتامبر یعنی TGS مونده ولی من نمیدونم که همون روز اول اویل6 خبری ازش میشه یا نه. حمید یک Line Up از TGS گذاشته بود که توش اسم اویل رولیشنز بود و یک رزیدنت اویل خالی!!!
میگم چرا انقدر استرس داری عزیزم
بزار اویل 6 بیاد و قشنگ باشه. حالا با بود و نبود کلیر کنار میاییم.
تو دوست داری کلیر تو بازی باشه ولی بازی مثل کال آو دیوتی و گیرز آو وار باشه؟!!!(نمونه ی در حال حاضرش ORC)

خب وقتی یه موجودی اندازه یه ساختمون 5 طبقه هست که نمیشه با کلت کشتش بایدم با یه سلاح مخصوص بکشیش.کلیر هست نیما نگران نباش.اگه نبود بیا منو بزن.:d از همهی اونایی که نظرشونو راجع به نظر سنجی که من پیشنهاد دادند گفتند ممنونم.حق با احد و نیما هست خداییش با هیچ چیز دیگه ای فکر نکنم از بین میرفت اون لعنتی.اما من تو ویروس ها از G-Virus بیشتر خوشم میاد .عاشقشم.خدا کنه یه روز به یکی بسازتش.:d

نیما یه عکسی یه اسکنی تریلری چیزی از کتابت بزار چقدر صبر کنیم اخه ! :d

آخرین ویرایش:
درود.
اولا حمید تشکر که لیست رو ویرایش کردی.
دوما زرشک که نظر سنجی عوض نمیشه.
سوما احد دلیلش قابل قبوله برا همین هم نباید نظر سنجی عوض بشه.
چهارما خب هدف نظر سنجی اینه که یه امار از یه مجموعه گرفته بشه.ما نباید کاری داشته باشیم که واقعا کدوم گزینه درست تره.تونظر سنجی باید ببینیم بقیه چی میگن.خب بله درسته اوروبوروس از همه قوی تره ولی این نظر همه نیست.به نظرم عوض بشه بهتره.
الان کلی تو این پست از من تناقض دیدید خودمم نمیدونم چرا.:d

درود.
اولا حمید تشکر که لیست رو ویرایش کردی.
دوما زرشک که نظر سنجی عوض نمیشه.
سوما احد دلیلش قابل قبوله برا همین هم نباید نظر سنجی عوض بشه.
چهارما خب هدف نظر سنجی اینه که یه امار از یه مجموعه گرفته بشه.ما نباید کاری داشته باشیم که واقعا کدوم گزینه درست تره.تونظر سنجی باید ببینیم بقیه چی میگن.خب بله درسته اوروبوروس از همه قوی تره ولی این نظر همه نیست.به نظرم عوض بشه بهتره.
الان کلی تو این پست از من تناقض دیدید خودمم نمیدونم چرا.:d

اشکال نداره احمد جون ایشالا T-Abyss هم کم کم میاد و اوروبوروس رو شکست میده. بعد شاید اون موقع این نظر سنجی رو از زیر خاک اوردیم بیرون.;)

تا حالا شنیدی آدم نتیجه کاراشو تو همین تاپیک میبینه ؟ خب قضیه ما هم همینه من دل جاش رو شکستم حالا خودم اینطوری شدم.:d

اما من تو ویروس ها از G-Virus بیشتر خوشم میاد .عاشقشم.خدا کنه یه روز به یکی بسازتش
كجايي نمسيس كه دارن ابروتو ميبرن
ا اينجايي!!! از خودت دفاع كن!!!
26f9_Resident-Evil-Nemesis-mask-by-dragostat2.jpg

---------- نوشته در 10:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------

راستي يه سوال اساسي:
اون TYRANT-ي كه توي RE 2,RE SURVIVOR 1وRE:ORC هستش (هموني كه لباس سبز ميپوشه و مثل ...فقط مياد جلو) كيه و از چه ويروسي درست شده؟

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 AM ارسال شده بود ----------

البته حميد جان فكر نكني تو رو ميگم!!!
منظورم وسكر و بروبچ هستن

---------- نوشته در 10:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------

راستي يه سوال اساسي:
اون TYRANT-ي كه توي RE 2,RE SURVIVOR 1وRE:ORC هستش (هموني كه لباس سبز ميپوشه و مثل ...فقط مياد جلو) كيه و از چه ويروسي درست شده؟

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 AM ارسال شده بود ----------

منظورم وسكر و بروبچ هستن

اصلا متوجه نشدم منظورت چی بود .چیو با من نبودی !

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

راستي يه سوال اساسي:

منظورم وسكر و بروبچ هستن

جیو با من نبودی متوجه نمیشم ! اون M'r. X یا همون Tyrant T-103 هست که از تی ویروس درست شده .

آخرین ویرایش:
دوستان می گم دیگه انقدر سر این ویروس ها بحث کردین نظرسنجی رو لوس کردین گرچه از نظر علمی همون اوروبوس بهتر از بقیه
ولی واقعا لزومی داره که بدونیم کلا در جامعه re بازان کی چه ویروسی رو دوس داره!!!!!!
می دونم خیلی هاتون منتظر شماره 6 هستید ولی من بیشتر دوس دارم بدونم این دمنیشن چی شد ؟
امیدوارم عرضه اش هم عقب نیفته

اشکال نداره احمد جون ایشالا T-Abyss هم کم کم میاد و اوروبوروس رو شکست میده. بعد شاید اون موقع این نظر سنجی رو از زیر خاک اوردیم بیرون.;)

تا حالا شنیدی آدم نتیجه کاراشو تو همین تاپیک میبینه ؟ خب قضیه ما هم همینه من دل جاش رو شکستم حالا خودم اینطوری شدم.:d

البته حمید من فکر نکنم این ویروس که میگی بتونه اوروبوروس رو شکست بده چون اگر اشتباه نکنم قبل از اوروبوروس ساخته شده.مگه نه.
نشنیدی که میگن تاپیک دار مکافاته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or