بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها,TGS كي برگزار ميشه؟
اخه ميگن اين تاريخ مصادف با اولين روز برگزاري TGS هست.

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن حميد جان تريلر RE:ORC رو ديدم.
افتضاح بود.هيچ جاش به RE نميخورد
فقط طرز چاقو زدنش و حركت در هنگام هدف گيريش خوب شده بود

بچه ها,TGS كي برگزار ميشه؟
اخه ميگن اين تاريخ مصادف با اولين روز برگزاري TGS هست.

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن حميد جان تريلر RE:ORC رو ديدم.
افتضاح بود.هيچ جاش به RE نميخورد
فقط طرز چاقو زدنش و حركت در هنگام هدف گيريش خوب شده بود

راستي يادم رفت بگم كه بابت تريلر ممنون
yahoo_3.gif

خواهش میکنم چیز مهمی نبود.:x

آره 15 سپتامبر. من که میدونم orc افتضاحه.

آخرین ویرایش:
امروز 12 سپتامبر هستش.
3 روز ديگه ميفهميم.

---------- نوشته در 11:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 AM ارسال شده بود ----------

راستي يادم رفت بگم كه بابت تريلر ممنون;)

1:من که گفتم این اولین پست منه و من که وقت نداشتم تمام نوشته هارو بخونم
2:من تازه به این مطالب برخوردم و برام جالب بود و خواستم مطالبو دیگران هم ببینن
3:من از نظر سنجی خبر نداشتم شرمنده
4:اون مطلب که دوبار گفته شده بود حذف شد
5:اون مطلب راجع به کاراکترا پنهان شده هرکس دلش بخواد میبینه
6:nothing

آخرین ویرایش:
1:من که گفتم این اولین پست منه و من که وقت نداشتم تمام نوشته هارو بخونم
2:من تازه به این مطالب برخوردم و برام جالب بود و خواستم مطالبو دیگران هم ببینن
3:من از نظر سنجی خبر نداشتم شرمنده
4:nothing
خودتو ناراحت نكن

ناراحت نیستم
:))
جوابیه همینه دیگه
ما تازه واردا بهمون ظلم شده:d

دوست عزیز شما که تازه وارد تاپیک میشی اگه واقعا علاقه داری تو بحث ها شرکت کنی و اینا که باید وقت داشته باشی و مطالب قبل رو بخونی اگه دیدی چیزی ناگفته موند بود بعد بیا اینجا بگو نه این که بیای دوباره همه چیزایی که همه ما میدونیم رو تکرار کنی ( من میخواستم تاپیک زیاد جلو نره که نیما بیاد بخوته نظرشو بگه راجع به نظر سنجی) دوما یعنی وقت نداشتی 2 صفحه قبل رو هم نگاه کنی که ببینی بحث ما راجع به چی بوده ! تازه پست خودتم دوبار تکرار کردی که یه اسپم عجیب محسوب میشه.:d اگرم هدفت فقط پس دادنه که اون مسئله ش جداس .:d.حداقل دو صفحه 10 صفحه قبل رو یه نگاهی بنداز.;) بحث راجع به ویروس ها هست .آخه این رزیدنت اویل 6 تو پاریس میدونی واسه کی بوده ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ !!!!!! :-o حالا بیخیال خوش امدی به جمع ما .:x

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما که تازه وارد تاپیک میشی اگه واقعا علاقه داری تو بحث ها شرکت کنی و اینا که باید وقت داشته باشی و مطالب قبل رو بخونی اگه دیدی چیزی ناگفته موند بود بعد بیا اینجا بگو نه این که بیای دوباره همه چیزایی که همه ما میدونیم رو تکرار کنی دوما یعنی وقت نداشتی 2 صفحه قبل رو هم نگاه کنی که ببینی بحث ما راجع به چی بوده ! تازه پست خودتم دوبار تکرار کردی که یه اسپم عجیب محسوب میشه.:d اگرم هدفت فقط پس دادنه که اوم مسئله ش جداس .:d.حداقل دو صفحه 10 صفحه قبل رو یه نگاهی بنداز.;) بحث راجع به ویروس ها هست .
اولا اشتباه نکن اگه من دو صفحه قبلو نگاه نکردم به خاطر این بود که اصلا فکرشم نمیکردم نظر سنجی در کار باشه چون هیچ پیامی مبنی بر نظرسنجی ندیدم
دوما اون پست حذف شده اگه ببینید
سوما بعضی ها نمیدونن از جمله تازه واردایی مثل من که وقت دوره کردن 260 صفحه رو ندارن
چهارما بازم معذرت میخوام و سعی میکنم از این به بعد راجع به موضوع شما صحبت کنم:-b

