بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حمید واقعا تشابه اسمی هست؟آخه توی RE5 هم مینوشت.من میگفتم آخه اینکه از کپکام رفته بیرون.پس بگو!

راستی،یوزر اصلیت درست نشد؟

من مطمعن نیستم به خاطر اینکه اصلا نمیدونستم دو تا میکامی تو کپکام کار میکردند. آره ولی نه به این راحتی ها 7 خان رستم رو رد کردم :)

با توجه به اینکه رفتن و امدنم دست خودم نیست و از انجایی که شاید برای یک ماه دیگه هم نباشم بد نیست تا هستم این پست را بدم.

رفتم چند صفحه عقب تر دیدم یک مفر ویدیووی گذاشته راجع به رزیدنت. البته قبلا من از این دست وبلاگ ها و وبسایت ها و ویدیوها دیده بودم بیشتر وقت ها از اینکه تعدادی داستان سری را درک نمیکنند تعجب میکردم

مثلا من دیدم کلاه ماریو را با نازیسم مقایسه میکنند و...

نکته جالب این بود که ان فردی که ادعای هاردکور بودنش میشه هم حرف های جالبی میزد

داستان رزیدنت مساوی هست با مبارزه با خداپرستی یا ترویج شیطان پرستی و از این دست صبحت ها بیهوده که هیچ ارتباطی به سری رزیدنت نداره

داستان این سری بازی از سوء استفاده از تکنولوژی انتقاد میکند. بسیار ارزشمند و اینکه خیلی به چشم نمیاد به خاطر شکل انتقادش هست. به هر حال تو دنیای واقعی مثل داستان رزیدنت اتافاق نیفتاده.بازی های مثل de us ex بهتر این مسئله را نشان میدادند.

در رابطه با رولیشنز 2 هم صحبت کنم. برای من که این کپکام دلقک و باز هایی که میسازه اهمیتی نداره. سال ها میشه با اویل ویتین زندگی کرد و ازش لذت برد.خوشحالم که میکامی یک سری بازی بزرگ را خلق کرد. فقط متاش تو ذوق زد. ولی بگذریم

ببینید من یه دسته بندی میکنم براتون از اهداف نسخه های مختلف و بعد یه مقایسه هم میکنم :

از نسخه 0 تا 3 بازی یه هدف داشت ،اونم شناسایی آمبرلا و دار و دستش و فرار از راکون سیتی . بسیار دراماتیک تموم شد. بسایر قوی و عالی

نسخه کدورونیکا و چهارم یه هدف داشتن :اونم تکامل ویروس ها و انگل ها و شناسایی شخصیت و فعالیت های آلبرت وسکر .

نسخه پنجم یه هدف بزرگ داشت :نابودی وسکر ومثلا پایان دادن به یک خط داستانی. هر چند من از داستان شتاب زده 5 اصلا خوشم نمیاد

هدف نسخه ششم ؟؟؟؟
یه ویروسی پخش میشه و یه سری قهرمان میرن جم و جور میکنن قضیه رو .هیچ هدف داستانی ای نبوده ... قرار نیست ایده داستانی ان دنبال شه

رولیشن 1 ؟؟؟
هدف جدیدی نداشته و تکراری بوده. با اینکه داستان قوی داره
رولیشن 2 ؟؟؟
کاملا بی هدفه و فقط جنبه سرگرم کردن رو داره.نه شخصیت های جذابی ، نه داستان جذابی ، نه باس جذابی و ...
تو این همه سال اصلا کمبود بری برتون حس نشد ...برگشتنش هم فایده ای نداره.
من امیدی به این نسخه هم ندارم .بازی ای که هیجان نداشته باشه و آدم بدونه آخرش چی میشه باید دور انداخته بشه.
ببینید من یه نمونه از جذابیت داستانی رو براتون مثال میزنم.مثلا آخرین قسمت از واکینگ دد .کی میدونست همچون اتفاقی میفته ؟
مطمئنم کسی حتی نمیتونست حدسشم بزنه .اما همون اتفاق باعث شد مخاطبا راضی بشن.اویل هم یا باید تموم شه.یا حداقل اگر نمیخوان تمومش کنن باید یه فکر اساسی به حالش بشه.وگرنه وضعیتش هی بدتر و بدتر میشه.

