منظور از 11 File چیه دقیقا؟
File های Version گیم کیوب که کاملن همه شون هستن
اما اتفاقی که افتاد
من Version PC که بازی کردم بعد اینکه هر دوتا سناریو Normal مود تموم شد Hard مود باز شد
تو Hard که واقعا Hard بود برام تو سناریوی A که با لیون میرفتم Boss آخر(همونجا که آسانسور را میوفته بعدش باید ویلیام رو بکشی) هر چی آیتم داشتم برداشته بودم و یه جای خالی هم داشتم
که هینجوری گفتم Knife بردارم پر شه Inventory
بازی رو هم اصلا Save نکرده بودم میخواستم Grade A بگیرم(اونموقع نمیدونستم Rank A به تعداد Save ربطی نداره)
آقا خلاصه رفتیم Last Boss رو بزنیم هر چی گلوله و گیاه و First Kid داشتم تموم شد
Health هم Danger شد دیگه گفتم مردم و زحمتهام به باد رفت
یه لحظه Knife رو برداشتم همین که اومد یکی بزنه بمیرم با Knife یه دونه زدم بهش مرد
بعد کشون کشون(Hp Danger) رفتم آسانسور از Time تقریبا 4 Sec مونده بود که تموم کردم بازیو
:d
حالا اینقدر RE2 دوست داری(منم همینطور)
چند تا چیز جالب میگم که شاید دیدی خودت
یکی File مخفی هست تو دفتر S.T.A.R.S
بعد اینکه Rank S گرفتی؟
و آخر اینکه به نظرت تو کدوم حالت داستان درست تر تموم میشه
لیون A کلیر B یا کلیر A لیون B
حالا يه چيزي بهت ياد ميدم كه وقتي خونت قرمز شد،لش لش نكني!
اينجورموقع ها،جهت رو نگه دار و دكمه ي دويدن روتندتند(مداوم)بزن!اينكارو بكن و نتيجشو خودت ببين!
وجدانا،چندنفرتون اينو بلدبودين؟:-D
و اما نيما!
بنده شديدا باهات موافقم!اصلا من به تو راي ميدم!اي سنت شكن!اي منتقد!اي موسوي:-o:-P
كاملادرست گفتي.حلقه ي اتصال ماجراهاي خط اصلي آبجي آقا كرسه!:-D
من نميخواستم واردبحث بشم ولي وقتي ديدم يكي هست كه حرف حساب ميزنه گفتم حمايتش كنم;-)
طرفداران ليون كسايي هستن كه اويل روازاويل4 پي سي(نه پي اس2)شناختن!طرفداراي آبجي كلرعموما اويلوبااويل 2شروع كردن و استخون خوردكرده هاي اين بازي مثل خودم(تعريف ازخود نباشه) كه ازهمون سال96-97مثل خوره افتادن رو اويل1 عاشق كرس هستن!:-D
به نظر من هم ليون در اين بازي جنبده ايي بيش نيست!من ميگم به جاي ليون بايد بري رو ازاويل2وارد بازي مي كردن.بري هم تو خط اصلي داستان بوده هم اينكه ازلحاظ هوش و جنگاوري چيزي از كرس كم نداره.
ليون يه بچه سوسوله كه اين ماموريت ها اصلا به سيستمش نميخوره!:-Dوسط زامبي بازي و بزن و در رو كي عاشق ميشه كه اين دوميش باشه؟اونم باهمون نگاه اول!:-Dوالا!
ولي گذشته از شوخي واقعا خيلي سطحي نگريه كه ما ليون رو پررنگ كنيم و كلر رو تو حاشيه ببريم.به نظر من نقش كلر از جيل مهمتره و حتي كاراييشم بيشتره.دلايل نيما كامل و كافي بود و چيزي براي تكميلشون به ذهنم نميرسه.نيمابااين كه سنش كمه امااطلاعات بالايي داره و من توصيه ميكنم به همه ي اويل بازاي جوون كه اين بانك اطلاعاتي رو از دست ندن!انصافاكسي رو،رودستش نميبينم كه اينقدرمطلع باشه.ايناخايه مالي ياهرچي ديگه نيست.
فقط بيان حقيقته.
ولي نيما اين حرفات ثابت ميكنه كه شماره يك بازي كسي نيست جز سلطان كرس ردفيلد:-P
راجع به اويل5هم من قبول دارم حرفتو.ازنظرداستاني قويه و روبه جلو،اماازنظربازي نميتونه پلير رو مثه 2،1،ورونيكا و حتي3 ارضاكنه!
بازم بهت ميگم:كاش تو تهران بودي;-)
راستي اينجا تهراني داريم يامن غريبم اينجا؟:-D