بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره.از این تایرنت ها زیاد بودند.اون تایرنتی که کلیر و لیون باهش می جنگند،تایرنت 103 بود و آیوان هم یک نمونه ی ویژه (تزئین شده) از همون بود که در خدمت ولادیمیر بود.
آرین جان در مورد اون تاریخچه باید بگم که احد هنوز هیچ خبری نداده.اصلا خیلی وقته که گوشیش رو جواب نمی ده.نمی دونم چرا.
در ضمن آرین جان داستان اصلی و واقعی رزیدنت اویل 2 سناریوی کلیرA/لیونB هستش که توی دارک ساید هم بیشتر داستان همین سناریو رو آورده بودند.با این تفاوت که کلیر با بیرکن Type1 روبرو می شه نه لیون.(براساس یادآوری کلیر در دیجنریشن) و لیون هم با اون هیولایی که از توی دهنش عنکبوت می ریزه روبرو می شه.تایرنت 103 هم برای هر دوشون میاد نه فقط یکیشون.ولی از آخر لیون می کشدش.در عوض کلیر هم با براد،رابرت کندو (اسلحه فروش) و ماروین (همون پلیس زخمی) ملاقات می کنه نه لیون.در ضمن اسلحه ی اصلی کلیر در داستان رزیدنت اویل 2 شات گان و مال لیون هم یک کلت مدل VP70 است.(توی دیجنریشن نشون داد.قسمت های رزیدنت اویل 2 در دیجنریشن حتی از دارک ساید هم معتبرترند!)
رزیدنت اویل 1.5 هم همون اول پلمپ شد!یعنی به رزیدنت اویل 2 تغییر پیدا کرد و شخصیت های اضافیش هم حذف شدند.شخصیت اصلی بازی یعنی الزا واکر هم تبدیل به کلیر ردفیلد شد تا داستان به قسمت قبلی ربط پیدا کنه.بقیه ی شخصیت ها هم همونا بودند.به اضافه ی چند پلیس بازمانده ی دیگه در ساختمان اداره ی پلیس که حذف شدند.در کل رزیدنت اویل 1.5 رو فراموش کن.چون فقط یک نسخه ی اولیه از رزیدنت اویل 2 بود.
در ضمن ببخشید.یک مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که الآن مجبور شدم از کافی نت حسن آقا وارد تاپیک بشم.داداش کوچیکم یک پسورد برای ویندوز گذاشته که یادش رفته چیه!(خاک تو سرش) حالا نمی دونم چطوری باید اون رو بردارم.هر کاری هم که دوستانم گفتند انجام دادم.باتری مادر بورد رو برداشتم و بعد از یک ساعت دوباره گذاشتم.ولی حذف نشد!از پسوردهای مادری که در اینترنت بود هم استفاده کردم.ولی فایده ای نداشت.ویندوز رو هم نمی خوام عوض کنم.چون هر چی نرم افزار و سیو بازی دارم پاک می شه.(به خصوص سیو رزیدنت اویل 5 که یک سال براش زحمت کشیدم!البته یک بار دیگه هم به خاطر سیخ کاری های داداشم پاک شد و مجبور شدم که از اول برم.محض اطلاعتون برادرم یکی از سرسخت ترین مخافان رزیدنت اویل و به خصوص کلیر است و از صبح تا شب هم داره دم گوش من به 7 پشت کلیر فحش میده!) و هر چی حرف زشت بلده هم نثار رزیدنت اویل می کنه.البته از شخصیت لیون و ایدا خوشش میاد!(البته فقط از شخصیتشون.جدا از اینکه جزو رزیدنت اویل هستند.)
حالا اگه راه حلی دارید لطفا بگید.(در مورد پسورد ویندوز نه برادرم!)
سپاسگذارم.سوال دیگه ای نیست؟

آخرین ویرایش:
کاری نداره که موقع بوت f8 رو بزن ویندوز رو safemode بیار بالا بعد adminstrator رو انتخاب کن برو تو کنترل پنل تو تنظیمات account بعد راحت password رو حذف کن!
کسی جوابمو نداد؟ دوست دارم biohazard 1.5 رو بازی کنم!

