بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حمید منظورت gun survival ؟ اون که یه آشغال به تمام مناست ارزش نداره

حمید یعنی امروز داشتم در مورد این فک می کردم ولی نمی دونم برا نظرسنجی جواب بده بعدم اینکه لیست یکم ناقصه
اگر الان نظر منو بخوای بهترین دست آورد اوروبوروس بود ولی من خودم اول
از G خوشم میاد و بعدش از انگل Ne-α که نمیسیس ازش ساخته شده بود
حالا اگر قرار شد این نظر سنجی قرار بگیره جای بحث هم زیاد داره

گان سوروایور از دد ایم بدتره اما بازم بدک نیست. کجای لیست ناقصه افشین جان بگو تا کاملش کنم ! ویروس فقط انگل نه اگه انگل هم باشه باید اسم لاس پلاگاس هم باشه.فقط ویروس ها. من که فکر نمیکنم لیست مشکلی داشته باشه چون در حال حاضر ویروس های معروف و شناخته شده همین ها هستند.

اما فعلا راجع به ویروس T-Abyss چیزی نمیدونیم پس تو لیست جایی نداره. .

آخرین ویرایش:
بچه ها نظرتون راجع به این رزیدنت اویل مرسنریزی که واسه 3DS هست چیه؟؟ کسی چیزی از بازیش دیده؟؟
یک سوال دیگه: چرا دیگه موجودی مثل نمسیس نمیسازن؟
واسه این میگم چون اون هم میتونست سلاح حمل کنه و استفاده کنه و هم سریع باشه و هم هدف های خاصی رو دنبال کنه و نابود کنه.(البته تو نابود کردن جیل خر شانس، موفق نبود:d)

بچه ها نظرتون راجع به این رزیدنت اویل مرسنریزی که واسه 3DS هست چیه؟؟ کسی چیزی از بازیش دیده؟؟
واسه این میگم چون اون هم میتونست سلاح حمل کنه و استفاده کنه و هم سریع باشه و هم هدف های خاصی رو دنبال کنه و نابود کنه.(البته تو نابود کردن جیل خر شانس، موفق نبود )

مرسناریس بازی قشنگی نیست و زیاد هم فروش نکرد.آره تریلر هاش تو یوتیوب زیاده.بازیش امتیازی هست تقریبا باید تو یه زمان مشخص دشمنا رو نابود کنی کرکتر های زیادی هم توش هست از جیل و کریس گرفته تا ربکا و بری و .... مراحلشم ترکیب مرحله های مرسناریس مینی گیم رزیدنت اویل 4 5 هست.همین.
اما در مورد یه موجودی که بتونه سلاح حمل کنه T.A.L.O.S هم شبیه نمسیس بود و قدرت خیلی زیادی هم داشت و خیلی هم سگ جون بود یادمه تو ماجراهای کرونیکلز وقتی خواستم بکشمش هر چی تیر میزدم یه زره مقاوم داشت و اول باید اون از بین میرفت.بعدشم که تغییر شکل داد و ....

اما در مورد این که کدوم ویروس مقاوم تره ؟ به نظر من هم G. ولی من فکر میکنم T-Veronica - Virus هم خیلی ویروس مقاومی باشه چون یه ویروس ترکیبی هست . تو رزیدنت اویل کد ورونیکا هم یادمه که به راحتی نمیشد الکسیا رو شکست بدبم و آخر بازی هم که فقط با یه تفنگ لیزری خاصی کشته شد. همینطور تو دارک ساید کرونیکلز Javier وقتی خودشو به این ویروس آلوده کرد خیلی فدرتش زیاد شد و به سختی هم مرد و بدون کمک Manuela هم من فکر نمیکنم میشد شکستش بدیم.اما ویروس G هم واقعا ویروس قویه هست.و با اسلحه های عادی از بین نمیره.همونطور که اسفندیار گقت و خودتونم دیدین ویلیام آخر بوسیله انفجار بمب در قطار کشته شد.و کرتیس هم تو رزیدنت اویل دیجنریشن با تیری که لیان زد تو مغزش و سقوط کرد کشته شد. در ضمن ویروس G تنها ویروسی هست که میتونه تولید مثل کنه منظورم اون تخم و انگلی هست که وارد بدن میکنه بعنوام مثال ویلیام بیرکین تو رزیدنت اویل 2 که اون ویروس رو وارد بدن برایان ایرونز کرد و باعث بوجود اومدن یه جنین تو شکم اون شد . یا مونیکا تو رزیدنت اویل اوتبریک. حالا سوال من اینجاست که مونیکا تو رزیدنت اویل اوتبریک چجوری آلوده شد در حالی که ما اونجا موجودی آلوده یه ویروس G رو ندیدیم !

