سلام
میخواستم در جواب این دوستمون که در مورد جنسیت الکس گفت نا مشخصه یه چیزی بگم . البته خودم از روی مقاله یکی از سایت ها خونده بودم و خیلی جالب بود .
به این صورته که وضعیتش معلوم نیست و اطلاعات کافی در موردش گفته نشده ولی ممکنه الکس مونث باشه . یعنی وقتی ویروس مادر وارد بدنش شد کروموزوم xx اش به شکل xy شده و حذف تکه ای از کروموزمش باعث میشه شکل مرد بشه . اما هنوز به طور قطعی گفته نشده .
همین .
گویا بحث لباس جیل داره خیلی جدی میشه . خوب منم نظرم مثله افشین جان هست چون روز اولی که جیل رو توی re 5 دیدم (با لباس غواصی:d) دچار فر خوردگی شدم ! میشه گفت خاک بر سره طراحش
ولی در کل عاشق جیل هستم :d امیدوارم تا ابد جز بهترین شخصیت زن دنیای بازی ها بمونه که البته هست .
اون هایی که بازی رو از سری های کلاسیکش شروع کردن اکثرا از بازی ناامید شدن حتی با این که کپکام گفته قراره بازی به اصلیتش بر گرده ( اما من نه). والا هنوز نفهمیدم سیاست کپکام چجوریاست. خودم بازی رو از 11 سال پیش از شماره دوم شروع کردم و بعد 1 و بعد 3 . اما کپکام قصدش از RE 4 فقط نو اوری بود که همین مساله باعث شد بازی به این روز بیوفته و من از داستانش زیاد خوشم نمی یومد اما با اینکه RE 5 داستان به این خوبی داشت و انقدر در موردش اعتراض کردند برای کپکام اهمیت داره که شماره 6 رو اونطور که طرفدارای دو اتیشه بازی انتظارش رو دارند بسازه یا دیگه فقط دوباره یه عنوان شوتر سوم شخص شایدم اول شخص :d قراره بده بیرون ؟! امیدوارم داستانش طوری باشه که همه نکات مبهم داستان رو بر طرف کنه این 1 . 2 اینکه مثل re 5 نباشه که فقط بکشیم بریم جلو . معماهای جالب و هیجانی و صد البته چیزی به نام ترس که گم نام شده اخیرا توی بازی و .. توی شماره 6 باشند :d .
3 اینکه سیو بازی مثل نسخه های کلاسیک بشه (البته این جور سیو ها خز شد:d اما اگه توی این شماره اینطور بشه به نظرم باحال تره) . اخه توی re 5 همینطور سیو میکرد و اصلا جالب نبود اما سری های کلاسیک ادم با وحشت یه تیکه رو رد میکرد و بعد سیو که میکردی یه نفس راحت میکشیدی و ادامه میدادی . خیلی هم فاز میداد

.
این بود انتظارات اینجانب از بازی بعدی در حالی که هیچ اهمیتی نداره که الکی این انتظارات رو بکشم چون تو مخ کپکام فرو نمیره و الکی نمیتونم دل خودم رو خوش کنم . :d