بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان کی دوست داره رزیدنت اویل 6 چهار پنج سال دیگه بیاد ؟ :d
حمید مگه وجدان نداری؟؟؟!!! چطور میتونی این حرف رو بزنی؟؟؟ چطور میتونی با احساسات یک ملت عاشق بازی کنی؟؟؟ همه به خاطر این RE:ORC منتظر یک بارقه امید هستن(به نام RE6) بعد تو میگی 4،5 سال دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:((:((:((
اگه اینجوری بشه من دق میکنم:-s:-s:((

من دوست دارم کارلوسو تو 6 ببینم بچه باحالی بود لهجه شیرینی هم داشت بر عکس بقیه مردهای اویل که خشک و برج زهرمارند این یکی به دل آدم می نشست.اگه خواستین نظرسنجی بذارین یادتون نره;)

به به خوش آمد هم بهمون گفتن :دی

من که اوایل به این ORC امید داشتم ، ولی بعد از دیدن تریلر گیم پلی کلا ناامید شدم ، برای من داستان بازی خیلی مهمه ولی مثل اینکه این نسخه قراره بزنه خاطراتمون رو نابود کنه :(

یکی می تونه یه لینکی چیزی بده مفصل از شماره 1 تا 5 بهمراه میان شماره ها (اون نیمچه رزیدنت ایولهایی که شماره نداشتن) داستان بازی رو نوشته باشه ، فارسی ، لطفا ؟ :دی

ببخشید اگه سوالم ربطی به بحثتون نداره
می خواستم یه سری اطلاعات در مورد نسخه ی ریمیکی که سال 2002 اومد بهم بدید
واقعاً میشه به راحتی با امیو لاتور رو کامپیوتر اجراش کرد؟ آخه تو اینترنت کلی لینک ازش هست که همشونم کلی از کیفیت بازی تعریف کردن،حالا کسی اینجا رو کامپیوتر اجراش کرده؟
اصلاً ارزش 2gig دانلود رو داره؟
ممنون می شم اگه زودتر جواب بدید.

در مورد تاریخچه باید بگم که من با اجازتون کامل ترین تاریخچه ی فارسی رزیدنت اویل رو در 200 صفحه به همراه بیوگرافی کامل 80 شخصیت رو نوشته ام.ولی احد بهم قول داد که میده به یک مجله.ولی الآن چند وقتیه که پیداش نیست! :(
در مورد ریمیک هم بهترین نسخه ی رزیدنت اویله.با شبیه ساز هم اجرا میشه.من خودم توی PC تمومش کردم.خرید اینترنتی هم داره.اگه بگردی پیدا می کنی.
داستان رزیدنت اویل 2 و ماجرای ورود و خروج کلیر و لیون به راکون سیتی هم تماما در زمانی که جیل توسط نمسیس بیهوش شده بوده اتفاق میفته که 2 روز طول کشیده!
در ضمن اگه ممکنه برید به لینک زیر و از من و در واقع از عقاید خودتون دفاع کنید.نظرات بقیه و آخرین پست من رو هم حتما بخونید.متشکرم.

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=14.270

حمید!از کجا می دونی 4-5 سال دیگه میاد؟چرا ایجاد رعب و وحشت می کنی؟:d

حمید مگه وجدان نداری؟؟؟!!! چطور میتونی این حرف رو بزنی؟؟؟ چطور میتونی با احساسات یک ملت عاشق بازی کنی؟؟؟ همه به خاطر این RE:ORC منتظر یک بارقه امید هستن(به نام RE6) بعد تو میگی 4،5 سال دیگه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:((:((:((
اگه اینجوری بشه من دق میکنم:-s:-s:((
حمید!از کجا می دونی 4-5 سال دیگه میاد؟چرا ایجاد رعب و وحشت می کنی؟:d
اقا من نگفتم که 4 5 سال دیگه میاد که سوال رو با دقت بخونید گفتم کی دوست داره رزیدنت اویل 6 چهار پنج سال دیگه بیاد ؟ :d احتمالا یا تا 2012 یا اولای 2012 یه تیزری اسکنی چیزی ازش میاد نگران نباشید .:x بچه ها من یه چیزی به کپکام گفتم.:p گفتم ساختن بازی رزیدنت اویل رو هیچ وقت متوفق نکنید. :x Resident Evil Forever

خوش امد برای تازه واردهاست به هر حال ممنون
دوست من sawanti من معذرت میخوام آخه من بچه هایی رو تو این تاپیک میشناسم که فعالیتشون تو این تاپیک زیاد هست و اکتیو هستن .شما هم خودتونو معرفی کنید اگه دوست دارین.

