من می گم نظر سنجی رسیده به صد برش دارید لطفا خواهشا تورو به پیر به پیغمبر به هر چی می پرستید اینو بردارید!!!!!!!
بزارید آیا رزیدنت اویل های کلاسیک رو می پسندید یا مدرن رو؟؟؟؟
آره یا مثلا بگین دوست دارین رزیدنت اویل 6 چه جوری باشه ؟
مثل رزیدنت اویل 4 و 5 یا کاملا survivor horror و مثل رزیدنت اویل های 1 2 3 و دقیقا همون زاویه دوربین یا استفاده از متور گیم پلی جدید
ولی survivor horror
من دوست دارم باز سازی Re2 و 3 رو با دوربین re5 بازی کنم یا حداقل تو راکون سیتی باشه بازی !
در ضمن شما هیچ کدوم کویین گوش نمیدید؟؟؟؟؟؟!!!!
من دوست دارم باز سازی Re2 و 3 رو با دوربین re5 بازی کنم یا حداقل تو راکون سیتی باشه بازی !
در ضمن شما هیچ کدوم کویین گوش نمیدید؟؟؟؟؟؟!!!!
حالت خوبه؟؟؟ من که ویروس جی نیستم!!!!با ویروس جی موافقم.خیلی خوب میشه اگه نسخه های کلاسیک رو با دوربین رزیدنت اویل 4 و 5 بازسازی کنند.ولی ساخته شدن رزیدنت اویل:راکون سیتی فقط در حد یک شایعه است و رسمیت نداره!
سلام بر دوستان
ولی حیف که نشد که البرت وسکر رو با قدرت فرابشریش کنترل کنیم اگز میشد چی میشد خیلی عالی بود فکرشو بکنید باسرعت خیلی زیاد ماجینی ها رو لت وپار کنه
ببخشید ولی من بر خلاف شما اصلا دوست ندارم تو یک بازی به جای شخصیت منفیش باشم و از قدرت و این چبزا تو رزیدنت اویل هم خوشم نمیاد تو فیلم afterlife و رزیدنت اویل 3 هم الیس قدرت داشت که خیلی مسخره بود به نظر من یا مثلا کپی آلیس اصلا کپی برداری تو داستان رزیدنت اویل وجود نداشته.و به نظر من مبارزه هومن تایرانت که تو اخز رزیدنت اویل های قبلی بود خیلی بیشتر به من چسبید تا مبارزه با وسکر .خدا کنه اگه وسکر تو رزیدنت اویل 6 قراره باشه از این قدرت های که گلوله آر پب جی رو نگه دار و گرباد درست کنه نداشته باشه.
با درود .. دوستان عزیز من فکر میکنم کسایی که به لیان در این نظر سنجی رای دادند فکر کنم که Re رو از شماره 4 شروع کردند یا این که از سبکش خوشون اومده و کلا با لیان تا اخر بازی پیش رفتند و به اون رای دادند ولی نه از روی منطق .. در مورد Re هم اینکه من کلا عاشق Re های کلاسیک هستم .. معما هاش و ترس و حتی Save بازی هم خیلی قشنگ بود یعنی بعد از کلی بازی یه جای مخصوص واسه Save داشت با اون موزیک ارامش بخشش ادم واقعا احساس امنیت و ارامش میکرد مخصوصا Re 3 که از دست اون نمسیس پدر سوخته فرار میکردی بعد وقتی میخوای Save کنی با اون اهنگ باحالش ادم یه ذره احساس امنیت میکرد:d ... خوب اقا نیما گفتن شخصیت اصلی Re 6 باید کلر باشه و من هم موافق ام ولی پس اون الکس چی میشه ؟؟ نکنه کپکام فقط اسمش رو اورده و کاری به کارش نداره ؟؟؟ در کل دوست دارم کپکام re بعدی رو مثل Re 5 که بیشتر حالت شوتر سوم شخص داشت نسازه ولی از Capcom پدر سوخته هیچی بعید نیست انگار خیلی دوست داره سبک جدید در بازیهاش بسازه (مثلا Re 6 رو FPS ساخت !! ولی تا ما هستیم همچین کاری نمیکنه:d:d) .. در مورد گروه Queen هم میتونم بگم فقط دوستش ندارم , عاشقش ام و Archive کامل هم ازشون دارم (Metallika هم همینطور:d) .. یه سوال : Time Line of Resident Evil رو کسی کاملش رو داره ؟(اخه انگار چند تا بخش هست)