بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من بیشتر از شما مشعوف شدم.ولی مثل اینکه قرار سر کلیر هم همین بلا بیاد! :(
یک سوال:به نظرتون بهترین اسلحه برای مبارزه با زامبی ها،هانترها،ماجینی ها،تایرنت ها و در کل تمام موجودات رزیدنت اویل کدومه:شات گان یا مسلسل؟یعنی کدوم یکی برای تمام موجودات کاربرد داره.چون تا جایی که من دقت کردم،اکثر ماموران ویژه مثل همین ماموران عملیات راکون سیتی یا سربازان U.B.C.S در رزیدنت اویل 3 مسلسل دارند.به نظرم این دلیل خاصی داره.مسلسل برد زیادی داره و سریعتر هم هست.کار باهش هم آسون تره.برای هدشات از راه دور هم عالیه.ولی قدرت شات گان رو نداره و دشمن رو هم به عقب پرتاب می کنه.در عوض شات گان قوی تره.همزمان هم چند نفر رو می فرسته رو هوا.تازه دشمن رو هم به عقب پرتاب می کنه.ولی برد کمی داره و کار با اون هم سخت تر از مسلسله.لگد هم میندازه.نظر شما چیه؟
اون دموی کلیر رو هم بذارید لطفا.

دوستان تو اون تریلری که قسمت داستانی و دنبال دو تا مامور rpd هستن
beltway که اون مین رو کار می زاره به فرمانده گروه میگه
on it TOFU
شک دارم شمام گوش کنید ببینید شاید من اشتباه می کنم

آقا این دیگه ازون حرفا بود ! :| این عین النّجاسات از RE4 بهتره ؟:|
معلومه که بهتره توش از اون گانادوهای مسخره و فرقه سدلر و نجات دختر رییس جمهور و ازین چرندیات خبری نیست.(تازه با لیان بچه سوسول هم در خور لیاقتش رفتار میشه):|:|:|:|:|:|

من اول فکر میکردم میگه توفو ولی بیشتر که گوش کردم میگه نوبوت(شاید اسمشه)

تو این تریلر کلیر و جیل رو نشون میده و آخر تریلر هم شما تبدیل به زامبی میشین و در جا خلاصتون میکنه دوستتون.:d

http://www.youtube.com/watch?v=tWJTpYdHtdM
خب با توجه به این لینکی حمید جان گذاشت اسم فرمانده
LUPO هستش
آخرای تریلر که یه لیکر میاد یه زیرنویس میندازه نوشته LUPO:

من باز هم نفهمیدم که اشکال این بازی چیه!وقتی که رزیدنت اویل 5 اومد،همه می گفتن که باید زامبی ها به بازی برگرزدن و بازی در یک مکان مخوف تر اتفاق بیفته.شما جایی مخوف تر از راکون سیتی رو سراغ دارید؟زامبی ها و سایر B.O.W ها هم که هستند.یعنی واقعا تنها اشکال این بازی اکشن بودنشه؟همونطور که گفتم،این موضوع مربوط به داستان بازیه.یک تیم کارکشته باید هم اسلحه های زیادی داشته باشه.بعدش هم 5 نسخه ی اول رزیدنت اویل کلاسیک بودند و شماره های 4 و 5 هم اکشن.این یک ترکیبی از هر دو است.بنابراین می تونه طرفداران هر دو سبک رو راضی کنه.بعدش هم شما از یک رزیدنت اویل کلاسیک چه توقعی بیشتر از این دارید؟حتما باید دوربینش ثابت باشه؟اون دوربین به خاطر سخت افزار محدود PS1 بود و تازه اشکالاتی هم داشت.مثلا نمی تونستیم هر کجای بدن دشمن که دوست داریم رو هدف بگیریم.
و اما یک سوال دیگه:از چه نظر میگید صد رحمت به رزیدنت اویل 5؟این بازی حداقل از رزیدنت اویل 5 که بیشتر به نسخه های کلاسیک شباهت داره.رزیدنت اویل 5 که به جز داستان و موسیقی چیزی نداشت.رزیدنت اویل 4 که همون رو هم نداشت.گرچه قبول دارم که از 5 ترسناک تر بود.
اشکال اصلی ORC عدم وفاداری به سری هست. تغییر سبک ازHorror Action Adventure به اکشن خالص و از بین رفتن جو و اتمسفر سری بازی های RE . اتمسفر نقش خیلی مهمی رو تو سری بازی های RE داره که ORC اصلا ازش بهره ای نبرده.این که تو Raccoon City هم اتفاق میفته اصلا دلیل نمیشه بازی خوبی باشه و اون حس و حال لازم بازی RE رو به ادم القا کنه. همون RE4 با اینکه دوربینش از حالت کلاسیک در اومده بود ولی اون جو مخوف رو تا حدی داشت.
RE کلاسیک حتما لازم نیست دوربین ایزومتریک داشته باشه تا بگیم کلاسیکه چون قبول دارم اون دوربین الان جواب نمیده. Lost In Nightmares بهترین مثال برای RE کلاسیک هست چون جو و اتمسفر معروف سری رو داره. ولی ORC هیچ کدوم از استاندارد های سری رو نداره و فقط اسم RE رو یدک میکشه!
واقعا نمیدونم شما چطوری این بازی رو RE میدونین. فقط چون تو Raccoon City اتفاق میفته و زامبی و B.O.W داره؟!!
به هر حال من نظرمو راجع به این بازی گفتم و مطمئنم هیچ طرفدار REـی نمیتونه این بازی رو RE بدونه.
ضمنا این بازی با توجه به همون چیزایی که بالا گفتم اصلا هیچ شباهتی به RE کلاسیک نداره RE5 هم همینطور. ولی ORC صد برابر بدتر از RE5 هست.

