بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آقا من یه سوال واسم پیش اومده. آخر اون تریلری که توش نشون میده (مثلا)وکتور، لیون رو میکشه بعدش کنسول های قابل اجرای بازی روشون رو مینویسه که عبارتند از: ps3,xbox360,pc
ولی همین دمو رو که از PS store گرفتم آخرش فقط نوشته بود PS3
حالا سوال من اینجاست که کدومشون درسته؟؟؟
آیا کسی رفته اینا رو از استور Xbox360 بگیره ببینه چی نوشته؟؟
یعنی این بازی اصلا انحصاری هست یا نه؟؟

نه حمید جان این بازی یک بازی خوش ساخت به علاوه کات سین های فوق العاده که همه از بازی کردنش لذت می برن ولی منم به عنوان یه re باز قدیمی ترجیح میدم با دوربین ثابت و سینمایی re رو بازی کنم البته از یک چیزی خیلی بدم اومد تو این بازی اونم رزمی کار شدن زامبی هاست زامبی ها نمی افتن روت گازت بگیرن مثل dead rising بهت چنگ میندازن به نظرم اگه زامبی ها همون معمولی ساخته می شدن و به برای اینکه وحشی تر جلوه بدن زامبی هارو
از crimison head ها استفاده می کردن بهتر بود
از نظر داستانی امیدوارم روایت خوبی داشته باشه و همین طور بازی صحنه های احساسی داشته باشه فعلا که کپکام این جوری ترجیح میده بسازه ما هم دو تا انتخاب بیشتر نداریم یا سری رو ببوسیم بزاریم کنار یا بازی کنیم
------------------------------------------------------------------
راستی از damnation خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟

افشین جان بزار اول اینو بگم که من فکر نمیکنم کپکام هم اینجوری ترجیح بده همونطور خودتم دیگه میدونی که این بازی رو مستقیما کپکام نساخته و slant six ساخته و خدا کنه که این آخرین بازی باشه که میده دسته اینا بازی بسازن اگه نه وای به حال فن ها که ما باشیم حالا فقط باید دید که این رزیدنت اویل چجوری فروش میکنه وقتی بیاد ایا رکورد رزیدنت اویل های قبل و میشکنه یا نه تبیدل به یه شکست در پرونده کپکام میشه والا از اونچیزایی که من تو ف بوک و توویتر و فروم های خارجی میبینم فکر میکنم ملت خوششون اومده و استقبال خیلی شدیدی از بازی داره میشه.اما در مورد damnation باور میکنی من یه روز خواب دیدم یه تریلر جدید اومده ازش ! :d نه فعلا خیچ خبری نیست اقا کپکام خیلی busy هست شما ببین resident evil mercenaries resident evil 4 HD resident evil : code veronica HD resident evil 6 resident evil : orc رو کلی پروژه داره کار میکنه فکر میکنم واسه همین به این زودیا تریلر جدید از دامنیشن نیاد .:( ولی من بگم بهتون رزیدنت اویل 6 روی ترس ساخته میشه .:x اینو مطمعنم. اگه نه پرونده رزیدنت اویل بسته میشه بزودی.

یعنی این بازی اصلا انحصاری هست یا نه؟؟
مهدی جان این بازی واسه ps3 xbox 360 و PC میاد و اصلا انحصاری نیست.

