بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

1- حتما احد اشتباه کرده در ضمن کپکام کجا مرگ کراوزر رو تایید کرده؟!!!
2-خوب نمی دونم چی بگم واقعا دلایلت رو از کجا آوردی ؟
تفاوت جی ویروس و تی ویروس این نیست!
جی ویروس میزبان رو در عرض چند دقیقه از پا در میاره نمونه اش فقط دو نفر اونم بریکین که بعد از اینکه بهش شلیک شده بود و داشت می مرد ویروس بهش اثر کرد دوم هم کورتیس میلر که فقط بعد از چند دقیقه تبدیل به یه G شد
انقد به میکامی تیمش نگو چت زده خون جیل ولنتاین هم از همه رنگین تر نبود چون بعدا هم ویل فارما تونست واکسن بسازه
حالا باز بگو از من سوتی نگیرین بابا اون دمنیشن انمیشنی که لیان توشه
اون یکی ریولشن که شما میگی
کریس هم خیلی بیجا کرده به یاد اون روزا لباس تنش کرده:دی
حالا شما دیگه گیر نده که رولیشن بود یا دامنیشن اینا دوتایشون شبیه هم هستن اسمشون منم حافظم جواب نمیده مثل اینکه فکر کنم زیادی خوابم میاد حواسم نیست من میگم دامنیشن شما رولیشن بشنو.
من که نگفم جیل ویروس جی گرفت گفتم ویروس تی افتاد به جونش و نمرد زود . تازه واسه چی خونش رنگی تر نبود هر کی به ویروس تی مبتلا میشه در عرض چند دقیقه میمیره و به زامبی تبدیل میشه مگه توی دیجنریشن ندیدی چه بلای سر اون افسر پلیس اومد.
من دیگه خیلی خوابم میاد حواسم پرته زیاد بهم گیر ندید یهو دید گفتم کریس ردفیلد با کلیر چه نسبتی داره و یه نظر سنجی در این مورد نظر سنجی راه انداختم .

گرد مرده پاشیده شده توی این تایپک

سلام بر دوستان
خوشم میاد یهویی میاین در عرض دو روز تایپک رو ده صفحه جلو میبرین و در عرض دو روز هم یه دونه پست هم نمیذارین برام خیلی خیلی جالب بود یعنی تایپک در کمتر از یک روز از اوج و انتهای سکوت رسید. کجایین پس کوشین خوابالوها همین دوروز پیش بود سر اهنگ و بازی و لباس استارز کریس دعواتون شده بود ملت میان توی ساید سر بهش میزنن ولی هیچی به هیچی خب دیگه اینجوریه رسم روزگار بلندت میکنه میبردت به اوج بعد با مخ میکودت به زمین.
راستی من توی مرسناریس تونستم بازیکنی که بتونه حرفه ای بازی کنه رو پیدا کنم جیل با اون لباس اجق وجقش خیلی راحت تره و میشه یه 50 نفریرو پشت سرهم انداخت باهاش انگار دارم به یه موفقیت هایی نایل میشم.:d:d:d

فکر کنم بچه ها دیگه چیز جدیدی ندارن.بابا سر یه چیزی همینطوری بحث کنید بره دیگه (پوسیدم بابا)
البته من میدونم این ارامش ارامش قبل از طوفانه

فکر کنم بچه ها دیگه چیز جدیدی ندارن.بابا سر یه چیزی همینطوری بحث کنید بره دیگه (پوسیدم بابا)
البته من میدونم این ارامش ارامش قبل از طوفانه

به نظرم نظرسنجی بعدی که گذاشته بشه، طوفان میشه! :دی

امیدوارم یک شماره بدن پرونده این سری را ببندن کم گند بزنن به بازی و این سری

گند زدن که طبیعیه. :دی
اما اصول RE خودش دارای گندزدای اورجیناله. :دی

احد جان ما که خیلی بحث کردیم. :دی
RE2 ؛ رنگ آمیزیش، لیان کاغذی کلر دلبند نیما ؛ RE remake ... .
حداقل یه خورده رو دیگه بحث کردیم دیگه. :دی

بچه ها تا اونجایی که من به چشم دیدم؛ ملت با بازی RE3 خیلی بیشتر حال کرده. اکثرا RE3 رو محبوب ترین میدونن. برای چی تو اینجا این همه با RE2 فاصله داره؟ :دی

بچه ها تا اونجایی که من به چشم دیدم؛ ملت با بازی RE3 خیلی بیشتر حال کرده. اکثرا RE3 رو محبوب ترین میدونن. برای چی تو اینجا این همه با RE2 فاصله داره؟ :دی
شما اینو کجا دیدی؟تا جایی که حافظه ی من پا میده اکثرگیمر ها از اویل 2(و100٪لیون)خوششون میاد.نگو از این حرفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or