تنها راهی که من تونستم ببینمش و کلیدو بردارم این بود که در حالت سختی HARD باید بری و در طول مسیر هم نباید چیزی برداری و همینطور راهو ادامه بدی ....
البته مواظب تیرهای کلت هم باش چون بهش که برسی به همین راحتی ها نمیمیره .....
ما که خودمونو 2-3 باری کشتیم تا کلیدو ازش گرفتیم .....
سلام دوستان
آقا مطمئنی hard داره ما که فقط easy و normal دیدیم ببخشید این ex.battle اویل 2 باید چی کار کنی کل مپو گشتم هیچی نبود میشه یه راهنمایی بکنید(موقع بازی همش یاد outbreak file2 می افتم چقدر محیط ها شبیه البته یکیه من file 1 رو بازی نکردم کسی بازی کرده داستان اون چیه؟)
در مورد گلوله هم سعی کن زامبی هارو بپیچونی یا اینکه اونایی که لازمه رو با چاقو بکشی چون 18 تار هم این براد کمشه
دوستان یه سوال داشتم براد رو نمیسیس ویروسی کرده یعنی قبل از لیان تو اداره ی پلیس بوده یا کلا جیل زودتر اینجا بوده که فکر نمیکنم این جوری بوده باشه
کدوم ترتیب درسته؟
1-بازماندگان outbreak
2- کلیر و لیان
3- جیل
یا 1بازماندگان آوت بریک 2- جیل 3-لیان و کلیر؟؟؟
شماهم اگه نتونستی بری اینو استفاده کن
توی منو ی موجودی(جایی که سلامتی رو نشون میده)بزن
بالا بالا پایین پایین چپ راست چپ راست A
لازم به ذکره که a در تنظیمات من هدفه این هم کشف برادر محترمه کلا یه مدت بود بارمز حال میکرد اینم بس باخته بود قاطی کرده بود زده بود تیر هاش بینهایت بود یک روز به بازی ور رفتم واز برادرم پرسیدم تا بالاخره این رمز کشف شد من جایی ندیدم باشه
حالا ببین برا شماهم میگیره یا نه ولی بدون رمز خیلی بیشتر حال میده
آقا نیما نگفتی توضیح با عکس یا فقط متن خالی اگه فقط متنه یه کم فاصله بین شون رو زیاد کن که پدر چشم زیاد در نیاد(بین کلمه ها مثلا بعضی جاها به جای یه اسپیس دوتا یا سه تا بزن)
آهان دوستان اگه مقدوره یک فایل به اسم top32_1.bat در پوشه ی گالری re2 رو براما آپ کنن یا کلا پوشه ی گالری رو آپ کنن بازی رو جدیدا نصب کردم اصلا فیلی به اسم gallery نداره:-o(این شکلک هام چقدر ظایع شده مثلا میخواسته بهتر بشه)
خداحافظ
یاعلی