بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اینجوری شبیه Dead Rising شده تا Resident Evil اونجا هم زامبی زیاد داره اگه رامبی نکشی میتونی بری اونجا بازی کنی نه اینجور به قول خودت خر تو خر !!!!! ما همه RE به تنهایی هاش و آهنگ های ترسناکش میشناختیم نه این حالت !! این بدتر از RE5 میشه من که دیگه امیدی ندارم! با این جو مزخرف هیچ ترسی به من یکی که القا نمیشه
تنها امیدم فقط RE6 هستش
آقا کاوه اشتباه نکن. این الان بیشتر شبیه به Left4Dead شده تا Dead Rising فقط یه تفاوت داره که اونم اینه که زامبی های توی این رزیدنت اویل ماراتون نمیرن :|:);):d:))=))=))=))=))=))
ولی من یکی دلم می خواد این شماره رو بازی کنم. نه به خاطر رزیدنت اویل. به عنوان یه بازی تحت شبکه مثل کیلزون

http://www.capcom-unity.com/electronicentertainmentexpo

اقا یه چیز جالب در مورد بازی اپریشن راکون سیتی وقتی شما بوسیله ی B.O.W ها مجروح میشین شما خون شما عفونی میشه و خط سلامت شما آبی میشه و شما باید بسرعت خودتونو درمان کنید اگه این کارو نکنید شما میمیرید و تبدیل به زامبی میشد و باید منتظر باشید تا یه نفر شما رو بکشه .

آخرین ویرایش:
اینقدر به RE5 لعنت فرستادیم با ORC یه کاری کردن که دیگه ارزوی همون RE5 رو هم به گور ببریم!:d
دمو های جدید گیم پلی ORC رو هنوز ندیدم ولی میتونم حدس بزنم چجوریه!:|

اینقدر به RE5 لعنت فرستادیم با ORC یه کاری کردن که دیگه ارزوی همون RE5 رو هم به گور ببریم!:d
دمو های جدید گیم پلی ORC رو هنوز ندیدم ولی میتونم حدس بزنم چجوریه!:|

با تمام این اوضاع یعنی شما واقعا وقتی این بازی به بازار بیاد نمیخرینش که بازی کنید ! ؟ از هیچی که بهتره .:d بازیش بد نیست حیف که انقد شلوغ پلوغ میشه زامبی ها از یه طرف با اونایی که بهت تیر میزنن از یه طرف همشون میریزن سرت چی میشه اونجا
فقط یکی دو تا هانتر و تایرانت کم داره که اضافه بشن به اونا lol

اینم ییه عکس از کلیر و لیان در رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی واسه نیماو افشین .اگه ویدئو شم خواستین بگین تا بزارم ولی فقط یه صحنه کلیر و لیان رو نشون میده ک هسوار ماشین پلیس هستند و اون کامیون از پشت بهشون میزنه بعدم فرار میکنند بقیش دیگه با u.s.s باز شروع میشه که باید برین تو میدون جنگ .

tfgc0se6k313hpx8c2lx.png

آخرین ویرایش:
با تمام این اوضاع یعنی شما واقعا وقتی این بازی به بازار بیاد نمیخرینش که بازی کنید ! ؟ از هیچی که بهتره .:d بازیش بد نیست حیف که انقد شلوغ پلوغ میشه زامبی ها از یه طرف با اونایی که بهت تیر میزنن از یه طرف همشون میریزن سرت چی میشه اونجا

اینم ییه عکس از کلیر و لیان در رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی واسه نیماو افشین .اگه ویدئو شم خواستین بگین تا بزارم ولی فقط یه صحنه کلیر و لیان رو نشون میده ک هسوار ماشین پلیس هستند و اون کامیون از پشت بهشون میزنه بعدم فرار میکنند بقیش دیگه با u.s.s باز شروع میشه که باید برین تو میدون جنگ .

tfgc0se6k313hpx8c2lx.png
ایول داش حمید. آقا من که پایم اینو بازی کنم. اگه حالت داستانی بازی قابلیت Co-op داشته باشه مثل 5 خیلی خوب میشه. من تو رزیدنت اویل 5 فقط از حالت کو-آپش خوشم میومد که میشد کل بازی رو دو نفری بازی کنی. چه آنلاین چه آفلاین. اگه اینم اینجوری باشه باز حال میده.[
میگم حمید اگه این قابلیت رو داشت میشه ما رو قابل بدونی و با ما partner بشی؟؟راستی من رو پی.اس3 میتونم بازیش کنم. تو اگه بیاد رو چی بازیش میکنی

ایول داش حمید. آقا من که پایم اینو بازی کنم. اگه حالت داستانی بازی قابلیت Co-op داشته باشه مثل 5 خیلی خوب میشه. من تو رزیدنت اویل 5 فقط از حالت کو-آپش خوشم میومد که میشد کل بازی رو دو نفری بازی کنی. چه آنلاین چه آفلاین. اگه اینم اینجوری باشه باز حال میده.[
میگم حمید اگه این قابلیت رو داشت میشه ما رو قابل بدونی و با ما partner بشی؟؟راستی من رو پی.اس3 میتونم بازیش کنم. تو اگه بیاد رو چی بازیش میکنی

اختیار داری مهدی جان این چه حرفیه اگه ps3 داشتم حتما این کارو میکردم که باهم بازی کنیم .

اینم یه دمو از مولتی پلیر بازی واسه اقا مهدی گل . این ویدئو از نمایشگاه E3 غرفه ی CAPCOM با دوربین فیلم برداری شده.

http://www.youtube.com/watch?v=BRj7z1GEDMM

این هم یه ویدئو که گوشه هایی از غرفه CAPCOM در E3 2011 رو نشون میده.

http://hotfile.com/dl/120247868/c2c4f8e/E3.flv.html

آخرین ویرایش:
اختیار داری مهدی جان این چه حرفیه اگه ps3 داشتم حتما این کارو میکردم که باهم بازی کنیم .

اینم یه دمو از مولتی پلیر بازی واسه اقا مهدی گل . این ویدئو از نمایشگاه E3 غرفه ی CAPCOM با دوربین فیلم برداری شده.

حیف شد.:(( ولی بازم ممنون از مرامت:x>:d<
بابت لینک ها هم ممنون
حیف که نمیتونم بهت اعتبار بدم. آخه قبلا دادم. میگه باید خودتم بری یه خورده اعتبار بگیری تا بتونی به یه نفر که قبلا اعتبار دادی اعتبار بدی:p:p

هر چیش خوب نباشه با این مولتی پلیرش حال کردم:)

متاسفانه ما فقط عادت کردیم هر بازی که بیاد،ازش عیب بگیریم.نمی دونم این کپکام بدبخت باید چیکار کنه که شما راضی بشین؟همین شماها تا دیروز می گفتید که رزیدنت اویل 5 ترسناک نیست و رزیدنت اویل باید به سبک کلاسیک خودش برگرده.خوب مگه عملیات:راکون سیتی چیزی غیر از اینه؟هم ترسناکه و هم اینکه دوباره همون زامبی ها و هانترها و شهر ویران شده ی راکون سیتی توش هستند.لیون جونتون هم که هست.(حالا کلیر هیچی!) حتما باز می خواهید ایراد بگیرید که این بازی اکشنه.خوب مگه اکشن بودن جرمه؟اصلا چه اشکالی داره که یک رزیدنت اویل هم کلاسیک باشه و هم اکشن؟اتفاقا اینطوری هم نظر طرفداران سبک کلاسیک رو جلب می کنه و هم سبک اکشن رو.علاوه بر اینکه با گذشت زمان هر چیزی باید پیشرفت کنه و تغییراتی توش به وجود بیاد.حتما شما توقع دارید که تمام اسلحه های بازی حذف بشن و با مشت و لگد از زامبی ها پذیرایی کنیم!خوب یک تیم حرفه ای و کارکشته باید هم به اسلحه های زیاد و پیشرفته مجهز باشه دیگه.اتفاقا اگه غیر از این بود ایراد داشت.در کل به نظر من یکی از بهترین های رزیدنت اویل میشه.حتی بهتر از رولیشن!
در ضمن باید منتظر جیل و نمسیس هم در این بازی بود! ;)
بابت عکس کلیر هم ممنون.اینجاست که باید بگم:فقط کلیر ردفیلد! :d

