کراش فکم افتاد رو زمین
وقتی با هزار بدبختی و زحمت تونستم بازی اویل 5 در سطح وترن رو تموم کنم یه پیغامی اومد فکم اومد پایین یه ده ثانیه ای دهنم باز مونده بود نوشته حالا میتونید سطح پروفشنال رو بازی کنید:-o:-o:-o
یعنی وترن سختترین حالتش نبود :-o حالا پروفشنال باید بازی کنم این چه جوریه اگه توی وترن65 بار باختم برای کشتن اون غول لعنتی حالا باید بی نهایت ببازم. صدهزار مرتبه به اویل 4 بابا پروفشنالش مثل اب خوردنه ولی این اویل 5 منو به شدت متعجب کردمن که پروفشنال رو بازی نمیکنم میدونم چی میشه تا سه چهار ماه طول میکشه تمومش کنم:-oمن دیگه نا امید شدم هرچی این مرسناریس رو بازی میکنم بیشتر ناامید میشم خیلی سخته مخصوصا قسمت معدن ادم بیچاره میشه همش اون حشره لعنتی میگیره میکشدمون یه بار با هزار بدبختی 35 هزار امتیاز گرفته بودم امیدوار شدم دیدم این حشره کوفتی باز اومد منو کشت.
سلام
باب من فکرکردم داری پرو میزنی ولی کجای کاری پرو از همه بیش تر حال میده خداوکیلی آدم حال میکنه مخصوصا اینکه با یه تیر می ری تو اون حالت نمی دونم چی چی تازه حتی اگه فلش هم بندازن از هلتت کم میشه
برای اون تیکه اگه شما همهی جاخال هارو بدی و نذاری اون آدما که اون بقلا میان با تیر و کمان بزننت میشه ردش کرد یکی از سنگ هاشم میشه با اون بشکه(ها) که اون جاست بزنی اون جایی که میره سنگ بندازه سنگو که اورد بالا یه بشکه هست اونو که بزنی از دستش می افته شما تو این مرحله چی گرفتی x,y,z??? من این قسمت رو s گرفتم تو همین پروفشنال
یه سوال دیگه شما احتمالا از ایزی شروع کردی یا نرمال خجالت بکش این کارا زیر 18 من همون اول رفتم وترن بعدشم پرو الان ببینی بازی 67 درصده چون حالشو نداشتم نرمال و ایزی رو برم چون اصلا حال نمیده
مرسناریس هم توی اون مرحله کریس رو بردار شاتگانش به درد میخوره یعنی فقط کریس بابت شاتگان شما اول یه خورده توی اون محوطه با شاتگان و حالا یه کمم کلت ملت رو میزنی بعد یه کم تیر بر می داری اگرم اسپری دیدی بردار می ری تو تونل فقط می گردی حالا خواستی چند نفرم بکش آر پی جی رو بر می داری میای بیرون(سعی کن گم نشی) راستی مین هم دیدی ور میداری بعد توی راه خرو جی از تونل به محوطه اصلی یه مین می ذاری یه کم جلوتر یه مین دیگه بعد دمه نردبون وای میستی یه آر پی جی توتونل می زنی(چون باید کلی آدم و حتی این عنکبوتا دنبالت باشن) ملتو میترکونی بعدشم توی همون محوطه یه آر پی جی هست ور می داری می ری بالا بالاترین نقطه توی راه مین میزاری حواست باشه که با یه نگاه دقیق دستت بیاد کدوم آیتم توی شماره چنده که با موجودیت(inventory) ور نری مین خیلی به درد می خوره توی راه بالا رفتن هم مین بذار حواست باشه اونا می پرن میان بالا یعنی یه جایی بذار مثلا داری می دویی وایسا مین بذار برو که برن روش توی راهم(همه ی راه معدن و...) شاتگان بگیر دستت و باهاش تیر بزن مثلا عنکبوت جلوته یه تیر بزن می شینه حالا خواستی برو نخواستی به اون یارو تیکه های کرمش دوتا تیر بزنی می میره برای مخلوط کردن گیاهم سه سوت یه کدوم رو روی اون یکی با موس درگ کن(بکش) که وقت نگیره
بگم با دیگران هم میشه ولی خب وقت و دقت بیشتری می طلبه فقط اینکه رد بشه برای بار اول کریس خوبه در ضمن دیگه کمکم باید 100-150هزارتارو بگیری راستی وقطی داری با کریس و شاتگان به دستش توی مرحله می چرخی و کلا سعی کن با شاتگان آدم بکشی که یه کمبو باشه بهت امتیاز بده حالا10-20-80 من کمبو تا فکر کنم چند بود خدایا 180-190-200-230 آره فکر کنم تا 230 تا گرفتم البته نه توی این مپ نه با کریس راستی no mercy میری دیگه چون دشمناش بیشتره من توی نومرسی رد کردم.
زیاد خودتو ازیت نکن چون هم اعصاب خودت بهم می ریزه ودر برخی مراحل(از خردی اعصاب) وقتی نی بازی اشکت در میاد(البته شاید در نیاد ولی یه بغضی گلوتو می گیره) روی کی برد می کوبی شاید به مانیتور هم آسیب برسه و در مرحله ی آخر که در مراحل قبل هم بوده به هفت جد دشمنانت تو بازی و سازندگان فهش و لعن می فرستی
در مورد اون اشک استثنا هم داره مثل من از بس توی بازی ها بختم ولی آخر رد کردما این حالت دیگه پیش نمیاد ولی هنوز داداشم توی pes2010 زیاد که می بازه اشکش در میاد
امید وارم موفق باشی
خدا حافظ
یا علی
دیروز پریروزم هر چی اومدم جواب بدم یا پی سی ترکید دیشبم که انگار سایت مشکل داشت(دیر وقت)