بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

انصافا مو نمیزنه :دی فکر کنم باید به گرو های موسیقی باید معرفیت کنیم :دی

:d
گروه موسیقی
یعنی الان به نظرت من تو هیچ گروهی نیستم!
:دی
افشین خان تحویل بگیر؛ از اولش هم باید همینجا فراخوان میدادم.

افشین جان این یه سفارش قدیمیه.

به تذکر ناظم چی کار داری! هرچی گفته راست گفته.
ناسلامتی تو صنف نارنجیه ها.
سفارش شما تو نوبت عزیز ولی سفارش های دیگم هست:دی
ولی جدا از شوخی این آهنگی نیست که بشه با پیانو فقط با گوش کردن زد
ماوین جان هر گردی گردو نیست
یا هر نارنجی که تو صنف نیست:دی
سلام بر دوستان خودم
اول از همه یه سوال دارم میخوام بدونم اطلاعاتتون چقدره همه میتونن جواب بدن غیر از خود احد
1 اگر گفتید عکس اواتار استاد احد مربوط به کدوم شخصیته و مربوط به کدوم مجموعه هستش؟
2 دوستان یه سوال تا حالا شده که با یه شخصیت ارزو داشته باشین اویل های چهار و پنج رو تا اخر برین؟ مثلا شخصیت کراوزر برای بازی در اختیارتون قرار بگیره . توی اویل 5 با کدوم یکی از شخصیت ها دوست داشتید بازی کنید با گیم پلی خاص خودشون و هر اسلحه ای که دلتون خواست.مثلا من خیلی دوست داشتم توی اویل 5 هانک و کلیر ردفیلد و لیان و کراوزر رو در اختیار داشته باشم ای کاش میشد و ای کاش کاپکام همچین انعطافی برای بازی قایل میشد که شخصیت اصلی رو برای بازی و داستان اصلی بذاره و شخصیت های دیگه رو برای لذت بردن از بازی و حال کردن بازیکنان یه چیزی مثل مرسناریس ولی توی متن اصلی.
3 در کل قویترین مبارز در طول اویل کی بوده از نظرتون ؟ اونی که می افتاده وسط گانادو ها و یا ماجینی ها و یازامبی ها و همه رو لت وپار میکرده کی بوده به نظرتون؟ به نظر من بهترین مبارز جک کراوزر و هانک بهترین بهترین ها هستن البته هانک برای افراد معمولی ولی کراوزر با اون دستش برای همه جا و هر کسی.البرت وسکر اویل 5 هم بد نبود.
راستی میبینم اقای ناظم هم یه سری به اینجا زدن و تذکر جدی به بعضیا دادن خدا رحم کنه:-s:-s:-s:d
4 راستی یه سوال شما برای بازی اگر سه تا بازی gears of war3 وresident evil6 و tomb rider9 بذارن جولوتون بگن فقط یکی رو میتونید بازی کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟ من به شخصه اول تامب رایدر 9 رو انتخاب میکنم اینو بهتره بگم که گذینه اول توی بازار هست و در اختیارتونه و دو گذینه دوم و سوم همونطور که میدونید هنوز نیومده به بازار.
بسه دیگه خیلی زیادی حرف زدم بهتره تمومش کنم بچه ها جواب رو بدین خواهشا سوتی هم نگیرین و بخندین مخصوصا بعضیا:d:d:d:d;)
:d
2-با یه شخصیت جدید
3-قوی ترین کریس با ذکاوت ترین لیان
البته تو شخصیت های مثبت
4- آنچارتد 3 :دی
خوب re6 چون بقیه اصلا بازی های مالی نیستن
آقای ناظم :d
من درخواست اعتبار کردیم مسائل عدیده ای پیش اومد:p
در ضمن طبق گفتگویی که با احد کردم،ایدا و اسپنسر هم به اون 6 شخصیت اصلی اضافه میشن.دلایلش رو بعدا بهتون میگم.در واقع در عکس زیر همه به جز شوا و بیلی شخصیت های اصلی داستان هستند.(البته عکس اسپنسر نیست.)

