RattleSnake
کاربر سایت
خوش امد برای تازه واردهاست به هر حال ممنون:dیادش چندماه پیش بحث سر صداگذاری وسکر بود ولی الان بحث خوابیده
حمید مگه وجدان نداری؟؟؟!!! چطور میتونی این حرف رو بزنی؟؟؟ چطور میتونی با احساسات یک ملت عاشق بازی کنی؟؟؟ همه به خاطر این RE:ORC منتظر یک بارقه امید هستن(به نام RE6) بعد تو میگی 4،5 سال دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!دوستان کی دوست داره رزیدنت اویل 6 چهار پنج سال دیگه بیاد ؟ :d
حمید مگه وجدان نداری؟؟؟!!! چطور میتونی این حرف رو بزنی؟؟؟ چطور میتونی با احساسات یک ملت عاشق بازی کنی؟؟؟ همه به خاطر این RE:ORC منتظر یک بارقه امید هستن(به نام RE6) بعد تو میگی 4،5 سال دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اگه اینجوری بشه من دق میکنم
اقا من نگفتم که 4 5 سال دیگه میاد که سوال رو با دقت بخونید گفتم کی دوست داره رزیدنت اویل 6 چهار پنج سال دیگه بیاد ؟ :d احتمالا یا تا 2012 یا اولای 2012 یه تیزری اسکنی چیزی ازش میاد نگران نباشید . بچه ها من یه چیزی به کپکام گفتم. گفتم ساختن بازی رزیدنت اویل رو هیچ وقت متوفق نکنید. Resident Evil Foreverحمید!از کجا می دونی 4-5 سال دیگه میاد؟چرا ایجاد رعب و وحشت می کنی؟:d
دوست من sawanti من معذرت میخوام آخه من بچه هایی رو تو این تاپیک میشناسم که فعالیتشون تو این تاپیک زیاد هست و اکتیو هستن .شما هم خودتونو معرفی کنید اگه دوست دارین.خوش امد برای تازه واردهاست به هر حال ممنون
من که ترجیح میدم RE6 نسل بعد بیاد ، این نسل فعلا کاپکام داره تیشه به ریشه بازی های قدیمیش میزنه شایید نسل بعد دست از این دیوونه بازی ها برداره :d
منم دوست دارم ونظرم رو میدم و خوشحالم:d.
اقا نیما وقتتو طلف نکن تو مخ اونا هیچی نمیره بسکه تعصبی هستند
بچه ها من حال ندارم تاپیک رو بگردم.میشه بگید رولیشنز برای چه کنسولهایی هست.
اقا همین که تیزرش تو E3 نمایش داده نشد به قدر کافی همرو شوکه کرد اگه بخواد نسل بعد بیاد همه طرفداراش میرن جلو در شرکت کپکام اعتصاب میکنن.:d