بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من ميگم اينا دوباره گندش ميزنن و دوباره زامبي ها ميريزن تو شهر.
umbrella هنوز وجود داره و فعاليت ميكنه.حتما نوچه هاي وسكر(هر چند شك دارم وسكر مرده باشه) دارن ميچرخوننش.
به نظر من بازي بايد همون دوربين RE5 و گرافيك بيشتر داشته باشه.
يه چيزي كه به ترسناكي اين سري كمك ميكرد اين بود كه هميشه شب بود.
نمسيس دوباره بايد برگرده و مثل ايول 3 از اول دنبالت باشه.
تمام كاركترهاي سري تو اين شماره بايد باشن
داستانش هم بايد مربوط به انتقام UMBRELLA باشه كه ميخواد تمام اعضاي S.T.A.R.S رو به خاطر به هم زدن نقشه هاش نابود كنه

umbrella هنوز وجود داره و فعاليت ميكنه.حتما نوچه هاي وسكر(هر چند شك دارم وسكر مرده باشه) دارن ميچرخوننش.
داستانش هم بايد مربوط به انتقام UMBRELLA باشه كه ميخواد تمام اعضاي S.T.A.R.S رو به خاطر به هم زدن نقشه هاش نابود كنه
حاجی تو که تمام آمال و آرزو های ما رو گفتی:d
آخه نمسیسی که بعد از اون بمب اتمی پودر شد رو چجوری برگردونن؟
====================
به نظرمنم اگه دوربین میخواد مثل شماره 5 بشه بهتره در حین حرکت هدفگیری رو داشته باشیم اینجوری یه ذره بهتر میشه فکر کنم

به نظرمنم اگه دوربین میخواد مثل شماره 5 بشه بهتره در حین حرکت هدفگیری رو داشته باشیم اینجوری یه ذره بهتر میشه فکر کنم
ايول.
تنها مشكلي كه اين دوربين داشت همين بود.
ولي چه كار داري دوباره ميسازنش;)

---------- نوشته در 10:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ---------

من به این بیشتر امیدوارم تا خبری از اویل یهو دیدی یکی از سوراخ کلید روی در تونسته یه عکس از تو اتاق بگیره که چه میدونم گوشه لباس فلان کاراکتر معلومه بعد 5-6 ماه علاف میمونیم چه خبره؟ اون کی بوده یهو میبینی 200 صفحه میره جلو تاپیک بعد یه عکس دیگه لو میره و همین ماجرا
افشین اون قضیه رو شروع کردی؟ همون که گفتم نفر به نفر تکمیلش کنیم یادمه آخرین بار گفتی دارم تکمیلش میکنم یه خبری بده اگه ok شده شروع کنیم چیز جالبی میشه
حمید دمت گرم بابت آپدیت اخبار:x
حامد جون داداش والا من یه چیزایی نوشتم دیدم خیلی چرت از آب در اومد فعلا چیزی جدید ننوشتم :دی

سلام

میخواستم در جواب این دوستمون که در مورد جنسیت الکس گفت نا مشخصه یه چیزی بگم . البته خودم از روی مقاله یکی از سایت ها خونده بودم و خیلی جالب بود .
به این صورته که وضعیتش معلوم نیست و اطلاعات کافی در موردش گفته نشده ولی ممکنه الکس مونث باشه . یعنی وقتی ویروس مادر وارد بدنش شد کروموزوم xx اش به شکل xy شده و حذف تکه ای از کروموزمش باعث میشه شکل مرد بشه . اما هنوز به طور قطعی گفته نشده .

همین .

گویا بحث لباس جیل داره خیلی جدی میشه . خوب منم نظرم مثله افشین جان هست چون روز اولی که جیل رو توی re 5 دیدم (با لباس غواصی:d) دچار فر خوردگی شدم ! میشه گفت خاک بر سره طراحش
ولی در کل عاشق جیل هستم :d امیدوارم تا ابد جز بهترین شخصیت زن دنیای بازی ها بمونه که البته هست .