• Like
Reactions: TCSCELL
آقا کاوه اشتباه نکن. این الان بیشتر شبیه به Left4Dead شده تا Dead Rising فقط یه تفاوت داره که اونم اینه که زامبی های توی این رزیدنت اویل ماراتون نمیرن :|:);):d:))=))=))=))=))=))
ولی من یکی دلم می خواد این شماره رو بازی کنم. نه به خاطر رزیدنت اویل. به عنوان یه بازی تحت شبکه مثل کیلزون
L4D بازی FPS شوتر هستش اون رو با بازی TPS مقایسه نکن (میدونم موقع شوتینگ اول شخص میشه اما در کل فرق دارند) بعدش هم مگه خود L4D چی بود که این بخواد ازش تقلید هم کنه من که از موقعی که گیم پلی بازی ORC رو دیدم نا امید شدم واقعا مزخرف بود مزخرف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من باز هم نفهمیدم که اشکال این بازی چیه!وقتی که رزیدنت اویل 5 اومد،همه می گفتن که باید زامبی ها به بازی برگرزدن و بازی در یک مکان مخوف تر اتفاق بیفته.شما جایی مخوف تر از راکون سیتی رو سراغ دارید؟زامبی ها و سایر B.O.W ها هم که هستند.یعنی واقعا تنها اشکال این بازی اکشن بودنشه؟همونطور که گفتم،این موضوع مربوط به داستان بازیه.یک تیم کارکشته باید هم اسلحه های زیادی داشته باشه.بعدش هم 5 نسخه ی اول رزیدنت اویل کلاسیک بودند و شماره های 4 و 5 هم اکشن.این یک ترکیبی از هر دو است.بنابراین می تونه طرفداران هر دو سبک رو راضی کنه.بعدش هم شما از یک رزیدنت اویل کلاسیک چه توقعی بیشتر از این دارید؟حتما باید دوربینش ثابت باشه؟اون دوربین به خاطر سخت افزار محدود PS1 بود و تازه اشکالاتی هم داشت.مثلا نمی تونستیم هر کجای بدن دشمن که دوست داریم رو هدف بگیریم.
و اما یک سوال دیگه:از چه نظر میگید صد رحمت به رزیدنت اویل 5؟این بازی حداقل از رزیدنت اویل 5 که بیشتر به نسخه های کلاسیک شباهت داره.رزیدنت اویل 5 که به جز داستان و موسیقی چیزی نداشت.رزیدنت اویل 4 که همون رو هم نداشت.گرچه قبول دارم که از 5 ترسناک تر بود.
راستی!این دمویی که کلیر توش است کجاست؟
اشکال عمده بازی نداشتن جو و حس تنها بودن در یک شهر پر از زامبی و خطرناک هستش که هر لحظه غفلت میتونه باعث مرگ کاراکترتون بشه اگه قرار بود تیمی بشه دیگه میرفتیم همون COD بازی میکردیم حداقل میدونستیم اسمش RE نیست :)(این رو با نسخه های کلاسیک مقایسه کردن اشتباه محض نیما خان این تنها نکته کلاسیکش اینه که در شهر RC اتفاق میوفته همین !!! )