آخرین ویرایش:
من که ترجیح میدم RE6 نسل بعد بیاد ، این نسل فعلا کاپکام داره تیشه به ریشه بازی های قدیمیش میزنه شـــــــایـــــــد نسل بعد دست از این دیوونه بازی ها برداره :d

من که ترجیح میدم RE6 نسل بعد بیاد ، این نسل فعلا کاپکام داره تیشه به ریشه بازی های قدیمیش میزنه شایید نسل بعد دست از این دیوونه بازی ها برداره :d

اقا همین که تیزرش تو E3 نمایش داده نشد به قدر کافی همرو شوکه کرد اگه بخواد نسل بعد بیاد همه طرفداراش میرن جلو در شرکت کپکام اعتصاب میکنن.:d

منم دوست دارم ونظرم رو میدم و خوشحالم:d.
اقا نیما وقتتو طلف نکن تو مخ اونا هیچی نمیره بسکه تعصبی هستند;)
بچه ها من حال ندارم تاپیک رو بگردم.میشه بگید رولیشنز برای چه کنسولهایی هست.

منم دوست دارم ونظرم رو میدم و خوشحالم:d.
اقا نیما وقتتو طلف نکن تو مخ اونا هیچی نمیره بسکه تعصبی هستند;)
بچه ها من حال ندارم تاپیک رو بگردم.میشه بگید رولیشنز برای چه کنسولهایی هست.

سلام.کنسولها نه .فقط واسه کنسول دستی ! :x Nintendo 3DS
شما هم مثل من اینو بیشتر از ORC دوست دارین ؟ ایول .خوشم اومد.

آخرین ویرایش:
اقا همین که تیزرش تو E3 نمایش داده نشد به قدر کافی همرو شوکه کرد اگه بخواد نسل بعد بیاد همه طرفداراش میرن جلو در شرکت کپکام اعتصاب میکنن.:d

مگه Capcom به هوادار هم اهمیت میده ؟ تا جایی که من دیدم تنها چیزی که این چند ساله برای Capcom مهم بوده پوله و حتی حاضر برای پول بهترین فرانچز هاش رو ( Devil May Cry ، Resident Evil ) به طور فجیهی نابود کنه

اگه Capcom ذره ایی به هوادارا اهمیت میداد الان باید DmC و ORC کنسل میشدن و از همه ی هوادارا برای ساختن یه همچین بازی های آشغالی عذر خواهی میکرد ( ولی اینطوری نیست ، هنوز هم ORC و DmC مشغول ساخته شدن هستن و Capcom هم دیگه رسما بیخیال هوادارا شده و تمام فیدبک ها رو نادیده میگیره ، فقط امیدوارم این دوتا بازی با شکست بزرگی مواجه بشن تا Capcom بفهمه که درآمدش از همین هواداراییه که الان بهشون پشت کرده )

کلا این چندوقته خیلی دلم از Capcom پره ، ای خدا بگم چکارشون کنه که احساسات گیمر جماعت رو به بازی میگیرن :دی

آخرین ویرایش:
به نظز من RE6 حداقل تا 3 سال دیگه عمرا عرضه بشه. با اینکه خیلی دوست دارم زودتر عرضه بشه ولی اصلا ناراحت نیستم که فعلا خبری ازش نیست! ترجیح میدم فعلا با همون نسخه های قدیمی و RE4 و RE Code : Veronica X که قراره 2باره بیاد سر کنم تا اینکه بخوان به یه عنوان شماره دار گند بزنن!:| چون با این رویه ای که در پیش گرفته غیر از این نمیتونه بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or