بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

با این دیدگاهی شما داری نسبت یه سری Re باید بگم نبود زامبی(یا هر موجود دیگه که به عنوان بیمار هست تو عناوین) هم میتونه تنوع خوبی باشه
اینکه بازی داره روز به روز اکشن مطلق میشه اصلا تنوع نیست و اینکه ماموری نامرئی بشه اونم تو Re بازم تنوع نیست
خیلی از المانها میتونن تو یه بازی گنجونده بشن اما باید دقت کرد که اصالت یه بازی رو خراب نکنن
همین به قول شما تنوعها و به نظر من المانهای اشتباه Re رو روز به روز ضعیفتر میکنه
شروعش هم با Re4 بود که مثلا یه کلاغ میزدی و نارنجک میداد بهت و از این جور کارا

با این چیزی که نوشتی حرف قبلیتو نقض کردی خودت
اول میای میگی میخوای تنوع باشه مثل Re5 و ORC
بعد میگی اصلا دوست نداری Re6 مثله Re5 و ORC باشه!
اگه تنوع این بازیها خوبه چرا Re6 مثل اونا نباشه؟
اگه دوست داری فضا ترسناک باشه و معما و ... دوباره بیاد تو بازی(که میشه سبک کلاسیک بازی)
تکراری میشه که باز(با توجه به چیزایی که نوشتی)

هیچیش نمیشه یعنی چی؟
یعنی بعد اینکه افتاد تو مواد مذاب صحیح و سالم اومد بیرون؟
یا انتظار داری به محض اینکه افتاد تو مواد ذوب میشد سریع؟
دقت کن که داریم در مورد آلبرت وسکر یا بهتر بگم اوروبروس + آلبرت صحبت میکنیم
کاملا طبیعی هست که با قدرتی که داره بلافاصله مثل انسان طبیعی از بین نمیره

شما مثل این که متوجه منظور من نمیشی دوست من .من گفتم یه تنوع تو این رزیدنت اویل لازم بود واسه که تکراری نشه .خب اونم ساختن رزیدنت اویل 4 و 5 بود ولی الان دوست دارم که باز به سبک و سیاق خودش برگرده باز اسپویلر رو خوندی شما اصلا ؟ فکر میکنم چون من گفتم تنوع خوبه دیگه یعنی من رزیدنت اویل اکشن دوست دارم؟؟؟ .اصلا من بد سلیقه من کج سلیقه شما فکر نمیکنید کپکام از منو و شما زرنگ تره و یه سیاست هایی داره که رزیدنت اویل 4 و 5 رو درست کرده .شما مطمعن باش . در ضمن مثل این که شما فراموش کردین از رزیدنت اویل 3 کلا تهیه کننده عوض شد و این خیلی چیز عادی که از شماره 4 به بعد دیگه ما رزیدنت اویلی مثل 1 23 رو نبینیم چون شینجی میکامی دیگه در کار نیست .شما انتظار داری یه رزیدنت اویل مثل 123 ببینی که این اصلا ممکن نیست مگه این که شینجی برگرده که ممکن نیست.الان شما میخوای به من بگین که اصلا رزیدنت اویل نباید بدون زامبی باشه آره ؟ همون دوربین همون دشمنا همون داستان قدیم .این رزیدنت اویل 5 باعث یه تحول تو داستان رزیدنت اویل شد ویروس لاپلاگاس و گل های افسانه ای شما میخواستی مثلا چه جوری باشه همون ویروس جی یا ویروس تی همونا منشا داستان جدید باشن این که تکراری که رزیدننت اویل 5 یه ویروس جدیدو داستان جدیدی رو معرفی کرد .

مثلا به صورت گروهي بريم جلو با انواع و اقسام قدرت هاي مافوق طبيعي !
آره موافقم منم از قدرت های غیر طبیعی اصلا خوشم نمیاد .اما از رزیدنت اویل 5 بدم نیومد .

QUOTE]] بعد به نظر شما RE Zero و RE Remake كه 3 سال بعد از RE 3 عرضه شده و بنا به نظر خيلي ها جزو شاهكار هاي اين سري محسوب ميشه ( به جز RE 2 ) كسل كننده و تكراري هست؟ [/QUOTE]

اتفاقا رزیدنت اویل 2 جزو بهترین ها بوده.من هیچ وقت نگفتم رزینت اویل زیرو و ریمیک خسته کنندس مثل این که شما تشریف نداشتین موقع نظر سنجی بهترین رزیدنت اویل نه ؟ و بحث منو با افشین ندیدی در مورد ریمیک و رزیدنت اویل 2 من خودم ب هشخصه اعتقاد دارم رزیدنت اویل ریمیک بهترین رزیدنت اویال هست که تو تاریخ ساخته شده اما این دلیل نمیشه که از رزیدنت اویل 4 و 5 بدم بیاد .شما میدونی چرا انقد رزیدنت اویل ریمیک معروف شد ؟ یا همون زیرو بیشتر به خاطر گرافیک بود و همچنین به خاطر کامل تر کردن داستان رزیدنت اویل و برطرف کردن ابهامات.