2a5d33fe171a583ac80127b3011ac432.jpg

نیما همه رو قبول دارم ولی به شرطی که واسشون ترتیب قائل نشی
نیگاه همشون دور همن دارن صفا میکنن:دی
در ضمن نیما این archive 1 &2 که داری انگلیسی ؟
اگر بزاری ممنون میشم
در ضمن می بینم که re2 همه رو لوله کرده:دی

آخرین ویرایش:
دوستان یادتون یه مدت بحث سر این بود که شری ممکنه منفی باشه
اگر اپیلاگ شری رو یادتون باشه
EpilogueSherry_lg.jpg

شری فقط با خودش فکر می کرد که کلیر میاد دنبالش
چون خودشم تو بازی به کلیر گفته بود
Thanks Claire. Even though I'm an only child, neither of my parents spent much time with me ... because of their work. But now that you're with me, I finally have someone to rely upon.
ولی کلیر رفت دنبال برادرش و شری رو فراموش کرد پس شری یه ضربه بزرگ روحی دیگه دید در ضمن آلبرت میتونسته رفتار محبت آمیزی با شری داشته باشه و اینکه به احتمال زیاد شری آلبرت رو می شناخته پس تنها کسی که میتونسته بهش تو اون سن کم اطمینان کنه همین عمو آلبرت خودمونه و برای همین تمام حرف های آلبرت براش عین واقعیت بوده حال شما نظرتون چیه به نظرتون میشه همچین استدلالی کرد؟

1-نیییدونم
2-دوست داشتم اویل 5رو با وسکر برم ببینم اونور چه خبره
3-با توجه به انعطاف پزیری لیون(اون جنگش تو دیجنریشن)100٪لیون
4-چرا فحش میدی؟

دوستان یادتون یه مدت بحث سر این بود که شری ممکنه منفی باشه
اگر اپیلاگ شری رو یادتون باشه
EpilogueSherry_lg.jpg

شری فقط با خودش فکر می کرد که کلیر میاد دنبالش
چون خودشم تو بازی به کلیر گفته بود
Thanks Claire. Even though I'm an only child, neither of my parents spent much time with me ... because of their work. But now that you're with me, I finally have someone to rely upon.
ولی کلیر رفت دنبال برادرش و شری رو فراموش کرد پس شری یه ضربه بزرگ روحی دیگه دید در ضمن آلبرت میتونسته رفتار محبت آمیزی با شری داشته باشه و اینکه به احتمال زیاد شری آلبرت رو می شناخته پس تنها کسی که میتونسته بهش تو اون سن کم اطمینان کنه همین عمو آلبرت خودمونه و برای همین تمام حرف های آلبرت براش عین واقعیت بوده حال شما نظرتون چیه به نظرتون میشه همچین استدلالی کرد؟
خیلی باهات موافقم.بیچاره فکر کنم سرگذشتش از لیزا ترور هم غم انگیز تر باشه.:((اصلا دوست ندارم با شری بجنگم ولی فکر میکنم چیزی که شما میگی درست باشه.ولی یه نکته ای اگر وسکر به اون اموزش داده باشه نباید خودش رو به این زودی ها افتابی کنه نا سلامتی باید مثل استادش باهوش باشه.من فکر میکنم تا مدتی پشت پرده باشه و کم کم خودشو نشون بده.(البته اینا همش حدسه)

در مورد شری بد جوری باهات موافقم.:d چون شری منتظر کلیر بود.ولی کلیر هیچوقت نرفت سراغش.وسکر هم حتما از موقعیت سوء استفاده کرده و تا تونسته از این کلیر مادر مرده پیش شری بد گفته.فکر کنم پیش شری از کلیر رئیس باند مافیا ساخته.:d گرچه من هنوز هم میگم که شری دست سازمانه.چون اون موقعی که وسکر،شری رو برد عضو سازمان بود.شاید کمی دور از ذهن باشه.ولی منطقی ترین حالت ممکنه.چون وسکر احتمالا مرده و دیگه نمی تونن شری رو بهش ربط بدن.ولی به سازمان می تونن.
در مورد سوالت درباره ی نمسیس هم:
1-نمسیس هر کسی که سر راهش بود رو می کشت.ولی هدف اصلیش پیدا کردن جیل بود.
2-اتفاقا یکی از اهداف سری فرماندهان U.B.C.S هم بدست آوردن مبارزات نمسیس با سربازان زیر دست بود!حتی اگه به فرض محال هم بگیم که نمسیس با اونا کاری نداشته باز هم جور درنمیاد.چون فقط بعضی از فرماندهان مثل نیکلای ماموریت سری داشتند.بقیه مثل کارلوس و میخائیل هدفشون فقط نجات بازماندگان بود.بنابراین با جناب نمسیس در یک جبهه نبودند!

خیلی باهات موافقم.بیچاره فکر کنم سرگذشتش از لیزا ترور هم غم انگیز تر باشه.:((اصلا دوست ندارم با شری بجنگم ولی فکر میکنم چیزی که شما میگی درست باشه.ولی یه نکته ای اگر وسکر به اون اموزش داده باشه نباید خودش رو به این زودی ها افتابی کنه نا سلامتی باید مثل استادش باهوش باشه.من فکر میکنم تا مدتی پشت پرده باشه و کم کم خودشو نشون بده.(البته اینا همش حدسه)
امیدوارم مثل لیزا نباشه من فک کنم برای شری وضعیتی مثل جیل بوجود بیاد

در مورد شری بد جوری باهات موافقم.:d چون شری منتظر کلیر بود.ولی کلیر هیچوقت نرفت سراغش.وسکر هم حتما از موقعیت سوء استفاده کرده و تا تونسته از این کلیر مادر مرده پیش شری بد گفته.فکر کنم پیش شری از کلیر رئیس باند مافیا ساخته.:d گرچه من هنوز هم میگم که شری دست سازمانه.چون اون موقعی که وسکر،شری رو برد عضو سازمان بود.شاید کمی دور از ذهن باشه.ولی منطقی ترین حالت ممکنه.چون وسکر احتمالا مرده و دیگه نمی تونن شری رو بهش ربط بدن.ولی به سازمان می تونن.
در مورد سوالت درباره ی نمسیس هم:
1-نمسیس هر کسی که سر راهش بود رو می کشت.ولی هدف اصلیش پیدا کردن جیل بود.
2-اتفاقا یکی از اهداف سری فرماندهان U.B.C.S هم بدست آوردن مبارزات نمسیس با سربازان زیر دست بود!حتی اگه به فرض محال هم بگیم که نمسیس با اونا کاری نداشته باز هم جور درنمیاد.چون فقط بعضی از فرماندهان مثل نیکلای ماموریت سری داشتند.بقیه مثل کارلوس و میخائیل هدفشون فقط نجات بازماندگان بود.بنابراین با جناب نمسیس در یک جبهه نبودند!

نیما این archive چی شد؟
درضمن شری میتونه راهی باشه که ما دوباره آلبرت رو ببینیم البته از طریق فلش بک!
یعنی اتفاقاتی که شری یادش میاد (میگم این یارو تو اپیلاگ هم نامرد ازش چه سوالی پرسیده هنوز لباس کلیر تنش البته جالب میشه هنوزم نگهش داشته باشه)
در هر حال شری پتانسیل لازم رو داره تا شخصیت منفی باشه
اون تمام زندگیش رو به خاظر ویروس از دست داه و حالا میخواد از همه انتقام بگیره و بفهمونه چه زجری کشیده!
در ضمن این سوال رو هم حمید پرسید ولی جوابش واضحه حتی نیکلای هم از دست نمسیس فرار می کرد اگر مرسناریس re3 رو یادتون باشه اگر با نیکلای هم بازی می کردیم باز هم نمسیس بود

آخرین ویرایش:
در ضمن ماوین جان!تو چه گیری به بیرکن و مارکوس دادی؟شخصیت اصلی کسی است که نقشش ادامه پیدا کنه.ولی بیرکن و مارکوس در همون اولین حضورشون مردند و نقششون محدود به یک قسمت بود.مثلا تا زمان رزیدنت اویل 0 هیچ اسمی از مارکوس نبود.بعدا وقتی که کاپکوم دید که ویروس تی نیاز به یک سازنده داره،اومد مارکوس رو وارد داستان کرد.توی همون قسمت هم نقشش رو تموم کرد.یعنی فقط برای بستن دهن مردم بود.به علاوه تا قبل از رزیدنت اویل زیرو 4 قسمت از رزیدنت اویل ساخته شده بود و مارکوس هم توشون نبود.ولی داستان به خوبی داشت پیش می رفت.یعنی مارکوس مکمل داستان بود.نه اینکه داستان وابسته به اون باشه.در حالی که شخصیتی مثل وسکر از اول داستان بود و حضورش برای رفع ابهام نبود.
فکر می کنم این رو دیگه همه قبول دارن.البته می دونم مرغ یک پا داره دیگه.:d
در ضمن لطفا این بحث رو ادامه نده.همینا هم از دهنم در رفت.اگه ادامه بدی جواب نمیدم.:d

آخرین ویرایش:
سازمان مخفی خیلی ناگفته داره؛ رئیسش، اعضاش، اهدافش و ... که فقط در موردش صحبت شده. شری هم به احتمال زیاد باید عضو سازمان باشه. وسکر تا سال 2003 عضو سازمان بود و بعدش سازمان رو رها کرد. بعیده با خودش شری رو هم وارد ترایسل کرده باشه. پس به احتمال بالا تو همون سازمانه.

ناگفته خیلی فجیح دیگه؛ قضیه " مامور آمبرلا " هستش که تو RE UC فقط یه قسمت از چهرش مشخص بود. خیلی بدجور مرموز بود. اون از رده بالاهای آمبرلا و از معتمدین ولادیمیر بود. ایدا هم توسط اون از شهر نجات پیدا کرد. خیلی شخصیت مرموزی بود. اصلا معلوم نشد که چه اتفاقی براش افتاد، زنده هم هست. من احتمال زیادی میدم که این شخصیت همون آلکس وسکری هست که پروژه کودکان وسکر رو از طرف اسپنسر اجرا کرد. دارم مطالعه میکنم. یواش یواش دارم مطمئن میشم که این همون آلکسی هست که پروژه رو اجرا کرده.
یه خورده صبر کنین ... دارم به مسائل جالبی میرسم که حتما خیلی براتون جالب میشه.

یعنی نقش بیلی و شوا ادامه داشت؟ ربکا چی؟
ادامه دار بودن نقش مهمه اما نه به اندازه ای که تو اون عکس قرار بگیره.

Archives به زبان روم باستانه.خوب اینگلیسه دیگه.اینم سوال داره؟
این هم لینک دانلود جلد اولش:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=307.0

جلد دومش رو هم آیدا داره ترجمه می کنه:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=627.0

من موندم شما سایت رسمی رزیدنت اویل رو ول کردید.چسبدید به این تاپیک خراب شده.:d
من هم دارم تاریخچه ی کامل (که قبلا ناقصش رو به شما داده بودم) و همچنین بیوگرافی ها رو توی این سایت می ذارم.البته هنوز بیوگرافی ها رو نذاشتم.تاریخچه رو هم هر کی می خواد بگه تا کاملش رو براش بفرستم.بیوگرافی ها رو هم همینطور.

Archives به زبان روم باستانه.خوب اینگلیسه دیگه.اینم سوال داره؟
این هم لینک دانلود جلد اولش:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=307.0

جلد دومش رو هم آیدا داره ترجمه می کنه:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=627.0

من موندم شما سایت رسمی رزیدنت اویل رو ول کردید.چسبدید به این تاپیک خراب شده.:d
من هم دارم تاریخچه ی کامل (که قبلا ناقصش رو به شما داده بودم) و همچنین بیوگرافی ها رو توی این سایت می ذارم.البته هنوز بیوگرافی ها رو نذاشتم.تاریخچه رو هم هر کی می خواد بگه تا کاملش رو براش بفرستم.بیوگرافی ها رو هم همینطور.

آخه ژاپنیش ریخته تواینترنت:دی
واسه جلد دوم هم نمیزاره دان کنم میشه لینک بدی
ر
استی تو تاریخچه یه سوتی بود درستش کن تو قسمت lost in nightmare نوشتی یک عمارت بزرگ شبیه امارت اسپنسر در رزیدنت ایول 2!
در ضمن اینم عمارت اسپنسر بود دیگه ولی فک کنم یه جا دیگه !