از نیما جان و little john و بقیه دوستان ممنونم .... پس حسابی سرم گرمه با اویل 2 چقدر خوب .... b-)
نیما جان این سناریوی اصلی اویل 2 یه خورده گیج رفتم در مورد توضیحاتت . یه سری از توضیحاتتو من اصلا ندیدم کجای بازی بوده ( نمیدونم شاید حواسم نبوده حالا ایندفعه بیشتر حواسمو جم میکنم ببینم چی به چی میشه )
پس با توضیحاتت اویل 1.5 زیاد مهم نیست و در حقیقت نسخه ی اولیه اویل 2 هستش ... راستی rockit جان لینکی از این بازی وجود نداره و کل ملت اویل باز هم به امید اینکه هر روز لینکی از این بازی پیدا کنند شب و روز پای جستجو مشیشنند بلکه فرجی بشه .... ( مثل خودم که خیلی وقت پیشها دنبالش بودم اما هیچی ازش جز چند عکس و دمو ندیدم ) کلا بیخیالش شو با توجه به توضیحات نیما .....
نیما در مورد جواب سوالت اگر داداشت روی یوزر ADMINISTRATOR پسورد گذاشته باشه کارت یه مقدار مشکل میشه اما میتونی پسوردو برداری بدون عوض کردن ویندوز ولی اگر روی یوزری که خودت ساختی اینکارو کرده در زمانی که ویندوز بالا میاد قبل از اینکه روی یوزر کلیک کنی ALT+CTRL+DEL بزن صفحه ی کوچکی باز میشه که نام یوزرها و پسورد میاد .... حالا در یوزر تایپ کن ADMINISTRATOR و جای پسوردو خالی بذار وارد ویندوز میشه و میتونی پسوردو پاک کنی ..... اگر نتونستی ندا بده کمکت کنم .... غصه نخور چیزی نیست حل میشه ;;) ;)
ببینم حالا که این داداشت به کلیر جونمون فحش میده غیرتی نمیشی بزنی بترکونیش ؟؟؟ !!!!!! b-) :d

rockit جان به نظر خودم اگر شینجی نبود اصلا چیزی از رزیدنت اویل نبود .... خودت ببین سری هایی که شینجی بوده و کار کارگردانی و کلا همه کارو انجام میداده بازیها چه تفاوتی دارند با موقعی که نیست ؟
شینجی کسیه که رزیدنت اویلو ساخت و فکر میکنم تا رزیدنت اویل 3 هم بیشتر نبود بعدش که رفت اصلا به کل اویل رفت زیر سوال ...... برای من هیچی مثل سری کلاسیک بازی ( 1 2 3 ) نمیشه ..... جای اینکه بازی ترسناک بشه شده بکش بکش و اکشن .... جای اینکه داستان بهتر بشه یهو قاطی پاتی میشه حالا هم که سازندگان محترم قصد دارند برای پر کردن جیبشون زود به زود شماره جدید بدند بیرون ( نمونه اویل 6 و اویلی که برای 3ds قراره بیاد )
اما در آخر حرفم میخوام بگم رزیدنت اویل بدون شینجی میکامی هیچ معنا و مفهومی نداره ....... :-s

از راهنمایی هاتون ممنون.برام این روش ها رو امتحان کنم.ببینم چی می شه.در ضمن من از اون ترفند ADMINISTRATOR هم استفاده کردم.ولی جواب نداد.
در مورد شینجی میکامی هم باید بگم که خوب این درسته که بنیانگذار اصلی رزیدنت اویل شینجی بوده.ولی واقعا بی انصافیه که بگیم رزیدنت اویل بدون شینجی معنا و مفهومی نداره.اینطور که من فهمیدم،شما فقط به جنبه ی ترسناک و معمایی قضیه نگاه می کنید.در حالی که رزیدنت اویل بدون داشتن ترس زیاد و معماهای پیچیده هم می تونه قشنگ باشه.همونطوری که رزیدنت اویل 4 از نظر گیم پلی و رزیدنت اویل 5 هم از نظر داستان شاهکار بودند.خداییش داستان رزیدنت اویل 5 یکیب از بهترین ها بود و مخصوصا اون قسمتی که وسکر روپوش جیل رو بردامی داره،من خرو خیلی تحت تاثری قرار داد.در واقع داستان رزیدنت اویل 5 دقیقا در ادامه ی داستان رزیدنت اویل 1 بود و بار دیگر در این بازی شخصیت های اصلی و محبوب رزیدنت اویل 1 دور هم جمع شده بودند.در واقع در رزیدنت اویل 5 کریس ردفیلد برگشته بود تا یکبار برای همیشه تمام ماجراهایی رو که از 10 سال پیش (در زمان رزیدنت اویل 1) شروع شده بود رو تموم کنه.تا حالا اینجوریب به ماجرا نگاه کرده بودید؟البته قبول دارم که داستان رزیدنت اویل 4 کمی سطح پایین تر از سایر قسمت ها بود.ولی خوب حداقل داستانش خیلی بهتر و پسچیده تر از داستان رزیدنت اویل 3 بود.ولی شما رزیدنت اویل 3 رو بیشتر دوست دارید.این نشون میده که شما بیشتر به گیم پلی اهمیت می دید تا داستان و شخصیت پردازی.به علاوه اگه همه ی قسمت ها ترسناک باشند،خیلی تابلو می شه دیگه.مگه سرنوشت کریس و جیل با ترس و وحشت و معماهای داغون گره خورده؟یا مثلا کی گفته که لیون فقط باید به ماموریت های زامبی دار فرستاده بشه؟درسته که گانادوها و ماجینی ها به اندازه ی زامبی ها ترسناک نبودند.ولی به همون اندازه خطرناک بودند.اتفاقا ماموریت های B.S.A.A بیشتر اکشن هستند.در ضمن این فکری بودن بازی بیشتر به شرایط داستان ربط داره.مثلا رزیدنت اویل 1 ترسناک و معمایی بود.چون که در عمارت اسپنسر معماها و تله های زیادی ساخته شده بود.ولی واقعا چرا روستاییان اسپانیایی و آفریقایی باید در محل زندگیشون معما درست کنند؟پس می بینید که اگه رزیدنت اویل 4 و 5 فکری بودند،باید بهشون ایراد گرفته بشه نه الآن.در کل سعی کنید که بیشتر بر روی عمق داستان و شخصیت پردازی متمرکز بشید تا گیم پلی.
امیدوارم که نظراتم قانعتون کرده باشه.
راستی یکی از بچه ها توی پیام های خصوصی ازم خواسته بود تا مصاحبه ی کلیر رو که قبلا گذاشته بودم دوباره بذارم.بفرمایید.(البته این آپدیت شدشه.حتما بخونید.)
من با هزار خواهش و تمنا کلیر خانم ردفیلد رو دعوت به مصاحبه کردم.(یعنی ایشون التماس کردند که من باهاشون مصاحبه کنم.بین خودمون بمونه.) و ایشون هم پذیرفتند.(یعنی در واقع من قبول کردم که باهاش مصاحبه کنم.) در ضمن این اولین باری است که خانم ردفیلد با یک تاپیک مصاحبه می کنن.(چون تا حالا هیچ تاپیکی ازش دعوت نکرده.)
راستی!اون قسمت هایی که در پرانتز هستند رو خانم ردفیلد توی دلشون گفتند و از اونجایی که من توی دلش جا دارم،حرف هاش رو شنیدم و بدون اجازه ی خودش اینجا نوشتم!