میگم حمید جان!تو درباره ی ساخته شدن رزیدنت اویل 6 مطمئنی؟الآن که سر کپکام خیلی شلوغه و فکر نکنم که تا زمان تموم شدن رولیشن و عملیات:راکون سیتی ساختش شروع بشه.درسته که عملیات:راکون سیتی رو کپکام نمی سازه.ولی رونمایی از رزیدنت اویل 6 باعث میشه که ارزش این بازی کم بشه و دیگه کسی منتظرش نباشه.به علاوه در حال حاضر تمام استودیوها و تهیه کنندگان اصلی کپکام سرشون شلوغه.در حالی که رزیدنت اویل 5 در استودیوی اصلی کپکام ساخته می شد و تا مدتی هم تمام پروژه ها تعطیل شده بودند.در حالی که الآن استودیوی اصلی کپکام درگیر ساخت بازی دراگون داگما است.من که فکر نمی کنم تا سال آینده خبری از رزیدنت اویل 6 بشه.در ضمن اگه در دست ساخت بود،حتما در E3 یک خبری ازش می شد دیگه.
دمو رو دیدم.جالب بود.من که شخصا به شدت منتظر این بازی هستم.البته نه به خاطر گیم پلی و آتمسفرش.بلکه به خاطر داستانش.البته خداییش گیم پلیش هم بدک نبود!شاید به خاطر این من از این بازی خوشم میاد که هیچ وقت گیم پلی برام مهم نبوده و اصلا رزیدنت اویل رو یک بازی نمی دونم.بلکه یک داستان بزرگ می دونم که واقعا برای یک بازی رایانه ای حیفه.شاید اگه همین داستان به جای بازی به صورت کتاب نوشته می شد،الآن از خیلی از رمان های معروف،معروف تر بود!در ضمن آقای بایوهازارد و سایر دوستان!شما چطور میگید که دیگه رزیدنت اویل در سبک کلاسیک ساخته نمیشه؟مگه رولیشن رو یادتون رفته؟مگه شما همین رو نمی خواستید؟
در ضمن در مورد اسلحه ها هم منظورم این بود که فرض کنید خشابشون بی نهایته.ملاک های دیگه رو در نظر بگیرید.حمید فقط در مورد تموم شدن خشابش حرف زد! :d
راستی!اگه یادتون باشه من این عکس کلیر که مربوط به مرسناریس میشه رو قبلا براتون گذاشته بودم:

http://up.residentevil.ir/viewer.php?file=3hcf91pz7ebejidfr2.jpg

ولی من به این عکس مشکوکم.اصلا کاری ندارم که لباسش قشنگه یا نه.ولی به نظر من این عکس کلیر مال رزیدنت اویل 6 است که توی مرسناریس هم آوردن.به چند دلیل:
1-سن کلیر در این عکس 19 سال نیست.بلکه حدودا 30 سال است.خوب کلیر هم الآن 32 ساله است دیگه!
2-بنابر اظهارات کپکام مرسناریس تماما از مراحل و اسلحه های رزیدنت اویل 4 و 5 استفاده می کنه.در حالی که این کلت کلیر اصلا در این دو نسخه وجود نداشت و فکر می کنم همون کلت لیون در رزیدنت اویل 2 باشه.
3-نارنجک های دور کمر کلیر در رزیدنت اویل جدید هستند.در حالی که در مرسناریس از همون نارنجک های رزیدنت اویل 4 و 5 استفاده میشه.
4-حالا شاید لباسش خیلی قشنگ نباشه.ولی خداییش روش خیلی زحمت کشیدن.حتی طراحیش از طراحی لباس جیل در رزیدنت اویل 5 هم بهتره.من که فکر نمی کنم برای یک لباس مرسناریس اینقدر مایه بذارن!
5-در گوش کلیر یکی از این بیسیم ها است که اعضای تیم ها با هم ارتباط برقرار می کنن.کلیر هم عضو تراسیو است!به علاوه چه لزومی داره در مرسناریس که اصلا داستان نداره،همچین چیزی رو به کلیر آویزون کنن؟
به نظر من کپکام سوتی داده و این عکس در اینترنت منتشر شده.بعد برای اینکه طبیعیش کنه،اومده چند تا عکس دیگه هم از مرسناریس آورده و گفته که این لباس کلیر مال مرسناریس است!نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
در تاپیک زیر همه به جون من افتادن و میگن که رزیدنت اویل های کلاسیک مزخرف بودن و حتی میگن که هیچکس پیدا نمیشه که سبک کلاسیک رو به رزیدنت اویل 4 و 5 ترجیح بده! لطفا بیاین اینجا و از من و در واقع از عقاید خودتون حمایت کنید:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=14.240

