fox_hound1985
کاربر سایت
ببخشيد معنيش در چي ؟:biggrin1:هیچم بازی لوس نمیشه...
خیلی هم با معنا میشه...:cheesygri
حل بودنش که حله برای پرنس که خیلی بیشتر از این ها خوندم !!! (همین الانم حدود 30 صفحه رو نگاه کردم) :biggrin1:
اما می شه فقط به طور خلاصه بگی جریان Tatyana/Eva چی بود ؟؟؟ جاسوس چین بود یا نه ؟؟؟
راستی اون پسر the boss که ازش گرفته شد چیزی ازش معلوم هست یا نه.......فکر کنم پدرش هم sorrow بوده درسته ؟
2ـشو بازی نکردی...هنوز یادم نرفته که با گریه های اتاکان داشت گریم می گرفتیک تراژدی بی نظیر که با پایان قشنگش اشکم رو تونست جاری کنه
آره دیگه ، حمّال همرو دور زده بود!اما می شه فقط به طور خلاصه بگی جریان Tatyana/Eva چی بود ؟؟؟ جاسوس چین بود یا نه ؟؟؟
داغون آقا داغون....حالا باز وضعت خوبه Portable Ops رو بازی کردی من همونم بازی نکردمولی حالا درک میکنی الان که یک ماه به ریلیز بازی مونده من چه حالی دارم.. تو یه کار کن اگر میخوای خودت رو کاملا خلاص کنی بورو MGS و MGS2 رو هم بگیر، اون وقت ببین من الان چه حالی دارم.
Eva خودشو جاسوس KGB معرفي كرده بود اما در اصل براي چين كار ميكردحل بودنش که حله برای پرنس که خیلی بیشتر از این ها خوندم !!! (همین الانم حدود 30 صفحه رو نگاه کردم) :biggrin1:
اما می شه فقط به طور خلاصه بگی جریان Tatyana/Eva چی بود ؟؟؟ جاسوس چین بود یا نه ؟؟؟
راستی اون پسر the boss که ازش گرفته شد چیزی ازش معلوم هست یا نه.......فکر کنم پدرش هم sorrow بوده درسته ؟
شاید نشه توجیه علمی پیدا کرد برای ادمی که 1400 ساله ته چاه زندگی میکنه!! ولی میشه در مورد باس های سری MGS و قابلیتها شون یک دلیل درست حسابی و منطقی پیدا کرد. کلا این موضوع عادی ترین بخش MGS هست که بدون این MGS دیگه MGS نیست.. چی گفتم .qx_roham_xp
برام تخیلی بود (volgin و بقیه ی تعلیم دیده های boss) و انتظار واقعی تر داشتم.
یادش به خیر منم تا چند وقت پیش نمی دونستم اون پسره آسلاته اخه نسخه jap رو بازی کرده بودماون پسر آسلات دیگه
بیا حالا چیز دیگه پیدا نکردی گیر بدی من حاضرم pspمو بدم تو ps3 رو بده MGS4 رو استاد کنیماین کیوان هم که اونور آبه...PSPـشو نداد اینو بازی کنیم....
درست گفتی جاسوس Patriots بود و دلیل همکاریش با ولگین این بود که بتونه اون میکرو فیلم رو بدست بیاره Philosepher's Legacyو چرا اصلا می خواست snake رو بکشه و چطور با vilgin همکاری می کرد ؟؟؟ اگه هم جاسوس ميهن دوستان بوده و برای همین آخرش به volgin کمک نکرد دیگه نباید می اومد توی هواپیما و سعی کنه با snake دوئل کنه که......
خوب برو بازی کن Big boss توی MGS1,2 نیست تو متال گیر قدیمیا هست همون جا هم تموم می شه کارشنمی خوام شخصیتش رو توی ذهنم خراب کنم
نه رُهام عزیز میتونید با خیال راحت MGS 1 و MGS 2 رو بازی کنید. یک باندل جدیدا اومده که همه ی MGSـها توش هست... همون رو بگیر و روی PS2 بازیشون کن... واقعا MGS 2 یک شاهکار بود که اون زمان برتری PS2 رو بازهم با وجود ضعف سخت افزاری ناچیزش در برابر GB و XBox برتر میکرد.حل بودنش که حله اما هنوز روشن نشدم:biggrin1:انصافا بابا ایول تایپیک :biggrin1: اگه می دونستم بچه های MGS fanz این قدر باحالن که چند سال پیش بهتون می پیوستم انصافا داستان بازی فوق العاده هست و فکر نمی کردم هیچ وقا اینقدر ازش خوشم بیاد
پس آسلات پسر the boss بوده.......حالا خودش می دونست و نمی گفت یا نه ؟؟؟ و چرا اصلا می خواست snake رو بکشه و چطور با vilgin همکاری می کرد ؟؟؟ اگه هم جاسوس ميهن دوستان بوده و برای همین آخرش به volgin کمک نکرد دیگه نباید می اومد توی هواپیما و سعی کنه با snake دوئل کنه که......:confused:
انصافا شخصیت خنده داری داشت (بد ضایع می شد:biggrin1
اما خوب در مورد Tatyana ببینم این اومده بود از طرف چین که چی آخه ؟؟؟ که ثروت Philosophers رو بدزده برای چین ؟؟؟ Solidus Snake پسر اینه اون وقت آره ؟؟؟
راستش رو بخوای قصد دارم که MGS 1 و MGS 2 رو هم بازی کنم اما از یک چیزش خوشم نمی آد
دلیلشم می دونم خیلی مسخره هست می دونم اما آخه تا جایی که می دونم Big Boss توی بقیه ی سری ها مخصوصلا اون دو تا مال زمانی هست که دیگه از آمریکا رو برگردونده و خبیث شده و باید از بین ببریمش........اما الان توی MGS 3 که بازی کردم یک شخصیت خیلی دوست داشتنی و سبک خودش رو داره.......نمی خوام شخصیتش رو توی ذهنم خراب کنم.......اونم الان که تازه MGS 3 رو تموم کردم
نمی دونم متوجه منظورم می شین یا نه اما در هر حال قصدش رو دارم که اونا رو هم بازی کنم (من تازه عضو شدم حالا حالا ها بی خیال MGS نمی شم :biggrin1
و یک نکته ی جالب هم اینکه فکر کنم بعد از بازی کردن MGS نظرم به کل راجع به برتری Xbox 360 و Playstation 3 عوض شد (چیزی نگین نمی خوام جنگ بپا شه اما برتری یک حقیقته !!!)
-------
در مورد تخیلی هم آره الان که فکر می کنم می بیدن اگه قرار بود دیگه همه چیز 100% عین واقعیت باشه هم بی مزه می شد............باحالیش به همین چیزاشه دیگه اگه نه که می شد call of duty !!!.........هنوز اون صحنه ی لعنتی ای که the boss دراز کشیده روی زمین وسط گل های سفید و باید بهش شلیک کنی جلوی چشمامهبعدشم قرمز شدن گل ها و اومدنه اسبه.........حداقل اونشم می زاشتن جز فیلم خیلی ستمه با دستای خودت می کشیش من که اصلا دلم نمی اومد.........
در مورد اون ماره هم که از بدن the boss در می آد به نظر من استعاره به حرف خودش هست :
there is only room for one bos.......and one snake
پیدا نکردی چون نیست البته هست منتها برای MSX-2 ه و فقط ژاپنیه ولی توی Subsistence هر دو تا متال گیر ها هستنمتال گیر 2 اصلی اسمش Metal Gear 2: Solid Snake هست که من رامش رو پیدا نکردم. باید بخرید.