hmd2009
کاربر سایت
با این دیدگاهی شما داری نسبت یه سری Re باید بگم نبود زامبی(یا هر موجود دیگه که به عنوان بیمار هست تو عناوین) هم میتونه تنوع خوبی باشه
اینکه بازی داره روز به روز اکشن مطلق میشه اصلا تنوع نیست و اینکه ماموری نامرئی بشه اونم تو Re بازم تنوع نیست
خیلی از المانها میتونن تو یه بازی گنجونده بشن اما باید دقت کرد که اصالت یه بازی رو خراب نکنن
همین به قول شما تنوعها و به نظر من المانهای اشتباه Re رو روز به روز ضعیفتر میکنه
شروعش هم با Re4 بود که مثلا یه کلاغ میزدی و نارنجک میداد بهت و از این جور کارا
با این چیزی که نوشتی حرف قبلیتو نقض کردی خودت
اول میای میگی میخوای تنوع باشه مثل Re5 و ORC
بعد میگی اصلا دوست نداری Re6 مثله Re5 و ORC باشه!
اگه تنوع این بازیها خوبه چرا Re6 مثل اونا نباشه؟
اگه دوست داری فضا ترسناک باشه و معما و ... دوباره بیاد تو بازی(که میشه سبک کلاسیک بازی)
تکراری میشه که باز(با توجه به چیزایی که نوشتی)
هیچیش نمیشه یعنی چی؟
یعنی بعد اینکه افتاد تو مواد مذاب صحیح و سالم اومد بیرون؟
یا انتظار داری به محض اینکه افتاد تو مواد ذوب میشد سریع؟
دقت کن که داریم در مورد آلبرت وسکر یا بهتر بگم اوروبروس + آلبرت صحبت میکنیم
کاملا طبیعی هست که با قدرتی که داره بلافاصله مثل انسان طبیعی از بین نمیره
شما مثل این که متوجه منظور من نمیشی دوست من .من گفتم یه تنوع تو این رزیدنت اویل لازم بود واسه که تکراری نشه .خب اونم ساختن رزیدنت اویل 4 و 5 بود ولی الان دوست دارم که باز به سبک و سیاق خودش برگرده باز اسپویلر رو خوندی شما اصلا ؟ فکر میکنم چون من گفتم تنوع خوبه دیگه یعنی من رزیدنت اویل اکشن دوست دارم؟؟؟ .اصلا من بد سلیقه من کج سلیقه شما فکر نمیکنید کپکام از منو و شما زرنگ تره و یه سیاست هایی داره که رزیدنت اویل 4 و 5 رو درست کرده .شما مطمعن باش . در ضمن مثل این که شما فراموش کردین از رزیدنت اویل 3 کلا تهیه کننده عوض شد و این خیلی چیز عادی که از شماره 4 به بعد دیگه ما رزیدنت اویلی مثل 1 23 رو نبینیم چون شینجی میکامی دیگه در کار نیست .شما انتظار داری یه رزیدنت اویل مثل 123 ببینی که این اصلا ممکن نیست مگه این که شینجی برگرده که ممکن نیست.الان شما میخوای به من بگین که اصلا رزیدنت اویل نباید بدون زامبی باشه آره ؟ همون دوربین همون دشمنا همون داستان قدیم .این رزیدنت اویل 5 باعث یه تحول تو داستان رزیدنت اویل شد ویروس لاپلاگاس و گل های افسانه ای شما میخواستی مثلا چه جوری باشه همون ویروس جی یا ویروس تی همونا منشا داستان جدید باشن این که تکراری که رزیدننت اویل 5 یه ویروس جدیدو داستان جدیدی رو معرفی کرد .
آره موافقم منم از قدرت های غیر طبیعی اصلا خوشم نمیاد .اما از رزیدنت اویل 5 بدم نیومد .مثلا به صورت گروهي بريم جلو با انواع و اقسام قدرت هاي مافوق طبيعي !
QUOTE]] بعد به نظر شما RE Zero و RE Remake كه 3 سال بعد از RE 3 عرضه شده و بنا به نظر خيلي ها جزو شاهكار هاي اين سري محسوب ميشه ( به جز RE 2 ) كسل كننده و تكراري هست؟ [/QUOTE]
اتفاقا رزیدنت اویل 2 جزو بهترین ها بوده.من هیچ وقت نگفتم رزینت اویل زیرو و ریمیک خسته کنندس مثل این که شما تشریف نداشتین موقع نظر سنجی بهترین رزیدنت اویل نه ؟ و بحث منو با افشین ندیدی در مورد ریمیک و رزیدنت اویل 2 من خودم ب هشخصه اعتقاد دارم رزیدنت اویل ریمیک بهترین رزیدنت اویال هست که تو تاریخ ساخته شده اما این دلیل نمیشه که از رزیدنت اویل 4 و 5 بدم بیاد .شما میدونی چرا انقد رزیدنت اویل ریمیک معروف شد ؟ یا همون زیرو بیشتر به خاطر گرافیک بود و همچنین به خاطر کامل تر کردن داستان رزیدنت اویل و برطرف کردن ابهامات.
آخرین ویرایش: