بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کسی پسورد 3 رقمی مرحله ی آخر اوت بریک 2 با عنوان End Of Road رو نمی دونه؟لطفا کمکم کنید.:(

سلام.نیما جان بیین من اونو بازی نکردم ولی به خاطر تو خیلی گشتم تا بالاخره قلقشو پیدا کردم ببین 3 تا از رقم های
دیجیتالی تو اون پنل خونی هست خب یعنی اون بنده خدا اشتباه زده و هانتر ها کارشو ساختن حالا چیزی که هست این سه رقم به صورت رندم فرق میکنه مثلا یه بار 123 هست یه بار 163 هست .خب حالا مثلا فرض میکنیم اونرقم های دیجیتالی که خونی هست 123 باشه هیچ چاره ای نداری به جز اینکه تمام حالات ممکن رو امتحان کنی مثلا :
123
132
213
231
312
321

امیدوارم اینا کمکت کرده باشه.

فک کنم اگر کد رو بزنی rank s بت نمیده

ایول کارت درسته

من به شخصه لیان a رو بیشتر دوست دارم چون به نظرم فرد شماره 1 رزیدنت ایول 2 لیان بود

اینکه فرد شماره یک RE2 لیان بود چه ربطی به سناریوی A یا B بودن لیان داره؟ :d

شما لیان A کلیر B بری علاوه بر اینکه داستان بعضی جاها خوب وصل نمیشه بهم
وارد آزمایشگاهم نمیتونی بشی

ایول کارت درسته
همچنین شما
اینکه فرد شماره یک RE2 لیان بود چه ربطی به سناریوی A یا B بودن لیان داره؟

شما لیان A کلیر B بری علاوه بر اینکه داستان بعضی جاها خوب وصل نمیشه بهم
وارد آزمایشگاهم نمیتونی بشی
خوب شاید خیلی سر بسته گفتم درسته با لیان b وارد آزمایشگاه میشی ولی بقیه موارد چی؟؟؟؟
من فکر می کنم لیان باید با ماروین روبرو بشه چون رییست بود مورد دوم سقوط ایدا معقولانه تر هست تا اینکه اونجوری درب و داغون بشه و زنده بمونه چون خودشم میگه no one you should have ever cared about goodbye leon
به نظرم اینجا ایدا خودش می خواد که از اون جا سقوط کنه
در هر صورت هر دو سناریو واسه من جذابیت داره ولی همون طور که گفتم فکر می کنم تو لیان A شما بیشتر به واقعیت نزدیکی
اگر کمیک بوک re2 رو که سال 1999 با همکاری خود کامیا و میکامی چاپ شده بخونی همین سناریو هست

حالا من یه سوال ازت دارم به نظرت re 1.5 کامل تر بود یا re2 ؟؟؟؟

الآن وقت ندارم.فردا درباره ی این موضوع توضیح میدم.فعلا این رو داشته باشید.بیوگرافی کلیر و ایدا در ویکی پدیا.تازه ترجمه شده.داغ داغه.به بیوگرافی های من نمی رسه.ولی بازم بهتر از هیچی است:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%84%D8%B1_%D8%B1%D8%AF%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF

http://fa.wikipedia.org/wiki/ایدا_وانگ

کار ماوین دیگه دمش گرم

خوب شاید خیلی سر بسته گفتم درسته با لیان b وارد آزمایشگاه میشی ولی بقیه موارد چی؟؟؟؟
من فکر می کنم لیان باید با ماروین روبرو بشه چون رییست بود مورد دوم سقوط ایدا معقولانه تر هست تا اینکه اونجوری درب و داغون بشه و زنده بمونه چون خودشم میگه no one you should have ever cared about goodbye leon
حالا من یه سوال ازت دارم به نظرت re 1.5 کامل تر بود یا re2 ؟؟؟؟

به جز آزمایشگاه(که خیلی مهمه) میتونم به سقوط هلیک.پتر و اتفاقی که برا شری میوفته و نحوه تهیه کردن واکسن براش همینطور مردن آنت که میبینه شوهرشو که زندس بعد میمیره(در صورتیکه تو سناریوی لیان A کلیر B فکر میکنه کشته شده) و همینطور صحنه به اصطلاح مرگ ایدا که تو سناریوی اول از اونجا که سقوط میکنه نجاتش نزدیک محاله ولی تو لیون B میشه نجاتش داد چون شدت جراحتش باعث میشه از هوش بره

اصلا Re1.5 رو نه دیدم نه قبول دارم اگه کامل هو باشه لصلا مهم نیست چون نسخه نهایی که عرضه شده Re 2 هست نه Re1.5
مشابه اینم دیدم تو Re4 که قبل اینکه بیاد حالت کلاسیک داشت(تو Re3.5) ولی محصولی که اومد بیرون Re4 بود و خیلی فرق داشت با Re3.5
الان هر صحبتی که باعث بشه Re1.5 یا Re3.5 مرجع قرار داده بشن کاملا غیر منطقی هست چون اصلا به صورت رسمی ارائه نشدن که حالا بیاییم بشون استناد کنیم

• Like
Reactions: Biohazard
دوباره سلام.بابت پسورد ممنون.ولی خودم قلقش رو فهمیدم و پیداش کردم.به هر حال زحمت کشیدید.اگه دقت کرده باشید،مدتیه با اینکه یوزرم درست شده،کمتر به تاپیک سر می زنم.علتش هم اینه که دیگه حوصله ی بحث های طولانی رو ندارم.علاوه بر اینکه بعضی ها کوچکترین ارزشی برای نظرات دیگران قائل نیستند.البته این رو کلی گفتم و منظورم شخص خاصی نبود.چون هر وقت که اسم من میاد،همه میگن همون که نظرش برخلاف نظر همه است.همون که همه ی سنت ها رو میشکنه.بله.من همچین آدمی هستم.چون اصلا این چیزها رو سنت نمی دونم.بلکه عوام فریبی می دونم!من برخلاف همه عقیده دارم که وسکر بهترین شخصیت پردازی رو داره نه لیون.برخلاف همه معتقدم که وسکر،کریس،جیل و حتی کلیر در داستان از لیون مهم تر هستند.برخلاف همه عقیده دارم که رزیدنت اویل 5 نه تنها پسرفت نکرده بود،بلکه از لحاظ داستانی یکی از بهترین نسخه ها بود.برخلاف همه عقیده دارم که شخصیت پردازی جیل در رزیدنت اویل 5 نه تنها بد نبود،بلکه به مراتب از رزیدنت اویل 3 بهتر بود.برخلاف همه عقیده دارم که ربکا نه تنها یک شخصیت لوس و بی عرضه نبود،بلکه خیلی هم نسبت به سن و شخصیتش شجاع و مقاوم بود.و....ولی چه فایده که این حرف ها توی مملکت ما صاحب نداره و همه فقط به رزیدنت اویل به چشم یک بازی نگاه می کنند.هر بار هم که من این مسائل رو جایی مطرح کردم،به شدت توسط هواداران لیون و بقیه سرکوب شدم.ولی باز ناامید نشدم و به راهم ادامه دادم.چون می خواستم حقیقت رو آشکار کنم.حتی اگه به قیمت از دست دادن جونم تموم بشه!با این وجود باز وظیفه ی خودم دونستم که درباره ی چند تا موضوعی که اخیرا در تاپیک مطرح شده نظرم رو بگم.حتی اگه کسی قبول نکنه.برای همین هم درباره ی هر موضوع مقاله ی تحلیلی کوتاهی نوشتم.فکر کنم بهتر باشه که برای هر مقاله یک پست مجزا بدم.فقط خواهشم از شما دوستان عزیز مثل سینا،هادی،حمید و به خصوص افشین جان اینه که حتما این چند تا مقاله رو بخونید.چون اطلاعات مفیدی رو برای شما دوستداران رزیدنت اویل دربر می گیره.شاید بعضی جاهاش تکراری باشه.ولی واقعا ارزش دوباره خوندن رو داره.

1-داستان اصلی رزیدنت اویل 2:درباره ی این موضوع قبلا هم در تاپیک توضیح دادم.ولی شاید بهتر باشه که یادآوری کنم.افشین جان!اینکه روی سی دی لیون می نویسن دیسک 1 دلیل نمیشه که داستان سناریوی لیون A/کلیر B درسته.چون رزیدنت اویل 2 مثل رزیدنت اویل 0 نیست که حتما لازم باشه از یک دیسک خاص بازی رو شروع کنیم.رزیدنت اویل 2 رو میشه با هر دو تا دیسک شروع کرد و هر دیسک هم داستان خاص خودش رو داره.بنابراین نمیشه اسم دیسک 1 و 2 رو روشون گذاشت.به علاوه اون موقعی که روی دیسک لیون می نوشتن دیسک 1 هنوز رسما اعلام نشده بود که کدوم سناریو درسته.در واقع می تونستیم بگیم هر دو تا داستان درست هستند.بالاخره باید روی یکی می نوشتن دیسک 1 دیگه.اون موقع هم که هنوز داستان رسمی بازی اعلام نشده بوده.و اما در مورد سناریوها:حتما دارک ساید رو قبول دارید.این بازی توسط خود شرکت کاپکوم منتشر شده و خلاصه ی داستان های رزیدنت اویل 2 و کد ورونیکا رو روایت می کنه.به علاوه روایتگر داستان خود جناب لیون خان هستند!بنابراین مو لای درزش نمیره.تنها تفاوتش هم با داستان اصلی اینه که کلیر و لیون با هم هستند که اون هم بیشتر به خاطر خلاصه شدن داستانه.در دارک ساید لیون برای کراوزر تعریف می کنه که:1-شری به ویروس G مبتلا میشه و کلیر براش واکسن تهیه می کنه.2-آنت توسط همسرش ویلیام کشته میشه.3-ایدا توسط تایرنت 103 کشته میشه.یعنی دقیقا داستان سناریوی کلیر A/لیون B!دیگه فکر نمی کنم لیون اینقدر نامرد باشه که یک داستان دروغین رو برای کراوزر تعریف کنه.به علاوه در بازی ماجراهای آمبرلا هم فایل هایی وجود داره که در طول بازی باید پیدا کنیم و خلاصه ی داستان هر قسمت رو بیان می کنه.در اون فایلی که مربوط به داستان رزیدنت اویل 2 میشه،به آلوده شدن شری به ویروس G و کشته شدن ایدا توسط تایرنت 103 اشاره شده که باز هم داستان سناریوی کلیر A/لیون B رو تایید می کنه.گذشته از اینها سایت گیم تریلرز 6 عدد قطعه ی ویدیویی با عنوان رزیدنت اویل Retrospactive رو منتشر کرده که تاریخچه ی ساخت تمام نسخه های رزیدنت اویل و همچنین مختصری از داستان و گیم پلی هر قسمت رو بیان می کنه و انصافا هم منبع کامل و جامعی هست.(اگه سینا جان لینک دانلودشون رو بذاره توی تاپیک ممنون میشم.) در این فیلم در بخش معرفی رزیدنت اویل 2 به هر دو تا سناریو و تفاوت هاشون اشاره می کنه و در انتها هم میگه که کاپکوم رسما اعلام کرده که داستان اصلی،سناریوی کلیر A/لیون B می باشد.تازه اون موقع هنوز دارک ساید هم نیومده بوده.پس نتیجه می گیریم که حتی پیش از ساخته شدن دارک ساید هم داستان اصلی معلوم بوده و دارک ساید هم مهر تاییدی به اون زد.ولی یک دلیل مهم تر هم وجود داره.حتما کتاب رزیدنت اویل Archives رو قبول دارید.این کتاب توسط خود سازندگان بازی ساخته شده و داستان و بیوگرافی کامل تمام شخصیت ها،هیولاها،اسلحه ها و حتی آیتم ها رو بیان می کنه.قبلا هم لینک دانلودش رو گذاشته بودم.در این کتاب برای داستان رزیدنت اویل 2،فقط و فقط داستان سناریوی کلیر A/لیون B نوشته شده!دیگه دلیل از این محکم تر؟حتی اگه به قول افشین و به فرض محال اول قرار بوده که اون یکی سناریو داستان اصلی باشه،الآن دیگه با اومدن ماجراهای آمبرلا و دارک ساید و مخصوصا اون کتاب به هم خورده و ملاک ما فقط و فقط باید داستان سناریوی کلیر A/لیون B باشه.