کلیر ردفیلد:سلام علیکم و از این حرفها.
آقا اصلا ما تسلیم.زن هر ننه قمری که بگید میشم.فقط یک کاری کنید که جیل زن کریس نشه.چون من اصلا حوصله ی همچین زن داداشی رو ندارم.می دونم که جیل همون بلایی رو به سر من در میاره که به سر نمسیس آورد.(جریان نمسیس رو داداشم برام تعریف کرده.) در این صورت من هم همون بلایی رو سرش در میارم که سر بیرکن (ویلیامشون رو عرض می کنم.) و تایرنت 103 درآوردم.
در ضمن برای من حرف درنیارید.اینقدر دیدم که توی این تاپیک داره پشت سر من شایعه سازی می شه که دیدم باید خودم بیام و روشنتون کنم.اگه همین جوری پیش بره،دو روز دیگه توی روزنامه ی خراسان می نویسه:فرزند چهارم کلیر ردفیلد و آلبرت وسکر به دنیا آمد! (خدا بگم چیکارت کنه آلبرت که من رو با این بچه ی توی شکمم تنها گذاشتی و رفتی!دو روز دیگه باید به بچم بگم که داییت قاتل بابات بوده!)
در ضمن اولین و آخرین گزینه ی من برای ازدواج نیما است.دیشب به خودش هم گفتم!نیما جون!خیلی دوستت دارم.البته به تازگی الکس وسکر هم ازم خواستگاری کرده.گرچه تا درسم تموم نشه با نیما هم ازدواج نمی کنم.چون همونطوری که می دونید من 10 سالیه که دارم برای لیسانس توی رشته ی آبیاری گیاهان دریایی توی دانشگاه پیام نور بقمچ تحصیل می کنم.ولی خوب همش مشروط میشم.الآن هم قصد دارم که به رشته ی پنجر گیری کشتی تغییر رشته بدم.
خانم ردفیلد!به عنوان اولین سوال می پرسم:شما چه نسبتی با نیما ردفیلد که در تاپیک رزیدنت اویل عضوه دارید؟به خاطر تشابه اسمیتون می پرسم.
کلیر ردفیلد:نامزدم هستند.
کلیر خانم!یک سوال:شما به چه چیزهایی خیلی علاقه دارید:من گل خار شتر رو خیلی دوست دارم.و به آب هم خیلی علاقه دارم.(حالا هر جور آبی که می خواد باشه.)

خانم ردفیلد!یک سوال دیگه ازتون داشتم:شما چطوری توی راکون سیتی با اون سن کمتون اینقدر شجاعت به خرج دادید؟
کلیر ردفیلد:همش چاخانه.اینها همش زاییده ی ذهن معیوب شینجی میکامی بوده.خدا لعنتش کنه.من توی راکون سیتی می ترسیدم شلوارم رو بکشم بالا.چه برسه به اینکه تفنگ دستم بگیرم.در واقع قرار بود که آقای میکامی اول نقش شری رو به من بده.ولی توی اون نقش خوب بازی نکردم.اون قضیه ی بیرکن و تایرنت و این حرفها هم همش برای ترسوندن جیله!
سوال:در کد ورونیکا و دارک ساید بازی در مقابل برادرتون براتون سخت نبود؟رابطتون سر صحنه با هم چطور بود؟
کلیر ردفیلد:رابطه ی خاصی نداشتیم!
سوال:برادرتون با ازدواج شما با نیما موافقه؟
کلیر ردفیلد:اون که هر خواستگاری میلد،به من میگه سریع قبول کن.وگرنه می پره!میگه دوست ندارم که خواهرم رو ترشی بندازم!
سوال:دوست دارید یک بار دیگه در کنار کدوم شخصیت ها بازی کنید؟
کلیر ردفیلد:سوال بعدی لطفا!
سوال:یعنی نمی خواین جواب بدید؟
کلیر ردفیلد:نه.دوست ندارم که لیون بفهمه بهش علاقه دارم.برای همین هم نمی تونم اسمش رو بگم!
و به عنوان آخرین سوال:آیا قرار نیست که شما در قسمت های بعدی رزیدنت اویل خضور داشته باشید؟
کلیر ردفیلد:براساس گفتگوهایی که اخیرا با شینجی میکامی داشتم و با توجه به اینکه 4-3 باری تا حالا به دست و پاهاش افتادم قبول کرده که توی رزیدنت اویل 20 یک نقش جزئی (در حد رد شدن از پس زمینه ی بازی به عنوان یک شهروند متشخص) داشته باشم و قرار داد هم بستیم.تازه قرار شده اگه خوب بازی کردم نقش یک زامبی مهم رو هم بهم بده.خیلی شاعرانه یک گلوله ی شات گان (یا شاید هم راکت لانچر) می خوره تو مغزم!البته اول قرار بود که با آقای مسعود ده نمکی برای بازی در فیلم اخراجی های 3 قرارداد ببندم.ولی چون نمی خواستم که چهره ی مردمیم خراب بشه،قبول نکردم.در حال حاضر هم مشغول بازی در سریال طنز 90 قسمتی آقای مهران مدیری با عنوان اسکول ها هستم.در این سریال من نقش یک آشپز رستوران رو بازی می کنم که به خاطر مشکل مالی شب ها هم در یک سیرک کار می کنه!در کل نقش متفاوتیه.
سوال:ممکنه از نقشتون در این سریال بیشتر بگید؟
کلیر ردفیلد:نچ!
سوال:قراردادتون برای رزیدنت اویل 6 چه مبلغی بوده؟
کلیر ردفیلد:قرار شده که من تا زمان ساخته شدن رزیدنت اویل 20 ماهیانه مبلغ 2 ملیون دلار رو به حساب ایشون واریز کنم.
سوال:تهیه ی این همه پول براتون سخت نیست؟
کلیر ردفیلد:به هر حال زندگی خرج داره دیگه.به علاوه من شب کارم.بعضی وقت ها هم دو شیفته کار می کنم.(فکر بد نکنیدها.برای ثوابش این کارو می کنم.مهم نیته نه عمل) این هم شمارم:123456789