یک حالت میمونه که داستان خوبی داسته باشه. اینکه ان سازمان که ایدا براش کار میکرده و تو شماره 4 و 6 ازش اسم میارند همین سازمان باشه و الکس وسکر هم نقش منفی و رییس باشه. البته همه چی تموم نشه و بره برای رزیدنت اویل 7. تو اویل 7 بهترین گزینه لئون اس کندی برای پایان دادن به ان سازمان و الکس و ان تشکیلات هست. چون این سازمان بیشتر تو خط داستانی لئون مطرح بوده است.

در ضمن برید مصاحبه تهییه کننده بازی را بخونید که اشاره به داستان های و مسیرهای جدید برای سری میکند. یک چیزی مثل 4. فکر نکنم صحبت ها تهییه کننده رزیدنت اویل 5 را در مورد داستان 4 فراموش کرده باشید. لازم نمیدونم دوباره بگذارم.

فعلا:)

واقعا دو نفر به اسم شینجی میکامی توی کپکام بودن؟
احتمالا اوردن اسم میکامی توی اویل 5 بخاطر احترام به اون بوده چون خالق رزیدنت اویل بوده دیگه.یا احتمالا یه کار کوچیکی تو ساخت اویل 5 و رولیشنز 2 کرده مثلا یه پیشنهاد کوچیک
در کل دو نفر اسمشون شینجی فامیلشون هم میکامی و هر دوشون هم از کارکنان کپکام و هر دوشون هم مربوط به رزیدنت اویل چطور ممکنه اونوقت؟:-@

اسماعیل،احتمالا همچین چیزی هست.یعنی واقعا دو نفرن.چون فقط در حد یک نظر یا پیشنهاد نبوده.این میکامی دوم کل مراحل بازی رو طراحی کرده.اون میکامی اصلی هم گفته که هیچ نقشی در 5 نداشته!

سلام
این میکامی با اون یکی فرق داره...
یا یکی دیگه هست?

داداش،بحث ما هم سر همینه.احتمالا یکی دیگه هست.اگه اون باشه که تا حالا صداش دراومده بود و مثل توپ ترکونده بود! ;)

***************مطلب بسیار مهم*****************

و اما نکات جالبی که از توی سینماتیک اول Enhanced Veronica بیرون کشیدم:

1-حتی نوشته های داخل تریلر که اسامی سازندگان بازی رو مینویسه هم به رنگ نارنجی هست که باز هم اسم اصلی بازی (Enhanced Veronica) رو ثابت میکنه!

2-در قسمتی از تریلر،همکار کلیر لیستی رو به اون نشون میده که اسم چند نفر از اعضای تراسیو از جمله خود کلیر،مویرا و....در اون نوشته شده اند.این لیست خودش چند نکته ی بسیار ظریف و جالب داره:

1-اسم جینا فلوی در این لیست نوشته شده.همون عضو تراسیو که در اوایل بازی کشته میشه.از نام خانوادگی جینا پیداست که او خواهر ریچل فلوی از رولیشنز 1 هست.بنابراین علت حضور ریچل در اولین تریلر بازی هم مشخص شد.همچنین با توجه به مرگ جینا در اوایل بازی و همچنین پیشینه ای که خواهرش داشته،به اعتقاد من جینا هم مثل خواهرش تبدیل به یک B.O.W مهم میشه که در بخش هایی از بازی،کلیر رو تعقیب میکنه.به عبارت دیگه ریچل میشه موی دماغ جیل و جینا میشه موی دماغ کلیر!

2-در این لیست اسم پارتنر بری یعنی ناتالیا کردا هم ذکر شده.بنابراین نتیجه می گیریم که این دختر هم عضو تراسیوه و بدین ترتیب،دلیل حضورش در اون جزیره که برای من سوال بود هم مشخص میشه!

3-در این تریلر ماموران موموزی که به مهمانی حمله می کنند،کلیر رو میشناسن و رسما میگن که به دنبال اون اومدن.بنابراین فرضیه ای که من مدتها پیش در همین تاپیک مطرح کردم درست دراومد.یعنی هدف اصلی یا حداقل یکی از اهداف اصلی اونا خود کلیره و اگه پای سازمان و الکس وسکر وسط باشه،که این مسئله،اهمیت کلیر رو در داستان چندین برابر میکنه!

