بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها یک مستند در مورد رزیدنت اویل ساخته شده من خیلی خوشم اومد.
میتونید از امضام دانلود کنید.

GOOD LUCK

واقعا مستند خیلی قشنگی بود،
تاریخ ساخت ویروس T که در آخر بازی گفته میشد خیلی برام جالب بود و نمیدونستم، دست آقای مهدی فنایی درد نکنه واقعا عالی بود و با حوصله نماد ها رو شناسایی و رمز گشایی کردن.
فقط من نفهمیدم چرا آقای فنایی لباس آبی(!) پوشیده بودن؟!
راستی اگه بازی The Evil Within رو هم رمز گوشایی کنن ممنون میشم.
راستی بچه ها دیگه نباید Resident Evil بازی کنیم.
یعنی تو Revelation و Veronica هم نماد وجود داره!؟

اولا کاملا با حمید موافقم.بازی واقعا عالیه.فقط سیستم آیکون هایی که موقع برداشتن آیتم ها روی اوناست واقعا بچه گانه است و رو اعصابه.البته من با HUD بازی مشکلی ندارم.ولی از اون آیکون ها واقعا بدم میاد.البته اونطور که علی بهم گفت،فکر کنم میشه آیکون ها رو حذف کرد یا حداقل تغییرشون داد.ولی از این قضیه که بگذریم،خود بازی واقعا عالی و قابل قبوله.نمیگم به نسخه های کلاسیک میرسه.ولی انصافا در مقایسه با چند نسخه ی اخیر سری شاهکاره!

اون مستند هم واقعا جالب و منطقی بود.من خودم هم قبلا به چند تا از این نمادها پی برده بودم.مخصوصا در RE4.برای همین هم شخصا هم از سازنده ی این مستند و هم به دوستی که اون رو گذاشته تشکر میکنم.ولی این به این معنی نیست که ما نباید RE بازی کنیم یا این سری کلا محکومه.به هر حال هر کشور یا مکتبی یک سری از فرهنگ ها و اعتقادات خودش رو در یک بازی جای میده که ممکنه با فرهنگ و اعتقادات ما در تضاد باشه.ما به ایناش کاری نداریم.هدف ما صرفا لذت بردن از خود بازی و مهمتر از اون داستانشه و با مسائل سیاسی و نماد گراییش کاری نداریم.باز هم ممنون بابت مطلب غنی و جذابتون!

آخرین ویرایش:
اون مستند هم واقعا جالب و منطقی بود.من خودم هم قبلا به چند تا از این نمادها پی برده بودم.مخصوصا در RE4.برای همین هم شخصا هم از سازنده ی این مستند و هم به دوستی که اون رو گذاشته تشکر میکنم.ولی این به این معنی نیست که ما نباید RE بازی کنیم یا این سری کلا محکومه.به هر حال هر کشور یا مکتبی یک سری از فرهنگ ها و اعتقادات خودش رو در یک بازی جای میده که ممکنه با فرهنگ و اعتقادات ما در تضاد باشه.ما به ایناش کاری نداریم.هدف ما صرفا لذت بردن از خود بازی و مهمتر از اون داستانشه و با مسائل سیاسی و نماد گراییش کاری نداریم.باز هم ممنون بابت مطلب غنی و جذابتون!

نیما جان با حرفت کاملا موافقم، و نمی خوام وارد بحث های ... بشم ، فقط تو کلیپ در مورد ویروس C و T حرفش منطقیه، ولی مگه ویروس G هم وجود نداشت! شما هم از من بهتر میدونی مفهومش چیه. چرا در رابطه با اون صحبتی نشد؟! بالاخره اون هم یه ویروس بود دیگه!!!
ممنون.

