اون پوستهایی که رو صورتش زده مال محققهای آمبرلاست . موقعی که میومدن روش آزمایش کنن میکشتشون و پوستشونو میکند چون فکر میکرد که اونا مادرشن.(به هر کی این همه ویروس تزریق کنن خوب قاطی میکنه دیگه)
خب خسته نباشی.میدونم خسته نیستی چون با علاقه این کارها رو میکنی.
سلام به نیما جان و بقیه دوستان عزیزم ......
من هی نمیتونم بیام اینجا هر وقتم میام همتون ترکوندیدا ...... گهگاهی هم میومدم گذرا نگاه میکردم و میرفتم ببخشید دیگه .....
از کجا شروع کنم حالا ؟ نیما جان نمیدونم این سوالامو جواب دادی یا نه اما بازم میپرسم چون خیلی کنجکاوم در موردشون . یکی اینکه یه دری هست در رزیدنت اویل 2 در ایستگاه پلیس بالای راه پله ها که بسته هم هست اون توش چه خبره ....... دومی اینکه به نظرت داستان و شخصیتهای رزیدنت اویل 1.5 که هیچوقت هم منتشر نشد اما بیشتر کاراکترهای اویل 2 داشت ( چند کاراکتر هم بیشتر داشت ) میشه به سری ربطش داد و چطوری ؟ سومی اینکه در رزیدنت اویل 2 در یه سناریویی در پایان بازی یه غولی دقیقا روی قطال ظاهر میشه اون از کجا پیداش میشه ؟؟؟؟؟ حالا همینارو جواب بده تا بقیش به ذهنم برسه ....
راستی ازت هم ممنونم که اینهمه اطلاعات در مورد رزیدنت اویل در اختیارمون میذاری من که کلی گیج رفتم باید برم یکی دوبار دیگه بخونم ببینم چی به چی شد .....
بخاطر نیما هم که شده منم آواتارمو عوض میکنم فردا نگید آرین کاری نکرد ......
واقعا از لطفتون ممنونم.آرین جان به خاطر آواتورت متشکرم.فقط روک ایت هم اگه آواتور کلیر بذاره دیگه عالی می شه.فکر کنم این تاپیک فعال ترین تاپیک رزیدنت اویل باشه.آرین جان اون در در رزیدنت اویل 2 به همون جایی منتهی می شه که کلیر و لیون با هم ملاقات می کنند و شری از زیر در فرار می کنه.در کل چیز جدیدی نیست.
نیما جون از زحماتت ممنون .
من قبلا تشکر کرده بودم و همونطور که دوستمون راک ایت گفت فکر نکنم خسته باشی چون با عشق و علاقه این کارو میکنی بازم ازت ممنون . من بیشتر اطلاعاتم رو چه الان که عضو فرومم و چه قبلا که عضو نبودم از همین فروم با زحمات شما و اقا احد و دیگر دوستان بدست اوردم ممنون.
کراش جان با راهنمایی شما و افزایش سرعت به انگشتام نتنها تونستم معدن رو تموم کنم بلکه بیشتر شخصیت هارو ازاد کردم باحال ترین و قویترینشون هم فکر کنم وسکر باشه .
نیما جان من یه سوالی همون اول که عضو شدم پرسیدم کسی جواب نداد ولی باز میپرسم شاید جوابی پیدا بشه.
توی دارک ساید در پایان اون سناریو کراوزر و لیون یه دمویی بود که وسکر داشته قضایا رو دنبال میکرده و توی هلیکوپتر هم کراوزر یه چیزی زیر لب میگفت در واقع چرا و چه جوری کراوزر به وسکر میپیونده ؟
در ضمن فکر کنم از اونجا که شری در کنار وسکر بوده حتما اونو حسابی تمرین داده و خوب بهش اموزش داده و ازش یه سوپر ادمکش ساخته شاید بیاد به صورت یه شخصیت منفی ظاهر بشه (میوه درخت پای درخت می افته دختر ویلیام بیرکین دلیلی نداره مثل باباش نشه مخصوصا که در کنار عمو وسکر هم بزرگ شده باشه)
واقعا دم همتون گرم.این آواتورهای کلیر بهترین تشکر از منه.بهم انگیزه ی مضاعف میده.فقط لطفا عوضشون نکنید.راستی روک ایت جان این یارو که توی آواتورته کیه؟واقعا کلیره؟دمت گرم.عوضش نکنی ها. اگه کراش هم آواتور کلیر بذاره اینجا دیگه تبدیل میشه به فن کلوپ فارسی کلیر ردفیلد!لطفا این کارو بکن. در مورد اون سوالت هم باید بگم که وسکر کسی بوده که ویروس تی ورونیکا رو به جاوییر می فروشههمون ویروسی که از داخل جسد استیو بدست آورده بود.در واقع باعث و بانی اصلی ماجرا وسکر بوده که بعدا هم کراوزر به خاطر اینکه شیفته ی قدرت های مافوق بشری مانوالا شده بوده به اون ملحق می شه.ولی طوری صحنه سازی می کنه که همه فکر کنند توی یک تصادف هلیکوپتر کشته شده. در مورد شری هم باید بگم که به نظر من دست سازمانه نه وسکر.یعنی وسکر زمانی شری رو به چنگ میاره که از آمبرلا جدا شده بوده و عضو سازمان شده بوده.یعنی اون شری رو فورا تحویل سازمان میده و زمانی هم که از سازمان جدا می شه و به ترایسل می پیونده،شری پیش سازمان می مونه.یعنی سازمان تربیتش کرده نه وسکر.در رزیدنت اویل 6 که به سرعت در حال ساخته شدنه،به این قضیه پی می برید.چون به نظر من کلیر،شری و الکس وسکر 100 درصد در این بازی هستند.(ممکنه که لیون و ایدا هم باشند تا ماجرا بیشتر به سازمان ربط پیدا کنه.) راستی این جریان شیشه ی مشروب توی رزیدنت اویل 4 چیه؟
