RockIT
کاربر سایت
انصافا مو نمیزنهفکر کنم باید به گرو های موسیقی باید معرفیت کنیم
![]()
:d
گروه موسیقی
یعنی الان به نظرت من تو هیچ گروهی نیستم!
گروه موسیقی
یعنی الان به نظرت من تو هیچ گروهی نیستم!
سفارش شما تو نوبت عزیز ولی سفارش های دیگم هستافشین خان تحویل بگیر؛ از اولش هم باید همینجا فراخوان میدادم.
افشین جان این یه سفارش قدیمیه.
به تذکر ناظم چی کار داری! هرچی گفته راست گفته.
ناسلامتی تو صنف نارنجیه ها.
ولی جدا از شوخی این آهنگی نیست که بشه با پیانو فقط با گوش کردن زد
ماوین جان هر گردی گردو نیست
یا هر نارنجی که تو صنف نیست
ماوین جان هر گردی گردو نیست
یا هر نارنجی که تو صنف نیست
:dسلام بر دوستان خودم
اول از همه یه سوال دارم میخوام بدونم اطلاعاتتون چقدره همه میتونن جواب بدن غیر از خود احد
1 اگر گفتید عکس اواتار استاد احد مربوط به کدوم شخصیته و مربوط به کدوم مجموعه هستش؟
2 دوستان یه سوال تا حالا شده که با یه شخصیت ارزو داشته باشین اویل های چهار و پنج رو تا اخر برین؟ مثلا شخصیت کراوزر برای بازی در اختیارتون قرار بگیره . توی اویل 5 با کدوم یکی از شخصیت ها دوست داشتید بازی کنید با گیم پلی خاص خودشون و هر اسلحه ای که دلتون خواست.مثلا من خیلی دوست داشتم توی اویل 5 هانک و کلیر ردفیلد و لیان و کراوزر رو در اختیار داشته باشم ای کاش میشد و ای کاش کاپکام همچین انعطافی برای بازی قایل میشد که شخصیت اصلی رو برای بازی و داستان اصلی بذاره و شخصیت های دیگه رو برای لذت بردن از بازی و حال کردن بازیکنان یه چیزی مثل مرسناریس ولی توی متن اصلی.
3 در کل قویترین مبارز در طول اویل کی بوده از نظرتون ؟ اونی که می افتاده وسط گانادو ها و یا ماجینی ها و یازامبی ها و همه رو لت وپار میکرده کی بوده به نظرتون؟ به نظر من بهترین مبارز جک کراوزر و هانک بهترین بهترین ها هستن البته هانک برای افراد معمولی ولی کراوزر با اون دستش برای همه جا و هر کسی.البرت وسکر اویل 5 هم بد نبود.
راستی میبینم اقای ناظم هم یه سری به اینجا زدن و تذکر جدی به بعضیا دادن خدا رحم کنه:d
4 راستی یه سوال شما برای بازی اگر سه تا بازی gears of war3 وresident evil6 و tomb rider9 بذارن جولوتون بگن فقط یکی رو میتونید بازی کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟ من به شخصه اول تامب رایدر 9 رو انتخاب میکنم اینو بهتره بگم که گذینه اول توی بازار هست و در اختیارتونه و دو گذینه دوم و سوم همونطور که میدونید هنوز نیومده به بازار.
بسه دیگه خیلی زیادی حرف زدم بهتره تمومش کنم بچه ها جواب رو بدین خواهشا سوتی هم نگیرین و بخندین مخصوصا بعضیا:d:d:d:d![]()
2-با یه شخصیت جدید
3-قوی ترین کریس با ذکاوت ترین لیان
البته تو شخصیت های مثبت
4- آنچارتد 3
خوب re6 چون بقیه اصلا بازی های مالی نیستن
آقای ناظم :d
من درخواست اعتبار کردیم مسائل عدیده ای پیش اومد

در ضمن طبق گفتگویی که با احد کردم،ایدا و اسپنسر هم به اون 6 شخصیت اصلی اضافه میشن.دلایلش رو بعدا بهتون میگم.در واقع در عکس زیر همه به جز شوا و بیلی شخصیت های اصلی داستان هستند.(البته عکس اسپنسر نیست.)
![]()
نیما همه رو قبول دارم ولی به شرطی که واسشون ترتیب قائل نشی
نیگاه همشون دور همن دارن صفا میکنن
در ضمن نیما این archive 1 &2 که داری انگلیسی ؟
اگر بزاری ممنون میشم
در ضمن می بینم که re2 همه رو لوله کرده
آخرین ویرایش:

اصلا دوست ندارم با شری بجنگم ولی فکر میکنم چیزی که شما میگی درست باشه.ولی یه نکته ای اگر وسکر به اون اموزش داده باشه نباید خودش رو به این زودی ها افتابی کنه نا سلامتی باید مثل استادش باهوش باشه.من فکر میکنم تا مدتی پشت پرده باشه و کم کم خودشو نشون بده.(البته اینا همش حدسه)