2-مقایسه:افشین جان گفت که نقش اول رزیدنت اویل 2 لیون بوده و نظرش هم محترمه.ولی من در اینجا می خوام حقایقی رو براتون روشن کنم که متاسفانه معمولا نادیده گرفته میشن.من قبلا درباره ی این موضوع در تاپیک خیلی بحث کردم.ولی مثل اینکه افشین حسابی مجذوب تیپ لیون شده و فکر می کنه هر کی خوش تیپ تره مهم تره!(شوخی کردم.می دونم تو اینجوری نیستی.) بگذارید اصولی و منطقی به این قضیه نگاه کنیم.البته من در اینجا می خوام علاوه بر مقایسه ی کلیر و لیون مقایسه ی کوچکی هم بین داستان کد ورونیکا و رزیدنت اویل 4 داشته باشم.اولا که ما کلا در رزیدنت اویل 1 و 2 نقش اول و دوم نداریم.چون هر دو تا قهرمان اصلی بازی در حد هم هستند.یعنی مثل رزیدنت اویل 3 و 4 نیست که داستان فقط یک قهرمان اصلی داشته باشه.بنابراین در اینجا بحث ما سر مهم تر بودنه نه نقش اول بودن.(این دو تا کاملا با هم فرق می کنن.) و اما کلیر و لیون در رزیدنت اویل 2:بیایم داستان رو از اول مرور کنیم.وسکر تیم استارز رو به عمارت اسپنسر می کشونه تا توانایی های B.O.W ها رو بسنجه.اکثر اعضای تیم کشته میشن و فقط تعداد انگشت شماری مثل:کریس،جیل،بری و ربکا زنده می مونن.بعدش اونا حوادثی که براشون رخ داده رو برای بقیه تعریف می کنند.ولی کسی حرفشون رو باور نمی کنه.بنابراین کریس بدون اینکه به خواهر کوچکترش کلیر اطلاعی بده،به پاریس سفر می کنه تا آمبرلا رو محکوم کنه.خواهرش کلیر هم پس از چند تماس ناموفق با کریس نگران میشه و برای پیدا کردن برادرش راهی راکون سیتی میشه.اون هم درست در زمانی که ویروس T در شهر منتشر شده بوده!تا اینجا دیدیم که حضور کلیر در داستان به طور کامل وابسته به داستان رزیدنت اویل 1 میشه و در واقع ادامه ی دهنده ی داستان رزیدنت اویل 1 کلیر هست.یعنی گرچه خودش شخصا در رزیدنت اویل 1 حضور نداشته،ولی حضورش در داستان معلول داستان رزیدنت اویل 1 و اقدامات کریس هست.در واقع داستانی رو که کریس و جیل در رزیدنت اویل 1 شروع کردن،کلیر داره در رزیدنت اویل 2 ادامه میده.این در حالی است که لیون رو هیچ جوری نمیشه به رزیدنت اویل 1 ربط داد.همچنین اقداماتی که کلیر در طول داستان انجام داد،خیلی مهم تر از لیون بوده.(در صورتی که ما داستان سناریوی کلیر A/لیون B رو ملاک قرار بدیم.) کلیر با رابرت کندو روبرو میشه.براد ویکرز رو می کشه.با ماروین برناق روبرو میشه و بعدش هم اون رو می کشه.(اتفاقا کلیر باید با ماروین روبرو بشه.چون خواهر کسی بوده که ماروین و بقیه حرف هاش رو باور نکردن و داستان رو به اون ربط میده.) به علاوه از 5 حالت دگرگونی ویلیام بیرکن لیون فقط حالت اول رو نابود می کنه.(حالت سوم رو فراری میده و حالت پنجم رو هم فقط بیهوش می کنه.ولی به محض خروج لیون از واگن بیدار میشه.) در حالی که کلیر 3 حالت بیرکن رو کلا نابود می کنه و هر بار باعث میشه که بیرکن دچار دگرگونی بشه.(حالت های دوم،سوم و چهارم) حتی در دارک ساید هم اگه دقت کرده باشید،با اینکه کلیر و لیون تمام مدت با هم بودند،بعضی از مراحل کلا سرگذشت کلیر و بعضی از مراحل هم کلا سرگذشت لیون رو روایت می کردند.مثلا اون مرحله ای که با شری و آیرونز روبرو میشیم کلا سرگذشت کلیر بود.یا برعکس اون مرحله ای که با ایدا و جسد بن روبرو میشیم و بعدش هم با حالت اول بیرکن مبارزه می کنیم،کلا سرگذشت لیون بود.یک مرحله ای هم بود که مربوط به سرگذشت کلیر می شد و باید برای شری واکسن تهیه می کردیم.اگه یادتون باشه،حالت های دوم،سوم و چهارم بیرکن رو هم باید در همین مرحله شکست می دادیم.دیگه دلیل از این محکم تر؟البته می دونم.خیلی ها یا این جور مسائل رو اصلا نمی فهمند و یا وجدان لیون شناسشون اجازه نمیده که قبول کنند.حالا به آخر داستان یک نگاهی بیندازیم.کلیر،لیون و شری از شهر فرار می کنن.به محض تمام شدن بازی فکر بازیکن به سمت کلیر برمی گرده.چون لیون دیگه هیچ کار ناتمامی نداشت و می شد همون جا نقشش رو تموم کنن.ولی کلیر برای رسیدن به هدفی وارد داستان شده بود و به اون هدف هم نرسید.هدفی که ریشه در داستان رزیدنت اویل 1 داشت!بنابراین ادامه دادن نقش کلیر و ساختن کد ورونیکا اجباری بود.و گرنه داستان کلا ناقص می موند.یعنی کلیر هم داستان رو به قسمت قبلی ربط می داد و هم بعدی.در حالی که نقش لیون کاملا محدود به همون قسمت بود و حتی تا مدت ها هم این شخصیت رو کنار گذاشتند و به ترتیب به سرگذشت جیل،کلیر،کریس و ربکا پرداختند.چون داستان لیون در اولویت نبود و از لحاظ داستانی اونا خیلی مهم تر بودند.کلا 5 نسخه ی اول رزیدنت اویل سرگذشت وسکر،کریس،جیل و کلیر رو روایت می کردند و فقط این شخصیت ها خط داستانی دنباله دار داشتند.