سلام به همه این بازی Resident Evil: Raccoon City معلوم نیست چه تاریخی میاد؟
اون انیمیشن چی اونم تاریخ ریلیز نداره؟
سلام به همه این بازی Resident Evil: Raccoon City معلوم نیست چه تاریخی میاد؟
تو بازی غافلگیری داشت ولی اول شخص شدنش یه فاجعس.اون موجود شبیه Iron Maiden بود تو شماره 4 Maiden
خوب واقغا موندم چی بگم
این بازی هیچیش به رزیدنت اویل نمی خورد نه موجوداتش نه دوربینش آخه شما فکرش رو بکنید موقع تیر اندازی دوربین اول شخص بشه این مضحکه واسه re !!!!!!
البته محیط خوب بود ولی رسما داشت از dead space تقلید می کرد با ایون موجوداتش که دیگه خود dead space بود فکرش رو بکنید بازی که خودش پرچمدار سبک بیاد بخواد از یه بازی معمولی تقلید کنه
نکته دیگه اینکه این لباس های جدید جیل خیلی ضایعست و اونو از سکککسی بودن در آورده!!!!!
درضمن حمید جان این ویدئویی که طحمت کشیدی up کردی بی کیفیت جوری که من فک کردم بیشتر محیط بازی خیلی تاریک ولی بعد دیدن یه ویدئو دیگه نظزم عوض شد البته تا حدودی این جوری هست که باعث میشه شما چراغ قوه استفاده کنید که خوب این با اساس رزیدنت اویل در تناقض چون شما همیشه در re نور کافی داشتید و بازی شما رو با کم کردن نور نمی ترسوند
ببخشید افشین جان آره این کیفیتش خوب نبود.ولی ظهر من فقط همینو پیدا کردن شاید بعدا باز یه نفر دیگه با کیفیت ترشو up کرده ولی اون موقع همین بود .دیدی دقیقا کپی اون موجوده تو فیلم شماره 1 سایلنت هیل راه میرفت اگه بخوان رزیدنت اویل 6 رو هم همین جوری بسازن که من خودمو از بالا چشت بوم خونمون پرت میکنم پایین.
نه صبر کن اگه این کارو بکنی دیگه نمی تونی re7 رو بازی کنی شاید اون پر زامبی بود:d
ببینم قیمت 3ds به دلار و ین چقد اعلام شده؟؟؟؟؟
فکر کنم 200 300 دلار باشه.
هلی شت !!فکر کنم 200 300 دلار باشه.