فقط اگه کس دیگه ای گوشی رو برداشت بهش بگید:با کبری گوش بر کار داشتم.اگر هم خدایی نکرده کریس گوشی رو برداشت فوت کنید،4 تا ریچار هم بارش کنید و قطع کنید.نگران نباشید.بلد نیست شماره ها رو از روی گوشی بخونه.اگر هم جیل گوشی رو برداشت،دو تا فحش آبدار بهش بدید و گوشی رو قطع کنید.
و این هم آدرس وبلاگ شخصیم:

http://residentevil.wikia.com/Claire_Redfield

اگه سوال دیگه ای نیست عزت زیاد.نیما داره صدام می کنه.در ضمن ببخشید اگه یک کم هول شده بوده.چون تا حالا با هیچ تاپیکی مصاحبه نکرده بودم. :cheesygri
بازم می گم:نیما جون!خیلی می خوامت.:cheesygri

این رو نوشتم که حال و هوای تاپیک یک کمی عوض بشه.نظر یادتون نره.

آخرین ویرایش:
نیما جان ممنونم از توضیحاتت کامل بود منم قبول دارم حرفاتو اما اینو قبول داری رزیدنت اویل 5 بیشتر به سمت اکشن رفته بود تا سبک و سیاقی که همیشه داشت ؟ ! یه مشت آدم دم به دقیقه جلوی چشاته ولم نمیکنند . من نمیگم باید محیط بازی خلوت و آروم باشه نه من میگم چرا اکشن شده بود ؟ من داستان رزیدنت اویل 5 خیلی قبول دارم که داستان خوب و عالی بوده اما حالا اگه همین داستانو ازش بگیرند دیگه چی داره آخه ؟ نمیگم گیم پلی خیلی افتضاحی داشت اما خوب هم نبود . میخواستم بگم من از سری اویل فقط با سری کلاسیکش حال میکنم و بیشتر دوستش دارم شاید بخاطر اینکه از سبک 4 و 5 خوشم نمیاد شاید به خاطر معمایی و محیطش باشه .....
اگر از بیشتر طرفداران اویل هم نظرسنجی کنی متوجه میشی همشون علاقه ی بیشتری به سری کلاسیک نشون میدند تا این شماره های جدید ..... شاید اونا هم دلایل منو دارند .... نمیدونم .....
اما نیما در مورد حرف آخرت اگر فقط به عمق شخصیت پردازی و داستان بخواهیم توجه کنیم خب چه کاریه که بریم بازی کنیم آخه ؟ بشینیم و مثلا بیوگرافی کامل کاراکترها و یا تاریخچه کامل بازی بخونیم بهتره که ....
بازم میگم این نظر منه ...... #:-s