شخصیت هایی مثل لیون،ایدا،بیلی و حتی ربکا هم فقط حکم شخصیت های مکمل رو داشتند.رزیدنت اویل 4 رو وقتی ساختند که به سرگذشت اکثر شخضیت های قبلی پرداخته شده بود و اگر هم دقت کرده باشید،رزیدنت اویل 4 داستان کاملا جدید و محدودی رو روایت و جزو خط اصلی داستان محسوب نمیشه.چون همونطور که خود کاپکوم هم گفته،رزیدنت اویل 4 کلا به خاطر تحول در سبک گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد.بنابراین به شخصیتی نیاز داشتند که خط داستانی خاصی نداشته باشه و خیلی راحت بشه یک داستان یک قسمتی و محدود براش نوشت.برای رسیدن به این هدف کسی مناسب تر از لیون وجود نداشت!ولی متاسفانه از اونجایی که اکثر ایرانیان عزیز با رزیدنت اویل 4 وارد دنیای رزیدنت اویل شدن،این توهم براشون پیش اومد که نقش اول کل مجموعه ی رزیدنت اویل لیونه!غافل از اینکه داستان قسمت های قبلی کلا سر شخصیت های دیگری بوده و رزیدنت اویل 4 فقط یک داستان مکمل و جانبی است.حالا بیایم کلیر و لیون رو به صورت جداگانه از داستان حذف کنیم. تا ببینیم حضور کدوم یکی در داستان ضروری تره.اگه لیون رو از داستان حذف کنیم،به جز ایدا و ماجراهای مربوط به اون خدشه ی دیگه ای به داستان اصلی وارد نمی شد.در واقع لیون در رزیدنت اویل 2 و 4 ابزاری در دست ایدا است تا اون رو به اهدافش برسونه.(این نکته ای است که خود ایدا هم در گزارشش به سازمان اعتراف می کنه.) حالا کلیر رو از داستان حذف کنیم.می دونیم که کد ورونیکا در درجه ی اول به خاطر ادامه دادن سرگذشت کلیر ساخته شد.یعنی طرح اولیه ی کد ورونیکا کلیر بود.ماجرای کریس و وسکر در درجه ی دوم بود.حالا اگه کلیری نبود که سرگذشتش ادامه داده بشه،به نظر شما اصلا وسکر زنده می شد؟یا حتی اگه زنده می شد،کریس چطوری می خواست بفهمه که وسکر زنده است.بنابراین کلا ماجرای مبارزه ی کریس و جیل با وسکر و حتی زنده شدن خود وسکر مدیون کلیر است!شاید به نظرتون کمی اغراق آمیز باشه.ولی اگه کمی منطقی و به دور از تعصب به این قضیه فکر کنید،خودتون متوجه میشید که حقیقت داره.حالا داستان رزیدنت اویل 4 رو حذف کنید.فکر می کنم همتون قبول داشته باشید که داستان رزیدنت اویل 4 فقط به خاطر انگل لاس پلاگا مهم بوده.حالا اگه این داستان رو حذف کنیم،فقط به داستان رزیدنت اویل 5 لطمه می خوره که تازه در اون هم موضوع اصلی سر اوروبوروس بوده و انگل لاس پلاگا فقط به خاطر زیادتر شدن دشمنان بوده و تاثیر مستقیم در داستان بازی نداشته.حالا اگه کد ورونیکا رو از داستان حذف کنیم،داستان کل مجموعه ی رزیدنت اویل به هم می خوره.چون هم داستان رزیدنت اویل 1 و 2 ناقص می مونه و هم داستان ماجراهای آمبرلا،رزیدنت اویل 5 و حتی عملیات:جاوییر (که به ویروس تی ورونیکا ربط داشته) به وجود نمیومدند.البته افشین اشاره ای هم به رزیدنت اویل 1.5 کرد که واقعا قابل توجهه.همونطور که می دونید،وقتی که 75 درصد رزیدنت اویل 2 ساخته شده بود،به دلایلی ساخت بازی متوقف و از ابتدا شروع شد که اون بازی توقیف شده رو رزیدنت اویل 1.5 نامیدند.تغییرات زیادی در گیم پلی و گرافیک بازی از نو ساخته شده صورت گرفت.ولی مهم ترین آنها،جایگزینی قهرمان زن بازی یعنی الزا واکر با کلیر ردفیلد بود.علتش هم این بود که داستان رزیدنت اویل 1.5 هیچ ربطی به داستان رزیدنت اویل 1 نداشت.ولی وقتی که میان کلیر رو به جای الزا وارد بازی می کنن،متوجه میشیم که حلقه ی ارتباطی داستان رزیدنت اویل 1 و 2 کلیر است.مطمئن باشید اگه حضور کلیر در داستان اینقدر مهم نبود،هیچوقت نمیومدند فقط به خاطر گرافیک،75 درصد یک بازی رو نادیده بگیرن و تمام زحماتشون رو بر باد بدن.
این رو هم اضافه کنم که من به هیچ عنوان با لیون لج نیستم.حتی وقتی که احد اومده بود مشهد و ما با هم درباره ی شخصیت های اصلی بحث می کردیم،احد اصرار داشت که فقط وسکر،کریس،جیل و کلیر اصلی هستند و لیون جزو شخصیت های اصلی به حساب نمیاد.چون هیچ وقت خط داستانی مشخصی نداشته و فقط در ماموریت های جانبی و جدا از هم حضور داره.ولی من باهاش مخالفت کردم و گفتم که حرف تو درسته.ولی لیون یکی از روایتگران اصلی داستانه و شاید خودش خیلی مهم نباشه.ولی باعث میشه که ما با شخصیت ها و حوادث مهمی روبرو بشیم.ولی همونطور که دیدید،من هر جور که حساب کردم،دیدم که هم کلیر از لیون مهم تره و هم کد ورونیکا از رزیدنت اویل 4 مهم تره.البته می دونم الآن باز عده ای به رهبری افشین به من حمله می کنن و تمام مطالبم رو زیر سوال می برن.(افشین جان!ناراحت نشو.شوخی کردم.) البته باید قبول کرد که این جور بحث های تحلیلی در ایزان خریدار نداره.در حالی که این تاپیبک مخصوص همین کاره.

