.:BigBoss:.
کاربر سایت
به نظر شما بهترین شخصیت برای نقش کلیر کیه ؟ اواتار من ؟ LOL قبلی که که هیچ شباهتی بهش نداشت.منظورم Ali Larter هست.
شاید نسبتی با فردی خدا بیامرز داره!!!از کلر هم بسی خوشم امد فکر کنم خودش عضو سابق queen بوده !
اگر اندکی بیشتر تامل مینمودید میدید که سوال بسی ساده وروان میباشد و جواب ان بر همگان مبرهن و واضح نیز هست البته سوالی که شما مطرح نمودید کمی که عرض چه نمایم بسی گنگ و نامفهوم است عبارت زیبا ترین شخصیت بازی از کدام لحاظ دوست عزیز و پارسی دوست من؟خوب به نظر سنجی دقت کردم و سوالش رو هم بسی خواندم .. با توجه به نظر سنجی سوال بسی غلط است !! بهترین سوال : به نظر شما بچه قشنگ ترین شخصیت اویل کی هست ؟ .. از کلر هم بسی خوشم امد :d فکر کنم خودش عضو سابق queen بوده !
Sorry رفیق , اگه ناراحت شدیداگر اندکی بیشتر تامل مینمودید میدید که سوال بسی ساده وروان میباشد و جواب ان بر همگان مبرهن و واضح نیز هست البته سوالی که شما مطرح نمودید کمی که عرض چه نمایم بسی گنگ و نامفهوم است عبارت زیبا ترین شخصیت بازی از کدام لحاظ دوست عزیز و پارسی دوست من؟
دوستان یه سوال فنی دارم ببخشید این فروم صاحاب نداره و مدیری چیزی هم نداره احد که یه زمانی بوده ولی حالا نیست نمیدونم دادم رو توگوش کی فریاد بزنم؟
با درود ... به به این تاپیک رو از اول تا اخرش رو خواندم تاپیک عالی هست ... اوالین پستم رو هم در این تاپیک نوشتم و دست گل همتون به خاطر این تاپیک درد نکنه :d ... عاشق وسکر هستم و کلا ازش خوشم میاد و به وسکر رای دادم(بعد خواندن کل این تاپیک بهش رای دادم) به امید معرفی RE جدید و کلی بحث در موردش .. همتون رو دوست دارم ... موفق باشید
خوش اومدیبا درود ... به به این تاپیک رو از اول تا اخرش رو خواندم تاپیک عالی هست ... اوالین پستم رو هم در این تاپیک نوشتم و دست گل همتون به خاطر این تاپیک درد نکنه :d ... عاشق وسکر هستم و کلا ازش خوشم میاد و به وسکر رای دادم(بعد خواندن کل این تاپیک بهش رای دادم) به امید معرفی RE جدید و کلی بحث در موردش .. همتون رو دوست دارم ... موفق باشید
Sorry رفیق , اگه ناراحت شدید.. Just Kidding
خوش اومدی
امیدوارم شما هم به یکی از پایه های ثابت تایپک تبدیل بشی.
راستی نیما جان یه چیزی رفتم توی سایتتون دیدم اخبار و لینک اشتباه هم گذاشتین در مورد دومین دموی فیلم دامنیشن مثل اینکه فقط یه تبلیغ بوده راستی فکر کنم ما هم اگر اون دموی دوم رو ببینیم مشکلی نداشته باشه میشه لینک بدی همه بیان ببینن.
فکر نکنم ولی توی سایت رزیدنت اویل یا شیطان مقیم همچین چیزی رو تبلیغ کرده بودند وقتی روی اون کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد حالا لینک خراب بوده یا خبر دروغ نمیدونم اینو از نیما خان بپرسید بهتره.مگه تریلر دیگه ای هم از رزیدنت اویل دامنیشن اومده؟
فکر نکنم ولی توی سایت رزیدنت اویل یا شیطان مقیم همچین چیزی رو تبلیغ کرده بودند وقتی روی اون کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد حالا لینک خراب بوده یا خبر دروغ نمیدونم اینو از نیما خان بپرسید بهتره.اگر بخواین لینکشو براتون بذارم تا ببینید
http://www.residentevil.ir/
چند لحظه اگر صبر کنید میبینید که روی نوار تبلیغات میاد که نوشته دومین دموی فیلم دامنیشن در ادامه مطلب و در ادامه مطلب هیچ خبری نیست.اگر چیزی دیدید یه خبری هم به ما بدید.
به نظر من همین فروم از اون سایت که عین یه جنگل تنگ و تاریک میمونه یهتره دوستان میان اطلاعاتشونو در اختیار همدیگه میذارن و دروغ کلکی هم در کار نیست.
دوستان ببخشید
این نظرسنجیه ماله فیلمشه یا بازیش؟!!؟!؟!
چون اگه واسه فیلمش بود بیشترین نقش ماله ALEXIA بود........