بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اون دختر بچه کی بود آخر تریلر ؟؟؟!
سائو سائو که تو افسانه 3 برادر بود !
توی سایت کپکام یه چیزایی نوشته:
Two additional spin-off episodes that focus on telling the side stories of each of the two new Resident Evil characters: Moira Burton and Natalia Korda*

دوستان تاریخ ریلیز بازی بصورت اپیزودیک 18 فبریه هست یعنی اولین اپیزود بازی 18 فبریه ریلیز میشه و 13 مارچ بازی بصورت کامل روی دیسک عرضه میشه همراه با دو تا اپیزود اسپین آف و شامل Raid Mode با حضور آلبرت وسکر و هانک

آخرین ویرایش:
حمید جان به نظر میاد زامبی‌های کلاسیک کاملا برگشته باشن!
داستان این شماره فوق‌العادست.
Barry_Rotten_1417447805-Copy.jpg

آخرین ویرایش:
حمید جان به نظر میاد زامبی‌های کلاسیک کاملا برگشته باشن!
داستان این شماره فوق‌العادست.
آخه وقتی خودشون گفتن این بیماری ربطی به ویروس و این حرفا نداره چطوری زامبی های کلاسیک برگشتن مگر اینکه زامبی های کلاسیک دهه 90 سینما ها برگشته باشن :d

- - -ویرایش - - -

اسم اون دختر NATALIA KORDA هست. دختر کوچولی که بری اونو توی جزیره میبینه اون این توانایی رو داره که چیزهایی رو ببینه که دیگران از دیدن اونا عاجزن حالا اینکه اون چطور از اینجا سر در آورده و چرا تنهاست مشخص نیست NATALIA فقط اسم خودشو یادشه و هیچ چیز دیگه ای رو یادش نمیاد این دختر کوچولو نمیتونه مبارزه کنه ولی حس ششم خیلی قوی ای داره قدرت عجیبی که با اون میتونه چیزهای مخفی رو احساس کنه NATALIA با دستش به سمت دیوار اشاره میکنه و میتونه اونور دیوار رو ببینه یا با این قدرتش آیتم های مخفی یا خطراتی که در کمین اونا هستند رو احساس کنه و مطمعنا این توانایی منحصر بفرد اون خیلی بدرد بری میخوره. یکی دیگه از ویژگی های NATALIA جثه ی کوچیک اون هست که بهش این امکان رو میده تا بتونه وارد فضای باریکی بشه که افراد بالغ نمیتونن و این ویژگی اون میتونه تو جاهای خاصی به درد بخوره.

اینطور که از تریلر ها معلومه ریولوشن 2 نسبت به قبلیا خیلی بهتر شده . سرشون به سنگ خورده فهمیدن چی کار کنن . شخصیت های خوبی هم انتخاب کردن فقط وسکر برگرده خیلی اوبوهت میده به بازی . فک کنم بازی 2 نوع دشمن داشته باشه یکی زامبی یکیم همون دیونه هایی که خودشون گفتن . البته ممکنه اصلا زامبی نباشه چون شاید تو اتیش سوخته باشن یکم شبیه به زامبی شده باشن . ولی در کل گیم پلی بازی خوب بنظر میاد

خب دوباره به بازی امیدوار شدم.به نظر میاد که چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی و آتمسفر فوق العاده باشه.من این رو از همون اول گفتم و حالا داره بیشتر بهم ثابت میشه.

حمید جان،نگفتن کلا زامبی نداریم.گفتن اون یاروها که اوایل بازی کلیر باهاشون طرفه ویروسی نیستن (اسمشونو دقیقا یادم نیست).ولی مسلما تا انتهای بازی،فقط با همون یک نوع که طرف نیستیم.بعدشم اگه ویروسی به نام Enhanced Veronica توی بازی باشه (که قطعا هست)،100 درصد موجودات آلوده به ویروس هم توی بازی هستند.البته همونطور که به علی هم گفتم،من معتقدم که ماهیت این ویروس مثل ویروس G و تی ورونیکا و اوروبوروس هست.یعنی اینقدر قویه که فقط واسه ی ساختن باس های بازی استفاده شده.وقتی ویروس تی ورونیکای معمولی فقط باس میساخت،میخواستی نمونه ی پیشرفته شدش زامبی بسازه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or