hmd2009
کاربر سایت
بچه ها یک مستند در مورد رزیدنت اویل ساخته شده من خیلی خوشم اومد.
میتونید از امضام دانلود کنید.
GOOD LUCK
عکس هاشو بزار یکم راجع بهش توضیح بده پلیز!
GOOD LUCK
GOOD LUCK
اون مستند هم واقعا جالب و منطقی بود.من خودم هم قبلا به چند تا از این نمادها پی برده بودم.مخصوصا در RE4.برای همین هم شخصا هم از سازنده ی این مستند و هم به دوستی که اون رو گذاشته تشکر میکنم.ولی این به این معنی نیست که ما نباید RE بازی کنیم یا این سری کلا محکومه.به هر حال هر کشور یا مکتبی یک سری از فرهنگ ها و اعتقادات خودش رو در یک بازی جای میده که ممکنه با فرهنگ و اعتقادات ما در تضاد باشه.ما به ایناش کاری نداریم.هدف ما صرفا لذت بردن از خود بازی و مهمتر از اون داستانشه و با مسائل سیاسی و نماد گراییش کاری نداریم.باز هم ممنون بابت مطلب غنی و جذابتون!
من که اصلا به این چرت و پرت ها اعتقادی ندارم.وقتی اسم بازی شیطان مقیم هست نمیشه نتیجه گرفت که ویروس و امبرلا و .. به شیطان برمیگردن نه خدا پرستی؟؟ولی در این ویدئوها دقیقا برعکس این گفته شده خیلی جای تعجب داره واقعا
در ضمن منم با نیما موافقم وقتی بازی رو به خاطر سرگرمی بازی میکنیم دیگه چیکار به نمادهاش داریم ؟حال میخواد خدا پرستی باشه یا شیطان پرستی
GOOD LUCK
به خودشون٠٠٠ !؟یه نگاه به http://rasulekhoda.blogfa.com/post/46 بندازین تا بدونین ایرانی ها حتی به خودشون هم گیر میدن