2-مقایسه:افشین جان گفت که نقش اول رزیدنت اویل 2 لیون بوده و نظرش هم محترمه.ولی من در اینجا می خوام حقایقی رو براتون روشن کنم که متاسفانه معمولا نادیده گرفته میشن.من قبلا درباره ی این موضوع در تاپیک خیلی بحث کردم.ولی مثل اینکه افشین حسابی مجذوب تیپ لیون شده و فکر می کنه هر کی خوش تیپ تره مهم تره!(شوخی کردم.می دونم تو اینجوری نیستی.) بگذارید اصولی و منطقی به این قضیه نگاه کنیم.البته من در اینجا می خوام علاوه بر مقایسه ی کلیر و لیون مقایسه ی کوچکی هم بین داستان کد ورونیکا و رزیدنت اویل 4 داشته باشم.اولا که ما کلا در رزیدنت اویل 1 و 2 نقش اول و دوم نداریم.چون هر دو تا قهرمان اصلی بازی در حد هم هستند.یعنی مثل رزیدنت اویل 3 و 4 نیست که داستان فقط یک قهرمان اصلی داشته باشه.بنابراین در اینجا بحث ما سر مهم تر بودنه نه نقش اول بودن.(این دو تا کاملا با هم فرق می کنن.) و اما کلیر و لیون در رزیدنت اویل 2:بیایم داستان رو از اول مرور کنیم.وسکر تیم استارز رو به عمارت اسپنسر می کشونه تا توانایی های B.O.W ها رو بسنجه.اکثر اعضای تیم کشته میشن و فقط تعداد انگشت شماری مثل:کریس،جیل،بری و ربکا زنده می مونن.بعدش اونا حوادثی که براشون رخ داده رو برای بقیه تعریف می کنند.ولی کسی حرفشون رو باور نمی کنه.بنابراین کریس بدون اینکه به خواهر کوچکترش کلیر اطلاعی بده،به پاریس سفر می کنه تا آمبرلا رو محکوم کنه.خواهرش کلیر هم پس از چند تماس ناموفق با کریس نگران میشه و برای پیدا کردن برادرش راهی راکون سیتی میشه.اون هم درست در زمانی که ویروس T در شهر منتشر شده بوده!تا اینجا دیدیم که حضور کلیر در داستان به طور کامل وابسته به داستان رزیدنت اویل 1 میشه و در واقع ادامه ی دهنده ی داستان رزیدنت اویل 1 کلیر هست.یعنی گرچه خودش شخصا در رزیدنت اویل 1 حضور نداشته،ولی حضورش در داستان معلول داستان رزیدنت اویل 1 و اقدامات کریس هست.در واقع داستانی رو که کریس و جیل در رزیدنت اویل 1 شروع کردن،کلیر داره در رزیدنت اویل 2 ادامه میده.این در حالی است که لیون رو هیچ جوری نمیشه به رزیدنت اویل 1 ربط داد.همچنین اقداماتی که کلیر در طول داستان انجام داد،خیلی مهم تر از لیون بوده.(در صورتی که ما داستان سناریوی کلیر A/لیون B رو ملاک قرار بدیم.) کلیر با رابرت کندو روبرو میشه.براد ویکرز رو می کشه.با ماروین برناق روبرو میشه و بعدش هم اون رو می کشه.(اتفاقا کلیر باید با ماروین روبرو بشه.چون خواهر کسی بوده که ماروین و بقیه حرف هاش رو باور نکردن و داستان رو به اون ربط میده.) به علاوه از 5 حالت دگرگونی ویلیام بیرکن لیون فقط حالت اول رو نابود می کنه.(حالت سوم رو فراری میده و حالت پنجم رو هم فقط بیهوش می کنه.ولی به محض خروج لیون از واگن بیدار میشه.) در حالی که کلیر 3 حالت بیرکن رو کلا نابود می کنه و هر بار باعث میشه که بیرکن دچار دگرگونی بشه.(حالت های دوم،سوم و چهارم) حتی در دارک ساید هم اگه دقت کرده باشید،با اینکه کلیر و لیون تمام مدت با هم بودند،بعضی از مراحل کلا سرگذشت کلیر و بعضی از مراحل هم کلا سرگذشت لیون رو روایت می کردند.مثلا اون مرحله ای که با شری و آیرونز روبرو میشیم کلا سرگذشت کلیر بود.یا برعکس اون مرحله ای که با ایدا و جسد بن روبرو میشیم و بعدش هم با حالت اول بیرکن مبارزه می کنیم،کلا سرگذشت لیون بود.یک مرحله ای هم بود که مربوط به سرگذشت کلیر می شد و باید برای شری واکسن تهیه می کردیم.اگه یادتون باشه،حالت های دوم،سوم و چهارم بیرکن رو هم باید در همین مرحله شکست می دادیم.دیگه دلیل از این محکم تر؟البته می دونم.خیلی ها یا این جور مسائل رو اصلا نمی فهمند و یا وجدان لیون شناسشون اجازه نمیده که قبول کنند.حالا به آخر داستان یک نگاهی بیندازیم.کلیر،لیون و شری از شهر فرار می کنن.به محض تمام شدن بازی فکر بازیکن به سمت کلیر برمی گرده.چون لیون دیگه هیچ کار ناتمامی نداشت و می شد همون جا نقشش رو تموم کنن.ولی کلیر برای رسیدن به هدفی وارد داستان شده بود و به اون هدف هم نرسید.هدفی که ریشه در داستان رزیدنت اویل 1 داشت!بنابراین ادامه دادن نقش کلیر و ساختن کد ورونیکا اجباری بود.و گرنه داستان کلا ناقص می موند.یعنی کلیر هم داستان رو به قسمت قبلی ربط می داد و هم بعدی.در حالی که نقش لیون کاملا محدود به همون قسمت بود و حتی تا مدت ها هم این شخصیت رو کنار گذاشتند و به ترتیب به سرگذشت جیل،کلیر،کریس و ربکا پرداختند.چون داستان لیون در اولویت نبود و از لحاظ داستانی اونا خیلی مهم تر بودند.کلا 5 نسخه ی اول رزیدنت اویل سرگذشت وسکر،کریس،جیل و کلیر رو روایت می کردند و فقط این شخصیت ها خط داستانی دنباله دار داشتند.شخصیت هایی مثل لیون،ایدا،بیلی و حتی ربکا هم فقط حکم شخصیت های مکمل رو داشتند.رزیدنت اویل 4 رو وقتی ساختند که به سرگذشت اکثر شخضیت های قبلی پرداخته شده بود و اگر هم دقت کرده باشید،رزیدنت اویل 4 داستان کاملا جدید و محدودی رو روایت و جزو خط اصلی داستان محسوب نمیشه.چون همونطور که خود کاپکوم هم گفته،رزیدنت اویل 4 کلا به خاطر تحول در سبک گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد.بنابراین به شخصیتی نیاز داشتند که خط داستانی خاصی نداشته باشه و خیلی راحت بشه یک داستان یک قسمتی و محدود براش نوشت.برای رسیدن به این هدف کسی مناسب تر از لیون وجود نداشت!ولی متاسفانه از اونجایی که اکثر ایرانیان عزیز با رزیدنت اویل 4 وارد دنیای رزیدنت اویل شدن،این توهم براشون پیش اومد که نقش اول کل مجموعه ی رزیدنت اویل لیونه!غافل از اینکه داستان قسمت های قبلی کلا سر شخصیت های دیگری بوده و رزیدنت اویل 4 فقط یک داستان مکمل و جانبی است.حالا بیایم کلیر و لیون رو به صورت جداگانه از داستان حذف کنیم. تا ببینیم حضور کدوم یکی در داستان ضروری تره.اگه لیون رو از داستان حذف کنیم،به جز ایدا و ماجراهای مربوط به اون خدشه ی دیگه ای به داستان اصلی وارد نمی شد.در واقع لیون در رزیدنت اویل 2 و 4 ابزاری در دست ایدا است تا اون رو به اهدافش برسونه.(این نکته ای است که خود ایدا هم در گزارشش به سازمان اعتراف می کنه.) حالا کلیر رو از داستان حذف کنیم.می دونیم که کد ورونیکا در درجه ی اول به خاطر ادامه دادن سرگذشت کلیر ساخته شد.یعنی طرح اولیه ی کد ورونیکا کلیر بود.ماجرای کریس و وسکر در درجه ی دوم بود.حالا اگه کلیری نبود که سرگذشتش ادامه داده بشه،به نظر شما اصلا وسکر زنده می شد؟یا حتی اگه زنده می شد،کریس چطوری می خواست بفهمه که وسکر زنده است.بنابراین کلا ماجرای مبارزه ی کریس و جیل با وسکر و حتی زنده شدن خود وسکر مدیون کلیر است!شاید به نظرتون کمی اغراق آمیز باشه.ولی اگه کمی منطقی و به دور از تعصب به این قضیه فکر کنید،خودتون متوجه میشید که حقیقت داره.حالا داستان رزیدنت اویل 4 رو حذف کنید.فکر می کنم همتون قبول داشته باشید که داستان رزیدنت اویل 4 فقط به خاطر انگل لاس پلاگا مهم بوده.حالا اگه این داستان رو حذف کنیم،فقط به داستان رزیدنت اویل 5 لطمه می خوره که تازه در اون هم موضوع اصلی سر اوروبوروس بوده و انگل لاس پلاگا فقط به خاطر زیادتر شدن دشمنان بوده و تاثیر مستقیم در داستان بازی نداشته.حالا اگه کد ورونیکا رو از داستان حذف کنیم،داستان کل مجموعه ی رزیدنت اویل به هم می خوره.چون هم داستان رزیدنت اویل 1 و 2 ناقص می مونه و هم داستان ماجراهای آمبرلا،رزیدنت اویل 5 و حتی عملیات:جاوییر (که به ویروس تی ورونیکا ربط داشته) به وجود نمیومدند.البته افشین اشاره ای هم به رزیدنت اویل 1.5 کرد که واقعا قابل توجهه.همونطور که می دونید،وقتی که 75 درصد رزیدنت اویل 2 ساخته شده بود،به دلایلی ساخت بازی متوقف و از ابتدا شروع شد که اون بازی توقیف شده رو رزیدنت اویل 1.5 نامیدند.تغییرات زیادی در گیم پلی و گرافیک بازی از نو ساخته شده صورت گرفت.ولی مهم ترین آنها،جایگزینی قهرمان زن بازی یعنی الزا واکر با کلیر ردفیلد بود.علتش هم این بود که داستان رزیدنت اویل 1.5 هیچ ربطی به داستان رزیدنت اویل 1 نداشت.ولی وقتی که میان کلیر رو به جای الزا وارد بازی می کنن،متوجه میشیم که حلقه ی ارتباطی داستان رزیدنت اویل 1 و 2 کلیر است.مطمئن باشید اگه حضور کلیر در داستان اینقدر مهم نبود،هیچوقت نمیومدند فقط به خاطر گرافیک،75 درصد یک بازی رو نادیده بگیرن و تمام زحماتشون رو بر باد بدن.
این رو هم اضافه کنم که من به هیچ عنوان با لیون لج نیستم.حتی وقتی که احد اومده بود مشهد و ما با هم درباره ی شخصیت های اصلی بحث می کردیم،احد اصرار داشت که فقط وسکر،کریس،جیل و کلیر اصلی هستند و لیون جزو شخصیت های اصلی به حساب نمیاد.چون هیچ وقت خط داستانی مشخصی نداشته و فقط در ماموریت های جانبی و جدا از هم حضور داره.ولی من باهاش مخالفت کردم و گفتم که حرف تو درسته.ولی لیون یکی از روایتگران اصلی داستانه و شاید خودش خیلی مهم نباشه.ولی باعث میشه که ما با شخصیت ها و حوادث مهمی روبرو بشیم.ولی همونطور که دیدید،من هر جور که حساب کردم،دیدم که هم کلیر از لیون مهم تره و هم کد ورونیکا از رزیدنت اویل 4 مهم تره.البته می دونم الآن باز عده ای به رهبری افشین به من حمله می کنن و تمام مطالبم رو زیر سوال می برن.(افشین جان!ناراحت نشو.شوخی کردم.) البته باید قبول کرد که این جور بحث های تحلیلی در ایزان خریدار نداره.در حالی که این تاپیبک مخصوص همین کاره.
خب با اجازه
من اصلا تو بحث بزرگان شرکت نمیکنم ولی بعد از چند روز که برگشتم دلم میخواد چند تا نکته بهتون یاد اوری کنم.با کمال احترام ولی اگر قرار باشه بگیم اگر این نبود اگر اون نبود که نمیشه .
اول دموی اویل2 رو یادتون هست که لیون با کلیر دارن با یه ماشین پلیس فرار میکنن یه دفعه یه زامبی که تو ماشین بود باعث تصادفشون میشه و اونا توشهر گیر میکنن در صورتی که اگر اون زامبی نبود اونا به راحتی داشتن فرار میکردند چون میدونستند تو شهر چه خبره. اگر اون زامبی نبود هیچ کدوم از اتفاقات مربوط به این دو شخصیت ادامه نداشت.حالا یه زامبی باعث تغییر سرنوشت اون دوتا شدکه نه ما میشناختیمش نه داستانی ازش هست نه ادم مهمی بود یه پلیس معمولی.دیدین یه زامبی باعث این همه اتفاق شد.از این مثالها در طول بازی زیاده.کلا دوست ندارم بگم کی مهم تره.هر کی سر جاش مهمه.مثل تئوری بال زدن پروانه

