حمید به نظر من که احتمال حضور الکس 99 درصد هست.تازه اون یک درصد رو هم محض احتیاط میگم.وگرنه شک ندارم.حالا ببین!

تو اصلا مسائل داستانی رو در نظر نمیگیری.واسه همین هم میگی اسم اصلی بازی Enhanced Veronica نبوده یا الکس توش نیست.تازه استیو رو هم میگی شاید باشه!:dاستیوی که خودش یکی از مهمترین دلایل ساخت بازی بوده و اصلا یکی از مهمترین دلایل بازگشت کلیر همین ماجرای ناتموم استیوه.علتش هم اینه که قبول نداری اسم اصلی بازی Enhanced Veronica بوده و فکر میکنی که این از ابتدا رولیشنز 2 بوده و قراره ادامه ای بر رولیشنز باشه.وگرنه میفهمیدی که داستان بازی کاملا ادامه ی کد ورونیکاست و حضور استیو و سازمان امری بدیهی هست!
الکس کاملا میتونه به داستان ربط داشته باشه.استیو دست سازمانه و بهترین کسی که میتونه رئیس سازمان باشه همین الکسه.تازه خود کپکام هم رسما در مجله ی گیم اینفورمرز گفته:اون زنی که صداش میاد،یکی از شخصیت های شناخته شده هست که نقش خیلی خیلی مهمی در این سری داره و فقط فن های خیلی حرفه ای میشناسنش!فرضیه ی آنت که از نظر من خنده داره.آنت خیلی خیلی مهمه؟فقط فن های خیلی حرفه ای میشناسنش؟اصلا وقتی شخصیت های مبهم مهمی مثل الکس،هانک و نیکلای هنوز زنده هستن،چرا باید آنت رو زنده کنند؟اصلا توجیه داستانی نداره.کجای داستان محتاج زنده شدن آنته؟الآن همه ی فن ها منتظر الکس هستن یا آنت؟
اگه میخوای بگی که وسکر و ایدا هم زنده شدن،باید بگم که بحث اونا کلا با آنت فرق داره.وسکر قرار بود مهمترین شخصیت کل سری بشه و به عنوان دشمن اصلی کریس مطرح بشه.بعدشم توی RE1 وسکر شخصیت منفی اصلی بازی بود.آنت اصلا در اون حد نیست که بخوان مثل وسکر روش حساب کنند و زنده اش کنند.ایدا هم که زنده بودنش توی همون RE2 مشخص شد (موقع انداختن راکت لانچر).از نظر من اون زن کسی جز الکس نیست.حتی فرضیه ی زن بودنش رو هم خودم خیلی وقت پیش توی تاپیک نوشتم.میتونی برگردی ببینی.در ضمن،مطمئن باش که الکس توی RE7 نمیاد.RE7 قطعا باز به یک داستان فرعی و فن پسند میپردازه.مثل عشق و عاشقی لیون و ایدا یا یک ماموریت مسخره برای جیک.مسائل مهم داستان تماما در این بازی مطرح میشه.شک نکن!
بالاخره که بازی میاد دیگه.ببین حرف های کی درست درمیاد؟چه در مورد اسم اصلی بازی،چه در مورد الکس،چه در مورد ویروس Enhanced Veronica،چه در مورد استیو،چه در مورد سازمان و چه در مورد بقیه ی چیزها!