بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

راستی!شما مطمئنید که 3 روز دیگه از رزیدنت اویل 6 پرده برداری میشه؟اگه کلیر نباشه من چیکار کنم؟اون هم بعد از چند سال انتظار.در واقع من از قبل از اومدن رزیدنت اویل 5 منتظر رزیدنت اویل 6 با حضور کلیر بودم!
بيا اينم كلير البته توي RE:ORC
967f_Claire-Redfield-RE-Operation-Racoon-City-Wallpaper-GamersWallpapers-com-.jpg

---------- نوشته در 10:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 AM ارسال شده بود ----------

حميد جان بحث هاي خوبي راه ميندازي و اطلاعاتت كامله.
ولي من RE:OUT BREAK 1,2 وRE ZEROوRE:DEAD AIMوRE:CODE VERONICA رو بازي نكردم.به خاطر همين اطلاعاتم كامل نيست و از تو ميپرسم

واااااااااااااااااااااااا اااااییییییییییییییییی!!!!!! !!!!!!!!!!!
خدا وکیلی اگه اینی که گفتن باشه و بشه من از خوشحالی با سر میرم تو دیوار
میدونید چند ساله دلم واسه یک اویل درست و حسابی لک زده؟؟(منظورم شماره جدید هست)
حمید ساعت چنده امشب شروع میشه؟؟
من دیگه نمیتونم تحمل کنم
اگه آگهی ترحیم من رو دیدید بدونید کاره این حمید بوده که منو کشته با این خبراش!!!:d

باور میکنی هنوز خودم هم نمیدونم ساعت چند شروع میشه. این سایت های لعنتی نه که این TGS خیلی نمایشگاه معروفی نیست واسه همین سایت تبلیغ شو زیاد میکنن و Countdown هم نمیزارن.اگه Coundown داشته باشه خیلی راحت میشه فهمید چند ساعت دیگه مونده .مثل E3 .

حميد جان بحث هاي خوبي راه ميندازي و اطلاعاتت كامله.
ولي من RE:OUT BREAK 1,2 وRE ZEROوRE:DEAD AIMوRE:CODE VERONICA رو بازي نكردم.به خاطر همين اطلاعاتم كامل نيست و از تو ميپرسم

نه اتفاقا من اطلاعاتم اصلا در حد نیما و احد نیست. اونا اطلاعاتشون کامله.ولی بهر حال ممنون نظر لطفته علی جان.

راستي:
اين RE 6 چي شد؟ تريلرش پخش شد يا نه؟

---------- نوشته در 12:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

امروز 15 سپتامبر هستش.
بايد پخش بشه

راستي:
اين RE 6 چي شد؟ تريلرش پخش شد يا نه؟

---------- نوشته در 12:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

امروز 15 سپتامبر هستش.
بايد پخش بشه

نمیدونم آره 15 سپتامبر هست ولی فعلا که خبری نیست از رزیدنت اویل 6.

حمید بیا حداقل یه خبر از re بزار یعنی کلا هیچ خبری از re نبوده
دمنیشن ریولیشن ماموریت راکون سیتی ..... هیچی؟؟؟

mao44ao4g2mfzsfw2f4w.jpg

افشین جان فعلا هیچ خبری نیست به خدا اگه نه من به محض این که شروع شد خبر که سهله عکس یارو که داره صحبت میکنه رو هم میزارم :d فقط یه تریلر از رزیدنت اویل رولیشنز نشون دادن دیروز همون که رچل رو نشون میده درگیره با اون موجوده ولی با صدای خود بازی که خودمم کنفرانس دیروز رو ندیدم.اونم که تریلرشو گذاشتم تو تاپیک قبلا.

این تریلر هم یکی و نشون میده که داره رولیشنز رو بازی میکنه ارزش نداره دانلود کنید چیز جدیدی واسه گفتن نداره در عین حال این لینکشه خواستین ببینید.

http://www.youtube.com/watch?v=xq0CK2a1K3w

The world is wating for Resident Evil 6 announcement at @tokyo_game_show

آخرین ویرایش:
حمید دمت گرم
امیدوارم یه خبرایی بشه و فقط به ریولیشن اکتفا نکنن

نه 100% خبرهایی میشه منتها رو لوگو رزیدنت اویل نوشته بود 15 سپتامبر من تعجب میکنم کو پس ! الان تو توکیو 16 سپتامبر هست. البته لوگو به وقت آمریکا زده هنوز حدود 12 ساعت دیگه مونده تا 16 سپتامبر.

آخرین ویرایش:
نه 100% خبرهایی میشه منتها رو لوگو رزیدنت اویل نوشته بود 15 سپتامبر من تعجب میکنم کو پس ! الان تو توکیو 16 سپتامبر هست. البته لوگو به وقت آمریکا زده هنوز حدود 12 ساعت دیگه مونده تا 16 سپتامبر.
والا از سیاستای کپکام سر در نیاوردیم یه عده روانی نشستن دارن اونجا رو می چرخونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or