منظور از 11 File چیه دقیقا؟
File های Version گیم کیوب که کاملن همه شون هستن

اما اتفاقی که افتاد
من Version PC که بازی کردم بعد اینکه هر دوتا سناریو Normal مود تموم شد Hard مود باز شد
تو Hard که واقعا Hard بود برام تو سناریوی A که با لیون میرفتم Boss آخر(همونجا که آسانسور را میوفته بعدش باید ویلیام رو بکشی) هر چی آیتم داشتم برداشته بودم و یه جای خالی هم داشتم
که هینجوری گفتم Knife بردارم پر شه Inventory
بازی رو هم اصلا Save نکرده بودم میخواستم Grade A بگیرم(اونموقع نمیدونستم Rank A به تعداد Save ربطی نداره)
آقا خلاصه رفتیم Last Boss رو بزنیم هر چی گلوله و گیاه و First Kid داشتم تموم شد
Health هم Danger شد دیگه گفتم مردم و زحمتهام به باد رفت
یه لحظه Knife رو برداشتم همین که اومد یکی بزنه بمیرم با Knife یه دونه زدم بهش مرد
بعد کشون کشون(Hp Danger) رفتم آسانسور از Time تقریبا 4 Sec مونده بود که تموم کردم بازیو
:d

حالا اینقدر RE2 دوست داری(منم همینطور)
چند تا چیز جالب میگم که شاید دیدی خودت
یکی File مخفی هست تو دفتر S.T.A.R.S

بعد اینکه Rank S گرفتی؟

و آخر اینکه به نظرت تو کدوم حالت داستان درست تر تموم میشه
لیون A کلیر B یا کلیر A لیون B

حالا يه چيزي بهت ياد ميدم كه وقتي خونت قرمز شد،لش لش نكني!
اينجورموقع ها،جهت رو نگه دار و دكمه ي دويدن روتندتند(مداوم)بزن!اينكارو بكن و نتيجشو خودت ببين!
وجدانا،چندنفرتون اينو بلدبودين؟:-D
و اما نيما!
بنده شديدا باهات موافقم!اصلا من به تو راي ميدم!اي سنت شكن!اي منتقد!اي موسوي:-o:-P
كاملادرست گفتي.حلقه ي اتصال ماجراهاي خط اصلي آبجي آقا كرسه!:-D
من نميخواستم واردبحث بشم ولي وقتي ديدم يكي هست كه حرف حساب ميزنه گفتم حمايتش كنم;-)
طرفداران ليون كسايي هستن كه اويل روازاويل4 پي سي(نه پي اس2)شناختن!طرفداراي آبجي كلرعموما اويلوبااويل 2شروع كردن و استخون خوردكرده هاي اين بازي مثل خودم(تعريف ازخود نباشه) كه ازهمون سال96-97مثل خوره افتادن رو اويل1 عاشق كرس هستن!:-D
به نظر من هم ليون در اين بازي جنبده ايي بيش نيست!من ميگم به جاي ليون بايد بري رو ازاويل2وارد بازي مي كردن.بري هم تو خط اصلي داستان بوده هم اينكه ازلحاظ هوش و جنگاوري چيزي از كرس كم نداره.
ليون يه بچه سوسوله كه اين ماموريت ها اصلا به سيستمش نميخوره!:-Dوسط زامبي بازي و بزن و در رو كي عاشق ميشه كه اين دوميش باشه؟اونم باهمون نگاه اول!:-Dوالا!
ولي گذشته از شوخي واقعا خيلي سطحي نگريه كه ما ليون رو پررنگ كنيم و كلر رو تو حاشيه ببريم.به نظر من نقش كلر از جيل مهمتره و حتي كاراييشم بيشتره.دلايل نيما كامل و كافي بود و چيزي براي تكميلشون به ذهنم نميرسه.نيمابااين كه سنش كمه امااطلاعات بالايي داره و من توصيه ميكنم به همه ي اويل بازاي جوون كه اين بانك اطلاعاتي رو از دست ندن!انصافاكسي رو،رودستش نميبينم كه اينقدرمطلع باشه.ايناخايه مالي ياهرچي ديگه نيست.
فقط بيان حقيقته.
ولي نيما اين حرفات ثابت ميكنه كه شماره يك بازي كسي نيست جز سلطان كرس ردفيلد:-P
راجع به اويل5هم من قبول دارم حرفتو.ازنظرداستاني قويه و روبه جلو،اماازنظربازي نميتونه پلير رو مثه 2،1،ورونيكا و حتي3 ارضاكنه!
بازم بهت ميگم:كاش تو تهران بودي;-)
راستي اينجا تهراني داريم يامن غريبم اينجا؟:-D

میگم اینجا هر کسی از یه کاراکتر حمایت میکنه. بزارید منم یه ساز مخالف بزنم.:dبه نظر من بهترین کاراکتر بازی آلبرت جون هستن. چون تو تمام بازی های رزیدنت اویل یا مستقیم یا غیر مستقیم حضور داشتن. من خیلی دوست داشتم تو رزیدنت اویل5 وسکر میزد کریس رو میکشت.
طرفدارای کریس ناراحت نشن:xمنم کریسو دوست دارم ولی وسکرو بیشتر.:x از لیون هم بخاطر استیل بچه زرنگیش خوشم نمیاد.باز خواهر کلیر رو بگین یه چیزی.
آخه کریس واقعا موی دماغ وسکر بدبخت بود. هرجا میرفت اینم میومد:d

خوب من الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا قصه می بافی نیما ما اصلا در مورد مهمتر بودن کسی صحبت نمی کردیم ولی تو بدون هیچ دلیلی اومد شروع کردی یه چیز خیلی تکراری رو دوباره تکرار کردن ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
در صورتی که ما داستان سناریوی کلیر A/لیون B رو ملاک قرار بدیم.)
همین جوری الکی دیگه؟؟؟؟ فقط برای اینکه کلیر مهمترین باشه
اصلا کلیر دیگه داستانش تموم شده همون طور که داستان جیل و کریس تموم شده الان هیچ نقشی نداره و حتی فرد مهمی هم نیست که بخواد کاری بکنه بود
نبود کلیر تو دیجنریشن چه فرقی می کرد اگر اینگرید هاناگن هم جاش بود بازم فرقی نمی کرد من از لیان طرفداری نمی کنم الان هم منتظرم تو orc جرش بدم
من می گم تمام کسانی که رزیدنت ایول 2 رو روی ps1 بازی کردن با دیسک یکش بازی کردن و با لیان رفتن پس سناریوی اصلی لیان a و کلیر b هست خوب حالا بیا در مورد اینا توضیح بده کسی هم بت کار نداره دوباره نیا داستان re رو نگو چون همه میدونن