آقای بایوهازارد!همونطور که گفتم نظر هر کسی برای خودش محترمه و کسانی هم هستند که سبک اکشن رو دوست داشته باشند.البته من خودم هم مثل تو هستم و در تاپیک بالا هم کلا رزیدنت اویل 4 رو با خاک یکسان کردم! ولی در کل اینطور نیست که 100 درصد مردم طرفدار سبک کلاسیک باشند.
راستی!لطفا نظرتون رو درباره ی رزیدنت اویل 6،عکس کلیر،اسلحه ها و سایر مواردی که در بالا مطرح کردم بگید.سپاسگذارم.

معلومه که بهتره توش از اون گانادوهای مسخره و فرقه سدلر و نجات دختر رییس جمهور و ازین چرندیات خبری نیست.(تازه با لیان بچه سوسول هم در خور لیاقتش رفتار میشه):|:|:|:|:|:|
نظر شماست و Fact ندونینش ...
RE چیزی نیست که ORC بدنبال اون میگرده .

نظر شماست و Fact ندونینش ...
RE چیزی نیست که ORC بدنبال اون میگرده .
قطعا همین طوره منم نگفتم بازی باحالیه منتها با دیدن تریلر روزنه های امیدی(خوشبختانه run &gun نشده هنوز و ممکنه معماهای قشنگ قشنگ توش باشه:x) پیدا شدن که باید تا عرضه نهایی بازی صب کنیمb-)

من بیشتر به خاطر راکون سیتی هیجان زده م وقتی تریلر سر در پاسگاه پلیس که اولین بار با نمسیس توش رو در رو شدیمو نشون داد نفسم بند اومد.

آخرین ویرایش:
قطعا همین طوره منم نگفتم بازی باحالیه منتها با دیدن تریلر روزنه های امیدی(خوشبختانه run &gun نشده هنوز و ممکنه معماهای قشنگ قشنگ توش باشه:x) پیدا شدن که باید تا عرضه نهایی بازی صب کنیمb-)
اخوی حرف شما متین ، اما این بازی از بُن (سازنده) مشکل داره ! سازنده ای که درکی از RE نداره و بهترین ساختش ، متای 70 داره( :| ) بنظر شما ، اصلا شایستگی ساختن RE رو داره ؟ شاید این بازی ، بازی خوبی بشه ، اما اصلا RE خوبی نمیشه ... روح RE ، کاملا در RE4 احساس شد ، اما تو این بازی ، من چیزی نمیبینم ...
البته من کلا امیدم رو ازش قطع کردم؛همین که یه شوتر خوش ساخت بشه برام کافیه :دی !