من که اصلا به این چرت و پرت ها اعتقادی ندارم.وقتی اسم بازی شیطان مقیم هست نمیشه نتیجه گرفت که ویروس و امبرلا و .. به شیطان برمیگردن نه خدا پرستی؟؟ولی در این ویدئوها دقیقا برعکس این گفته شده خیلی جای تعجب داره واقعا
در ضمن منم با نیما موافقم وقتی بازی رو به خاطر سرگرمی بازی میکنیم دیگه چیکار به نمادهاش داریم ؟حال میخواد خدا پرستی باشه یا شیطان پرستی

خواهش میکنم ببخشید من تو عکس گذاشتن وارد نیستم.
خودم شخصا عمری رو پای رزیدنت اویل ها گذروندم.
برای خودم هم خیلی جالب بود و اگه بخوایم دنبال این مسائل باشیم توی همه بازی ها رد پایی از صهیونیست و فراماسونری و شیطان پرستی که همشونم یکی هستن پیدا میشه.
چون تفریحات دنیا مخصوصا فیلم و بازی توسط صهیونیست ها پایه ریزی فکری میشن و جالبه که جدیدا سرمایه گذاری بیشتری روی بازی ها نسبت به فیلم ها میکنن.
در مورد سازنده این مستند شناختی ندارم اما حتما خودشون این هارو بازی کردن .
به قول دوستمون شاید میشد از کد ورونیکا هم چیزهایی استخراج کرد.
به امید مستندهای بیشتر و بهتر.

GOOD LUCK

- - -ویرایش - - -

من که اصلا به این چرت و پرت ها اعتقادی ندارم.وقتی اسم بازی شیطان مقیم هست نمیشه نتیجه گرفت که ویروس و امبرلا و .. به شیطان برمیگردن نه خدا پرستی؟؟ولی در این ویدئوها دقیقا برعکس این گفته شده خیلی جای تعجب داره واقعا
در ضمن منم با نیما موافقم وقتی بازی رو به خاطر سرگرمی بازی میکنیم دیگه چیکار به نمادهاش داریم ؟حال میخواد خدا پرستی باشه یا شیطان پرستی

البته برای درک بیشتر این مسائل یک سری اطلاعات از قبل لازمه. مثل دیدن مستند ظهور که میتونید سرچ و دانلود کنید.
ما هم عمری بازی رو بخاطر لذتش انجام دادیم و کلی خاطرات شیرین و جالب داریم ولی خوبه که بعد از این همه سال حداقل بدونیم پشت پرده این بازی ها چی میگذره.
گرچه اکـثر ما تا وقتی تو سن نوجوانی هستیم به این مسائل اهمیتی نمیدیم.

GOOD LUCK

بچه ها یک مستند در مورد رزیدنت اویل ساخته شده من خیلی خوشم اومد.
میتونید از امضام دانلود کنید.

GOOD LUCK

. . . بزرگتر است. :d
===============================================================
پس به عنوان همون دستمایه funی که تا الان برام بود, باز هم باقی میمونه و ازش همچنان برای (پر کردن اوقات بیکاریم) ! لذت میبرم. :d

- - -ویرایش - - -

یه نگاه به http://rasulekhoda.blogfa.com/post/46 بندازین تا بدونین ایرانی ها حتی به خودشون هم گیر میدن
به خودشون٠٠٠ !؟

آخرین ویرایش:
اسماعیل جان،اینا چرت و پرت نیستن.تمام چیزایی که در اون مستند گفته شد هم منطقیه.من خودم خیلی در این زمینه مطالعه داشتم.حتی قبل از دیدن این مستند هم به چند تا از این مسائل پی برده بودم.اینطور که من از پست هات متوجه شدم،احتمالا شما مطالعه ی کافی درباره ی نمادهای فراماسونری و نفوذی که در رسانه ها دارن مطالعه نداشتی.وگرنه حتی قبل از اینکه این مستند رو ببینی هم به یکی دو تا از این مسائل پی میبردی.چه برسه به اینکه کلا اونا رو انکار کنی!

اون لینکی هم که گذاشتی،به قول خودت ممکنه چرت باشه یا بعضی ها زیاده روی کنند،ولی این دلیل نمیشه که همیشه اینطور باشه و هر جا که نمادی بود،ما به حساب توهم توطئه بذاریم.شاید این مسئله در مورد مسائلی که در ایران هست صادق باشه و به قول تو به خودشون هم شک داشته باشن،ولی بازی های مثل رزیدنت اویل یا آسیسینز کرید (که ماسونی بودنش غیر قابل انکاره) که مستقیما توسط خود صهیونیست ها ساخته شدن.پس وجود نمادها و عقاید ماسونی در اونا اصلا عجیب نیست.حتی در بازی کال آف دیوتی یک قسمتی بود که یک تابلو روی دیوار بود و اگه با اسنایپر روی تابلو زوم میکردیم،یک حدیث از امام صادق به عربی نوشته شده بود با این مضمون:خدا زیباست و زیبایی ها را دوست دارد.میدونی کجا؟تابلو دقیقا روی سنگ توالت بود!دیگه از این واضح تر چی میخوای؟به نظرت میشه به خاطر افراطی بودن یک عده،کل این مسائل رو انکار کنیم؟

