شما منم جز رقبات حساب کن!!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این evil5جدیده کی قراره بیاد؟!
عجب رقابتي مثل اينكه من بي رقيبيم :biggrin1:
شما منم جز رقبات حساب کن!!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این evil5جدیده کی قراره بیاد؟!
یه در خواست در این تایپیک در مورد همهکس صحبت شد به غیر از جک کرازر
اگه میشه یه توضیح در مورد اون میدی :smile:Ahadجان دیگه مطلب نمی ذاری؟ مردیم بابا.
جدا راست میگی اگر این کار را بکنی واقعا ممنون میشم از همان اول شروع کن تا اخرشاگر دوستان رخست بدن من میتونم داستان هر رزیدنت اویل رو جداگانه براتون بزارم .سایت تحلیلی خارجیش رو گیر آوردم اگر بچه مایل باشند میتونم ترجمه کنم . (0-1-2-3-4-5)

چون من از طریق پیام خصوصی باهش رابطه دارم.به قول خودش ترجمه تموم شده.مونده تایپ.
شما درست میگی ما فقط نباید خواننده باشیم و اگر سوالی پیش امد حتما سوال کنیمواقعا ببخشید.مدتی سرم شلوغ بود و نتونستم مطلب جدیدی بذارم.البته با بیشتر شما از طریق پیام خصوصی ارتباط داشتم.
و یک نکته ی مهم.من متوجه شدم که شما هر وقت وارو سایت میشین فقط نگاه می کنید که آیا کسی مطلبی گذاشته یا نه.این خیلی بد است.نا سلا متی شما طرفداران رزیدنت اویل هستید.اگه همه بخواهند این کار را بکنند که کلا سایت می خوابه.ازتون خواهش می کنم که هر گونه مطلب یا اطلاعاتی که از داستان و شخصیتهای رزیدنت اویل دارید رو بذارین.و اگه سوال و یا پیام خصوصی هم دارید به صورت خصوصی برام ارسال کنید.حتما بررسی می کنم.در ضمن این احد هم که چند وقته پیداش نیست در حال آماده کردن ترجمه ی گزارش وسکر 2 و بیوگرافی کامل کلیر خانمه.چون من از طریق پیام خصوصی باهش رابطه دارم.به قول خودش ترجمه تموم شده.مونده تایپ.

لطفا فقط ahadجان بخونهبا سلام خدمت دوستان عزیز
والا شرمنده این مدت نبودم این WoW بد جوری دست و پام رو بیته. کلا قضیش مفصله.
بریم سر اصل مطلب
خوب الان در حال تایپش هستم ولی چون سرم به WoW مشغوله واسه همین تیکه تیکه تایپ میکنم. سعی میکنم تا سه شنبه مطلب رو آماده کنم
موقث باشین