بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تن ایدا و در واقع استخوان‌هاش فلزهای سیستم لب رو له کرد! همون جمله که به لیان گفت هم زیادی بود. استخوان‌ها که به مهارت شخص نگاه نمی‌کنن!
و کسی خبر نداره به آنت کمک شده یا نه.
اون دیگه از اشکالای بازی هست :d
چجور تن ایدا فلز رو له کرد
ایدا فقط میخواست بدون لیان دربره اخرشم تونست چون حرفه ای بود
ولی انت حرفه ای نبود فقط یه دانشمند امبرلا بود
ولی شایدم به انت کمک شده کسی چه میدونه حالا کی؟
جللخالق از فکرایی که به سرکپکام میزنه:))

تن ایدا و در واقع استخوان‌هاش فلزهای سیستم لب رو له کرد! همون جمله که به لیان گفت هم زیادی بود. استخوان‌ها که به مهارت شخص نگاه نمی‌کنن!
و کسی خبر نداره به آنت کمک شده یا نه.

خدا بگم چیکارت کنه یکساعت دارم فکرمیکنم سیستم لب چیه بگو آزمایشگاه خب :|

معین جان،نحوه ی انتقام کارلا دلیل داشت.کارلا نمیخواست سیمونز رو بکشه.میخواست کاری کنه که واسش از مرگ بدتر باشه و آرزوی مرگ کنه.میدونی که سیمونز در راس یک سازمان سری جهانی به نام خانواده بود.سازمانی که هدف اصلیش حفظ نظم نوین جهانی هست و برای رسیدن به این منظور،از هیچ کاری فروگذار نمیکنه.کارلا هم دقیقا خواست همین امر رو برهم بزنه.یعنی چیزی که سیمونز ازش متنفر بود.متوجه شدی؟

در ضمن،کاملا قبول دارم که بیرکن و الکسیا شخصیت پردازی بهتری داشتن.ولی مسئله اینجاست که من نگفتم کارلا بهتره.گفتم من بیشتر باهش حال کردم.:dچون شبیه ایداست و یکی هم یکی از شخصیت های محبوب من هست.من همیشه دوست داشتم ایدا رو منفی تر ببینم و کارلا هم دقیقا چیزی بود که دوست داشتم در شخصیت ایدا ببینم.گرچه متاسفانه خود ایدا حتی مثبت تر هم شد!=((

در مورد اون زنیکه ای که صداش میاد هم به نظر من الکس وسکره.من قبلا هم گفتم که مناسب ترین و منطقی ترین نقش برای الکس رئیس سازمانه و توی این بازی هم قطعا سازمان حضور داره.پس از لحاظ داستانی هم جور در میاد.علاوه بر اینکه گفتن فقط فن های سرسخت میشناسنش و تازه نقشش هم به ریشه ها برمیگرده.یعنی احتمالا حضور فیزیکی نداشته.همش کاملا با الکس همخوانی داره.آنت در جریان بازی حضور داشت.واسه دیدنش نیازی نبود فن حرفه ای باشی.از لحاظ داستانی هم زنده شدنش واجب نیست.فقط میتونه داستان رو جذابتر کنه.در حالی که الکس یکی از بزرگترین ابهامات داستانه.اگه سازمان و الکس هر دو در این بازی باشن،از لحاظ اهمیت RE6 رو قورتش میده! (گرچه تا همینجاش هم قورت داده!)

منم فکر کنم صدای اون زن ناشناس که دوستان ازش صحبت کردن دلیل توجیه پذیری ندارد که انت باشد ولی نمیتونم بگم کی هست پس بهتره ندونیم تا بازی هیجان انگیز تر باشه ازل حاظ داستان
من فکر نکنم انت نکته نا تمومی داشته باشه که بخواد برگرده.
نیما کارلا هم شخصیتی هست که بعضیا با شخصیتش حال میکنن نظیر خودت و بعضیا هم ازش متنفرن نظیر من.چون کلا اون طور که تو فایلها هم گفته شده من با اهداف این زن که بخواد به خاطر انتقام نظم جهان رو بهم بزنه اونم با انتشار ویروس خطرناکی مثل C مشکل دارم. اونوقت هم سرانجام خودش و هم سیمنز مسلما چیزی جز نابودی نمیشه. یعنی من این طور پیش بینی میکنم در حالیکه خودت هم قبول داری قضیه برای سایر شخصیتهای منفی کمی فرق میکنه.درسته کارلا میخواست از سیمنز انتقام بگیره ولی آتش که بسوزد خشک و تر با هم به فنا روند!(من ادبیاتم خوب نیست اگه خوب بیان نمیکنم :d)
البته این حرفت که بعضیا به خاطر شباهت کارلا به ایدا به کارلا هم علاقه دارن هم منطقیه .ولی بازم من به خاطرهمین شباهت کارلا به ایدا از کارلا بدم میاد چون دوست ندارم شخصیتی چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ رفتاری به شخصیت مورد علاقه من که ایداست شباهت و تفاهم داشته باشه.
البته کارلا از نظر ظاهری یکم از ایدا زیباتر به نظر میومد و صد در صد شبیه هم نبودن.حتی استاناک که دست پرونده اون بود هم به خاطر ظاهر زیبا و رفتار محبت امیز کارلا با استاناک همواره رام کارلا بود.