اون هایی که بازی رو از سری های کلاسیکش شروع کردن اکثرا از بازی ناامید شدن حتی با این که کپکام گفته قراره بازی به اصلیتش بر گرده ( اما من نه). والا هنوز نفهمیدم سیاست کپکام چجوریاست. خودم بازی رو از 11 سال پیش از شماره دوم شروع کردم و بعد 1 و بعد 3 . اما کپکام قصدش از RE 4 فقط نو اوری بود که همین مساله باعث شد بازی به این روز بیوفته و من از داستانش زیاد خوشم نمی یومد اما با اینکه RE 5 داستان به این خوبی داشت و انقدر در موردش اعتراض کردند برای کپکام اهمیت داره که شماره 6 رو اونطور که طرفدارای دو اتیشه بازی انتظارش رو دارند بسازه یا دیگه فقط دوباره یه عنوان شوتر سوم شخص شایدم اول شخص :d قراره بده بیرون ؟! امیدوارم داستانش طوری باشه که همه نکات مبهم داستان رو بر طرف کنه این 1 . 2 اینکه مثل re 5 نباشه که فقط بکشیم بریم جلو . معماهای جالب و هیجانی و صد البته چیزی به نام ترس که گم نام شده اخیرا توی بازی و .. توی شماره 6 باشند :d .
3 اینکه سیو بازی مثل نسخه های کلاسیک بشه (البته این جور سیو ها خز شد:d اما اگه توی این شماره اینطور بشه به نظرم باحال تره) . اخه توی re 5 همینطور سیو میکرد و اصلا جالب نبود اما سری های کلاسیک ادم با وحشت یه تیکه رو رد میکرد و بعد سیو که میکردی یه نفس راحت میکشیدی و ادامه میدادی . خیلی هم فاز میداد ;) .
این بود انتظارات اینجانب از بازی بعدی در حالی که هیچ اهمیتی نداره که الکی این انتظارات رو بکشم چون تو مخ کپکام فرو نمیره و الکی نمیتونم دل خودم رو خوش کنم . :d
آخ حرف دل منو زدی حسین جان
نکته هایی که اشاره کردی عالیه
در مورد بحث سیو بگم
چک پوینت می تونه تو بازی باشه همون طور که تو کد ورونیکا بود اینو راحت میشه براش یه آپشن گذاشت که اتو سیو داشته باشه یا خودت سیو کنی
منم مث خودت امیدی ندارم به کپکام
بیشتر حرص می خورم از دستش

فقط خدا کنه تو TGS انرژی مارو نگیره. افشین جان فکر کنم این سورپرایز ها باز پشت در های بسته باشه.البته مطمعن نیستم.خدا کنه اینطور نباشه اما د رمورد TGS من فکر کنم از ریبوت فعلا خبری نباشه چون که کپکام خیلی سرش شلوغ بوده تا الان و بعید میدونم رو ریبوت کار کرده باشه.و هر چی که هست مربوط به رزیدنت اویل 6 میشه.

به نظر من دیگه یه مدت رزیدنت اویل بازی نکن افشین برای n امین بار یا اسپنسر بزرگ .... :d از رزیدنت اویل ها کدومشو هنوز بازی نکردی ؟

وظیفه مه حامد جان.خوشحالم که خوشت اومد..:x احمد بود اون حرف رو گقت حامد . راستی یه ویدئو 15 دقیقه از بازی resident evil : code veronica HD اومده .اینم لینکش برین نگاه کنین چون من دانلود نکردم.

http://www.youtube.com/watch?v=7Zq1zj7rmvs
من فک کنم مث پارسال که اومد تموم طرفدارای dmc رو نابود کرد مارم نابود کنه :دی

والا راستشو بخوای نمیشه رزیدنت ایول بازی نکرد :دی
همه رو تقریبا بازی کردم
نمی دونم شاید صب کنم این کد ورونیکا 20 سپتامبر برای آمریکا و اروپا بیاد بشینم پای اون
بابت لینکم ممنون
ولی یه چیزی کپکام فقط سایه گذاشته واسه بازی حتی یخورده افکتای صدا رو درست نکرده

یه خبریه که موقعش بشه خودتون همه میفهمین البته زیاد جو گیر نشین ها چون من یکمم گنده ش کردم :d
به موقعش میگم
افشین جواب منو ندادی ها!!! در مورد اون قضیه که قرار بود بنویسیم گفتی شروع کردم بالاخره چی شد؟
جواب دادم :)

خوب به نظرت بهتر نیست جای اینکه بازی تکراری بسازن شماره سه رو ریمیک کنن
تمام این ویژگی هارم داره دیگه
حاجی تو که تمام آمال و آرزو های ما رو گفتی:d
آخه نمسیسی که بعد از اون بمب اتمی پودر شد رو چجوری برگردونن؟
====================
حامد تو این ماموریت راکون سیتی که داره میاد میشه موقع نشونه گیری حرکت کرد

---------- نوشته در 11:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

خوب به نظرت بهتر نیست جای اینکه بازی تکراری بسازن شماره سه رو ریمیک کنن
تمام این ویژگی هارم داره دیگه
خب وقتي اين كارو نميكنن من چه كار كنم؟ من كه از خدامه.
من ميگم ولش كن بريم ماريو بازي كنيم.
به قول يه نفر اينا دارن كلاغ رنگ ميكنن جا بلبل بفروشن

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------

راستي!!!
هيچكس گيم پلي اين RE:ORC رو ديده؟
اگه ديده لينكش رو بذاره.

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده بود ----------

راستي!!!
اگه ديده لينكش رو بذاره.