آخرین ویرایش:
ولی واقعا چرا روستاییان اسپانیایی و آفریقایی باید در محل زندگیشون معما درست کنند؟
این روستایی ها نیستن که محل زندگیشون رو معمایی می کنن لرد سدلر و آلبرت وسکر هستند که واسه این که کسی به راحتی نتونه به کار هاشون پی ببره محل زندگیشون رو معمایی می کنن وگرنه کاری که کریس کرد کار یه تیم کماندو بود این دیگه فیکشن نیست ! درست این که می گی قشنگه نه واسه re که کلی طرفدار داره که دوسش دارن واسه همین طرز روایتش وقتی تو roccon city راه می ری با هر صحنه می تونی یه داستان بسازی ;)

دوست عزیز Uzumaki Naruto ورودتو به اینجا در جمع طرفداران رزیدنت اویل خوش آمد میگم .....
نیما دقیقا پست بالا توضیح داده که هنوز احد جان که از کاربرای باسابقه اینجا هستند کار ویرایشو تموم نکردند و خبری ازشون نیست ......
هر موقع تموم بشه مطمئن باشید که برای همه اینجا قرار میده .....
موفق باشید .....

شری بیرکین شاگرد عمو وسکر

اقا نیما واقعا دستت درد نکنه چرا برا کلیر جونت صفحه درست میکنی میدونی معنی -- خدا لعنتت کنه وسکر حالا من با این بچه ای که رو دستم گذاشتی چیکار کنم-- یعنی چی ؟ وای وای یعنی کلیر خانومم اره
در ضمن نمیشه زامبی ها رو با گانادو ها و ماجینی ها در یک حا قرار داد چون زامبی که چیزی حالیش نیس دنبال تیکه پاره کردنه و براش مهم نیس که کجا میره و چیکار میکنه چون حالیش نیس فقط بلده نیاز به خوردنشو برطرف کنه(فکرشو بکن داری یه ماجینی رو که خیلی موی دماغ شده میکشی یه دفه یا زامبی میپره روشو تیکه پارش میکنه). ولی ماجینی و گانادو به خاطر انگل لاپلاگا کنترل خودشونو از دست دادن و نمیفهمن که چیکار میکنن و اختیارشون دست خودشون نیس.
برای ویروس تی که مسبب این زامبی هاست شرکت ویلفارما واکسن تهیه کرد میمونه ویروس جی که به قول اون یارو فردریک داونینگ چیز بیخودیه از کنترل خارجه و در ضمن بازم با ماجینی ها احتمال در گیری داره . پس میمونه ویروس جی و انگل لاپلاگا حالا فکرشو بکنین همه موجودات داخل بازی به ویروس جی الوده بشن همون غولی که دیجنریشن دیدید نتیجه ویروس جیه از حد تفکر خارجه.پس تنها گزینه همین کانادو و ماجینی هستن دیگه که نتیجتا ترس رو کم میکنه ولی بازم میشد محیط رو ترسناک کرد نبرد زیر بارو اونم توی شب جنگیدن توی جایی که نصف بدنت توی آبه و فقط نیمه بالایی پیداست و یا تنها بودن برای نبرد مثلا توی اویل 5 میشد یه جایی توی همون دهکده شوا رو گم کرد و شب زیر بارون هم با ماجینی ها رو برو شی هم دنبال شریکت بگردی در هر حال میشد ترس رو به اویل 5 اظافه کرد. ولی نکردن دیگه انشاالله در اینده اینکارو میکنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or