اوه اوه اوه...!!!! اینجا بوی جنگ و درگیری داره میاد.]
smiley-transport011.gif
]
ظاهرا منم باید خودمو آماده کنم.
camp.gif

tank.gif

آقا من یه سوال دارم. البته میدونم این سوال جنبه خودکشی داره
guillotine.gif
ولی میپرسم: آخه چرا باید سر اینکه داستان اصلی کدوم هستش یا اینکه کدوم کاراکتر، کاراکتر ِ مهمتری هستش بحث و جدال کنید؟؟ هرکی با یه کسی حال میکنه دیگه. هر کی هم یه جور داستان رو تجزیه تحلیل میکنه. من میگم چطور فقط به نظر های همدیگه گوش بدیم و به هم دیگه گیر ندیم.
الان یکی میاد به من میگه:برو عمو تو دیگه چی میگی
lazer.gif

افشین جان!به اینا میگن بحث های تحلیلی و هیچ اشکالی هم نداره.اصلا این تاپیک برای همین ایجاد شده.ولی چون مسیرش منحرف شده،وقتی که کسی میاد یک بحث درست و حسابی می کنه،شما فکر می کنی که لشکر کشی کرده.
در ضمن من این همه حدیث و آیه آوردم.اونوقت شما میگی فقط برای اینکه کلیر رو مهم تر نشون بدی میگی سناریوی کلیر A/لیونB داستان اصلیه؟اصلا شما کتاب رزیدنت اویل Archives رو خوندی؟این کتاب کلا با هدف نشون دادن داستان اصلی بازی ها توسط کاپکوم نوشته شده.مثلا در داستان رزیدنت اویل 1 دقیقا مشخص کرده که کدوم اتفاق ها برای کریس و کدوم اتفاق ها برای جیل افتاده.برای داستان رزیدنت اویل 2 هم سناریوی کلیر A/لیونB رو نوشته.دیگه دلیل از این محکم تر؟حالا میگیم کتاب رو قبول نداری.دارک ساید رو که دیگه قبول داری.این همه منبع رسمی هست.اونوقت تو میگی که همه با دیسک لیون شروع می کنند.این هم شد دلیل؟شاید همه خیلی کارها بکنند.آخه اون کسی که میاد با دیسک لیون شروع می کنه از کجا می دونه که نمی دونه کدوم داستان اصلیه.به خاطر اونه که لیون رو دوست داره.خداییش خودت بین دلایل من و خودت قضاوت کن.نه.اصلا بذار بقیه قضاوت کنند.
و اما در مورد اون حرف عجیبی که گفتی:نقش کلیر تموم شده!اولا که اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم،نقش کریس و جیل هم در همون رزیدنت اویل 1 تموم شد.یا نقش لیون هم در همون رزیدنت اویل 2 تموم شد.این کاپکومه که میاد با نوشتن سناریوی جدید نقش هر شخصیت رو ادامه میده.اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم،پس اصلا رزیدنت اویل نباید ادامه پیدا می کرد.به علاوه در هر حاضر مهم ترین مسئله ی داستان سرنوشت شری و استیو است که اونها هم هر دوتاشون زیر مجموعه ی کلیر هستند و باید با کلیر بیارنشون.همونطور که ایدا و کراوزر هم زیر مجموعه ی لیون هستند و همیشه با لیون میارنشون.یا مثلا هر جا هم که کریس بوده وسکر هست.هیچوقت نمیان شری و استیو رو با یک شخصیت بی ربط مثل جیل و یا مثلا ایدا رو با کریس بیارن.شاید تو این رو قبول نداشته باشی.ولی مطمئن باش که بقیه قبول دارند.چون این قانون تا حالا نقض نشده.اگه نقش کریس و جیل تموم شد،به این دلیل بود که وسکر رو کشتندو به هدفشون رسیدند.دیجنریشن هم یک داستان جانبی بود.اصلا ربطی به نسخه های اصلی نداره.نکنه توقع داشتی که شری و استیو رو در دیجنریشن بیارن؟بنابراین می بینیم که نقش کلیر تازه داره شروع میشه.حتی اگه داستان رو هم درنظر نگیریم و بخواهیم نوبت رو رعایت کنیم،باز هم الآن نوبت کلیره.توی رزیدنت اویل 4 لیون بود.توی 5 هم کریس و جیل بودند.پس توی 6 هم باید کلیر باشه.به همون دلیلی که لیون توی 4 بود،توی 6 هم باید کلیر باشه.به دلیل حضور شری و استیو هم باز باید کلیر رو بیارن.حتما توقع داری که با وجود رزیدنت اویل 4 و دامناشن باز توی 6 هم لیون باشه!تازه لیون توی دارک ساید هم یک سناریوی جدید داشته.الآن هم که یک انیمیشن در دست ساخت داره!تو رو خدا یک کم حق رو رعایت کن.کلا از هر لحاظ که حساب می کنم نوبت کلیره!
بعدش هم آقا افشین!شما میای یک بحثی رو راه میندازی و میگی که لیون نقش اول رزیدنت اویل 2 بوده.بعد وقتی که یک نفر میاد دلیل میاره قبول نمی کنه و بدون هیچ منطقی تمام زحماتش رو زیر سوال می بری.یا مثلا من میام فقط چند صفحه درباره ی داستان اصلی رزیدنت اویل 2 توضیح میدم.اونوقت تو میگی که فقط به این دلیل که کلیر مهم تر بشه؟این دیگه عین بی انصافیه.خداییش کجای حرف های من غیر منطقی بود؟خدا خودش شاهده که من هیچ حرفی رو بدون دلیل نمی زنم.حالا خوبه که خودت داری می بینی برای هر حرفم چند صفحه دلیل می نویسم.تو به جای اینکه بیای بحث کنی و دلایلت رو بگی،مثل بچه ها فقط میگی من قبول ندارم!ولی بازم میگم.بذار بقیه خودشون قضاوت کنند.ولی انتظار من از تو واقعا بیشتر از این حرف ها بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or