اولا اشتباه نکن اگه من دو صفحه قبلو نگاه نکردم به خاطر این بود که اصلا فکرشم نمیکردم نظر سنجی در کار باشه چون هیچ پیامی مبنی بر نظرسنجی ندیدم
دوما اون پست حذف شده اگه ببینید
سوما بعضی ها نمیدونن از جمله تازه واردایی مثل من که وقت دوره کردن 260 صفحه رو ندارن
چهارما بازم معذرت میخوام و سعی میکنم از این به بعد راجع به موضوع شما صحبت کنم:-b

من نگفتم 260 صفحه گفتم 2 صفحه .بابا شما اصلا فکر کن نظر سنجی هم نبوده یه نگاه نمیخوای بندازی ببینی بحث راجع به چی هست ؟
نیازی به معذرت خواهی نیست پستتم نمیخواست پاک کنی.:d من فقط میخواستم که تاپیک جلو نره که نیما و احد بتونن نظر سنجی رو ببینن و در موردش نظر بدن همین اگه ناراحتت کردم ببخشید.:x

من نگفتم 260 صفحه گفتم 2 صفحه .بابا شما اصلا فکر کن نظر سنجی هم نبوده یه نگاه نمیخوای بندازی ببینی بحث راجع به چی هست ؟
نیازی به معذرت خواهی نیست پستتم نمیخواست پاک کنی.:d من فقط میخواستم که تاپیک جلو نره که نیما و احد بتونن نظر سنجی رو ببینن و در موردش نظر بدن همین اگه ناراحتت کردم ببخشید.:x
گفتم که ناراحت نشدم.فقط از این ناراحت شدم که چرا به فکر خودم نرسید برم دو صفحه قبلو ببینم:))مرسی از خوشامدگوییتون
حالا نظرسنجی راجع به چی هست؟همین بالای صفحه؟:d

گفتم که ناراحت نشدم.فقط از این ناراحت شدم که چرا به فکر خودم نرسید برم دو صفحه قبلو ببینم:))مرسی از خوشامدگوییتون
حالا نظرسنجی راجع به چی هست؟همین بالای صفحه؟:d

اون نظر سنجی که الان هست. اونم نظرتو ثبت کن.این نظر سنجی جدید رو من پیشنهاد دادم ببینم بچه ها نظرشون چیه .

به نظر شما مقاوم ترین ویروس در سری بازیهای رزیدنت اویل کدوم ویروسه ؟ ( سخت تر از بین میره موجود آلوده شده به این ویروس)

1 - ويروس مادر: Progenitor virus

T-Virus - 2

T-Veronica-Virus - 3

NE-T Virus - 4

G-Virus - 5

Uroboros - virus - 6

خوب در پاسخ به نظر سنجی که حمید پیشنهادش رو داده.
جواب این نظرسنجی کاملا مشخصه. لزومی به ایجاد نظرسنجی و بحث نیست. جواب ویروس Uroboros هست. وقتی اکسلا بهش مبتلا میشه واسه کشتنش مجبوری از یه سلاح پیشرفته استفاده کنی که بهش Satellite Laser Device میگن. این سلاح یک سلاح خیلی قوی محسوب میشه. تازه اگه اونی که دیدید از اون هم بیشتر تغذیه میشد میتونست جون سخت تر هم بشه. به عبارتی سختی قربانی ویریس Urobprps به بی نهایت میل میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or