A M I R 1 1 0
کاربر سایت
نظرت اینه ؟تو واقعا بتونی داستان و بنیاد بازی سایلنت هیل را بفهمی که هنگ میکنی ! حالا اویل که چیزی نیست ! به نظر شما همین محیط ترسناک رو روز میکردند و اهنگ محسن چاووشی میزاشتند برات اونوقت خوب بود ؟ من که توی 1 و 2 و 4 و 5 و ... هیچ ترسی ندیدم فقط و 3 که یه نمسیس بود ! سایلنت هیل هم محیط ترسناکی داره هم صدا گذاری ترسناکی داره هم داستان ترسناکی داره هم محیط ترسناکی داره !
اولنش شینجی تو کپ کام کار نمیکنه ولی یوزر که داره ! یعنی از کپکام رفته دیگه باباش باید بیاد مسئولیت بازی هاشو به عهده بگیره ؟با سلام خدمت دوستان و این جور بحث ها
ببخشید این دوست محترم آرین همه ی کنسولا را در خدمتدارند اما re 4و5 را بازی ننموده اند؟؟
زیرو باحاله ولی معما هاش آبکیه همه ی راه حلاش تا نوشته ها هست.
آقا کجاش تخیلی نیست کریس میره مثل آب خوردن وسکر رو میکشه زامبی دوبار گازت می گیره تا آخر بازی بری هیچیت نمیشه بقیرو باید واکسن بزنی خودت با گیاه حالت خوب میشه کریس یه تنه کلا آبرلا رو پیاده می کنه و...
آقا من با مردن این استاد وس مشکل دارم رفته رو اعصاب)x
درضمن مطمعنم که شینجی تو کپ کام نیست درضمن آقا مگه بی کاره بیاد جواب من تو ما شما آن هارو بده؟؟ این کاره کپ کامه که فن هاشو نگه داره.
من تو اویل 4 هر کاری کردم برا ایدا لباس آزاد نمیشه دوستان راه حلی دارید؟
ببخشید این دوست محترم آرین همه ی کنسولا را در خدمتدارند اما re 4و5 را بازی ننموده اند؟؟
برادر امیر dialup چیه ؟؟!!!!!!! برو توبه کن از این حرفی که زدی .... ADSL دارم 128 کیلو هستش اما در باطن 2 مگا ..... :dفعلا که معلومه هیچ کدومو به جز یه پی سی با دایل اپ نداره !
آقا این اولنش رو ما نفهمیدیماولنش شینجی تو کپ کام کار نمیکنه ولی یوزر که داره ! یعنی از کپکام رفته دیگه باباش باید بیاد مسئولیت بازی هاشو به عهده بگیره ؟
دومنش فعلا که معلومه هیچ کدومو به جز یه پی سی با دایل اپ نداره !