آخرین ویرایش:
میگم حمید جان!تو درباره ی ساخته شدن رزیدنت اویل 6 مطمئنی؟الآن که سر کپکام خیلی شلوغه و فکر نکنم که تا زمان تموم شدن رولیشن و عملیات:راکون سیتی ساختش شروع بشه.درسته که عملیات:راکون سیتی رو کپکام نمی سازه.ولی رونمایی از رزیدنت اویل 6 باعث میشه که ارزش این بازی کم بشه و دیگه کسی منتظرش نباشه.به علاوه در حال حاضر تمام استودیوها و تهیه کنندگان اصلی کپکام سرشون شلوغه.در حالی که رزیدنت اویل 5 در استودیوی اصلی کپکام ساخته می شد و تا مدتی هم تمام پروژه ها تعطیل شده بودند.در حالی که الآن استودیوی اصلی کپکام درگیر ساخت بازی دراگون داگما است.من که فکر نمی کنم تا سال آینده خبری از رزیدنت اویل 6 بشه.در ضمن اگه در دست ساخت بود،حتما در E3 یک خبری ازش می شد دیگه.
دمو رو دیدم.جالب بود.من که شخصا به شدت منتظر این بازی هستم.البته نه به خاطر گیم پلی و آتمسفرش.بلکه به خاطر داستانش.البته خداییش گیم پلیش هم بدک نبود!شاید به خاطر این من از این بازی خوشم میاد که هیچ وقت گیم پلی برام مهم نبوده و اصلا رزیدنت اویل رو یک بازی نمی دونم.بلکه یک داستان بزرگ می دونم که واقعا برای یک بازی رایانه ای حیفه.شاید اگه همین داستان به جای بازی به صورت کتاب نوشته می شد،الآن از خیلی از رمان های معروف،معروف تر بود!در ضمن آقای بایوهازارد و سایر دوستان!شما چطور میگید که دیگه رزیدنت اویل در سبک کلاسیک ساخته نمیشه؟مگه رولیشن رو یادتون رفته؟مگه شما همین رو نمی خواستید؟
در ضمن در مورد اسلحه ها هم منظورم این بود که فرض کنید خشابشون بی نهایته.ملاک های دیگه رو در نظر بگیرید.حمید فقط در مورد تموم شدن خشابش حرف زد! :d
راستی!اگه یادتون باشه من این عکس کلیر که مربوط به مرسناریس میشه رو قبلا براتون گذاشته بودم:

http://up.residentevil.ir/viewer.php?file=3hcf91pz7ebejidfr2.jpg

ولی من به این عکس مشکوکم.اصلا کاری ندارم که لباسش قشنگه یا نه.ولی به نظر من این عکس کلیر مال رزیدنت اویل 6 است که توی مرسناریس هم آوردن.به چند دلیل:
1-سن کلیر در این عکس 19 سال نیست.بلکه حدودا 30 سال است.خوب کلیر هم الآن 32 ساله است دیگه!
2-بنابر اظهارات کپکام مرسناریس تماما از مراحل و اسلحه های رزیدنت اویل 4 و 5 استفاده می کنه.در حالی که این کلت کلیر اصلا در این دو نسخه وجود نداشت و فکر می کنم همون کلت لیون در رزیدنت اویل 2 باشه.
3-نارنجک های دور کمر کلیر در رزیدنت اویل جدید هستند.در حالی که در مرسناریس از همون نارنجک های رزیدنت اویل 4 و 5 استفاده میشه.
4-حالا شاید لباسش خیلی قشنگ نباشه.ولی خداییش روش خیلی زحمت کشیدن.حتی طراحیش از طراحی لباس جیل در رزیدنت اویل 5 هم بهتره.من که فکر نمی کنم برای یک لباس مرسناریس اینقدر مایه بذارن!
5-در گوش کلیر یکی از این بیسیم ها است که اعضای تیم ها با هم ارتباط برقرار می کنن.کلیر هم عضو تراسیو است!به علاوه چه لزومی داره در مرسناریس که اصلا داستان نداره،همچین چیزی رو به کلیر آویزون کنن؟
به نظر من کپکام سوتی داده و این عکس در اینترنت منتشر شده.بعد برای اینکه طبیعیش کنه،اومده چند تا عکس دیگه هم از مرسناریس آورده و گفته که این لباس کلیر مال مرسناریس است!نظر شما چیه؟

