hmd2009
کاربر سایت
سلام
حمید جان اونطور که من یادمه توی سناریو 2 این اتفاق توی ازمایشگاه مخفی ویلیام اتفاق میافتاده که مونیکا میخواست از طریق اسانسور Turntable فرار کنه از مهلکه و یادمه یه سویچی رو میچرخوند اما اسانسور فعال نمیشد که در واقع سرمای بیش از حد توی اون مکان همه سیستم ها رو از کار انداخته بود و مونیکا اخر نفهمید چرا سیستم ها از کار افتاده که یهو یه چیزی از پشت بهش حمله میکنه . بعد که بقیه اعضا بعد از مبارزه با هانتر ها وارد Turntable میشند بعد گروهی شروع به استارت زدن قطار برای فعال کردنش میکنند و زامبی ها حمله میکنند و بعد در درگیری باز مانده های با زامبی ها مونیکا ظاهر میشه و نزدیک Turntable روی زمین میفته که بعد جسدش هی تکان میخورد که یه چیز صورتی رنگ از داخل بدن مونیکا از طریق سینه اش میزنه بیرون و از تونل اسانسور به سمت بالا میخزه و میره بالا و بعد سد راه نجات یافته ها یا بقیه اعضای باز مونده میشه که در واقع این موجود نمونه ای ناقص از ویروس G بوده و بعد خودت میدونی که چطوری میمیره .
پس میشه فهمید وقتی بهش حمله شده بوده این اتفاق براش افتاده و دیگه چیزیه زیادی ازش نمی دونم .
خیلی ممنون .یادم نمیاد کسی به مونیکا حمله کرده باشه از پشت .این دمو رو نشون داد یا من آلزایمر گرفتم !
درود.
اقایون من یه کم دیر نظرم رو راجع به نظر سنجی دادم چون ئاقعا سرم شلوغ بود(البته میدونم مهم نیست)
خب این نظر سنجی انتخاب خلاقانه بود چیز خوبی میتونه باشه.راستی افشین یه ویروس خفن رو یادت رفت:
Progenitor virus variant
این همون ویروسیه که ویلیام به وسکرکبیر داده بود.ویروس قدرتمندی هست که وسکر باهاش اونقدر قدرتمند شده بود.
راستی شما ها هنوز نظر سنجی رو نذاشته دارین نظراتتون رو میگین که مگه حولین.
اما مقاومت ویروس ها.
خب من فکر کنم progenitorخیلی قدرتمند بود چون تا جایی که حافظه پا میده هیچ کدوم از کاراکترها از پس لیزا بر نیومدند تا نابودیه عمارت توسط ربکا.
همین ویروس بالا هم که خب خودتون وسکر رو دیدن راکت تو دستش میترکید خراش بر نمیداشت.البته اون ویروس خیلی پیشرفته شده بود اگر اشتباه نکنم اسمش همPG67A/W
بود که اونPGاولش یعنی PROGENITORکه همون ویروس بالاس.
بقیه ویروس هارو هم که حمید زحمتش رو کشید نظر منم باهاش یکیه
البته احمد جون Progenitor virus رو نمیشه تو لیست بزاریم چون اون ویروس مادر هست که از ترکیب اون با DNA های موجودات دیگه ویروس اصلی بدست اومده.مثلا ترکیبش با DNA زالو که منجر به بوجود امدن T-Virus شد.کلا گفتم که ویروس های معروف همونایی بودن که تو لیست اسماشونو گذاشتم.