این که بازی رو بگیرم دلیل نمیشه خوشم بیاد ازش! مهم ترین دلیلم برای بازی کردنش اینه که اسم RE رو داره و نمیخوام هیچ شماره ای رو از دست بدم. دلیل بعدیمم خندیدن به ایده های شکست خورده ی سازنده هاشه که ترکیبی از L4D و COD و Army Of Two رو به عنوان RE دارن تحویل میدن!:|
متاسفانه ما فقط عادت کردیم هر بازی که بیاد،ازش عیب بگیریم.نمی دونم این کپکام بدبخت باید چیکار کنه که شما راضی بشین؟همین شماها تا دیروز می گفتید که رزیدنت اویل 5 ترسناک نیست و رزیدنت اویل باید به سبک کلاسیک خودش برگرده.خوب مگه عملیات:راکون سیتی چیزی غیر از اینه؟هم ترسناکه و هم اینکه دوباره همون زامبی ها و هانترها و شهر ویران شده ی راکون سیتی توش هستند.لیون جونتون هم که هست.(حالا کلیر هیچی!) حتما باز می خواهید ایراد بگیرید که این بازی اکشنه.خوب مگه اکشن بودن جرمه؟اصلا چه اشکالی داره که یک رزیدنت اویل هم کلاسیک باشه و هم اکشن؟اتفاقا اینطوری هم نظر طرفداران سبک کلاسیک رو جلب می کنه و هم سبک اکشن رو.علاوه بر اینکه با گذشت زمان هر چیزی باید پیشرفت کنه و تغییراتی توش به وجود بیاد.حتما شما توقع دارید که تمام اسلحه های بازی حذف بشن و با مشت و لگد از زامبی ها پذیرایی کنیم!خوب یک تیم حرفه ای و کارکشته باید هم به اسلحه های زیاد و پیشرفته مجهز باشه دیگه.اتفاقا اگه غیر از این بود ایراد داشت.در کل به نظر من یکی از بهترین های رزیدنت اویل میشه.حتی بهتر از رولیشن!
مسلما RE برای من با هر بازی دیگه ای فرق داره و دوست دارم به سری وفادار بمونه یا حداقل مثل LIN اون جو و اتمسفر سری رو حفظ کنه. نه اینکه گند بزنن بهش بره.(ORC) برای همین این تغییرات رو نمیتونم هضم کنم و دوست دارم ایراداتشو بگم.
بعد میشه بگید کجای ORC کلاسیکه؟! فقط چون تو Raccoon City اتفاق میفته و زامبی و ... داره دلیل نمیشه کلاسیک باشه! 100 رحمت به RE5 !
طرفداران سبک اکشن هم میتونن برن Gears Of War بازی کنن به جای اینکه بیان سراغ RE و بخوان بهش علاقه مند بشن!
به نظر من هم با این سبک عمرا بتونه نظر طرفدارای سری رو جلب کنه اونم فقط به خاطر اینکه تو Raccoon City هست و B.O.W ها حضور دارن!
اینکه به نظرتون جزو بهترین های سری میشه هم واقعا برام جالبه!:)

در ضمن باید منتظر جیل و نمسیس هم در این بازی بود! ;)
بابت عکس کلیر هم ممنون.اینجاست که باید بگم:فقط کلیر ردفیلد! :d

خواهش میکنم نیما جان.:x نیما به نظر من این که تو یه لحظه یه لشکر از هانتر و لیکر و زامبی و اون پلیس ها باهم بریزن سرت زیاد ایده ی جالبی نیست . اما در کل بازی خوبیه و من هم چون فن رزیدنت اویل هستم بازی میکنم .فقط گفتم تنها ایرادش همینه که گفتم.ضمنا بازی باید فوق العاده سخت باشه.شما باید از یه طرف پناه بگیرید که تیر نخورید از یه طرف زامبی ها حمله میکنن از یه طرف هم هانتر ها میریزن رو سرت .حالا این سختیش هر چی سخت تر باشه بهتره اما به نظر من کار قشنگی نبود که اینارو باهم تو یه زمان حمله کنن.

من باز هم نفهمیدم که اشکال این بازی چیه!وقتی که رزیدنت اویل 5 اومد،همه می گفتن که باید زامبی ها به بازی برگرزدن و بازی در یک مکان مخوف تر اتفاق بیفته.شما جایی مخوف تر از راکون سیتی رو سراغ دارید؟زامبی ها و سایر B.O.W ها هم که هستند.یعنی واقعا تنها اشکال این بازی اکشن بودنشه؟همونطور که گفتم،این موضوع مربوط به داستان بازیه.یک تیم کارکشته باید هم اسلحه های زیادی داشته باشه.بعدش هم 5 نسخه ی اول رزیدنت اویل کلاسیک بودند و شماره های 4 و 5 هم اکشن.این یک ترکیبی از هر دو است.بنابراین می تونه طرفداران هر دو سبک رو راضی کنه.بعدش هم شما از یک رزیدنت اویل کلاسیک چه توقعی بیشتر از این دارید؟حتما باید دوربینش ثابت باشه؟اون دوربین به خاطر سخت افزار محدود PS1 بود و تازه اشکالاتی هم داشت.مثلا نمی تونستیم هر کجای بدن دشمن که دوست داریم رو هدف بگیریم.
و اما یک سوال دیگه:از چه نظر میگید صد رحمت به رزیدنت اویل 5؟این بازی حداقل از رزیدنت اویل 5 که بیشتر به نسخه های کلاسیک شباهت داره.رزیدنت اویل 5 که به جز داستان و موسیقی چیزی نداشت.رزیدنت اویل 4 که همون رو هم نداشت.گرچه قبول دارم که از 5 ترسناک تر بود.
راستی!این دمویی که کلیر توش است کجاست؟

فقط میتونم بگم که این نسخه از 4 و 5 بهتر میشه (شک دارم به خوبی کلاسیکها باشه) و از دیدن تریلری که توش لیان رو مث سوسک گیر انداختن به شدت مشعوف گشتم:x
فقط اگه قسمت پیدا کردن و از بین بردن مدارک ضدآمبرلا هم جزو گیمپلی باشه خوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or