من گفتم نقش شوا و بیلی ادامه داشت؟من که خودم گفتم در اون عکس شوا و بیلی اصلی نیستند.ربکا رو هم درسته که ما آیندش رو ندیدیم.ولی در 2 قسمت مجزا به گذشتش پرداخته شد.یعنی به هر حال نقشش محدود به یک قسمت نبود.در داستان که گشته و آینده فرقی نمی کنه.
اون مامور آمبرلا هم همون اسپنسر بود.قیافش رو با اسپنسر در رزیدنت اویل 5 مقایسه کن.بعدش هم الکس که از آمبرلا جدا شده بود.چطوری میشه که با معتمد اسپنسر یعنی ولادیمیر همراه بشه؟:d
به علاوه الکس هم هم سن و سال وسکره.یعنی وقتی که دزدیده شده بچه بوده.در حالی که اون یارو به زور دستگاه زنده است و صدای کلنگ قبرش شنیده میشه.
اصلا به فرض محال میگیم اون یارو اسپنسر نبوده.ولی مطمئن باش که تا الآن 7 کفن پوسونده.:d همون موقع هم هم سن و سال حضرت نوح بود.:d

نیما این لینک دومی که گذاشتی رو ملت نمیتونه ببینه که.
RE Archive II به فارسی در لینک زیر قابل مشاهدس؛ شایان ذکره که کامل نیست و در شرف تکمیله:
http://www.residentevil.ir/index.php?topic=682.0
جالب ترین مقالات RE رو هم میتونین در این لینک ببینین
http://www.residentevil.ir/index.php?board=208.0

متاسفانه من انگلیسیش رو میخوام ترجمه بچه ها یکم .....:d

من گفتم نقش شوا و بیلی ادامه داشت؟من که خودم گفتم در اون عکس شوا و بیلی اصلی نیستند.ربکا رو هم درسته که ما آیندش رو ندیدیم.ولی در 2 قسمت مجزا به گذشتش پرداخته شد.یعنی به هر حال نقشش محدود به یک قسمت نبود.در داستان که گشته و آینده فرقی نمی کنه.
اون مامور آمبرلا هم همون اسپنسر بود.قیافش رو با اسپنسر در رزیدنت اویل 5 مقایسه کن.بعدش هم الکس که از آمبرلا جدا شده بود.چطوری میشه که با معتمد اسپنسر یعنی ولادیمیر همراه بشه؟
به علاوه الکس هم هم سن و سال وسکره.یعنی وقتی که دزدیده شده بچه بوده.در حالی که اون یارو به زور دستگاه زنده است و صدای کلنگ قبرش شنیده میشه.
اصلا به فرض محال میگیم اون یارو اسپنسر نبوده.ولی مطمئن باش که تا الآن 7 کفن پوسونده. همون موقع هم هم سن و سال حضرت نوح بود.

خوب من هم همینو میگم. شوا و بیلی اصلی ترن یا مارکوس و برکین؟ منظورم این بود که تو اون عکس جای بیلی و شوا؛ اسپنسری، مارکوسی، برکینی چیزی میذاشتی اینقدر عکست یه طرفه نمی شد.

مامور آمبرلا اسپنسره:)):)):))
هی میخوام هیچی نگم؛ نمیشه.
عزیز دلم شما یه 3 4 سالی هست که داری مطلب مینوی وقتی میگم شخصیت ها رو کامل کن بعد یک جا بفرست همینه. امیدوارم مامور آمبرلا رو همون اسپنسر ننوشته باشی ؛ فاجعه س.
اینو حتما نگاه بنداز: http://residentevil.wikia.com/Umbrella_officer این قدر هم یکه به دو نکن.

ضمنا شما مثل اینکه این مقاله رو به دقت نخوندی. در قضیه کودکان وسکر دو تا آلکس وجود داشته. این همون آلکسه. خیلی قضیه جالب شده. دندون رو جیگر بذار؛ این قدر هم ایرادگیری نکن؛ فقط صبر کن.

افشین جان به هر حال ترجمس دیگه؛ درست یا غلط. منظور من این بود که لینک دومی که نیما داده بود برای یه انجمنی هست که قابل بازبینی نیست. :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or