بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

باز هم می‌گم، وسکر در بدترین شماره ممکن مرد. بویی از رزیدنت ایول نمی‌داد در آفتاب داغ صحرای هاوانا! تیر خلاص رزیدنت ایول بود.
می‌دونستن هنوز یک مهره دیگه باقی مونده، کاراکتر فوق‌العاده محبوب لیان (که حضورش در شماره‌هایی هست که در نظرسنجی‌ها به هیچ وجه قابل قیاس با سایرین نیستن!) و عنصر ترس!
و در این رابطه هم بدترین کار ممکن رو انجام دادن. اومدن با این مهره و عنصر ترس، پلی بزنن برای ادامه‌ی داستانی که تموم شده!
و نتیجه چی بود؟
شاید حق کاملا با میکامی بود.

در آخرین شماره، داستان ربطی به خط داستانی اصلی نداره، و همین دلیل موفقیتش هست.
الآن فقط سری یه ریبوت بی‌نظیر نیاز داره.

من عاشق این فرنچایزم، از کتاب‌هاش بگیر تا موزیک و بازی‌هاش. اما باید قبول کرد، این سری سایلنت هیل نیست که پایه و اساس روانشناسانه داشته باشه و بشه تا صد نسخه جلو بره.
چهارچوب مشخص داره.
مگر این‌که کاری که خود میکامی انجام داد رو انجام بدن. تغییر بازی!
رزیدنت ایول 4 تغییر کرد، ترس تأسیسات بزرگ آمبرلا تبدیل به ترس کلاسیک در قبرستانِ یک روستا و گرگ و میش آسمون شد. داستان ارتباط شدید با مذهب پیدا کرد. نام باس آخر در زبان دشمنان مذهبی به صورت ذکر تکرار می‌شد! به کلی داستان عوض شد و البته حضور وسکر و ریپورت‌هاش و ایدا شماره رو با شماره‌های قبلی در ارتباط تنگاتنگ قرار می‌داد.
و این اتفاقیه که امروز باید میافتاد و کسی جز میکامی قادر به انجامش نیست. تغییر! چیزی مثل چسباندن ایول ویتین به این شماره!

RE 6 تموم شد.نظرم عوض شد.بهترین سناریو مال ایدا بود.در واقع جالب ترینشون
در مورد شخصیت های منفی موافقم.همشون از بین رفتن ، مهمترینشون همین وسکر:p
به جاش یه کاراکتر نایس و مامانی داریم.سوالی که اینجا پیش میاد اینه:آیا جیک واقعا پسر آلبرت ست؟یا این تنها یک توهم ، توطئه ، اشتباه تایپی و از این دست موارد است؟
با اینکه از وسکر بزرگه خوشم نمیاد ولی این وسکر کوچیکه کاملا آبروریزی بود:p

بالاخره امشب سناریو لیان تموم شد.
خیلی باهاش حال کردم ...
کلا از سبک بازیش خوشم میاد,داستانش درگیر کننده بود و گیم پلیش هم خیلی جالب بود (البته با PC ).
اویل های کلاسیک رو بازی نکردم ولی به نظر میرسه داستان اونا جالب تر باشه:d

توصیه می کنم که کریس رو اگه شروع نکردین اول بقیه رو برین چون تو چپتر 5 اش وقتی اولین بار با haos روبه رو میشی و باید فرار کنی از دستش اینقدر دوربین بازی آشغال و آزاردهندست و در موارد بیجا میچرخه که هم حرص آدمو درمیاره هم باعث باختنت میشه...(خودمم هنوز ردش نکردم)

توصیه می کنم که کریس رو اگه شروع نکردین اول بقیه رو برین چون تو چپتر 5 اش وقتی اولین بار با haos روبه رو میشی و باید فرار کنی از دستش اینقدر دوربین بازی آشغال و آزاردهندست و در موارد بیجا میچرخه که هم حرص آدمو درمیاره هم باعث باختنت میشه...(خودمم هنوز ردش نکردم)

اتفاقا بهترین قسمتش همونه;)
اگه با پی سی میری موس و کلا ول کن کیبوردو بچسب.راحت رد میشه

فک می‌کنم یه آپدیت بازی سختی بی‌جای این قسمتو کم می‌کرد. من وقتی نصبش کردم که بازی تموم شده بود!

این رو خیلی وقت پیش می خواستم بگم. دقت کردید تو RE6 بعضی جاها دوربین حالت کلاسیک پیدا می کنه. مثلا یکیش این:

احتمالا منظور کپکام هم از " بازگشت به ریشه ها " همین بوده.:d

تو خواب دیدی , من هر روز میبینمش :d
اقتدار رو ببین :-*
9bvxot96kx79l968suhs.jpg
pyg1uykagqjh62h8pzn.jpg

این رو خیلی وقت پیش می خواستم بگم. دقت کردید تو RE6 بعضی جاها دوربین حالت کلاسیک پیدا می کنه. مثلا یکیش این:

احتمالا منظور کپکام هم از " بازگشت به ریشه ها " همین بوده.:d

فقط همین‌جا کلاسیک می‌شه که در سناریو لیان و کرس مشترک هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or