آخرین ویرایش:
اینم انتخاب کاراکتر و اسلحه هاش
http://www.youtube.com/watch?v=ROiLLR7W8cE&NR=1
با تشکر از Little John عزیز...
همونطور که اینجا(توی ویدیو:d) مشاهده میشه هر کاراکتر لیستی از سلاح ها داره که فقط تعداد کاملا محدودی رو میتونه حمل کنه. که این به نظر من خوبه. به واقعیت نزدیک تره.(من همیشه برام سوال بود این جیل و کریس و لیون و کلیر اون همه اسلحه و مهمات رو کجاشون میزاشتن=))) حالا از همه اونا بگزریم اون آر.پی.جی های غول آخر کش رو کجا میزاشتن:p=))=))
بعد همونطور که همتون متوجه شدید اینا ور داشتن بازیرو خیلی سختش کردن. چون هم جک و جونوراش خیلی زیاد شدن و هم فقط اونا نیستن که باید غصشونو بوخوریم. راستی دقت کردید این هانتر ها چقدر قوی تر شدن. خداییش همه چیزه این بازی بد نیست. همه هانتر های توی رزیدنت اویلای دیگه خیلی بوق بودن.:d یه شات گان داشتی کار همشون تموم بود. ولی توی این اولا دست جمعی حمله میکنن دوما قوی ترن. اینجوری واقعی ترم شدن. چون من وقتی هر فایلی راجع به هانترا می خوندم میگفتن که خیلی خطرناکن. ولی من که هیچ خطری ازشون ندیدم ولی اینجا یه چیزه دیگن.
امیدوارم توی بازی یه چارتا معما هم باشه(که چشمم آب نمیخوره)
ولی باز میدونم هیچ کدوم از این حرفای من آتیش قلبتون رو خاموش نمیکنه. که چی؟ که اینکه کاپکام به سری وفادار نبوده و حالت کلاسیکش رو کلا از بین برده.
من که میگم بیایید واقع بین باشیم و با اینا کنار بیاییم(مثل من:d)

44nctm2jzmk5n1hc47f.jpg

دانلود تریلر Resident Evil :Revelation E3 2011

http://cdn-files1.gamepron.com/file...852680600-40925037258/REVELATIONS_E3_ESRB.mov

http://ll.lo.download.gamespot.com/...ent_evil_revelations_3_ot_3ds_060711_2800.mp4

اینم یکی دیگه از گیم پلی

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13440/t_rerevelation_e311_fulldemo_pt2_gp_gt.mp4

Parker Luciani و اون دختری که آخر ویدئو همرا کریس هست Jessica دو تا از اعضای جدید BSAA هستند که پارکر پارنتر جیل هست و جسیکا پارنتر کریس .اما این که چطور دوباره جیل و کریس به هم ملحق میشن بزودی معلوم میشه.

به نظر خود من با این که گرافیک این بازی از بازی re : orc کمتره ولی خیلی قشنگتر و جذاب تره و تازه من شنیدم از یکی از دوستای خارجیم که رفته بوده نمایشگاه e3 و اینو بازی کرده بازی شامل puzzle و همچنین ترسناک هست.حیف که رو 3DS هست فقط.

آخرین ویرایش:
بازی اون قدرها هم بدنیست ها.
البته بیشتر حرفهای دوستان برای اینه که توقع شون از کپکام بالاست.چون دوست دارن همیشه سری اویل در اوج باشه .ومن بهشون حق میدم ولی واقعیت اینه که همیشه این اتفاق نمیفته.re:orc به نسبت بازی های دیگه بازی خیلی خوبیه ولی چون توقع دوستان رو براورده نکرده ازش شاکین.
ولی به شخصه اعتقاد دارم تا بازی نیاد نمیشه راجع بهش زیاد نظر داد:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or