سلام
دوستان last escape توی اویل3 چیه و چجوری باز میشه؟؟ من حتی توی مرسناریس اویل3 هم باهر سه تا کاراکتر aگرفتم ولی خبری نشد. دوستان اویل 2.5 داشتیم؟؟؟ چون من یک سری آیتم توی اویل3 یافتم که تو بازی کاربرد ندارن اینم سیو(فرمتش رو به sav تغییر بدید)
http://up.iranblog.com/Files/6da5fdf8075b40d0a9c8.rar
البته مطمعن نیستم همه ی آیتم ها توشون باشه حالا بعدا شاید دوباره یه سیو کامل گذاشتم
چهل بار اینقدر به استاد وسکر(رفقیمه بهش میگم وس هی میگه بابا اسم دارم میگم بینیم بابا) اهانت نفر مایید بیا میگه ول کن گناه دارن اینقدر بچه نجیبیه تا الانم اون جلومو گرفته وگرنه یوزر نیمارو هک میکردم آواتارش رو می ذاشتم وسکر
من به اینترنت have not access :d دیگه نبودیم الانم با carringable phone اومدم(موبایل) البته این تعویض ترمز هایه دوچرخه از نوع v-brake به نوع disk brake هم کلی وقتمو گرفت حالا خوبه خودم پره بندی نکردم
درمورد نیماکامپیوترش مگه درست شد ؟؟ شاید الاف اونه
آواتار rockit هم فکر کنم که 95درصد مطمئنم که فتو شاپیه درهر صورت اون صورت مال اون آدم نیست
من هم کلاسیک (فعلا3 چون 2م که خرابه 1هم باید بشینم ریمیک رو برم که اصلا حال نمیده زامبیاش نمیمیرن باید کلاسیکش رو گیر بیارم) هم جدیدا رو 30-40بار تموم کردم وهنوز موندم اون یارو چیه تو اویل4
ببخشید شیشه ی شراب کجای اویل4 هست قضیش چیه؟؟
بر اساس چیزی که من توی اپیلو گو های اویل 3 دیدم(معتبر ترین صورت هانک توی این اپیلوگو هاست) لیان شری رو به دولت تحویل میده یا بهتر بگم زوری ازش میگیرن دوستان ولی از نظر جذابیت قیافه ای شما نیکلای رو تو اویل 3 ببینید لامصب عجب چیز خفنیه پس چطور مثل لیان ووسکر یا حتی کراوزر طرفدار پیدا نکرد دیگه همه چیز که به تیپ و قیافه نیست
در ضمن دیگه با این کلیر گندشو در اوردید بس نیست حالا مثلا برید تو کار یکی دیگه مثلا بیلی
دیگه هر چیز هم حدی یو از این حرفا آواتار بنده هم جای خود باقیه بااین که از بانو کلیر و همچنین بردادر محترم کریس خوشم میاد اما اصلا زیاد با جیل صفا نمیکنم به خصوص تو اویل3 ولی خب آواتارم خیلی بخواد حال بده میشه وسکر که فعلا بی خیال در ضمن وسکر بانور مشمکل داشت درسته پس این فرارشو توجیح میکنه (نور عملا نور خورشید نیست همون طوری که توی برج ساعت به نمیسیس نور میزنید و می اندازیدش پایین.
دوستان نمیسیس کی بوده کسی اطلاع داره یعنی اون آدمی که شده نمیسیس اسمی نشونی چیزی ازش هست
راستی تو اویل 3 با ور رفتن به سیو بازی میشه از ابتدا توی مو جودی یا توی آیتم باکس جیل یا کارلوس آیتم هایه مختلف رو بذاری من lock pick رو برای جیل گذاشتم و توی اداره ی پلیس نرفتم!!! وقتی اون درو باز می کنی به جایی که باید بری نمیری وارد یه لباس فروشی میشی که نمیشه توش کار خاصی کرد و یا بیرون اومد یا حداقل من نکردم از این دیگه نمیدونم کجای بازی میتونه باشه چون حال امتحان نداشتم
ویروس جی جان شما تو فکر مرسناریس اویل 3 باش سخته ولی میشه رد کرد از همه سخت تر نیکلایه
انقدر کاراکتر هارو زیر سوال نبرید آقا ییهو (yeyho) دیدی تاپیک قلف دش ببخشید شد سعی کنید زیر 16 کار کنید باب 12-13 هم توی این سایت هست
دوستان اطلاعات خاصی از این الکس ندارید این مشتاق دیدن برادرشه میگم اصلا شاید برادرت نباشه نا راحت میشه به روحیات لطیفش لطمه وارد شد
راستی مطمئنید اون یارو زامبی بود کت و شلوار داشت؟؟!!!؟؟چون اکثرا لیاساشون پاره پئرست راستی توی اویل 3 میشه دختر اون یارو رو نجات داد یا اون مرده؟؟؟
دیگه چیزی یادم نمیاد
خداحافظ
یاعلی