دوست عزیز جناب اقای reza razor من یه تکه هایی از سریهای مختلف mgs رو دیدم فقط مشکل ماهایی که زیاد mgs باز نیستیم اینکه بسیاری از شخصیت های بازی رو به عکس میشناسیم اینکه من یه خواهشی از شما دوست عزیز دارم شما اگر امکان ویرایش پستت هست میتوانی پایین اسم همه شخصیتها مثلا" رایدن عکس او شخصیت را بگذاری واقعا" ازت ممنون میشم
حالا که ما مزاحم شدیم پس این چند تا سوال من هم که ازتون دارم جواب بدید
1-مثلا" این Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (PS2)
Metal Gear Solid 2: Substance (XBOX, PS2)
باهم از نظر داستانی هم فرق دارند ؟
2-این Metal Gear که برای psp او مده از لحاظ داستانی خیلی چیزارو میگه چون من psp دارم ولی نمیدونم چرا این گیم پلی این متال گیر psp (به نظر من) به راحتی متال گیر های دیگه نیست!! چون من چند با متال گیر 1 رو روی psp تمام کردم ولی وقتی دارم متال گیر psp رو بازی میکنم انگار دارم زجر میگشم حالا خلاصه سرت و درد نیارم داستانش انقر کیشه ای هست که بخاطرش این زجرو تحمل کنم :biggrin1:
برای PSP سه تا متال گیر اومده: metal Gear Ac!d، metal Gear Ac!d 2 و Metal Gear Solid Portable Ops که هیچکدومشون هیچی برای گفتن از لحاظ داستانی ندارن. اصلا در mGA سالید اسنیک یک Special Agent هست. در Portable Ops هم که نویسنده ش هیدئو کوجیما نیست، فقط حکایتی کوچیک از بیگ باس در مورد ساخت اوتر هیون اولیه هست.
3-من وقتی متال گیر 2 رو برای pc بازی می کردم اگه اشتباه اسمشو نگم یه شخصیت داشت به نام شالا شاسکا که فکر کنم این شخصیت تو شماره یک این سری بازی هم بود که فکر کنم تو شماره یک این سری بازی روح برادر اسنیک (که دوباره اسم برادر اسنیک رو تو شماره یک از شما می خوام رو) میره تو بدن شالا شاسکا بگذریم می خواشتم بدونم این شخصیتی که الان گفتم شما در کجای متنتون دربارش گفتین اگر هم اسمشو اشتباه گفته بودم ببخشید چون من اصلا" با این سری بازی اشنایی ندارم
البته در ادامه ی حرفهای master_Behi ما جوونیهای این کاراکتر رو در MGS3 به نام Major ocelot میبینیم. شخصی که چشم بیگ باس رو کور میکنه و بازهم از آخر جاسوس فیلاسفرها یا همون پتریتوها در میاد درضمن جالبه که پسر مربی بیگ باس یعنی The Boss و Sorrow یکی از همگروهان باس هست.
5-اخرین سوالم اینکه این متال گیر 2 که برای pc اومده بود داستانش جدا از اون دوتا متال گیری2 بود که در بالا گفتم
نه یک داستان داشتند.
در اخر هم فقط می توانم بگم که ببخشید اگه وقت شمل را گرفتم شدیدا" منتظر کمک شما دوست عزیز هستم