crash000
کاربر سایت
براد رو با توضیحات RockIT پیدا کردم از شما هم ممنون.
اتفاقات Resident Evil 3 یک روز جلوتر و تا دو روز بعد از Resident Evil 2 ادامه پیدا میکنه برای همین هم Brad تو شماره 2 هست.(طبق متن آقا نیما)
ای کاش چند روز زودتر میگفتی crash000 جان همین 2 روز پیش Resident Evil 2 رو از رو کامپیوترم پاک کردم حالا دارم با PS1 بازی میکنم.
سلام
بسیار عالی پس نمیسیس قبلا اداره ی پلیس رو زیارت فرموده اند
جیل با این یارو پلیس سیاه پوست داقونه ی تو اداره ملاقات نکرده؟؟(من re3 روبچه بودم یکی بازی میکرد منم می دیدم اینا حالیم نبود)ببخشید تو اویل3 پنجره های اداره(راه رو ها)پلیس از این چوب موبا جلوشه؟؟(با توجه به این که جلوتر بوده)
یه چیز دیگه ارازل(اراذل)آوت بریک همراه با بقیه خارج شدن از شهر چون دموی مرحله آخر نشون میده که بعد از فرار شهر می ترکه
حالا اون گالری مسائله ای نیست یه جا دیگه میگه فایل r200.bin تویه پوشه ی zmovie وجود نداره باید پوشه ی zmovie روهم برایه هر دوتا کاراکتر(یکی تو فایل Pl0 ویکی Pl1 )گیر بیارم خدا میدونه دیگه چشه
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
(جیل سه روز نخوابیده؟؟؟؟)
درضمن یه سوال دیگه
کریس در re5 با ماجینی ها نا آشنا بود یعنی BSAA هیچ اطلاعی از ماموریت لیان نداشته؟؟
BSSA (ارتش خصوصی بود چی بود نمیدونم) امکان نداره ماموری جاسوسی چیزی تو دولت آمریکا نداشته باشه
یعنی لیان هم درپی اتفاقات degeneration هیچ اطلاعی به کلیر نداده اصلا تا حالا لیان جیل ویا کریس رو دیده حالا کریس رو دورادور میشناسه ولی جیل چی اصلا لیان وسکر رو دیده اصلا میدونه اون پیشت قضایاست در ضمن یعنی دولت هم از اتفاقات kijuju خبر دار نشده ولیان (بوسیله ی شما فکر کنید هنیگان) الان از موضوع خبر نداره؟؟
خداحافظ
یاعلی