آخرین ویرایش:
بعد به نظر شما RE Zero و RE Remake كه 3 سال بعد از RE 3 عرضه شده و بنا به نظر خيلي ها جزو شاهكار هاي اين سري محسوب ميشه ( به جز RE 2 ) كسل كننده و تكراري هست؟
یعنی واقعا re2 به نظر شما کسل کننده و تکراری ؟؟؟

اتفاقا رزیدنت اویل 2 جزو بهترین ها بوده.من هیچ وقت نگفتم رزینت اویل زیرو و ریمیک خسته کنندس مثل این که شما تشریف نداشتین موقع نظر سنجی بهترین رزیدنت اویل نه ؟ و بحث منو با افشین ندیدی در مورد ریمیک و رزیدنت اویل 2 من خودم ب هشخصه اعتقاد دارم رزیدنت اویل ریمیک بهترین رزیدنت اویال هست که تو تاریخ ساخته شده اما این دلیل نمیشه که از رزیدنت اویل 4 و 5 بدم بیاد .شما میدونی چرا انقد رزیدنت اویل ریمیک معروف شد ؟ یا همون زیرو بیشتر به خاطر گرافیک بود و همچنین به خاطر کامل تر کردن داستان رزیدنت اویل و برطرف کردن ابهامات
اگر لطف کنین یه بار دیگه پست منو بخونین متوجه میشین که من هم گفتم RE2 جزو بهترین هاست!
بعد به نظر شما RE Zero و RE Remake كه 3 سال بعد از RE 3 عرضه شده و بنا به نظر خيلي ها جزو شاهكار هاي اين سري محسوب ميشه ( به جز RE 2 ) كسل كننده و تكراري هست؟
به جز RE2 ـی که گفتم منظورم این بود که RE 2 بحثش از Zero و Remake جداست. یعنی اگر اون 2تا شاهکارن باز هم به پای RE 2 نمیرسن.
.............
نه متاسفانه موفق نشدم بحث شما رو دنبال کنم!! چون اون موقعی که احد یه مدت به تاپیک سر نمیزد و مطلب نمیذاشت منم دیگه سر نمیزدم . ولی از گفته های شما در اینجا :
.به نظر من اگه بعد رزیدنت اویل 3 باز هم همون موجودات و زامبی ها بودند بازی کسل کننده میشد تو رزیدنت اویل 4 کلا زامبی رو برداشتند و تو شماره 5 کاملا یه بازی اکشن شده بود این راکون سیتی هم که کلا اصلا یه رزیدنت اویل دیگس فقط برام جالبه که بازی کنمش چون کلا با همه ی رزیدنت اویل ها فرق داره
اینطور استنباط کردم که از شماره ی 3 به بعد به نظر شما این سبک کسل کننده میشد برای همین این تغییر لازم بود! که اگر بنابه نظر شما اینطوره پس RE Zero و RE Remake هم باید کسل کننده باشن که نیستن!
...........
RE Zero هم بیشتر به این خاطر معروف شد که Prequel بود و نکات کلیدی زیادی رو مشخص میکرد نه به خاطر گرافیکش.

به جز RE2 ـی که گفتم منظورم این بود که RE 2 بحثش از Zero و Remake جداست. یعنی اگر اون 2تا شاهکارن باز هم به پای RE 2 نمیرسن.
پس سو تفاهم شده بود ببخشید
با هم هم عقیده هستیم

اصلا من بد سلیقه من کج سلیقه شما فکر نمیکنید کپکام از منو و شما زرنگ تره و یه سیاست هایی داره که رزیدنت اویل 4 و 5 رو درست کرده .شما مطمعن باش

لطفا بحث رو منحرف نکن
صحبت سر سیاستهای یه شرکت و ... نیست
من شما و بقیه کسانی که یه سری مثل Re رو بازی میکنن یه توقعاتی از شماره های بازی دارن
که قرار هم نیست مشابه هم نظر بدن
ما سر سلایق خودمون داریم تبادل نظر میکنیم