درسته نیما جان کپکام خیلی مشغوله ولی من مطمعنم که کپکام استارت رزیدنت اویل 6 رو زده اگه نه انقد شایعه در موردش درست نمیشد که قراره تو E3 نمایش داده بشه که نشد و این که بازی کلا یه بازی متفاوت هست و این حرفا چون اگر هنوز هچی از بازی و نمیساختن همچنین شایعه ای که تیزر رزیدنت اویل 6 قراره تو E3 نمایش داده بشه دیگه پخش نمیشد در مورد رزیدنت اویل 6 من کوچکترین خبر ها و شایعه هارو میزارم براتون. اما در مورد لباس کلیر خیلی بعید میدونم که لباسش تو رزیدنت اویل 6 باشه هنوز هیچ عکسی هیچ اسکنی هیچ جزئیاتی در مورد بازی تو اینترنت نیومده پس به نظر من عکس واسه رزیدنت اویل 6 نیست و فقط یک concept art هست که طرفداراش درست کردن عکس رو دقیقا از کجا اوردی ؟ راستی کجای اون لباس کار قشنگه اخه نیما این لباس رسمی هست نه لباس ماموریت .اما در مورد اسلحه ها اگه بینهایت باشه بازم بین شات گان و مسلسل شات گان.چون با یه تیر طرف رو در متر پرت میکنه البته به استثنای باس ها. در مورد بازی رزیدنت اویل اپریشن رزیدنت اویل راکون سیتی هم من دوسش دارم اما عاشقش نیستم.

دوستان عزیز یه مصاحبه با Ryan McDougall مدیر تولید شرکت کپکام در مورد رزیدنت اویل : رولیشنز تو E3 براتون میزارم هر کی خواست میتونه دانلود کنه.البته من تمام جزئیات بازی رو براتون تو تاپیک گفتم حتی بیشتر در مورد ساختار ژنتیکی یه نمونه از دشمناش ولی در عین حال هر کی خواست این لینک دانلودشه. داستان بازی اینطوری شروع میشه : کریس گم شده و جیل اعزام میشه به یک کشتی دریایی درا اوروپا تا محل اقامت کریس رو برسی کنه در ادامه اون با یکی از اعضای جدید BASAA بنام Parker Luciani آشنا میشه و یه سری اتفاقاتی که رقم میخوره ....

http://ll.lo.download.gamespot.com/...file=169_re_revelations_di_e3_060811_2800.mp4

آخرین ویرایش:
من نمیدونم ولی اگه اینا یه تریلر رسمی و درست حسابی از جیل و نمسیس واسه این بازی پخش کنن، احساسم بهم میگه نظر خیلی ها بر میگرده.

مهدی جان حتی اگه اون تریلر هم بیاد بازم فرقی نمیکنه بازی همون بازیه. من از این که بازی شلوغ شده اصلا خوشم نیومد.ولی خب اگه جیل و نمیسیس بیان رزیدنت اویل 3 رو بازآفرینی میکنن که خیلی لذت بخشه برای من.:x

آخرین ویرایش:
در مورد ایدا من فکر نمی کنم که توی رزیدنت اویل 6 باشه.چون اگه ما کریس،جیل،کلیر و لیون رو شخصیت های اصلی داستان فرض کنیم،لیون در RE4 بوده.کریس و جیل در 5 بودند و در 6 هم نوبت کلیره.علاوه بر اینکه نسبت به اون 3 نفر دیگه،خیلی وقته در بازی های اصلی حضور نداشته و سرنوشت شری و استیو هم فعلا خیلی مبهم تر و مهم تر از ایداست.به نظر من سرنوشت لیون و ایدا در دامناشن معلوم میشه و نقششون اونجا تموم میشه.گرچه به نظر من ایدا از آخر می میره و اگه توسط خود لیون هم کشته بشه دیگه خیلی رمانتیک میشه! :d
حمید جان!اون عکس ساختگی نیست.لباس جدید کلیر در رزیدنت اویل:مرسناریس است که البته من بعید می دونم که فقط مال این بازی باشه.بیشتر به خاطر نارنجک هاش و بیسیمش میگم.در مورد لباسش هم باید بگم که کاملا رسمیه.چون احتمالا کلیر مثل 3 دفعه ی قبل نمی دونه که قراره با B.O.W ها روبرو بشه.

و اما مژده.کپکام رسما اعلام کرده که چون طرفداران سبک کلاسیک بیشترن،رزیدنت اویل 6 دوباتره در همین سبک ساخته میشه.این هم منبعش:

http://www.vg247.com/2011/06/11/cap...ck-to-roots-with-resident-evil-6/#more-179339

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or