4-قابل توجه ترین نکته اینکه بر روی 3 تا از اسامی اون لیست،خط سیاه کشیده شده.به نظر من ممکنه که این خطهای سیاه در خود بازی وجود نداشته باشند و به خاطر اسپویل نشدن داستان،فقط در تریلر اعمال شده باشند.در واقع به نظر من،3 نفر دیگه از اعضای تراسیو هم جزو شخصیت های قدیمی و شناخته شده ی سری هستند که نباید از ابتدا لو بروند.علت اون خطهای سیاه هم دقیقا همینه.حدس من به سمت ربکا چیمبرز و رانی چاولا میره.البته ممکنه که این شخصیتها در خود بازی،حضور فیزیکی نداشته باشند و فقط به این دلیل اسمشون توی لیست اومده که ما بفهمیم اونا هم به تراسیو ملحق شدن و در واقع،سرنوشتشون برامون مشخص بشه.دقیقا مثل کلیر در RE6 که فقط اسمش توی فایلهای بازی اومده بود و ما از سرگذشتش در طول این سالها و همچنین ارتباطش با شری و سیمونز مطلع شدیم.البته من روی این مسئله پافشاری نمی کنم و برای من،فقط در حد یک فرضیه هست.ولی یک فرضیه ی مهم و قابل تامل!

موفق باشید!

سلام دوستان :دی
و مخصوصا سلام به دوستان قدیمی‌تر :دی

احتمالا دوستانی که قدیمی‌تر هستن من رو بشناسن. من مدت‌ها قبل در این تاپیک فعال بودم. متوجه شدم که بعضی از دوستان دیگه اینجا نیستن و من متاسفم که چطوری باید باهاشون ارتباط برقرار کرد. با توجه به این چندتا پیغام از دوستان که گفتن دیگه شما ویکی نمی‌نویسید و ...؟ احتمالا سوال بعضی هم باشه که چرا ویکی‌پدیا دیگه مقالات اویلش اپدیت نمی‌شن. مدتی هست که داریم به همراه دوستان یک سایت درست می‌کنیم که به مرور تمامی مقالات انگلیسی سایت ویکیا (یعنی سایت ویکیا و نه فقط رزیدنت اویل ویکیا) همه این مقالات به زودی و به مرور به فارسی ترجمه می‌شن. برای شروع بیشتر مقالات مربوط به شخصیت‌های بازی RE ترجمه شدن. این مقالات به روز هستن و به روز هم میشن مرتب. سایت تازه راه اندازی شده و انجمن هم داره. انجمنش هم فوق‌العاده حرفه‌ای هست. مدیرش هم خودم هستم. :دی دوستانی که مایل بودن می‌تونن استفاده کنن. مقالات در صفحه اصلی هستن مثلا اینجا مقالات مرتبط با شخصیت‌های رزیدنت اویل هست. اینجا مربوط به ویروس‌ها هست و ... . قراره که مقالات هرچی ویکیا هست داخلش ترجمه بشه و قرار بگیره از جمله The Evil Within / Assassin's Creed و ...

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
به عبارت دیگه ریچل میشه موی دماغ جیل و جینا میشه موی دماغ کلیر!

موی دماغ رو خوب اومدی :d اون جینا هم که تابلو بود خواهر ریچیل هست. اما در مورد اون سه تا اسم مطمعن نیستم کیا هستن.

به نظرتون کپکم از انجینی که تو DEEP DOWN استفاده کرده تو اویل 6 استفاده میکنه؟

اگه منظورت رزیدنت ایول 7 هست که آره و داره با همین انجین ساخته میشه چون واسه نسل بعد هست و باید یک فرقی بین رزیدنت ایول این نسل با نسل قبل باشه :|

موی دماغ رو خوب اومدی :d اون جینا هم که تابلو بود خواهر ریچیل هست. اما در مورد اون سه تا اسم مطمعن نیستم کیا هستن.

اگه منظورت رزیدنت ایول 7 هست که آره و داره با همین انجین ساخته میشه چون واسه نسل بعد هست و باید یک فرقی بین رزیدنت ایول این نسل با نسل قبل باشه :|

از کجا تابلو بود خواهر ریچله حمید؟شبیه هم که نیستن!:d

این انجین قضیش چیه؟شرمنده.من توی مسائل فنی وارد نیستم.فقط توی کار داستانم!;)

در این لیست اسم پارتنر بری یعنی ناتالیا کردا هم ذکر شده.بنابراین نتیجه می گیریم که این دختر هم عضو تراسیوه و بدین ترتیب،دلیل حضورش در اون جزیره که برای من سوال بود هم مشخص میشه!
فقط نیما یه سوال
چطور ممکنه دختریی با این سن وسال عضو تراسیو باشه
بخاطر قدرتشه یعنی...؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or