در ضمن،شما این همه دلیل و منطق که واقعا بعضی هاش جای هیچ شکی نداره رو کنار میذاری.بعد میای فقط به وسیله یاسم بازی اونا رو انکار میکنی؟قضیه خیلی گسترده تر و پیچیده تر از ایناست که در یک اسم جای بگیره یا با یک اسم بشه تایید یا انکارش کرد.بعدشم اسم بازی هم شیطان مقیمه دیگه.توی اون مستند هم همش گفته میشد که این بازی ترویج فرهگ شیطانیه و با خداپرستی میجنگه.پس اسمش کاملا مناسبشه دیگه.این بازی در جهت مبارزه با خداپرستی هست نه حمایت از اون.پس اتفاقا اگه اسمش درباره ی خداپرستی بود اشتباه بود!

ولی اسماعیل جان،از اینا که بگذریم باهت موافقم.ما نباید بگیم که این بازی محکومه یا کلا نباید بازی کنیم.ما نباید به تفکرات و سیاست هایی که در پشت این قضیه هست کاری داشته باشیم.یک سگ توی دریا تف بندازه که دریا نجس نمیشه.اونا به یک نیت دیگه بازی رو ساختن و ما هم به یک نیت دیگه غیر از نیت اونا بازی می کنیم!;)

حتما ویدئوی پاسخ به سوالات را مشاهده نمائید:
تعدادی از سوالاتی که کاربران پس از مشاهده آیتم Devil's Game مطرح کرده بودند، در ویدئوی زیر پاسخ داده شده است. امیدوارم پاسخ ها، تا حدی جوابگوی ابهامات بوده باشد.

مدت زمان ویدئو : 57 دقیقه
http://DOWNLOAD - MEDIAFIRE - 99MB
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
اول باید عذر خواهی کنم ,چون در این لحظه که دارم این پست رو میدم هنوز به این ویدیو پاسخ ها نگاه نکردم, اما از عکسی که قرار داده شده خیلی چیزها برداشت کردم,فکر میکنم همین الان میتونم اینو بگم که:
دلیل سوالاتی که فکر میکنم احتمالا پرسیده شده در ویدیو ,که باعث شده جواب بدید به اونها, به خاطره نحوه بعضی تصمیم ها هست که مشخص بود در ویدیو اول گرفته شده بود; امیدوارم بعد از دیدن ویدیو پاسخ ها تردیداتم از بین برن. ممنون

درسته نیما من در مورد فراماسون اطلاعات زیادی نداشتم ولی معنی این کلمه رو خیلی وقته میدونستم.ولی فکر کنم بهتره به این چیزا اعتقاد داشته باشم.چون بعضیهاشون غیر قابل انکارن.
در ضمن اسم بازی گیج کنندس چون من فکر میکردم شیطان مقیم یا شریر مقیم میتونه معنی همون ویروس و امبرلا هم باشه ولی با توجه به اینایی که گفتی من رعکس فکر میکنم انگاری
راستی چند هفته پیش هم در اخبار شبکه 3 یه سری از بازیهایی که توهین به افراد مسلمان بود رو نشون میداد که رزیدنت اویل 4 و 5 هم در این لیست قرار داشتن و قرار شد که دیگه از ورود بازیهای خارجی به ایران جلوگیر بشه!
من گفتم شانس ما رو باش این همه سال صبر کردیم کلیر رو توی رزیدنت اویل جدید ببینیم .بعدم مثل افراد ساده لوح گفتم حتما رولیشنز 2 به ایران نمیاد چه اورجینال چه کپی:))

تریلر ESRB جدید رزیدنت ایول رولیشنز 2 منتشر شد

بری برتون وارد میشود ولی قیافش مثل سائوسائو تو جنگجویان کوهستان میمونه :|

[video=youtube;hUlMdzAb5TY]https://www.youtube.com/watch?v=hUlMdzAb5TY&feature=youtu.be[/video]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or