آخرین ویرایش:
در مورد اون زنیکه ای که صداش میاد هم به نظر من الکس وسکره.من قبلا هم گفتم که مناسب ترین و منطقی ترین نقش برای الکس رئیس سازمانه و توی این بازی هم قطعا سازمان حضور داره.پس از لحاظ داستانی هم جور در میاد.علاوه بر اینکه گفتن فقط فن های سرسخت میشناسنش و تازه نقشش هم به ریشه ها برمیگرده.یعنی احتمالا حضور فیزیکی نداشته.همش کاملا با الکس همخوانی داره.آنت در جریان بازی حضور داشت.واسه دیدنش نیازی نبود فن حرفه ای باشی.از لحاظ داستانی هم زنده شدنش واجب نیست.فقط میتونه داستان رو جذابتر کنه.در حالی که الکس یکی از بزرگترین ابهامات داستانه.اگه سازمان و الکس هر دو در این بازی باشن،از لحاظ اهمیت RE6 رو قورتش میده! (گرچه تا همینجاش هم قورت داده!)

اگه این طرف الکس هم باشه فوق العادست چون حتی طرفدارای سرسخت نمیدونن که جنسیتش چی هست

اگه وارد داستان بشه میتونه داستان رو به اوج خودش برسونه و از اون همه حاشیه پردازی ها که اخیرا دیدیم رها کنه

ولیبه نظرت کپکام مخش به همچین کسی میرسه:d:|

بعید میدونم اما امیدوارم برسه

والا داستان 6 رو چی برا گفتن داشت...
اصلا دقت کردین تو سناریو کریس وقتیگم شد کسایی مثه کلر یا جیل اصن سراغشو نگرفتن اونوقت یکی ازسربازاش پیداش میکنه...تو فایلا که همچین چیزی ندیدم
به نظرتون این یه ضعف نیس:|
نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم

اگه این طرف الکس هم باشه فوق العادست چون حتی طرفدارای سرسخت نمیدونن که جنسیتش چی هست

اگه وارد داستان بشه میتونه داستان رو به اوج خودش برسونه و از اون همه حاشیه پردازی ها که اخیرا دیدیم رها کنه

ولیبه نظرت کپکام مخش به همچین کسی میرسه:d:|

بعید میدونم اما امیدوارم برسه

والا داستان 6 رو چی برا گفتن داشت...
اصلا دقت کردین تو سناریو کریس وقتیگم شد کسایی مثه کلر یا جیل اصن سراغشو نگرفتن اونوقت یکی ازسربازاش پیداش میکنه...تو فایلا که همچین چیزی ندیدم
به نظرتون این یه ضعف نیس:|
نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم

دقیقا دوست من.این نکته ای بود که به علی هم گفتم.توی اون شرایط نه خبری از جیل بود نه کلیر.بعد جالبه که پیرز میاد دنبالش.این یک ضعف بزرگه.علتش هم این بود که توی 6 اصلا مسائل داستانی مطرح نبود و اصلا قرار نبود که ما با یک داستان اصولی و منطقی روبرو بشیم.بلکه هدف فقط سرهم کردن یک بازی تجاری با حضور کریس و لیون اون هم بنا به خواست فن های جدید بازی بود.علت حضور کریس و عدم حضور جیل و کلیر هم دقیقا همین بود.

در مورد الکس هم کاملا موافقم.میتونه یک نسخه از ریشه ها بده بیرون.مثل زیرو.البته اگه کپکام عقلش برسه که نمیرسه.زن بودنش هم داستان رو دو برابر جذابتر و تکان دهنده تر میکنه!

آقا من هر چقدر این تریلر آخری resident evil : revelation 2 رو دیدم اصن خوشم نیومد واقعا چطور روشون میشه این بازی رو انتشار کنند ؟:d
من که میگم از نسخه 6 و رولیشن بهتره اونم از هر لحاظ
پس باید خوشحال هم باشیم.
من مطمئنم اونا هم قصد داشتتن تا حد امکان بازی رو خوب بسازن. دیگه بهتر ازین چطور میساختن؟

qgtnnexdwrewaa173l44.jpg

آقا علیرضا (Tom 71)،دیگه چطوری باید بازی رو میساختن که روشون بشه بدن بیرون؟:dخداییش سگش شرف داره به RE6 و ORC و حتی رولیشنز.هم داستانش تا اینجا خوب و مهمه و هم گیم پلی و آتمسفرش کامل و قابل قبوله.نمیگم بی نقصه.چون کلا بازی بی نقص وجود نداره.ولی نسبت به چند نسخه ی آخر سری واقعا شاهکاره!

چند تا ویدئو جدید از سیستم کنترل بازی و مبارزات اومده مبارزاتش واقعا عالیه و ترس رو کاملا میشه حس کزد تو بازی ولی HUD بازی واقعا کارتونی و بچگانه طراحی شده که شما رو باد بازی های سگا میندازه! همینطور آیکون های راهنمای بازی دیگه جای خود داره در کل حالت کارتونی به بازی داده! ولی خود بازی قشنگه مخصوصا صدا گذاریش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or