سلام
نیما جان مطمئنی که وسکر شری رو به سازمان تحویل داده و پیش خودش نگه نداشته چون از عادت های خوب یا بد وسکر اینه که از مهرها تا اونجایی که بتونه استفاده میکنه و وقتی کارش باهاشون تموم میشه میندازدشون دور مثل اکسلا گیونی(که چه بلای سرش اومد) مگه وسکر و بیرکین با هم دوست نبودن تا اونجایی که بیرکین نمونه اصلاح شده ویروس جی رو به وسکر میده خب وسکر هم فکر کنم اونقدرا نامرد(یا احمق) نباشه که دختر بهترین دوستش رو همین جوری ول کنه بره حتما براش یه خوابهایی دیده من میگم وسکر شری رو در کنار خودش نگهداشته و بعدش برای اینکه راهش رو ادامه بده بهش اموزش داده و یه سرنوشت دردناک در انتظارشه وسکر اونقدرا باهوش بود که دختره رو به سازمان تحویل نده (سازمان این دختره رو میخواد چیکار) اخرش میخواد همون بلایی که امبرلا سر لیزا اورد سرش بیاره دیگه.
در ضمن میشه یه عکس از سرگی ولادمیر بذاری ممنون میشم.
اون در تو Resident Evil 2 رو که نیما گفت.
اون در کرکره ای هم تو Resident Evil 3 توش مهمات شاتگان و مهمات اون نارنجک اندازه که نارنجکهای آتیشی و اسیدی و... شلیک میکرد.
از توضیحات و راهنمایی های دوستان عزیزم و همچنین نیما جان ممنونم . بالاخره فهمیدم اینا چی هستند . فقط این سوالمو کسی جواب نداد که : دومی اینکه به نظرت داستان و شخصیتهای رزیدنت اویل 1.5 که هیچوقت هم منتشر نشد اما بیشتر کاراکترهای اویل 2 داشت ( چند کاراکتر هم بیشتر داشت ) میشه به سری ربطش داد و چطوری ؟ راستی نیما این تاریخچه کی حاضر میشه بذاری بخونیمش ؟ احد هنوز ویرایشش نکرده ؟
اگر خبری داری ازش بهمون بگو ......
اینم یه سوال دیگه که خیلی دوست دارم به جوابش برسم : دوست دارم کامل تمام سناریوهای بازی رزیدنت اویل 2 ببینم اما دقیقا نمیدونم از کدوم دیسک باید شروع کنم و چه کاری انجام بدم تا همش قابل دیدن بشه .... اینم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم .....
آریان خان برای شما.
بازي را با Claire A تموم کن تاLeon B آزاد و اون رو در فضاي خالي اول سیو كنيد. حالا بازي رو با Leon A تموم کن تا Claire B آزاد بشه و اون رو در فضاي دوم سیو کن. بعد Leon B رو با استفاده از لود فضاي اول تموم کن تا Clair A آزاد بشه و اون رو در فضاي سوم سیو کن. بعد Clair B رو با استفاده از لود فضاي دوم تموم کن تا Leon A باز بشه و اون رو در فضاي چهارم ذخيره کن. حالا با استفاده از لود Leon A در فضاي چهارم و بازي كردن اون Hunk آزاد میشه. اون رو در فضاي پنجم سیو کن. از فضاي چهارم Leon A را لود کن و اون رو تموم کن تاClair B آزاد بشه و اون رو در فضاي ششم سیو کن. بعد از فضاي ششم Clair B را لود کن و بازي رو تموم کن تا Leon A باز بشه و اون رو در فضاي هفتم سیو کن. حالا Leon A را در فضاي هفتم لود کن و تموم کن تا Tofu را آزاد کنی و اون رو در فضاي هشتم ذخيره کن.
تمام این کارها رو باید تو کمتر از دو ساعت نیم تموم کنی یعنی هر بار که بازی رو شروع میکنی و نباید بیشتر از 3 تا سیو داشته باشی.سناریوی Tofu شبیه Hunk فقط کاراکتر عوض میشه.پس تا هانک بری کافیه.
فکر کنم اگه بخوای این کارها رو بکنی 1 ماهی سرت گرمه.
این ایوان همون یارویی نیس که با لیون و کلیر در گیر میشه که اخرش ایدا بایه ماتیک منفجره بهش شلیک میکنه و یه گلوله تو صورتش خالی میکنه و میره می افته تو مواد مذاب؟