در ضمن مثل این که شما فراموش کردین از رزیدنت اویل 3 کلا تهیه کننده عوض شد و این خیلی چیز عادی که از شماره 4 به بعد دیگه ما رزیدنت اویلی مثل 1 23 رو نبینیم چون شینجی میکامی دیگه در کار نیست .
میکامی بعد از Re4 بیرون شد نه بعد از Re3
شما انتظار داری یه رزیدنت اویل مثل 123 ببینی که این اصلا ممکن نیست مگه این که شینجی برگرده که ممکن نیست.
اولین سقوط سری Re همین Re4 بود که میکامی هم بود اتفاقا

میکامی که خودش هم بعد از ساختن این بازی (با اینکه از GP امتیاز 9.6 گرفت) توی مصاحبه هاش بارها اعلام کرد این اون چیزی نبود که میخواست باشه برای همین هم از 4 به بعد کشید کنار و قکر هم نمیکنم بگرده مگر اینکه capcom نخواد صرفا بازی تجاری بسازه و دست میکامی رو باز بذاره در اونصورت میکامی شاید برگرده .

لطفا بحث رو منحرف نکن
صحبت سر سیاستهای یه شرکت و ... نیست
من شما و بقیه کسانی که یه سری مثل Re رو بازی میکنن یه توقعاتی از شماره های بازی دارن
که قرار هم نیست مشابه هم نظر بدن
ما سر سلایق خودمون داریم تبادل نظر میکنیم

میکامی بعد از Re4 بیرون شد نه بعد از Re3

درسته من اشتباه کردم بعد 4 رفت نمیدونم چرا یدفعه تغییر سبک داد خودمم الان دوست دارم به حالت ترسش بر گرده من مثل خود شما یه توقعاتی از رزیدنت اویل داشتم ولی خب نشد دیگه الانم شما خودت واقعا از رزیدنت اویل 5 متنفری ؟ من که نگفتم عاشق رزیدنت اویل 5 هستم که شما منو محکوم میکنی :d من فقط گقتم یه تنوع میخواستم ببینم که دیدم الان دیگه دوست ندارم اکشن باشه به جون مادرم دوست ندارم.:d

اینم دو تا تریلر دیگه از گیم پلی Resident Evil : Operation Raccoon Ctiy ار دستش ندین.

حالشو ببرید.:x

h7rpjftxzccmq26gkcp.png

دانلود تریلر 1 : http://hotfile.com/dl/120152023/fcb...ration_Raccoon_City_Gameplay_Video_2.flv.html

دانلود تریلر 2 : http://hotfile.com/dl/120152150/5060ef0/TRAILER_E3--_RE_Operation-_Raccoon_City.flv.html

آخرین ویرایش:
حمید جان ممنون بابت لینک اما امیدی به ORC نمیره با این گیم پلی که من دیدیم اکشن خالص شده :)
منتظر RE6 هستم ببنیم جزیات اون چطوره امیدوارم مثل این یکی نشه !
Capcom هر سال بدتر از پارسال

حمید جان ممنون بابت لینک اما امیدی به ORC نمیره با این گیم پلی که من دیدیم اکشن خالص شده :)
منتظر RE6 هستم ببنیم جزیات اون چطوره امیدوارم مثل این یکی نشه !
خواهش میکنم کاوه جان باز این دفعه حداقل اکشن خالص نیست یکم ترس داره توش. من که بدم نیومد خیلی وقته زامبی نکشتم lol فقط یکم خر تو خره که من اصلا اینجوری خوشم نمیاد

خب من گیم پلی Operation Raccoon Ctiy رو دیدم.سرگرم کنندس.جالبه وقتی زخمی میشید زامبی ها بیشتر بهتون حملیه میکنن.

ممنون بابت لینک ها سینا جان.:x

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم کاوه جان باز این دفعه حداقل اکشن خالص نیست یکم ترس داره توش. من که بدم نیومد خیلی وقته زامبی نکشتم lol فقط یکم خر تو خره که من اصلا اینجوری خوشم نمیاد
اینجوری شبیه Dead Rising شده تا Resident Evil اونجا هم زامبی زیاد داره اگه رامبی نکشی میتونی بری اونجا بازی کنی نه اینجور به قول خودت خر تو خر !!!!! ما همه RE به تنهایی هاش و آهنگ های ترسناکش میشناختیم نه این حالت !! این بدتر از RE5 میشه من که دیگه امیدی ندارم! با این جو مزخرف هیچ ترسی به من یکی که القا نمیشه
تنها امیدم فقط RE6 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or