آخرین ویرایش:
راست ميگي!!!
هم ترسناك بود,هم قوي بود,هم مثل بختك به زندگي ما چسبيده بود و ول نميكرد.
اسم اون ويروسي كه NEMESIS رو ساخت چي بود؟
مطمعنا قوي ترين ويروسه

راست ميگي!!!
هم ترسناك بود,هم قوي بود,هم مثل بختك به زندگي ما چسبيده بود و ول نميكرد.
اسم اون ويروسي كه NEMESIS رو ساخت چي بود؟
مطمعنا قوي ترين ويروسه

بعدش از انگل Ne-α که نمیسیس ازش ساخته شده بود
فکر کنم اینی باشه که افشین گفته صفحه قبل...

یعنی نمسیس یک انگل اجتماع بوده؟؟!!!=))

واي خداي من!!!
تو به مقدسات ما توهين كردي!!!!:-o
من غلط بکنم!!! به ریش خودم خندیدم اگه این کارو کرده باشم. من خودم قبلا تو نظر سنجی ها گفتم تو باس های اویل(ایول) اول از همه نمسیس بعدش ویلیام رو دوست دارم.
یک شوخی کوچیک کردم باهاش
lol

حتی یه نفر هم جواب سوال منو نداد اصلا در مورد نوشته من نظر هم نداد :(
حمید آخه من نمیدونم دارم بهش فکر میکنم ببینم واقعا چه جوری مونیکا اونجوری شد. شاید کار خودش بوده. انگل رو به خودش تزریق کرده تا قدرت G رو بدست بیاره
شایدم در اثر یک حادثه مخزن حمل اون انگل شکسته یا باز شده بعدم رفته داخل بدن مونیکا
در حال حاضر اینا به نظرم میاد

حمید آخه من نمیدونم دارم بهش فکر میکنم ببینم واقعا چه جوری مونیکا اونجوری شد. شاید کار خودش بوده. انگل رو به خودش تزریق کرده تا قدرت G رو بدست بیاره
شایدم در اثر یک حادثه مخزن حمل اون انگل شکسته یا باز شده بعدم رفته داخل بدن مونیکا
در حال حاضر اینا به نظرم میاد

آخه در اثر تزریق مستقیم G جنین بوجود نمیاد.اگه اینجوری بود باید از تو بدن ویلیام هم یه جنین بیرون میومد.

سلام

حمید جان اونطور که من یادمه توی سناریو 2 این اتفاق توی ازمایشگاه مخفی ویلیام اتفاق میافتاده که مونیکا میخواست از طریق اسانسور Turntable فرار کنه از مهلکه و یادمه یه سویچی رو میچرخوند اما اسانسور فعال نمیشد که در واقع سرمای بیش از حد توی اون مکان همه سیستم ها رو از کار انداخته بود و مونیکا اخر نفهمید چرا سیستم ها از کار افتاده که یهو یه چیزی از پشت بهش حمله میکنه . بعد که بقیه اعضا بعد از مبارزه با هانتر ها وارد Turntable میشند بعد گروهی شروع به استارت زدن قطار برای فعال کردنش میکنند و زامبی ها حمله میکنند و بعد در درگیری باز مانده های با زامبی ها مونیکا ظاهر میشه و نزدیک Turntable روی زمین میفته که بعد جسدش هی تکان میخورد که یه چیز صورتی رنگ از داخل بدن مونیکا از طریق سینه اش میزنه بیرون و از تونل اسانسور به سمت بالا میخزه و میره بالا و بعد سد راه نجات یافته ها یا بقیه اعضای باز مونده میشه که در واقع این موجود نمونه ای ناقص از ویروس G بوده و بعد خودت میدونی که چطوری میمیره .

پس میشه فهمید وقتی بهش حمله شده بوده این اتفاق براش افتاده و دیگه چیزیه زیادی ازش نمی دونم .

سلام

حمید جان اونطور که من اطلاع دارم توی سناریو 2 این اتفاق توی ازمایشگاه مخفی ویلیام اتفاق میافتاده که مونیکا میخواست از طریق اسانسور Turntable فرار کنه از مهلکه و یادمه یه سویچی رو میچرخوند اما اسانسور فعال نمیشد که در واقع سرمای بیش از حد توی اون مکان همه سیستم ها رو از کار انداخته بود و مونیکا اخر نفهمید چرا سیستم ها از کار افتاده که یهو یه چیزی از پشت بهش حمله میکنه . بعد که بقیه اعضا بعد از مبارزه با هانتر ها وارد Turntable میشند بعد گروهی شروع به استارت زدن قطار برای فعال کردنش میکنند و زامبی ها حمله میکنند و بعد در درگیری باز مانده های با زامبی ها مونیکا ظاهر میشه و نزدیک Turntable روی زمین میفته که بعد جسدش هی تکان میخورد که یه چیز صورتی رنگ از داخل بدن مونیکا از طریق سینه اش میزنه بیرون و از تونل اسانسور به سمت بالا میخزه و میره بالا و بعد سد راه نجات یافته ها یا بقیه اعضای باز مونده میشه که در واقع این موجود نمونه ای ناقص از ویروس G بوده و بعد خودت میدونی که چطوری میمیره .

پس میشه فهمید وقتی بهش حمله شده بوده این اتفاق براش افتاده .
پس یعنی حرف دوم من درست میشه دیگه.اینکه بخاطر یک تصادف این اتفاق میوفته
راستی این داستانای اوت بریک یک سری هاشون توی بازه زمانی رزیدنت اویل 1 تا 2 هست
یک سری هاشونم تو خود2
و یک سری هاشونم بین 2 تا 3.درسته؟؟

درود.
اقایون من یه کم دیر نظرم رو راجع به نظر سنجی دادم چون ئاقعا سرم شلوغ بود(البته میدونم مهم نیست)
خب این نظر سنجی انتخاب خلاقانه بود چیز خوبی میتونه باشه.راستی افشین یه ویروس خفن رو یادت رفت:
Progenitor virus variant
این همون ویروسیه که ویلیام به وسکرکبیر داده بود.ویروس قدرتمندی هست که وسکر باهاش اونقدر قدرتمند شده بود.
راستی شما ها هنوز نظر سنجی رو نذاشته دارین نظراتتون رو میگین که مگه حولین.
اما مقاومت ویروس ها.
خب من فکر کنم progenitorخیلی قدرتمند بود چون تا جایی که حافظه پا میده هیچ کدوم از کاراکترها از پس لیزا بر نیومدند تا نابودیه عمارت توسط ربکا.
همین ویروس بالا هم که خب خودتون وسکر رو دیدن راکت تو دستش میترکید خراش بر نمیداشت.البته اون ویروس خیلی پیشرفته شده بود اگر اشتباه نکنم اسمش همPG67A/W
بود که اونPGاولش یعنی PROGENITORکه همون ویروس بالاس.
بقیه ویروس هارو هم که حمید زحمتش رو کشید نظر منم باهاش یکیه

آخرین ویرایش:
درود.
اقایون من یه کم دیر نظرم رو راجع به نظر سنجی دادم چون ئاقعا سرم شلوغ بود(البته میدونم مهم نیست)
خب این نظر سنجی انتخاب خلاقانه بود چیز خوبی میتونه باشه.راستی افشین یه ویروس خفن رو یادت رفت:
Progenitor virus variant
این همون ویروسیه که ویلیام به وسکرکبیر داده بود.ویروس قدرتمندی هست که وسکر باهاش اونقدر قدرتمند شده بود.
راستی شما ها هنوز نظر سنجی رو نذاشته دارین نظراتتون رو میگین که مگه حولین.
اما مقاومت ویروس ها.
خب من فکر کنم progenitorخیلی قدرتمند بود چون تا جایی که حافظه پا میده هیچ کدوم از کاراکترها از پس لیزا بر نیومدند تا نابودیه عمارت توسط ربکا.
همین ویروس بالا هم که خب خودتون وسکر رو دیدن راکت تو دستش میترکید خراش بر نمیداشت.البته اون ویروس خیلی پیشرفته شده بود اگر اشتباه نکنم اسمش همPG67A/W
بود که اونPGاولش یعنی PROGENITORکه همون ویروس بالاس.
بقیه ویروس هارو هم که حمید زحمتش رو کشید نظر منم باهاش یکیه
الان اینا رو که گفتی چند تا سوال واسه من پیش اومد:
چرا فقط وسکر از این ویروس استفاده میکرد؟ یعنی هیچ کس دیگه ای قابلیت استفاده از این ویروس رو نداشت؟؟
اصلا یک چیزی، مگه وسکر مرگش تو رزیدنت اویل یک رو خودش برنامه ریزی نکرده بود تا بتونه با استفاده از اخبار مرگش از آمبرلا خارج بشه؟؟
اگه دقت کنید وسکر دوبار از خبر مرگش به سود خودش استفاده میکنه.
اول تو رزیدنت اویل 1 که میتونه بره به کارای مخفیش برسه
دوم بعد از کشتن اسپنسر و سقوطش از بالای امارت به دره که کریس رو از سر خودش باز میکنه.

الان اینا رو که گفتی چند تا سوال واسه من پیش اومد:
چرا فقط وسکر از این ویروس استفاده میکرد؟ یعنی هیچ کس دیگه ای قابلیت استفاده از این ویروس رو نداشت؟؟.
هیچکس خبر نداشت که ویلیام اون ویروس رو به وسکر داده به جز خودشون.شاید اگر ویروس رو به کس دیگه ای هم میداد میتونست ازش استفاده کنه ولی چون این اتفاق نیفتاد پس نمیشه چیزی گفت.
اصلا یک چیزی، مگه وسکر مرگش تو رزیدنت اویل یک رو خودش برنامه ریزی نکرده بود تا بتونه با استفاده از اخبار مرگش از آمبرلا خارج بشه؟؟
اگه دقت کنید وسکر دوبار از خبر مرگش به سود خودش استفاده میکنه.
اول تو رزیدنت اویل 1 که میتونه بره به کارای مخفیش برسه
دوم بعد از کشتن اسپنسر و سقوطش از بالای امارت به دره که کریس رو از سر خودش باز میکنه.
اره همینطوره چطور مگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or