من فک کنم مث پارسال که اومد تموم طرفدارای dmc رو نابود کرد مارم نابود کنه :biggrin1:

والا راستشو بخوای نمیشه رزیدنت ایول بازی نکرد :biggrin1: همه رو تقریبا بازی کردم

یعنی کد روینیکا 2 رو هم بازی کردی من که فقط اونو تموم نکردم و گلد ادیشن.

راستي!!!
اگه ديده لينكش رو بذاره.

2 3 ماهی هست فکر کنم که دیدم.مگه شما ندیدی ؟ :d اشکال نداره چیز مهمی و از دست ندادی lol

http://trailers-ak.gametrailers.com...ntevilopraccity_sdcc11_campaign_gp_gt_pt2.mp4

امبرلا کلا نابود شد بعد کجا هنوز وجود داره !
27 روز دیگه قراره سورپرایزمون کنید ؟:d منتظریم .
لینک دیگه ای از ویدئو بازی Code Veronica نیست ؟

آخرین ویرایش:
سینا ممنون من نمیتونم با رپید باز بگیرمش میگه غیر مجازه میتونی فایلشو rename کنی؟ یا rar کنی؟ هر جور که اسمش عوض بشه این به من گیر نده بتونم دانلود کنم

G-virus-eye.jpg

دوستان این ممکنه نظر سنجی بعدی باشه .;) از احد و نیما و افشین خواهش میکنم اگه موافق هستند و همینطور بقیه بچه ها این رو به عنوان نظر سنجی بعدی بزارین.مرسی.

به نظر شما مقاوم ترین ویروس در سری بازیهای رزیدنت اویل کدوم ویروسه ؟ ( سخت تر از بین میره موجود آلوده شده به این ویروس)

1- T-Virus

G-Virus -2

T-Veronica - Virus - 3

Uroboros - Virus - 4

آخرین ویرایش:
G-virus-eye.jpg

دوستان این نظر سنجی بعدی هست .;) از احد و نیما و افشین خواهش میکنم اگه موافق هستند و همینطور بقیه بچه ها این رو به عنوان نظر سنجی بعدی بزارین.مرسی.

به نظر شما مقاوم ترین ویروس در سری بازیهای رزیدنت اویل کدوم ویروسه ؟ ( سخت تر از بین میره موجود آلوده شده به این ویروس)

1- T-Virus

G-Virus -2

T-Veronica - Virus - 3

Uroboros - Virus - 4

G-virus 100%
ویلیام هر بار شکست میخورد وقتی بر میگشت گنده تر میشد. چه بسا اگه تو قطار نمی ترکید اندازه یه برج رشد میکرد و کل راکون سیتی رو می بلعید. البته اوروبروس هم ناجور بود. اگه اکسلا یادتون باشه با تغذیه از اجساد خیلی گنده شده بود ولی به نظر من بازم حریف ویلیام نمیشد.

G-virus 100%
ویلیام هر بار شکست میخورد وقتی بر میگشت گنده تر میشد. چه بسا اگه تو قطار نمی ترکید اندازه یه برج رشد میکرد و کل راکون سیتی رو می بلعید. البته اوروبروس هم ناجور بود. اگه اکسلا یادتون باشه با تغذیه از اجساد خیلی گنده شده بود ولی به نظر من بازم حریف ویلیام نمیشد.

مرسی.من نظرمو بعدا میگم.حرفت تایید میشه.ببینیم حالا بینیم بقیه بچه ها نظرشون چیه .

یعنی کد روینیکا 2 رو هم بازی کردی من که فقط اونو تموم نکردم و گلد ادیشن.

2 3 ماهی هست فکر کنم که دیدم.مگه شما ندیدی ؟ :d اشکال نداره چیز مهمی و از دست ندادی lol

http://trailers-ak.gametrailers.com...ntevilopraccity_sdcc11_campaign_gp_gt_pt2.mp4
حمید منظورت gun survival ؟ اون که یه آشغال به تمام مناست ارزش نداره
G-virus-eye.jpg

دوستان این ممکنه نظر سنجی بعدی باشه .;) از احد و نیما و افشین خواهش میکنم اگه موافق هستند و همینطور بقیه بچه ها این رو به عنوان نظر سنجی بعدی بزارین.مرسی.

1- T-Virus

G-Virus -2

T-Veronica - Virus - 3

Uroboros - Virus - 4

حمید یعنی امروز داشتم در مورد این فک می کردم ولی نمی دونم برا نظرسنجی جواب بده بعدم اینکه لیست یکم ناقصه
اگر الان نظر منو بخوای بهترین دست آورد اوروبوروس بود ولی من خودم اول
از G خوشم میاد و بعدش از انگل Ne-α که نمیسیس ازش ساخته شده بود
حالا اگر قرار شد این نظر سنجی قرار بگیره جای بحث هم زیاد داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or