hmd2009
کاربر سایت
نه ps3 عزیزم راستی بچه ها کجان ؟ دیگه هیشکی نمیاد اون حامد اومد همه رو برد با خودش!!!:d
آها حالا منظورتو فهمیدم.نمیدنم کجان اگه رزیدنت اویل بعدی معرفی بشه همشون میان.:d
نه ps3 عزیزم راستی بچه ها کجان ؟ دیگه هیشکی نمیاد اون حامد اومد همه رو برد با خودش!!!:d
سلام برو بچ رزیدنت اویل
باز من اومدم
هر چند که اومدن و نیومدن ما تاثیری روی تایپک نداره
سلام برو بچ رزیدنت اویل
باز من اومدم
راستی وکیل متهم ردیف سوم هنوز نیومده؟شیطونه میگه برای وکیل متهم هم یه حکم ببرم خیال همه راحت بشه
بچه ها من زیاد از پلی استیشن و کنسول های دیگه بازی سر در نمیارم به خاطر همین نمیتونم در مورد بحثتون نظر بدم ولی در مورد اون صحنه شلیک کردن جیل توی بازی رولیشن داشت حالم بهم میخود به نظر من کسایی که میتونن بهتره به کاپکام نظرشون رو به مسخره بودن اون طرز شلیک بیان کنن فقط برای رزیدنت اویل.
من اومدم راستی منم فکر کنم به ویروس جی الوده شدم و حالم زیاد خوب نیست اگر کم اومدم ببخشید دیگه هر چند که اومدن و نیومدن ما تاثیری روی تایپک نداره
بله شماها کجایین ؟؟؟؟)x البته از حرفات فهمیدم که به شدت به g-virus آلوده شدی و چشم دست راستت مشکل داری:d:d
الان هم که اومدی من کلی تو صفحه قبل حرف زدم اصلا نظرت رو نگفتی )x
افشین جان مثل اینکه نقل قول و اشتباه گذاشتی یا حداقل نقل قول g-vuirus رو هم میزاشتی اینجوری همه فکر میکنن با منی.:d
افشین خوشحال باش تو resident evil :revelations زامبی هم داره این عکس از اولین تریلر باریه.
![]()
همه به احترامش از جا پاشید>:d<
چقدرم وحشی جان!
خدا کنه سر عقل بیان این اول شخص رو بردارن یا حداقل به انتخاب خودت باشه!
اینو که هدف گیری اول شخص رو بردارن رو بعید میدونم.![]()
آقایون خواهشا منو متهم نکنید من کاری به کسی ندارم و کسی رو هم با خودم نبردم:d
بعدشم الان فصل امتحاناته اینو فراموش نکنید همه مثل ما شاغل نیستن که، براشون امتحان مهمه
بعدشم 2 : خب چیزی نیست که بیاییم روش بحث کنیم نظرسنجی هم که نبستن یه نظرسنجی جدید بزاریم ببینیم چی میشه
بعدشم 3 : به نظرم بچه ها از ترس اینکه ویروسی نشن فرار کردن (g virus ی که من مبتلا شدم) همین جا اعلام میکنم من خوب شدم یعنی خودم تونستم پادزهر رو تولید کنم و به خودم تزریق کنم الانم نه قیافم تغییر کرده نه عوارضی از ویروس مونده میتونید برگردید به تاپیک
بعدشم آخری: چه خبرا؟
درود بر همه.
افشین تو امتحان داری 24 ساعته اینجایی!!!! البته منم امتحان دارم ولی همش تو سایتم:d
دوستان برید تو این تایپیک رای بدید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37646